- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ah sanirim benziyoruz bu konuda :) Artik bi durumdan sıkılmaya basladim. Evlenene kadar gene umursamiyordum ama su anda daha sorumlu hissediyorum
Merhabalarr :)) bugun size kisisel olarak en buyuk sorunlarimdan birini anlaticam ve yardim bekliycem.. Çünkü gercekten isin icinden cikamiyorum. Ben gercekten ev isi yapamiyorum. Samimi olarak soyluyorum icim almiyor. Eminim belki cogumuz gule oynaya yapmiyordur ama ben o kadar isteksizim ki bu konuda.
Hep boyleydim, evlenmeden once de. Yeni evliyim cocugum yok henuz ve su an calismiyorum evdeyim. Cok uyuyan bir insan degilim. Kendime vakit ayirmaktan cok hoslaniyorum herkes gibi. Kitap okurum, kendimi gelistirmek istedigim konularda dersler dinlerim, videolar izlerim ama o tozu alasim gelmez. Yanlis anlamayin evim gercekten pis degil ama daginik. Daha dogrusu birileriyle kiyasladigim zaman daginik. Hani bakiyorum arkadaslarima vs herkes boyle mutfakta olsun yatak odasinda olsun cok guzel bir duzeni var, hicbir sey ortalikta degil. Ama ben oyle olamiyorum. Ozenemiyorim bir seylere. Camasir seriyorum diyelim, herkes gibi muntazam sereyim diye ugrasasim gelmiyor. Mutfak tezgahinda bir seylerin durmasi beni rahatsiz etmiyor o an sonrasinda birike birike islerim buyuyor. Ama bunun aksine eşim gelmeye yakin aynanin basinda, sacimdan ustume basima makyajima kadar her seyime ugrasirim. Veya yemegi sofrayi o kadar ozenirim ki. Sabahki o daginik umursamaz insandan eser kalmaz. Kendimi bu konuda cok tutarsiz buluyorum. Kafamin karisikligi oraninda islerim duzensizlesiyor. Bu konuda mutlu degilim. Mutfaktaki bulasigi dusunup icim daraliyor, evin supurulmesini dusunup ofluyorum pofluyorum... :))
Ay ne uzun yazdim ama bu konudan cok muzdaribim:)) bana bir seyler soyleyin lutfen. Nasil normal, evine ozenen bir kadin olabilirim?
Valla ben denedim ama birkac gun sonra iflas etti program :))Aceba kendimize bir kağıta tablo yapıp gizli bir yere assak mı örneğin pazartesi yerleri silip süpürmek, salı ütü yapmak, çarşamba camlar tozlar, vs hafta sonu da hicbirşey eş'le vakit geçirebilmek adına. Belki hergün azar azar olsa gözümüze bu denli büyümez ve bir düzen oluşur
Bir an konuyu ben mi yazdım diye kendimden şüphe ettimMerhabalarr :)) bugun size kisisel olarak en buyuk sorunlarimdan birini anlaticam ve yardim bekliycem.. Çünkü gercekten isin icinden cikamiyorum. Ben gercekten ev isi yapamiyorum. Samimi olarak soyluyorum icim almiyor. Eminim belki cogumuz gule oynaya yapmiyordur ama ben o kadar isteksizim ki bu konuda.
