Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

Aramızda bir saatlik mesafe var,onlar yılda 3 kez gelirler.bir gece kalıp giderler..Bizde yılda 3-4 kere gideriz,kalmadan akşam evimize döneriz..

aranızdaki mesafe çok 10 yıllık evliyiz ilk evlendiğimiz de 3 .günü geldiler 10 gün kaldılar .....
ilkevlendiğim yıl 12 ayın 6 ayını bende geçirdiler korkumuzdan banyo bile yapamadık
ikinci yıldan itbaren 3 ayda bir gelip 1 ay kaldılar
ilk isyan ettim sonra baktım karşıdaki şerli gelirse gelsin dedim 10 yıllık evliyim daha yeni senede 2 kez geliyor 3 er hafta kalıyor
üsteki yazılar kayın valdem için geçerli
kayınlarımı görümcelerimi saymıyorum
ayrıca açık açık senin inadına geliyorum diyor rahhat ettirmemek içinmiş
işin ilginç yanı hiç kavgamız olmadı hiç lafının üzerine laf söylemedim eşime anlatırda kocamla aram bozulmasın diye çok sıkılınca girerdim duşa ağlarım doya doya
şimdi göz yaşları dindi rabbime çok şükür 10. yılda eşim ancak diyebildi allah razı olsun diye
nedenmi
elti geli evine ayak bastırmıyor da ondan
kayınvaldemle görümcem bizi eve almıyor. boşan diye oğluna baskı yapıyor
ama ben kayınvaldeme kızmıyorum her şey eşte bitiyor......
ben onun 40 yaşlarına gelmiş ama hala adam olamamış evlatlarına kızıyorum
allaha şükür bundan baka sıkıntı çekmedim rabbime şükür biitti...
tabi gelecekler senede 2 kez gelsinler.............
ama abartmamak şartıyla
ama yatılı misafir çok zor malesef ne zaman banyo yaptın .....çoçuğunun davranışı ne hepsi ortada oluyor mesela oğlum yaramazlık yapsa ne biçim çoçuk deniliyor.........madi durumun nasıl herkes herşeyden haberdar oluyor tabi kayın valde herşeyi bilecek birde kızlar ennişteler bilmese iyi olur.....
sık sık gelenlere tavsiyem zamanla azalıyor yaptığınız iylikler er veya geç seni buluyor eğer normalde eşiniz iyiyse sabredin.........

canım o ne yaa daha 5 aylık evlisin 1 ay kalıyorlar sende ve tekrar gelecekler
ben şahsen istemem böyle bişeyi biz 5.senemizi devirdik kayınvalidem Balıkesir li 3-4 defa anca gelmiştir 1 hafta kalmıştır 2 defa da görümcem geldi çocuğuyla beraber 1 hafta da o kaldı bu kadar kayınpeder rahatsız yola gelemiyor daha evimde ne eşyam var bilmez bile kaydirigubbakcemile3

beraber yasiyoruz diyebilecegim kadar cok sik gelirler.ama bundan hic ama hic rahatsiz degilim aksine onlar gidince evde sessizlik oluyor

uzak değiller ayda bi kere gelirler ondada zorla yatırırız sabah giderler bu konuda çooooooook şanslıyım ben :)

bız de aynen oyleyız ıste ya.Kayınvalıdem de baska evde oturmamızı ıstıyor aslında aynı apartmanda olmamıza karsı bıraz.Kendı hayatınızı kurmalısınız dıyor kı ben de oyle dıyorum. Her gun de beraber olunmazkı.Her aksam yemekte ve cayda :1shok: Gecen gun kahveye gıttık akrabaya. Fal baktılar bana sız baska bır eve cıkacaksınız dedıler cok ıyı olur dedım e.. nın bazı gerceklerı gormesı lazım ve de evlendıgını unutmaması lazım dedım.Benım kaynanam bıraz morardı sanırım kı ıyı anlasıyoruz.Bır haftadır hıc bıze gelmıyorlar.Onlara cagrıyorlar felan ılgınc delikafadulden

biz aynı şehirde oturuyoruz zaten bi kayvalde var bi görümce diger 2si başka şehirde oturyo kayınvvaldem haftada 3 kere gelir ama 1 saat anca otrr görümcen ayda 1 bilemdn 2 kere gelir uzaktaki görümcelerim eger gelirlerse 1 gece kalırlar benmkiler ibi rabbm herkese nasip etsnn kayınvaldem elini avcunu bana yedirr çok iiiler çokkk şükürler olsn

aynı şehirde oturuyoruz biz çağırmazsak gelmezler, biz onlara daha çok gideriz, görümcem bekar o da arada (sık değil 4-5 ayda) 1 gece kalmaya gelir o kadar..

bizde ayrı şehirlerdeyiz. evleneli 2.5 ay oldu ilk hafta kayınvaldem gelip bir hafta kaldı ondan sonra henüz gelen giden yok bir süre daha olmaz gibi geliyor bana...

sanırım bende şanslı azınlıklardanım çünkü kaynanam en son 2 yıl önce geldi evime görümcemde öyle ben uzakta olduğum için çok rahatım bu konuda :teytey:

esimin ailesi ne sıklıkla gelir ?? hiç gelmez desem 4 yıllık evliyim daha hiç gelmediler delikafadulden

biz daha bir aylık evliyiz bıraksan soluğu bizde alacak ve gitemeycek hem torun soruyor hemen ne maydanoz bir insan bizden çıkmayacak

walla yakın oturuyoruz cagırmadan gelmezler pek... bız gıderız genelde kalırz 1 gece falan toplasanız 1 senede 4-5 kez gunubırlık gelmıslerdır...

bizimkiler aydında oturuyorlar
en son oğlum doğduğunda gelmişlerdi,yani 14 ay önce
10 gün kaldı,ama yetti de arttı bile
haftaya filan gene gelecek,oğlum çok yaramaz fazla kalmaz zannediyorum,kafası gelmez hanımefendinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…