- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi karalahana06
-
titiz bir komşum var apt. nımızda, geçen gün kum fırtınası vardı havada, sapsarı toz yağıyordu, baktım bu komşu o fırtınada evin dışına çıkmış camları siliyordu:)Ayyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok daİleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum
Kayınvalidem şunu demek istiyor yani... Bu kadar yıpratma kendini bari bu işi ben yapayım diyor.Bi sakinleş önce.
Kv neden öyle diyor ki? Girdiği zaman temizleyip çıksın gerek görüyorsa.
Ayyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok daİleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum
Kızım deli misin senEşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum
ahahah bende çok yeni değil 1,5 yıllık evliyim ben sizin kadar takıntılı değilim ama evi dip köşe temizliyorum ama ertesi gün ev gözüme yine pismiş gibi geliyor aslında pis değil biliyorum ama gözüme batıyor yeni gelin sendromu sanırımAyyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok daİleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum
Ayyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok daİleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum
Neden iğrenç olsun ki ben de onlara gittiğimde temizliyorum. Örnek olsun diye söyledim. Bir misaldi sadece... Örneğin Annem de balkonları yıkayayım mı diyor onu da engelliyorumEsinize neden engel oluyorsunuz ev isleri konusunda? Pasa padisah mi kendisi? O evde o da yasiyor,simdiden yapsin ki ileride hem cocuga siz bakarsiniz hem de evin isini siz yapar delirirsiniz benden soylemesi
Kvniz neden tuvalet temizleyeyim diyor? Boyle bir seye talip olmasi bile igrenc bence
Güldürdünüz beni ilahiDünyaya temizlik yapmak için gelmiş, evine müze muamelesi yapan insanlarla görüşmüyorum. Sizin de sonunuz yalnızlık olur bu gidişle. Gerçi rahat edersiniz belki, ohh kirleten yok mis gibi her yer. Koltuklar, halılar, perdeler dost olur size.
Çocuğum olmadığı için bu konuda bir şey diyemiyorum. Çocuktur yapar elbette ama ebeveyn olarak hiçbir müdahalede bulunmamak doğru mu sizce? Kuzenimin 4 yaşında kızı var yemeğe geldiler ufaklık tutturdu çorbayı ben dolduracağım tabağıma diye... Ben de elin yanabilir ama dedim. Ne anne ne babası hiç oralı bile olmadılar. Çocuk kendi boyu kadar kepçeyle daldı tenrecenin içine. Döküp dönmemesi sorun değil canı sağ olsun. Ama anne baba hiç mi müdahale etmez...Ben aşırı titiz olan ve her hareketimi gözlemleyen insanlara gitmiyorum en yakınım bile olsa.bana gelmesini de istemem rahatsız oluyorum.ben de temizim ama çocuklara bile karışılmasını istemem. zaten her durumda kirleniyor bari insanlar rahat etsin hem kirlenecek ki temizlemenin anlamı olsun.
Valla başkasına gittiğimde oraları da toplayasım geliyoBen böyle kişilerle görüşmüyorum.İnsan rahat edeceği kişilerle muhabbet kurmak ister.Böylesine takıntısı olanlar,ne biri geldiğinde,ne de birine gittiğinde rahat eder.İşiniz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?