Düzen ve Temizlik Takıntısı.

Kızzzz anacım gezmeden de eksik kalmıyoruz. Misal Cumartesi erkenden kalkıp kahvaltı temizlik derken 2 gibi iş bitiyor. Geri kalan hafta sonu gezmece

Çok Şükür konuya odaklanan biri kesinlikle katılıyorum. Çocukluktan gelen mükemmel olma isteği

Sizin fikriniz saygı duyarım Ama annem yani bence gayet normal. Bana göre de siz yanlışınız.
Yani tabiki annen, ben de annemi temizliğe çağırsam gelir, ya da hamileliğimde gelip her gün evimi temizledi o ayrı bişey ama misafir geldiği evde bi insan niye tuvalet temizler ki? Günlük misafirlikten bahsetmiyor muyuz?

Tabiki böyle birseyden bahsetmiyorum bu durumda anne babası müdahale etmeli zaten.annemin bir lafi var cocugun cocuk isi olur büyüğün büyük isi olur diye. benim söylemek istediğim çocuk oturur bakarlar, yemek yer bakarlar ,su içer bakarlar, oyun oynar diken üstünde olurlar.ne gerek var o kadar strese.cocuk bu, put gibi oturamaz ki kalkana kadar.

Size katılıyorum ben de çocuklarıma bu anlamda destek veriyorum ama yabancı birinin evinde tedirgin oluyorum o yüzden engel oluyorum insanlar benden önce laf söylemesinler diye.

Hayır günlük değil. 15 günlüğüne geliyorlar mesela

yeni hali 2 kere yıkamaya verdim 1,5 sene içinde hala toz çıkarıyor 3.vericem 5 6 yıkamaya anca gider bilirm yeni halı tozunu ,birde çok iyi çeken süpürge alın ben öyle yaptım ilk süpürgem resmen gırgır mış yenisiyle daha az toz çıkıyor evde dolap üstlerine kumaş yerleştirin kullanıp kullanıp atın mutfak dolabımla yatak odamdakı dolap üstünde bez var ucuz yollu kesip seriyorum .4/5 ay sonra atarım diye temizlik iyidir abartmadan

dehşetle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…