- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi doktorcum_
-
yobazdan kastiniz ne neyi kimi kastediyosunuz
elhamdulillah kapaliyim ve rabbim bunu bahsetigi icinde hamdediyorum
yeri geldiginde hakkimida savunuyorum
son 4seneye Kadar trdeydim ve sizin gibi kafalar yuzunden cok laf duydum size gore kapalilarin hic birseye Hakki yok saniyorum restoranta gidip yemekbile yiyemezsin
duydugun laf ne hakla buraya gelebilir bu haliyle olur
simdi Yurtdisindayim ve birkere bile tersbi bakisla karsilasmadim
velhasil once kafalar degismeli herkes birlikte yasadigi toplumdaki insanlari Kabul etmeli
İstanbulda yaşıyorum restoranda yemek yememe bilmemne gibi bişey hayatımda görmedim nerden uyduruyosunuz bunları acaba ya ...? Kendinizi acındırmaya ne meraklısınız anlamıyorum ki.Artık kapalı insanlar Bağdat Caddesine bile geliyolar heryerdeler hala neyin derdindesiniz?
benim kimseye yalan soyleme ihtiyacim yok kocaelinde oturuyodum ve kocasi Hanim efendiyi susdurmaya calistikca o daha cok bagiriyodu duyarlarsa duysunlar diye ayrica bagdat caddesi aciklara mahsusbi yermiki orayabile diye ayirarak soyluyosunuz
ve hayatimda kimse beni yalancilikla suclamadi sizdende ozur bekliyorum
bu yasima Kadar kimseye kendimi acindirmadim su saatten sonrada acindirmaya niyetim yok merak etmeyin
kızmayın ama vallahi çok güldüm ben elinede vurdumu alırken Allah cezanı verecek diye...Allah o eczaneden doğum kontrol hapı alanlara sabır versin ne diyim
çirkefliğe vursaydın merak ettim be ne var alla alllaaaaaa :117: diye
Ya benimde başıma geldi benzer bi olay... Eczacıya Gittim afedersiniz kabız olmustum neyse bununla ilgili ilk defa ilaç alayım dedm diyalog aynen şu;
Ben + Merhaba Ben ..... isimli ilacı istiyorum.
Eczacı - Ters ters baktıktan sonra napacaksın o ilacı. Gençsin daha Su içsenee ben kaç yaşındayım su içiyorum içmiyorum böyle ilaçlar.. diye susmadı dıırrr dıırrr dırr... almamam için elinden geleni yaptı.
Ben+ Beyfendi Ben su da içiyorum ama yine ilacı almak istiyorum verebilir misiniz lütfen ?
Eczacı- Yine ters ters dövecek şekilde bakıp all all diye önüme attı.neyse bisey demedim ama susmadı adam dır dır dır dırrrrr geçtiğime pişman oldum..
Bunu günde 3 kez kullanacaksın dedi.. Bende daha önce hiç içmediğim için kullanmayı bilmiyodum.. Sabah Öğlen İçtim ama aksama kadarr karın ağrısından yerlerde yattım, ağlamaktan canım çıktı ağrıdan... Wc den çıkamadım ve ağrıdan öldüm artık sonuncuyu içsem ölürdüm heralda
Meğerse özellikle yapmış adamdaki düsmanlığa bakar mısınız1 Tanesi bile fazla gelirken bana günde 3 kez dedi ağız dolusu küfür etmiştim
inanmıyorum ya bu konuda yapılacak bişe yok mu?
bu adam çok tehlikeli bence
Ağzının payını saygısızlık yapmadan verseydin sonra da kalsın deyip çıksaydın bu kadar basit. Sen bir de şöyle canım acıyor böyle
canım yanıyor diye açıklama yapmışsın canım Kime ne. Ne alaka Hangi cesaretle vaaz veriyorlar bir de örümcek kafalar:S
konu sahıbı açık veye kapalı demıyorum dıyerk bunun önlemını almaya çalışmış ama son dönem bdvdeki her konu açığa kapalıya bağlanır olduğundan alıştık artık
eczacı bu ilaç yada spreyın şöyle şöyle yan etkısı var dese bi düşünür insan ama bu nedıryaa diş ağrısı için gidildiğindede allah verdi sana bu ağrıyımı dıyor acaba resmen sorunlu bı kadın bu
Ooof offf...
Canım sen de bir daha gitme oraya.Tanıdıklarına da söyle gitmesinler.
Müşterisiz kalsın aklı başına gelsin.
Yardım edip bilgi vereceğine sorduğuna pişman eden eczacı mı olur ?
yobazdan kastiniz ne neyi kimi kastediyosunuz
elhamdulillah kapaliyim ve rabbim bunu bahsetigi icinde hamdediyorum
yeri geldiginde hakkimida savunuyorum
son 4seneye Kadar trdeydim ve sizin gibi kafalar yuzunden cok laf duydum size gore kapalilarin hic birseye Hakki yok saniyorum restoranta gidip yemekbile yiyemezsin
duydugun laf ne hakla buraya gelebilir bu haliyle olur
simdi Yurtdisindayim ve birkere bile tersbi bakisla karsilasmadim
velhasil once kafalar degismeli herkes birlikte yasadigi toplumdaki insanlari Kabul etmeli
olan bana oldu
canm cıktıerkek olasm geliyo ayın belrli günlerinde he acıdan kafayı yiyordum bi ara gülmeye basladım
ama sey ayıptr söylemesi acıyı cektim cektim deay neyse sölemiym
saçlarıım ipek gibiii kokuum beebk gibii
ufak atta civcivler yesin cnm
size cevap dahi vermiyorum
ben yasadigimi soyledim ve herseyin en dogrusunu bilen rabbim biliyor dogrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?