Duzensizlik Hastaligi

Ben de 3 çocukla düzenli ve temiz olmaya çalışmaktan yoruldum.ucretsiz iznim bitti ise döndüm şimdi de temiz çalışan bir kadın hem de süper anne olmaya çalışıyorum.bedenen çöktüm iki haftadır.ev işlerini salmam lazım.hem karnım doysun hem koftem dursun istiyorum sanırım..

Demek ki eşim de ben de daginiklik konusunda sizi ikiye uce katliyoruz :))

Raat ol o zmn canim yaa.. Misafirin gelmeden girisirsin islere yeter.. Her gun temizlik duzen tertip yapamam ben valla.. Bnce daginikligi da takma kafana.. Temizlik yaparken halledersin

Buna tembellik deyirem :)
Bazen bana da oluyor, kitap okumak kedi sevmek efendim ibadet işleri derken aman bana kimse dokunmasın modları.
Ben de mesela yemek yapmayı sevmıyorum beceremıyorum da ne yapsam olmuyor.
Ama temızlık konusunda cok ıyıyımdır.
Kendınızı motıve edın ufak ufak, evlıymıssınız cunku. Erkekler güya temızlık bılmez ama yarın öbür gün bu yuzden bir yüze kakma yaşamayasınız.

Benim annem temizlik hastasidir o kadar dikkat eder ki her seye. Ama bakin ben :)))

Aynen aynen benim annem'de öyledir çok titiz düzenli ama ben bekarken onu sürekli öyle temizlik yapıp bana da yaptırmaya çalışırken nedense hep bunu zaman kaybı olarak görürdüm.. Ama o da abartırdı şimdi kendiside söylüyor.

Benim kabul edebilecek hiçbir odam olmuyor tüm odalar darmadağınık, eve hırsız girse benden önce bir hırsız girip dağıtmış ortalığı der görür görmez kaçar
Aynı benim ev. Ama oğlum 2 ay önce hastalandı hastanede yattik 6 gün evi b.k götürüyordu kv temizlemiş evi buzdolabından tutun da banyo duvarlarına kadar çok utandım. Şimdi o kadar pis tutmamaya çalışıyorum.

Daginiklik zerre kadar rahatsiz etmez.
Hayatimin hic bir donemi de titiz bir insan olmadim zaten.Hele hamile kaldiktan sonra iyice salmak zorunda kaldim.Temizlik yapamayacak duruma geldim.Yardimci aliyorum.Hatta su anda geldiler sagolsunlar yapiyorlar herseyi.Idare eder beni bu bir sure insallah

Benim de sahip olmam gereken sey bu iste, duzen :) nasil olacak bilmiyorum valla

Benim aklıma gelen bir şeyin yerini de bilme hissiyatım var, yoksa kafamda düzen oluşmuyor. Atıyorum dikiş kutum şurda gibi kafamda yerini bilmeliyim. İçinizden gelmiyorsa zorla yapacaksınız başka çare yok gibi

Ben daginik olsam annem musade etmiyor. Aksamdan evi topla yoksa sabah zor oluyor

Açılın düzensizliğin ağası geldi :)

Bulaşıklarım tezgahta bekler, kuruyan çamaşırlarım askıda.
Hatta bazen kanepe üstünde dağ gibi yığılı bir hafta kalır.
Ordan alır giyerim..

İlaç aldım diyelim, kutusu sehpa üzerinde kalır..
Krem sürüp o an kenara bıraktım ama yeri ora değil.
Orada günlerce bekleyebilir.

Düzen güzel ama bana göre bir şey değil anladım.
Kendimi böyle kabul ettim.

Durumum senden daha kabul edilir, çünkü çalışıyorum :)

Aslında aldığınız şeyi yerine koysanız o kadar dağılmaz.
Anlık üşengeçlikler sonra devasa oluyor, iş gözünde iyice büyüyor insanın.
Ben dağınık eve gelemiyorum ruhum daralıyo, agrasifleşiyorum o yüzden ne kadar üşensem de kaldırırım gözüme batanı.
Haftalık temizlik rutinimin dışında günlük aklıma düşen yerin tozunu alma huyum da vardır.
Valla bazen oturduğum odada ıslak mendille bile bi yeri siliveriyorum, çünkü küçük çocukluyum, çünkü ıslak mendil hep elimin altında, çünkü mobilyam az ve çünkü silince iz kalmıyor

Youtubede temizlik videolarına bakın insanın isteği artıyor izleyince şahsen benimki artıyor

Bende hiiccc sevmıyorum yalnız basıma yasasam temızlık falan yapmaz yatar uyurdum ıkı tane cocugum var bıri bebek sabah yuruyus oglene dogru spor buyugunu okula Bırak eve gel kahvaltı yap bebege yaptır evı topla süpürr oglene oglana yemek aksama kocaya yemek yap ertesı gun sıl bastan aynı sey ve nefret ettım. Esımde bıdı bıdı yapar.ev duzensız dıye yetısemıyorum yoruluyorum uykuya hasret kaldım

annen aşırı titiz di değilmi...

Ben de sosyal hayatımı çok kötü etkilediği için daha tertipli olmaya çalışacağım artık. Hem kendim de huzursuz oluyorum dağınıklıktan

Benim annem de aşırı düzenli ve titizdir, belki de ailemle yaşarken beni bu yordu ve yalnız yaşamaya başlayınca saldım kendimi.

Sizde bendensiniz bende güldüm keşke böyle olabilsem. Çalışıyorum ama genede evimi toplarım temizlerim süpürürüm( keşke benimde içim evim dagınıkken rahat etse (evden çıkarken makyajımı yaparım ama yatagımı toplamadan cıkamam. Ama çok yorucu oluyor

Bende annemin evindeyken böyleydim.
Rahmetli annem titiz olduğu icin bana pasli lakabını takmıştı :)
Ozamanlar yatak odamda sigara içer küllüğü yatağın altina saklardim :)

Instagramda duzenli evlere ait gorseller var onlari takip edebilirsin.
Ama bence icin boyle rahatsa boyle kal bosver

Aynenn bende simdi evi sildim ve elimde yikan yaralara krem sürecemm ooff off

ben de aldığını yerine koyamayanlardanim. eve gelince cantasini montunu bir yere savuranlardanim. evlendim esimde oyle. hadi neyse bir sekilde cekip çevirebiliyordum ama cocuktan sonra daha zor oldu hersry. oglum da bize benziyor. asla duzen kuramayacakmisim gibi geliyor. sabah insani degilim bir de. sabah hemen temizlige koyulamiyorum. ek olarak buyuk bir celiskiyle asiri da titizim. herseyi cok yikiyorum. temizlige basladigimda uzun uzun temizlerim falan. hem daginik hem titiz olmak hepten zor. ben henuz cozum bulamadim. yatagimi degsitirip dinc uyanmayi basarirsam bir gun belki olur :)

hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…