eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

kızmayın ama vallahi çok güldüm ben elinede vurdumu alırken Allah cezanı verecek diye ...Allah o eczaneden doğum kontrol hapı alanlara sabır versin ne diyim

Ya benimde başıma geldi benzer bi olay... Eczacıya Gittim afedersiniz kabız olmustum neyse bununla ilgili ilk defa ilaç alayım dedm diyalog aynen şu;
Ben + Merhaba Ben ..... isimli ilacı istiyorum.
Eczacı - Ters ters baktıktan sonra napacaksın o ilacı. Gençsin daha Su içsenee ben kaç yaşındayım su içiyorum içmiyorum böyle ilaçlar.. diye susmadı dıırrr dıırrr dırr... almamam için elinden geleni yaptı.
Ben+ Beyfendi Ben su da içiyorum ama yine ilacı almak istiyorum verebilir misiniz lütfen ?
Eczacı- Yine ters ters dövecek şekilde bakıp all all diye önüme attı. neyse bisey demedim ama susmadı adam dır dır dır dırrrrr geçtiğime pişman oldum..

Bunu günde 3 kez kullanacaksın dedi.. Bende daha önce hiç içmediğim için kullanmayı bilmiyodum.. Sabah Öğlen İçtim ama aksama kadarr karın ağrısından yerlerde yattım, ağlamaktan canım çıktı ağrıdan... Wc den çıkamadım ve ağrıdan öldüm artık sonuncuyu içsem ölürdüm heralda

Meğerse özellikle yapmış adamdaki düsmanlığa bakar mısınız 1 Tanesi bile fazla gelirken bana günde 3 kez dedi ağız dolusu küfür etmiştim

Son düzenleme:
sorma ya napardı kimbilir ama o çocuğun gülüşü dövmekten fenaydı merakın sonu bu işte

böyle şeyler hep benim başıma gelir sanıyodum : D

ben alışkınım ya hep çok sakar ve dalgın olduğumdan böyle gülüşlere çok maruz kalıyorum

seni benden iyi kimse anlayamaz

vay şerefsiz.. bi de yeminleri var dimi bunların? çok sinir oluyorum böyle şeylere ya sanane be adam SANANE :117:

inanmıyorum ya bu konuda yapılacak bişe yok mu?

bu adam çok tehlikeli bence

Bu tarz degilde(yurtdisindayim cunku)bunun gibi dengesiz densiz seyler yasiyorum bende,hatta esimle nasil bedebleri hasta diye doktora kosuyorlarsa ruhlari hastalaninca da gitseler keske diyorum aramizda.ortalikta kafayi siyirmis ama normal gibi gozuken cooook

ay resmen gittiğim eczacı için şükrettim ya, küçüklüğümden beri aynı yere gideriz ailecek, hatta "meraba yılmaz abi" diyerek girerim içeri

Yazıları okurken kahkaha attım
Alemsiniz hepiniz
Eczacı gerçekten ne yapacağını şaşırmış
Neyse bir daha oraya gitmeyin olsun bitsin

Bu arada yobaz diye abartanlar olmuş. Tek cümleyle cevap verecem.

Bana aşırı dinci diyorlar.
İslamın sartı 5 tir sanki ben 12 diyorum.
Timurtaş Hocaefendi

Satmayacağın malı neden eczanende barındırıyorsun diye sorarlar adama!
Allah bilir kondom, hamilelik testi falan da satmıyordur bu kadın!
Yav sana ne milletin ne kullanacağından edeceğinden!
Bir kere ben de tampon almıştım eczaneden. Kendime de değildi üstelik. Eczacı kızım o sana göre değil falan gibisinden laflar etmişti.
Yurdum insanının genelinde üzerine vazife olmayan işe burnunu sokma hevesi var.
Vaaz vermekten hoşlanıyorduysan gidip ilahiyat okusaydın be kadın, ne diye eczacı oldun! Hayır zaten göründüğü üzre vaaz vermekten eczacılığı yapamıyor zat-ı muhterem.

Ağzının payını saygısızlık yapmadan verseydin sonra da kalsın deyip çıksaydın bu kadar basit. Sen bir de şöyle canım acıyor böyle

canım yanıyor diye açıklama yapmışsın canım Kime ne. Ne alaka Hangi cesaretle vaaz veriyorlar bir de örümcek kafalar:S

konuyu açan kışi sze açıklama yapmıss siz hala acık kapalı derdındesınız pesss doğrusu pesss

İstediğini alırsın onaneymiş ya.Açıklama yapmak zorunda değilsin ki reçetesiz satılan birşey karışma hakkı yok bence.

siz ve konu sahibi ben olsam bu eczacıları şikayet ederdim. konu sahibi resmen tacize uğramış sizinse bile isteye can güvenliğiniz tehlikeye atılmış. nasıl göz yumabildiniz böyle bir olaya?

Cehennem atesi vs. ne alaka????

Iyi, sakin olabilmissiniz.

Bu yobazlarin dili iyice cozuldu. Neden acaba?!!!!!

yobazdan kastiniz ne neyi kimi kastediyosunuz
elhamdulillah kapaliyim ve rabbim bunu bahsetigi icinde hamdediyorum
yeri geldiginde hakkimida savunuyorum
son 4seneye Kadar trdeydim ve sizin gibi kafalar yuzunden cok laf duydum size gore kapalilarin hic birseye Hakki yok saniyorum restoranta gidip yemekbile yiyemezsin
duydugun laf ne hakla buraya gelebilir bu haliyle olur
simdi Yurtdisindayim ve birkere bile tersbi bakisla karsilasmadim
velhasil once kafalar degismeli herkes birlikte yasadigi toplumdaki insanlari Kabul etmeli

Ay yeminle içime fenalık geldi şu "bak kapalı dedin, niye belirttin, ayrımcılık yaptın, ötekileştirdin" muhabbetinden. Olay tam tersi gelişseydi açık bir bayan diye de betimleme yapılırdı ozaman başı açık bayanlarda hakaret olarak algılasın.

Bence imza toplayalım toptan lügattan kaldırılsın kapalı kelimesi zira duyan hakaret sanıyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…