Hep boyleydim, evlenmeden once de. Yeni evliyim cocugum yok henuz ve su an calismiyorum evdeyim. Cok uyuyan bir insan degilim. Kendime vakit ayirmaktan cok hoslaniyorum herkes gibi. Kitap okurum, kendimi gelistirmek istedigim konularda dersler dinlerim, videolar izlerim ama o tozu alasim gelmez. Yanlis anlamayin evim gercekten pis degil ama daginik. Daha dogrusu birileriyle kiyasladigim zaman daginik. Hani bakiyorum arkadaslarima vs herkes boyle mutfakta olsun yatak odasinda olsun cok guzel bir duzeni var, hicbir sey ortalikta degil. Ama ben oyle olamiyorum. Ozenemiyorim bir seylere. Camasir seriyorum diyelim, herkes gibi muntazam sereyim diye ugrasasim gelmiyor. Mutfak tezgahinda bir seylerin durmasi beni rahatsiz etmiyor o an sonrasinda birike birike islerim buyuyor. Ama bunun aksine eşim gelmeye yakin aynanin basinda, sacimdan ustume basima makyajima kadar her seyime ugrasirim. Veya yemegi sofrayi o kadar ozenirim ki. Sabahki o daginik umursamaz insandan eser kalmaz. Kendimi bu konuda cok tutarsiz buluyorum. Kafamin karisikligi oraninda islerim duzensizlesiyor. Bu konuda mutlu degilim. Mutfaktaki bulasigi dusunup icim daraliyor, evin supurulmesini dusunup ofluyorum pofluyorum... :))
Ay ne uzun yazdim ama bu konudan cok muzdaribim:)) bana bir seyler soyleyin lutfen. Nasil normal, evine ozenen bir kadin olabilirim?
Canim haftada bir gün zaten dip köșe temizlik yapiyorum. Benim sorunum gunluk olusan dağınıklıkla :) bulasik, toz, utu vs o tarz seyler)) eşim Allahtan cok titiz biri degil pek gozune batmadi. Valla battiysa da belki utandigindan soylemiyordur adamcagiz :)Canım eger esin duzenli ve titiz biriyse bi sure sonra evin daginik olmasi onu rahatsız edecektir.. Yaptgn guzel.. Esin gelmeden hazirlanman sofrayı hazrlaman.. Ama eger esin titizse bu yaptiklarn işe yaramayabilir.. Benden demesi..
Bu durumu aşmaya çalış..bnde senin gibiydim.. En azindsn haftada bir dip köşe yapsan diger gunler sana kalır.. Iki kisi de evi cok pisletmez zaten.. Daginikligi da en azindan iki günde bir toplasan yeter bence.. Öyle asiru duzene de alistirmamak lazim erkekleri.. Bunun hastaligi var vsvs.. Alisrsa hep istiolar çünkü.. Umarm yardmci olabilmisimdir
Gercekten az esyam var evde onda sıkıntım yok. Ama dediginiz gibi elim surekli toparlama halinde degil. Aliyorum orda kaliyor birazdan koyarim dedikce siginla sey birikiyor
Hahah az once bir komsum geldi valla o Oda haric her yeri kapattim Allah affetsin. Aynen benim sorunum da ertelemek :)))Bir an konuyu ben mi yazdım diye kendimden şüphe ettimtıpkı benim gibisiniz, arkadaşlarımı çok sevdiğim ve birlikte zaman geçirmekten çok keyif aldığım halde bu dağınıklığım yüzünden kimseyi evime davet edemiyorum hatta çat kapı komşu falan gelecek diye ödüm kopuyor oysa bir işi ertelemeyip anında yapsak bu kadar stres de yaşamayız
Valla bende dağınıklığa asla tahammül edemem, eşimle tek tartıştığım konudur aldığın herşeyi geri yerine koy derim herşey yerli yerinde olması gerekli benim için, birde çalışıyorum sabah 8 de çıkıp akşam 7:30 da eve giriyorum ama o tezgahız üzerinde bir bardak bile dursa içim içimi yiyor, oturma odasını ve mutfağı toplamadan asla yatmıyorum, sabahları yatağımı toplar, üzerine örtüsünü örtmeden çıkmam eşim hergün kızar neden kendini bu kadar yoruyorsun diye her cumartesi dip köşe temizlik yaparım onun dışında haftada 2 gün süpürge yaparım.Merhabalarr :)) bugun size kisisel olarak en buyuk sorunlarimdan birini anlaticam ve yardim bekliycem.. Çünkü gercekten isin icinden cikamiyorum. Ben gercekten ev isi yapamiyorum. Samimi olarak soyluyorum icim almiyor. Eminim belki cogumuz gule oynaya yapmiyordur ama ben o kadar isteksizim ki bu konuda.
