• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimle kavga ettim

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
118
Aksaray
kızlar lütfen akıl verin bana. eşimle arkadaşı yüzünden kavga ettik. arkadaşı karısını aldatıyomuş. aldattığı kadının resmini eşimin telefonuna yollamış. bende gördüm çok kötü kavga ettik. bir haftadır küsüsüz. yanında yatmıyorum. ama çok kötü durumdayım. boşanalım bile dedik birbirimize ilk defa böyle bir kavga ettik. ne yapıyım nasıl barışabilirim. oğlum 3 yaşında ve kavgamıza tanık oldu. çok üzülüyo.

Taviz vermeyin,başka işleri güçleri yok mu da ,birbirlerinin telefonuna o kadının ftg.nı yolluyorlar ? kötükedihüso Taviz yok!:olmaz:

neden yollamışki kadının resmini sizin eşinizin tlfnuna? :bbo:

Olaya ve yalana bakınız.Aranızı bozmak gibi olmasın ama bana yalan gibi geldi.Eğer aldattığına eminseniz yani güveniyorsanız özür dileyiniz.

arkadaşını telefonu fotoğrafı kabul etmiyomuş. eşime sana yollasında bide sen yolla demiş yani kendisine. eşime kadın resmi yollamış eşimde arkadaşına 2 defa yollamış ama iletilmedi yazıyo. çok büyük yeminler ediyo kurana bastı benimle ilgisi yok diye arkadaşıyla konuştum itiraf etti

nolursa olsun arkadaşıyla böyle bi işbirliğine kalkışmıycaktı
ama sen biraz mesafeli davran eşin senden özür diliycektir bence eşin azcık arkadaş kubanı olmuş
aranız düzelir inşallah

arkadaşıda müdür beyin alakası yok yemin ederim diyo dedim açığa çıkmazsa bu olay boşanıcam diye arkadaşına. öyle deyince itiraf etti benim yüzümden yuvanız yıkılmasın diye. ama akşam eşim eve geldiğinde adamın karısı arıycam dedim arama dedi sonra kavga çıktı telefonumu parçaladı. anlıycanız çok kötü bir kavgaydı.

Aklı başında bir erkek ,evli arkadaşının sevgilisinin ftğ ile uğraşmaz.Bırakın o ftğ. ile uğraşmayı,arkadaşını köşeye çekip ''Sen ne yapıyorsun?Kendine gel ! '' der.:umursamaz:

evet gözlerimle gördüm resmi arkadaşına yolladığını ve iletilmediğini

anaa dıdısının dıdısı.. kocanıza neymiş alemin metresinden?

onuda dedim sende onunla aynısınki sırrına ortak oluyosun diye daha çok ağır laflarda kkonuştum. önce alttan alıyodu özürler diledi ama sonra çıldırdı laflarımdan sonra

erkekler evli barklı olduklarını hala anlayamıyorlar yaa
hiç düşünemedimi beyfendi karım görürse nolur
eğer size bi erkek foto yollasa ne düşünür
tabiki aldattığınızı düşünür..

arkadaşıda müdür beyin alakası yok yemin ederim diyo dedim açığa çıkmazsa bu olay boşanıcam diye arkadaşına. öyle deyince itiraf etti benim yüzümden yuvanız yıkılmasın diye. ama akşam eşim eve geldiğinde adamın karısı arıycam dedim arama dedi sonra kavga çıktı telefonumu parçaladı. anlıycanız çok kötü bir kavgaydı.

şayet arasaydınız eşiniz çok zor durumda kalacaktı .ama bişi sorcam gerçekten mms olarak mı gelmiş eşinizin telefonuna resim? emin misiniz? iyice kontrol ettiniz mi?CADIARZU

ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.

herne olursa olsun bu çok yanlış bi davranış..

arkadaşının böle bi durumuna ılımlı yaklaşması ve işbirliği yapması çok büyük bi hata, ve şuanda acaba nasıl barışırım diye düşünen siz değil o olmalı die düşünüorum...

Aklı başında bir erkek ,evli arkadaşının sevgilisinin ftğ ile uğraşmaz.Bırakın o ftğ. ile uğraşmayı,arkadaşını köşeye çekip ''Sen ne yapıyorsun?Kendine gel ! '' der.:umursamaz:

aynen katılıyorum benım kocamın arkadası karısını aldatıcak ve kocam bıle bıle o adamla arkadaslıgını surdurcek va ben sonunda bunu ogrenırsem hala ne dıye ole bı ınsanla arkadaslık yapıyorsun dıe bıle tartısma cıkarabılırım
yanı ınsan korkar sonucta, kocamın karısını aldatan bır ınsanla arkadaslık yapmasını kaldıramam neme lazım şeytan meytan dürter sonra

evet kontrol ettim resim telefondan yollanmış eşimde arkadaşına yollamış 2 kere ikisindede gitmemiş

ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.

elmi kaldırdı sizeeeakannehir

üstüne yazılcak bişe yok, hem suçlu hem güçlü..

bide sanki fazla panik yapmış gibi geldi bana, tlf kırmalar el kaldırmalar falan CADIARZU

Bence çok fazla büyütme, eğer eşinle o kadının bir alakasının olmadığını düşünüyorsan, açık açık çok kırıldığını, elalemin işlerine burnunu sokmaması gerektiğini, eşi ve çocuğu olan bir adamın bu tip şeylerle uğraşmasının yanlış olduğunu söyleyebilirsin ama tavsiyem, ukala bir tavırla değil de yumuşak bir şekilde ona bunları aktarman.Eminim bundan sonra aranız düzelecektir.

aaa el kaldırma olayını ilk defa gördüm, bak bu olmamış şimdi.!

Back
X