Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

benimkilerde uzaktalar. 3 senelik evliyim kayınpeder 1 kaynana 2 kere geldi. kayınpeder 1 gece kaldı kaynana 3 gün klıp gitti.
aramaz sormaz gelip gitmezler.

yakın oturmamıza ragmen öle sık sık gelip gitmezler ben cagırdıkca gelirler ben istiyorum gelmelerini basmın üstünde yerleri var. görümcelerimden evli olanı bi kez iftarda geldi öle onlarda rahatsız etmez genelde kayınvalidemlerde toplanırız coluk cocuk gelin görümce torunlar fln yerimseniben

2 buçuk saatlik uzaktalar 3 aylık evliyim 1 kere geldiler kalmadılar
ama kaynanam bi kez daha gelmiş bi gece kalmıştı
bayramdan bayrama görüşsek yeter bence

İşe yarar mı bilmiyorum ama kırmayan anlayabilecekleri sözlerle yorgunum biraz dinlenmek istiyorum gibi bahanelerle daha her çağırdıklarında gitmek yerine daha seyrek gidebilirsin senin yorgun olduğunu dinlenmek istediğini farkedeceklerdir.
Çünkü bazı insanlara davranış fayda etmiyor illa sözlü ifade etmek gerekiyor
Nacizane fikrim böyle

öncelikle mrb yorum yazan arkadaşlar bişe dicem.sarhud kardeşim ne yazikkibizimkiler yakın oturuolar ve her hafta burdalr bazen haftanın 2,3 günüde görüşüoruz mecburen kaynanmla oturuorum ve ne yazikki bazı insanların yüzünede desen anlamıolar.anlamıolar deilde aslında işlerne gelmio anlamamakvalla yorum yazan arkadaşlar çok sanşlısınız bnce tadını çıkarın bnmyermede.edoshsye,seher yıldızıve aysesat çok sanşlısınız gerçekten bnce

eşimin ailesiyle 4 saatlik mesafe var aramızda...yılda 3- 4 kere gelip 15-20 gün kalırlar..kayınvalidem daha uzun kalır..kalınca 1-2 hafta kendi akrabalarına gider,bizde de kalır..
gelsinler kalsınlar bişey demem zaten çalışıyorum ...
ama bu aralar sıklıkla oldu biraz..artık bana da sinir geldi..
kim gelirse gelsin 1 haftadan fazla kaldımı bayar beni..

Bizimkilerin bana karşı hataları olduğu için gelmeye yüzleri yok arada soruyorlar nasılsın iyimisin diye bende gelen giden yok sessiz sakin evimde oturuyorum diyorum
Sıkılmıyormusun dediklerinde ben zaten misafir sevmem yatılıdan hoşlanmam gibi şeyler söylediğim için pek gelemiyorlar bizde işe yarıyor belki başkalarında da yarar diye düşündüm

ınsanın sevdiğinin annesinin bir zararı olacağına inanmıyorum ben bize çok yakınlar ben gelmeleri için çok ısrar ediyorum hafta içinde 4-5 kez görüyoruz birbirimizi ve ben daha fazla bile görmek istiyorum, çünkü kayın validem annem gibi ve anneme olan hasretim biraz olsun diniyor,arkadaşlar anne olarak görmeyi, neden denemiyorsunuz ve kaç gün geliyyor hesabı yapılıyor ben anlam veremiyorum.

Aramızda sadece arabayla yarım saat olmasına rağmen.1,5 senelik evliliğimizde sadece 3 kez gelmişlerdir.Sürekli çağırıyoruz;ama gelme taraftarı değiller.Rahat edemiyorlar sanırım.Biz gidiyoruz sürekli.

kızım oldugundan berı gun asırı:sinifsinif: allhtan grp oldular 1 haftadr gemıolarr:sm_cool: malesef cok yakınızz aynı mahalldeyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…