- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
En azından ayrilmissinSizinki de tam tersiymiş eski erkek arkadaşımla en son kredi kartı harcamalarım yüzünde. Kavga ettik dediği şuydu evlenirsek tek kredi kartı olur ben görürüm ne alıyorsun ben bişey istesem senden izin mi alıcam saçmalama dedim istediğini alırsın işte tek kart olur dedi ben herşeyi söyleyip de alacaksam niye çalışayım evlenirsek çalışmam o zaman dediğimde ayrılırız o zaman dedi Böyle yazınca bir tuhaf oldum ama söylediği buydu
O adamların işyerinde ne haltlar yediklerini biliyorum ben. Evdeki karısının resmini atıp, böyle kadın mı olur diyen de biliyorum, benim hanım balık kokuyor nasıl insan içine cikarayim diyenide, daha neler neler. Sonra da sosyal medyada çok mutluymus gibi fotolari falan. Zavallı kadın da hiçbir şeyden habersiz
Siz bunları yapabilmişsiniz eşi çalıştığı halde eve yardımcı alınmasını istemeyen hala tasarruf yatırım diyen kocalar da var dışarda yemek yemeyi lüks gören kısacası karısını bankamatik olarak görenIlk evlendgm yillarda atanamamistim.isim yoktu.evde surekli ders calisiyordum.esim calisip calismama istegmi bana birakmisti.
Annemin babamin yillardir umutla bana harcadiklari parayi evde tuvalet banyo temizleyerek heba etmek istemiyordum.tvde sacma sapan programlarla beynimi koreltmeyi gunlerde dedikodu yapmayi hic istemiyordum.
Etrafimda vizyon sahibi insanlar olmaliydi.cok sukur emeklerimde bitun hayallerime kavustum.esimin geliri zaten iyidi simdi daha iyiyiz.
Tatlillere 3 gunlugune degil 10 gunlugune gidebiliyoruz mesela.
Ev temizligimi yapmiyorum artik.2 haftada bir yardimcim geliyor cok sukur.
Disarda daha cok yemek yiyip gezebiliyoruz.arkadaslarimizla vakit geciriyoruz.daha seckin bi hayatimiz oldu.simdi bide bebek bekliyoruz ins.daha iyi imkanlarla buyuyecek melegimiz.
Hanimlar; bir anne mutsuzsa ne esini mutlu eder nede evladini.
Ev hanimlarinda en vok depresyon vakasi goruyorum cevremde.calismak uretmek verimli olmak,ailenizin sizin icin yillardir verdgi emek,en onemlisi kendiniz icin,geleceginiz icin calismalai kadinlar.
Yarinin ne getirecegi belli olmaz.
Hep ayni standartlarda kalacagimizin garantsi yok.ben son 1 yildir kendimi buldum.tam 3 yil ev hanimiydim.evde ders calisiyordum.esimin ailesinin bile bana durusu tavri degisti.daha saygililar ve hosgorululer.surekli ilgi beklemiyorlar...
Evet, kadın erkek farketmez çalışmasına engel bir durum yoksa çalışıp kendi kendini geçindirebilmeli. Ben babamdan para isterken gözlerinin içine bakamıyorum, utanıp sıkılıyorum kaldı ki elin adamından(her ne kadar eş de olsa) para istemek çok daha zor. O yüzden biz de çalışmalıyız. Sadece para için de değil evde neden oturup,eş bekleyelim ki. Biz de üretelim. Ha karşılıklı halden memnunsalar da kendileri bilirler tabi..Kesinlikle katılıyorum. Ben erkek olsam eli ayağı tutan genç bi kadının evde bütün gün oturup benim parama muhtaç yaşamasına tahammül edemezdim. Kadınlar bunu kendilerine nasıl yediriyorlar anlamıyorum. Koca parası yiyip çalışmamak tatlı geliyor herhalde. Çocuk, geçici işsizlik gibi durumlar hariç tabi.
Mesleği olmayan bir kadının çalışmasını isteyen erkekleri sevmiyorum. Yani zorla git markette çalış ya da tekstilde çalış falan diyorsa bir erkek ben onda bir sorun ararım. Kadın kendi isterse çalışmalı. Bir erkeğin zorlamasıyla değil.
Ama dediğiniz gibi şu an erkekler çalışan kadın arıyor şaşırıyorum, ahlakına bakmıyorlar getirdikleri paraya bakıyorlar. Bence bu çok tehlikeli ve üzücü.
Seridina en hassas olduğum şeyden bahsetmissin. Arkadaşımın komşusu da iki aylık bebeğini bırakıp ev alacagiz diyerek işe başladı çok sinirlenmistim. Yahu daha iki aylık bebe yaa. Kırkı yeni çıkmış dünyaya alışmaya çalışan minicik ve anneye çok ihtiyacı olan bir beden.Bu durumda bana itici gelen iki şey olurdu; birincisi eşimin benim parama güvenip, ailesine para yedirmesi. İkincisi çocuk olunca belli süre geçmeden beni çalışmaya zorlaması. Bu ikisi kavga soğuma hatta ayrılık sebebi benim açımdan
Onlar adam değil.Dr olsalar ne olmasalar ne karakteri bozuk olduktan,eşeşeklik baki kaldıktan sonra.O adamların işyerinde ne haltlar yediklerini biliyorum ben. Evdeki karısının resmini atıp, böyle kadın mı olur diyen de biliyorum, benim hanım balık kokuyor nasıl insan içine cikarayim diyenide, daha neler neler. Sonra da sosyal medyada çok mutluymus gibi fotolari falan. Zavallı kadın da hiçbir şeyden habersiz
Ben calismayan erkekle evlenmem dolayisiyla adamda ben calismayan kadin istemiyorum diyebilir. (Hastalik, isten cikarma gibi istisnai durumlar haric)
erkeklerden neyimiz eksikki calismayacagiz, uretmeyecegiz?
Onlar adam değil.Dr olsalar ne olmasalar ne karakteri bozuk olduktan,eşeşeklik baki kaldıktan sonra.
ben varım
eşim evlenmeden ben çalışacağım eşim mi yiyecek benim paramı derdi
şimdi boşanırken biraz maddi hak bırakarak boşanabiliyorum
dini imanı para olan erkeklerden uzak durmalı
Nafaka da istedi miben varım
eşim evlenmeden ben çalışacağım eşim mi yiyecek benim paramı derdi
şimdi boşanırken biraz maddi hak bırakarak boşanabiliyorum
dini imanı para olan erkeklerden uzak durmalı
Elbette, ama gitsin para getirsin diyen , kadını bankamatik gören erkekle; ben sosyal hayata katılan, çalışan üreten bir bireyle evlenmek isterim diyen erkek arasında dünya kadar fark var. Konu sahibesininki 1 numaralı çeşitten.
keşke deseymişimB.k ye deseydiniz keşke zamanında
Evlilik bir beraberlik, kimin parası varsa onunla ev geçinir bunu para yemek gören erkeklerin ağzına ....yım paragöz itler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?