Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
eşinizin ailesi ne kadar sıklıkla size gelir? özellikle uzakta oturanlar varsa ne kadar kaldıklarınıda merak ediyorum.:1rolleyes:
önce ben cevaplayayım..
5 aylık evliyim bir kez geldiler bir ay kaldılar..ikinciye gelecekler yakın zamanda..

uzakta oturuyorlar. senede bir kez gelirler. en fazla bir hafta kalırlar. seninkiler biraz abatmış bence.... Kolay gelsin valla

Bizim evlerimiz yakın ama sık gelmezler..
Siz çalışıyorsunuz siz gelin derler.Zaten sürekli birarada olduğumuz için sorun yok.
Ben çok istiyorum diye kırmamak adına geliyor kayınvalidemler..
Ama eltim ve kaynım fırsat buldukça gelir..
Gelsinlerde severim ben misafiri.

canım benim eşimin de ailesi uzakta oturuyor....2-3 ayda bir gelirler 1-1,5 hafta kalırlar.ilk evlendiğimiz zamanlarda 3 ayda bir gelip 1 ay kalırlardı...evlendim,düğünden sonraki ilk hafta içerisinde gelip 2 ay kaldılar.....seninkiler yine bir ay kalmış...bişey olmaz ,zamanla azalır gelip gitmeler....

Biz aynı şehirde oturuyoruz. Evlendiğimiz 1,5 yılı geçti.
Toplam 4-5 kez gelmişlerdir. Genelde biz onlara gideriz.tatlicadiarzu

Eve yatılı misafir olayımız yoktur. Zaten kalacak kadar da uzak oturmuyorlar..
2 ya da 3 aydabir gelirler..

benim eşimin aileside uzakta 6 ayda bi gelir 5 gün falan kalır.çalısıyoruz diye gelemiyorlar sanırım:)

yok artık daha neler...
bukadar yeni evli çiftin evinde 1 ay kalınır mı...
e ne yaptınız....?
sen çalışıyor musun bakmadım da ama...
ben de 5 aylık evliyim...
1 kez geldile 3 saatlik yoldan 1 gece zor yatırdık...
ben şanslıyım bu konuda kanımca...:icecream:

eşimin aılesıde 4saatlık uazktalar ama sık sık gelmezler gelselerde 3 tane oğulları 1 de kızları var 1 er gün kalıp giderler ama ben çok iyi anlaştığım için herzamanda gelebilirler benim için bir sakıncası yoktur

bence çok saçma bir durum canımhelede yenı evliyken tam saçma peki eşin bu olaya ne diyor merak ettım:1no2:

Haziran da 2 senelik evli olacağım. Evlendiğimden bu yana kayınalidem ve kayınpederim 1 kez geldiler. Çok davet ettim ama gelmediler. Kendileri bilir. Ama eşimin kardeşleri müsade etsem her hafta gelirler. Ama mesafeyi baştan koyduğum için olayı laçkalaştıramıyorlar.

Yalnız; 5 aylık evli bir çiftin evinde 1 ay kalmak da ne tür bir görgüsüzlük anlayamadım doğrusu...

valla canım geldiklerinde 3 aylık evliydik. çalışıyorum bu arada. onlar keyiflerine bakıyorlar zaten canları sıkılmıyor hiç. kendi evleri gibi gördükleri için. gerçi işleri vardı burda oyüzden biraz uzattılar kalmayı ama hiçte rahatsızlık duymadılar bundan. dahada kalın, gitmeyin diyolar birde burdaki akrabaları. ben tabi sessiz kalıyorum. :uhm: eşim tabiki ailesi olduğu için memnundu halinden.

evlerimiz yakin ama toplasan senede 5 kere ancak gelirler.
ama ben her hafta sonu ugruyorum.....

aynı şehirde farklı semtlerde oturuyoruz çok sık gelmezler ama ben bizimkileri ve eşimin ailesini arada bizde toplarım biraz kalabalık oluyor ama arada böyle olunca hoş oluyor..

biz evleneli martta iki sene olucak. simdiye kadar toplam belki 7 kere gelmislerdir onlar cumartesi gelip pazar dönüyorlar geri.
esimin abisi ve ailaeside ayni sekilde.
cogunlukla biz gideriz onlari ziyaret etmeye

bizde fazla yakın değiliz ama öyle saatlercede yol yok aramızda. Onlar ilçede oturuyorlar. 45dk felan sürüyor işte. Ayda 1 kere ya gelirler yada gelmezler. Genelde biz ariyoruz cağriyoruzda öyle geliyorlar. Bizde iki haftada bir iş çikişi akşam yemeğine gidiyoruz okadar.
Bikeresinde kaldı kayinvalidem 3 gün oda bizim eve doğalgaz döşendi o ustaların başını bekledi. okadar

canım valla içimi ferahlattın :1rolleyes: ilk zamanlar kalmaya pek meraklı oluyor genelde erkeğin ailesi. zamanla bende azalacağını düşünüyorum. ben elimden geldiğince misafirleri iyi ağırlamaya çalışıyorum. yoksa kötümü yapıyorum.CADIARZU

amannnnÇok üzgünüm çoook her gün geliyor ya ben sevmem böyle yaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…