- Konu Sahibi karalahana06
-
Sizin için öyle olabilir. Biz 10 senedir beraberiz. Aileler de başından beri biliyor. Bir de Kv 10 15 günlüğüne geldiler. Öyle günlük değil yani.Kizlari olmamak lazim,aradan gecen zamanla zaten kizlari olmadiginizi anlayacaksiniz. Herkesin hayatta tek bir annesi babasi oluyor.
Darısı başımaMisafir gittikten sonra çocuklar koltuk yastıklarına dokundu diye makineye atıp yıkayan yeni gelinlerin kendi çocukları olunca nasıl saldıklarını gördü bu gözlerellerine reçelli bisküviler verip salıyorlar koltuklara..
Yeni silinmiş camlarıma sinek gibi yapıştılar bir kere valla eşim diyor o anki yüz ifadeni kameraya alsaydım keşke
Korkunc demissin ya ona guldum. Alemsin.
O cocuklar duvarlari halilari bi boyasin sulu boyayla ondan sonra tekrar gorusuruz dimi
Bir yerden başlamak lazım değil miAdam yardım etmek istiyor niye bırakmıyorsunuz ki? İkiniz de çalışıyorsunuz, ikiniz de yaşayıp o evi pisletiyorsunuz.
Böyle alıştırın, 1 sene sonra siz isteseniz de hiç bir işe elini sürmez zaten.
Ağzın bal yesin kızyeni ev diye öyledir bence.
bi temizlikçi ile anlaşın yerler parke ise yüzey temizleyici ile sildirin dip köşe camları camsil ile bunlar toz tutmuyor.
evde halı varsa kaldırın kilim olabilir onlar tozutmuyor. bir de şu polar battaniyeler vs tozutur. eviniz yol üstüyse dışarının tozu da geliyordur. ben sineklik üstüne sık dokulu bir perde dikmiştim küçük sinekler giremesin diye bi baktm hiç tozlanmaz oldu odalar. deneyebilirsiniz siz de. kadın ayda bir silse siz haftada 1 2 süpürge açsanız (hatta birini eşinize paslayın o süpürsün) yeter de artar bile. yere dökülen olursa siliverin orasını. arada bi balkon yıkayın kapı holünü silin bitti de gitti. terlik kullanın evde çok uyuzlanırsanız. temizlik yapmaya gelmedik dünyaya yaaaa.
Ne kadar suredir evli oldugunuz onemli. 10 yil olduysa evliliginiz tamamdir diyebiliriz.Sizin için öyle olabilir. Biz 10 senedir beraberiz. Aileler de başından beri biliyor. Bir de Kv 10 15 günlüğüne geldiler. Öyle günlük değil yani.
Valla bence abartıyorsunuz. Sonuçta o tuvaleti bizden çok kendileri kullanıyor. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz. Ne var ki bunda. Ben zorla al temizle demiyorum. Tam aksine kendisi rahatsız olup '' Kızım bizim pisliğimizi tüyümüzü kılımızı sen mi temizleyeceksin olmaz öyle orayı ben hallederim. '' diyor...Ne kadar suredir evli oldugunuz onemli. 10 yil olduysa evliliginiz tamamdir diyebiliriz.
10-15 gunlugune yatili geldilerse ufak tefek islerin ucundan tutabilirler. Yemek yaparlar sofra kurar toplarlar ama tuvelet temizlemelerine izin vermeyin,hos degil. Bunun onlarin kizi olmanizla olmamanizla veya 10 yildir tanisiyor olmanizla alakasi yok.
Ben de aynı şekilde oraya gittiğimde bizim kaldığımız katta bulunan banyo ve tuvaleti temizliyorum. Ne var ki bunda...Ne kadar suredir evli oldugunuz onemli. 10 yil olduysa evliliginiz tamamdir diyebiliriz.
10-15 gunlugune yatili geldilerse ufak tefek islerin ucundan tutabilirler. Yemek yaparlar sofra kurar toplarlar ama tuvelet temizlemelerine izin vermeyin,hos degil. Bunun onlarin kizi olmanizla olmamanizla veya 10 yildir tanisiyor olmanizla alakasi yok.
Bu kadar takiyorsaniz temizlik islerini cidden bir uzmanla gorusunYeni silinmiş camlarıma sinek gibi yapıştılar bir kere valla eşim diyor o anki yüz ifadeni kameraya alsaydım keşke
Size kalmis, ben dogru bulmam,dogru bulana da sadece uyarimi yaparimBen de aynı şekilde oraya gittiğimde bizim kaldığımız katta bulunan banyo ve tuvaleti temizliyorum. Ne var ki bunda...
