Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

bende çok sık aramıyorum zaten. en fazla ayda bir görüşüyoruzdur. ama eşim hemen hemen hergün görüşüyor. eşim aramasa ailesi arıyor onu. çok düşkün ailesine. kayınvalidem ve görümcem yanlız kalıyorlar şuanda. hep aklı onlardaymış. o gelip kalmalarından çok memnun. hatta elinden gelse birlikte yaşasak çok memnun olacağını düşünüyorum. ama ben eşime tavrımı koydum, böyle birşeyin asla olamayacağını ima ettim. :enbuyukkk:

çok iyi yapmışsın...:enbuyukkk:

ayynenn katılıyorum sana her an diken üstünde oturmak insan kendi evinde bile rahat edemiyo

ben de 3.5 yıllık evliyim eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzak oturuyorum eşimin ailesi senede bir yaz aylarında gelir 10 gün kalır ve geri dönerler...

o zaman ben de bir ahhh çekiyim kızlar biz altlı üstlü oturuyoruz. her akşam her haftasonu birlikteyizz.düşünün yaniiiii ve 1.5 yıllık evliyim başından beri böylee.of of nereya kadar bilmiyorum ki.tamam onları gerçekten çok seviyporum ama sıkıyorr yaaaaaaa yinedee.düşünün.altlı üstlü oturmak büyük sorumlulukmuş ne yazıkki.bilmiyordumm.evlenmeden önce napalım böyle devam belli ki.eşinde çok ailesini düşkünse hepten yandın.benim gibi. aman artık takmıyorum bende girdim aralarına gidiyor öyleee napçam başka.

Altlı üstü oturmak ne kötü bir durum ya, her an kapı çalınacak diye tedirgin olmazmı insan, nasılsa bizden diyip gece gündüz gelirler, çok zor ve çok sıkıcı, ben yakın oturuduğum halde tedirgin oluyorum acaba gelirler mi diye, öff ne kötü ya. Habersiz gelen misafirden de hiç hazetmiyorum.

1,5 yıllık evliyiz 2 defa geldiler her geldiklerinde 3 gün kaldılar uzak olduğumuz için problem yok gelemiyorlar yolu çekip.bizde pek gidemıyoruz telefonda konuşuruz haftada yeter.

senede bir,bazen birkac senede bir.yurtdisinda yasadigimiz icin biz ne zaman tr' ye gidersek,o zaman gorusebiliyoruz.

valla bıze yakınlar kaynanamlar.yanı normal bı uzaklık ve hemen hemen her h. sonu gelırler ama bızden cok torunlarını sevmek ıcın gelırler.yanı onu görmek ıcın.off ama sıkıyo bazen yanı ne yalan konusııım

aman canım ayda bir gelsinler yeter zaten haftada bir biz onlara gideriz birde onlar gelmesinler. otursunlar oturdukları yerde.çok iyi geçindiğimiz söylenemez oyüzden haftda bri görüşmek daha iyi.hem atalarımız ne demiş fazla muhabbet tez ayrılık getirir.hoş ben ayrılık getireceğini bilsem her gün görüşürüm ama:roflol::roflol:

Altlı üstlü oturduğumuz için genelde biz çıkıyoruz.Onlar çok nadiren oda biz davet edersek geliyorlar.

Benimkiler Türkiye'de olduklari icin hic gelemiyorlar.Ama o kadae isterdimki
ayni sehirde olsaydik,gidip gelseydik.

bizimkiler le aramızda 10 dk lık mesafe var.. 2 yıllık evliyim.. ilk evlendiğim sene ramazanda iftara davet etmiştim gelmişlerdi.. daha da gelmediler.yani oğlu ve gelinin evini bir kere gördüler!!!!!
çok rahatım.. dır dır yok etrafımda:))))

herkes sık gelmelerinden şikayetçi galiba...
peki bizimkiler gibi var mı?
5,5 yıllık evliyim, bir bizim memleketteki düğünüme geldiler, bir de 5 yıl sonraki doğumuma
kendilerinin yanında pek rahat hissetmediğim için şikayetçi değilim bu durumdan
ama beni bırakın, oğullarını torunlarını hiç mi görmek istemiyorlar merak ediyorum doğrusu
onlar hiç yerlerinden kıpırdamasın, herkes ayaklarına gitsin istiyorlar

evlerimiz cok yakın
ama hep biz gideriz onlar pek gelmez
gelelim d demezler zaten biz cağırısak gelirler

16 ayda sadece 2 kere
birinde yeni evliyken ben yemeğe davet ettim
diğerinde tam bir sene sonra mevlüt yaptım ona geldiler
yanlış anlaşılmasın aramız süper evlerimizin arası ise sadece 5 dk uzaklıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…