Benim de sahip olmam gereken sey bu iste, duzen :) nasil olacak bilmiyorum vallaben temizlik takıntılı değilim ama düzen takıntım var. Ne nerde bilmeliyim. Her şeyin yeri vardır ve işi bitince oraya geri koyulur. Bir düzen oluştursanız gerisi kolay olur aslında.
Bu karakter sanirim valla bilemiyorum sonradan nasil kazanacagimi :)) pek oyle biri olamiyorumValla bende dağınıklığa asla tahammül edemem, eşimle tek tartıştığım konudur aldığın herşeyi geri yerine koy derim herşey yerli yerinde olması gerekli benim için, birde çalışıyorum sabah 8 de çıkıp akşam 7:30 da eve giriyorum ama o tezgahız üzerinde bir bardak bile dursa içim içimi yiyor, oturma odasını ve mutfağı toplamadan asla yatmıyorum, sabahları yatağımı toplar, üzerine örtüsünü örtmeden çıkmam eşim hergün kızar neden kendini bu kadar yoruyorsun diye her cumartesi dip köşe temizlik yaparım onun dışında haftada 2 gün süpürge yaparım.
Benim kabul edebilecek hiçbir odam olmuyor tüm odalar darmadağınık, eve hırsız girse benden önce bir hırsız girip dağıtmış ortalığı der görür görmez kaçarHahah az once bir komsum geldi valla o Oda haric her yeri kapattim Allah affetsin. Aynen benim sorunum da ertelemek :)))
sanırım annemden gelen bir huy benimki annemde asla dağınıklığı sevmez onun içinde herşey yerli yerinde olacak ev daima toplu olacak ondan kazandım bu alışkanlığı öyle devam ediyorum, bana annemde kızar hatta kızım çalışıyosun zaten evde 2 kişisiniz bu kadar yorma kendini der ama huy işte dürtüyorlar alttan alttan.Bu karakter sanirim valla bilemiyorum sonradan nasil kazanacagimi :)) pek oyle biri olamiyorum
Canim haftada bir gün zaten dip köșe temizlik yapiyorum. Benim sorunum gunluk olusan dağınıklıkla :) bulasik, toz, utu vs o tarz seyler)) eşim Allahtan cok titiz biri degil pek gozune batmadi. Valla battiysa da belki utandigindan soylemiyordur adamcagiz :)
Benim annem temizlik hastasidir o kadar dikkat eder ki her seye. Ama bakin ben :)))sanırım annemden gelen bir huy benimki annemde asla dağınıklığı sevmez onun içinde herşey yerli yerinde olacak ev daima toplu olacak ondan kazandım bu alışkanlığı öyle devam ediyorum, bana annemde kızar hatta kızım çalışıyosun zaten evde 2 kişisiniz bu kadar yorma kendini der ama huy işte dürtüyorlar alttan alttan.
Demek ki eşim de ben de daginiklik konusunda sizi ikiye uce katliyoruz :))Ay valla ben haftada bir temizliyorm.. Bana yetio.. Ev cok dagilmio.. Bi tek mutfak.. Onu da gün içinde canim istedgi zaman topluyom.. Genelde ogle vakitleri oluyo bu vakityani iki kişi nasil dagitr bilemedim bnde daginiklik cok olmadgi için evim cok tozlanmio da.. Ben su an kendimi bayagi şanslı hissettim
herkesin karakteri farkı canım ama emin ol bende çok isterdim biraz rahat davranmayı :) bazen salıyorum ama en fazla 2 saat sürüyor hemen kalkıp topluyorum yoksa uykularım kaçarBenim annem temizlik hastasidir o kadar dikkat eder ki her seye. Ama bakin ben :)))
Hahah masallah :))herkesin karakteri farkı canım ama emin ol bende çok isterdim biraz rahat davranmayı :) bazen salıyorum ama en fazla 2 saat sürüyor hemen kalkıp topluyorum yoksa uykularım kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?