Öncelikle eşyaları bilemiyorum ama yeni halılardan bir süre tüy ve tozlar dökülüyor beni halı aldım 3 ay evde koyun besliyormuşum gibi tüyden tozdan iflahım kurudu yürüdükçe hareket ettikçe tozlar havalandı mobilyaların üzeri un dökmüş gibiydi yıkatayım dedim ve yıkamacı aradım yeni aldım 2 aylık halı dedim aile dostumuzdu yıkatma yeni daha tavsiyem temizlik malzemeleri satan yerde küçük tarak gibi dişli halı fırçası var onu al ılık suyla fırçala hem üzerindeki tozu hem kabaran tüyleri temizler bi dene dedi gerçekten aldım o fırçadan ılık su ile çok ıslatmadan fırçaladım gerçekten rahat ettim benimde evde çocuk yok eşimin görevi için aileden uzak yaşıyoruz eşim de gün aşırı eve geliyor ama bıkmıştım tozdan tüyden bazen gece temizlik yapıp yatıyordum sabah evde gece parti olmuş gibi oluyordu offff takıntı zannettim ama temiz kişiler için gerçekten göze batan bişey hastalık boyutuna gelmeden tavsiyem bi fırçala fırçalamak istemezsen yıkat ve firmayada söyle tüyleri kabarıyor toz oluyor diye onlar değişik bi formül yapıyorlarAyyy kızlar bal kızlar... 9 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok. Öyle fazla gelen gidenimiz de olmuyor. Oturduğumuz eve ilk giren kiracı biziz. Sıfır bina idi. Tozu bir türlü bitmek bilmedi. Kafayı yiyeceğim. Acaba halı mobilya vs eşyalarımız yeni olduğundan mı öyle oluyor dersiniz... Kir şeklinde değil de böyle toz toz oluyor her yer. Çalışan insanım. Haftada en fazla 2 kere ayrıntılı temizlik yapabiliyorum. Ki evimizin 2 odası boş sayılır yani öyle fazla eşyamız da yok... Ama her yer kirli gibi geliyor bana sürekli. Bugüne dek gelen misafirlerden hiç bu yönde şikayet duymadım kaldı ki Yüzüme pissin diyecek halleri de yok daİleride çocuk olursa nasıl baş edeceğim. Eşim sağolsun sürekli yardım etmek istiyor ama bırakmıyorum. Hatta Annemler kayınvalidemler geldiğinde onları bile mutfağa sokmuyorum. Kayınvalidem kadıncağız 2 kere geldiler 2. Gelişinde diyor ki Kızım bari bırak tuvaleti banyoyu temizleyeyim sen bizim kirimizi pisimizi temizleme kuzum onu ben yapayım diyor... Anneciğim zaten korkudan bir şeye elleyemiyor evde resmen terör estiriyorum. Hele çocuklu misafir fobi bende... Dağıtacak kirletecek diyorum içimden. Ayol çocuk olsun büyük olsun ev bu dağılır toplanır diyeceksiniz biliyorum ama hastalık gibi bende yaa... Valla ne önerirsiniz kızlar Bu arada bu temizlik sevdası yüzünden bileğimi incittim raporluyum evdeyim ve her şey daha çok gözüme batar oldu... İşteyken hiç değilse sabah çıkıp akşam görüyordum
kesinlikle, siz süpürüyorsanız, o mopla geçsin arkanızdan mesela, ya da bir mutfağı, diğeri banyoyu temizler.Bir yerden başlamak lazım değil mi
Yaa çok akıllı uslu olursaBu kadar takiyorsaniz temizlik islerini cidden bir uzmanla gorusunvalla gerek yok dedigim gibi en sonunda cocuk gelip anasini aglatiyor o esyalarin duvarlarin camlarin
Çok sağol bal kız bu dediklerini deneyeceğimÖncelikle eşyaları bilemiyorum ama yeni halılardan bir süre tüy ve tozlar dökülüyor beni halı aldım 3 ay evde koyun besliyormuşum gibi tüyden tozdan iflahım kurudu yürüdükçe hareket ettikçe tozlar havalandı mobilyaların üzeri un dökmüş gibiydi yıkatayım dedim ve yıkamacı aradım yeni aldım 2 aylık halı dedim aile dostumuzdu yıkatma yeni daha tavsiyem temizlik malzemeleri satan yerde küçük tarak gibi dişli halı fırçası var onu al ılık suyla fırçala hem üzerindeki tozu hem kabaran tüyleri temizler bi dene dedi gerçekten aldım o fırçadan ılık su ile çok ıslatmadan fırçaladım gerçekten rahat ettim benimde evde çocuk yok eşimin görevi için aileden uzak yaşıyoruz eşim de gün aşırı eve geliyor ama bıkmıştım tozdan tüyden bazen gece temizlik yapıp yatıyordum sabah evde gece parti olmuş gibi oluyordu offff takıntı zannettim ama temiz kişiler için gerçekten göze batan bişey hastalık boyutuna gelmeden tavsiyem bi fırçala fırçalamak istemezsen yıkat ve firmayada söyle tüyleri kabarıyor toz oluyor diye onlar değişik bi formül yapıyorlar
Yaramazliktan degil zaten,cocuk bu duvarlara 10 parmagini basa basa tutunuyor,camlara yapisip disari bakmak istiyor. Cocuk olunca zaten koltuklar kanepeler daha sık kirleniyor. Benim oglum 3,5 yasinda krese basladi 1,5 aydir ev tertemiz piril pirilYaa çok akıllı uslu olursaBen ve eşim öyleymişiz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?