Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

ben davet edersem gelirler, ayda bir falan olur buda tabi isimin yogun olmadigi ve sinav dønemim olmadigi surece ayda bir yoksa 2ayda 1.. ama biz ugrariz 2haftada bir

ben 3 yıllık evliyim evlendiğimin 3 . günü geldiler 3 gün kaldılar sen yine ssanslıymısın ve sadece 100 metre uzakta oturuyolar geldiklerinde 2 günden az kalmadan gitmiyolar

ben 3 yıllık evliyim evlendiğimin 3 . günü geldiler 3 gün kaldılar sen yine ssanslıymısın ve sadece 100 metre uzakta oturuyolar geldiklerinde 2 günden az kalmadan gitmiyolar

allah sana sabır, onlara da akıl- fikir -hoşgörü versin arkadaşım. Hadi yol olsa arada uzun, anlayacağım-gerçi 3. günü hiçbir şekilde anlayamam o ayrı da...:1no2:

bizim pek belli olmaz bazen 1 ay gelmezler bazen 2 akşamda bir gelirler aramızda bir sokak var ama gelince kalıyorlar bazen

henüz evli değilim ama eş adayımın ailesi o kadar kalabalık ki ve de öyle yatıya matıya gelmeye cok meraklılar.Ben bu durumdan hiç hoşnut değilim.Evlensem 1 ay sonra damlarlar .

biraz mesafemi koymak lazım acaba?fisfisfis bende mesafe koymayı,resmi davranmayı beceremiyorum. normalde iyi anlaşıyorum bana bir zararları yok. arada kırıldığım şeyler oluyor ama genel olarak iyiler. ne kadar iyi de olsalar uzun kaldıkları zaman çok sıkılıyorum. rahat hareket edemiyorum kendi evimde..özelliklede onlar benim evimde bu kadar rahat olupta, benim rahatsız olmam hiç hoşuma gitmiyor. çokmu bencilim acaba..

canım sen elinden gelen en iyi şekilde agırla yine,mesafeni de koru ama....sabırlı ol biraz.....

canım sen elinden gelen en iyi şekilde agırla yine,mesafeni de koru ama....sabırlı ol biraz.....

saol canım. misafiri çok severim ama bunlar kendi evleri gibi davranıp, rahat oluyorlar. akrabaları vs. geliyor, bende çalışıyorum evde yokum. kendi evimde rahatsızlık duyan benim. arkadaşım gelmek istese misafirin var diye gelmiyor, yada eşimle bir plan yapamıyoruz. sıkılan ben oluyorum yani benneyaptımki

kızlar ben mayısta ewlenıyorum altlı ustlu oturucam napıcam ben ya yazılarınızı okuyunca bende altlı ustlu oturucam vede bunlarda cok gıdıp gelmeye meraklılar offf offffffben kocamla basbasa kalamıyacakmıyım yaaa
ben romantık bı ınsanım canm aaa:asigim:

Ben 7 aylık evliyim, kaynananmlarla çok yakın oturuyoruz ama daha hiç kalmadılar, çok gereksiz zaten ev çok yakın 500 mt oynar arada. gelip gitmeyi severler ama ben oralı olmayınca çekiniyorlar haliyle, mesafeyi koyun kızlar baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.

su mesafe nasıl koyuluyor canım lutfen söle ben bastan samımı oldum ama ıyı nıyetımden hep yaaklava:
ben bu saatten sonra nasıl mesafelı davranmam gerekır değiştin dicekler bu seferbenneyaptımki altlı ustlu oturacaımı duyan herkes mesafeyı koru dıyor bana bunları bı acıklarmısınız lutfen dıkkate alıcamda sımdıden tesekkurler
ayrıca oğluna cok duskun olan bı kaynanam ve de annesıne cok duskun bı nısanlım varKötü Kazen

aynen bende merak ediyorum mesafe nasıl koyulur. bende baştan samimiyeti kurdum, şimdi değişemiyorum. ailedeki herkes çok rahat. öyle sıkılan, rahatsız olan tipler değiller. bende karakter olarak çok gülen, neşeli biriyim. öyle olduğumuda biliyorlar,kendileride öyle. birden mesafeyi nasıl koyayım. ozaman benden kötüsü olmaz herhalde. bende samimi olalım isterim tabiki ama abartıyorlar. biraz düşünceli olmaları lazım. ne yapmak lazım acaba fisfisfis

evlendiğimizden bu yana hiç gelmediler bir kaç ısrarla davet ettim ama yok çok uzun onlar da çok yaşlılar gelmek istemediler ben de bir daha davet etmedim yalnız kayınpederim bir kere görümcemle beraber gelmişti onda da 2 gece kalıp gittiler

ben ist de onlar orduda otuzden pek sık gelemıyolar ama keske yakın olsalarda gelseler

çok nadir olarak gelirler..eşimin akrabalarının çoğu memlekette yani bu yönden rahatım..aslında gelselerde fark etmez çok tatlı insanlar...benim yakınlarımda fazla gelmezler aman el oğlu birşey demesin derler..:))

anlıyorum canım seni,,,baştan samimi olunca ne yazıkki sonradan mesafe koymak biraz zor oluyor....allah yardımcın olsun....biraz anlayışlı olmaları lazım...bende öleydim baştan ama yavaş yavaş mesafe koydum mesela eskiden kayınvalidemi haftada bir arardım,sonra ayda bir aramaya başladım ,şimdiyse 2 ayda bir arıyorum...eşin ne düşünüyor bu konuda?o rahatmı?

ben on senelik evliyim ve altlı üstlü oturuyoruz.ilk zamanlar çok zorlandım.ne zaman kapı vurulcak belli olmuyordu.yani her an tetiktesin biri gelebilir diye.şimdi aradan on sene geçti iki çocuğum var bundan sonra kim gelmiş ne farkederki ben yeni evliyken rahat edememişim aaaaaaah aaaaaaah.CADIARZU

kayınvalidemide kayınpederimide cok severim.. herzaman gelebilirler memnun olrum.. ama onlar ankarada bense ankaraya 1000km uzakta başka şehirde. keske yakın olsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…