anlıyorum canım seni,,,baştan samimi olunca ne yazıkki sonradan mesafe koymak biraz zor oluyor....allah yardımcın olsun....biraz anlayışlı olmaları lazım...bende öleydim baştan ama yavaş yavaş mesafe koydum mesela eskiden kayınvalidemi haftada bir arardım,sonra ayda bir aramaya başladım ,şimdiyse 2 ayda bir arıyorum...eşin ne düşünüyor bu konuda?o rahatmı?
bende çok sık aramıyorum zaten. en fazla ayda bir görüşüyoruzdur. ama eşim hemen hemen hergün görüşüyor. eşim aramasa ailesi arıyor onu. çok düşkün ailesine. kayınvalidem ve görümcem yanlız kalıyorlar şuanda. hep aklı onlardaymış. o gelip kalmalarından çok memnun. hatta elinden gelse birlikte yaşasak çok memnun olacağını düşünüyorum. ama ben eşime tavrımı koydum, böyle birşeyin asla olamayacağını ima ettim. :enbuyukkk:
ben on senelik evliyim ve altlı üstlü oturuyoruz.ilk zamanlar çok zorlandım.ne zaman kapı vurulcak belli olmuyordu.yani her an tetiktesin biri gelebilir diye.şimdi aradan on sene geçti iki çocuğum var bundan sonra kim gelmiş ne farkederki ben yeni evliyken rahat edememişim aaaaaaah aaaaaaah.CADIARZU
ben de 3.5 yıllık evliyim eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzak oturuyorum eşimin ailesi senede bir yaz aylarında gelir 10 gün kalır ve geri dönerler...eşinizin ailesi ne kadar sıklıkla size gelir? özellikle uzakta oturanlar varsa ne kadar kaldıklarınıda merak ediyorum.:1rolleyes:
önce ben cevaplayayım..
5 aylık evliyim bir kez geldiler bir ay kaldılar..ikinciye gelecekler yakın zamanda..
Evimde kedi besliyorum diye gelmiyorlar.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
En güzeli seninkiymiş valla, bizdemi alsak ne laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?