Einizin Ailesi ne kadar sklkla gelir?

ayy evet canım sende haklısın altlı üstlü oturuyormussunuz o da çok zor.

aslında altlı üstlü yine oturulur da nasıl oturulur? kayınvalide kayınpeder şöyle güngörmüş,aklı başında ,kültürlü olur,bilir zırt pırt gelinmeyeceğini.zaten akıllı bir kadınsa en başından kendi koyar mesafeyi değil mi? o zaman kimse kimseyi kırmadan,gül gibi geçinilip gidilebilir :)

ama sen bu kadar bunaldıgına gore her dakka başında anlaşılan ne diyim allah kolaylık versin.orayı kiraya vrseniz de şöyle biraz uzaga taşınsanız olmaz mı?

Tepemde olmaya çalıştı ama artık olamıyor çok problemler yaşadık.Bir de bebeğiyle beraber görümcem bile demediğim yaratık yanlarına geldi.Ben görümcemden öyle laflar duydum ki kimsenin tahammül edemeyeceği türdendi.Ne o..luğumuz kaldı ne yılanlığımız şimdi hepsinden acayip soğudum ve artık uzak olmaya kararlıyım...Kaynanamın da çok ağır lafları oldu şimdi söyleyince şaka yaptıma vuruyor.Anlayacağın uzak olmak daha iyi.Ama senin dediğin gibi çok uzak olunca da kalmaya geliyorlar ((

ayda bir yada hic halbuki ayni sehirde 5 dklik yerde oturuyoruz arabalari desen var her bi olanak var yani
olsem koksam anca duyarlar...

ben bir senelik evliyim, kaynanamlar bizden yaklaşık 1000km uzaktalar. evliliğimin ilk 4 ayında biz 3 kez ( birinde düğün dahil) gittik ve her seferinde bir hafta civarında kaldık onlarda. eşim çok meralık idi gitmeye. sonra bidaha gitmek için benim memleket meraklısı eşim uçak bileti aldı erkenden. gideceğimiz belli olduğu halde 4. ayımızda bize geldiler ve 3 hafta kaldılar. üstelik kurban bayramına denk geliyordu ve eşimde benim ailemin bayram için bikaç günlüğüne geleceğini biliyordu. sonra pişkin pişkin kaynanam telefonda anneme sizde gelcekmişsiniz gelin gelin dedi. ya ben çalışıyorum, ne öyle cümbür cemaat, üstelik babam işi nedeniyle evime hiç gelememişti bildikleri halde sağolsunlar serdiler postu bayramada kaldılar. sağolsun kaynanam kaldığı süre boyunca yemek çamaşıra yardım etti ama, insan rahat edemiyo. kendi evimde 3 hafta tam tekmil kıyafet misafir gibi yanlarında hanım hanımcık oturmaktan çok sıkıldım. sonra e malum uçak biletlerimizi aldığımızı biliyorlardı 3 hafta kaldıktan sonra gittiler bi hafta sonrada biz gittik bi hafta kaldık. o gün bugün gitmedim onlara eşim 2defa yanlız gitti, benim işim falan uygun değildim gitmedim. şimdi özledik ne zaman geliyon diyolar, kaldıklarından bu yana 7 ay geçti, eşim tekrar gelmek istediklerini söyledi!!! ne yapcam bilmiyorum. öyle yeni evli halimizde geçti artık postu sermeye kalmazlar iice yerleşirler herhalde, ay nolur bi akıl verin ?????

ben ne zaman istersem o zaman geliyo kayın validem kayınpederim 5 yılda 5 kere gelmemiştir kayınvalidemde aklına gelipte çıkıp gelmez yılda 6-7 dir en fazla yarım saatlik mesafede oturuyoruz ama gelmesin annem geliyo oda bana yeter :umursamaz:

bizimkiler senede 1 kere gelirler.bende 1 gece kalırlar.burada teyzeler falan var.benim evim küçük diye onlarda kalmayı tercih ediyorlar

2 yıllık evliyim hiçbiri daha gelmedi ilk yıl çok davet ettim tınlamadılar bende daha çağırmıyorum zaten konuşmuyoruz düşmanmışız görümcem öle dedi ee o zaman düşmanımın ne işi var evimde.

aman boşverin bunları davet edince kendilerini bi halt sanıyolar hastalıkta sıkıntıda gelmezler olmadık zamanda rahatsız ederler o yüzden gelmesinler daha iyi Ama tabi herkes aynı deil çok iyi insanlar da var ama bize denk gelmemiş ne yapalım bizde Allaha çok şükür ki eşlerimiz bizim yanımızda

yılda bir en fazla iki kere gelirler hiç yatıya kalmadılar..

misafiri severim ben ama yatlısından hoşlanmam ..

bir kere kayınvalidem geldi kendi evimde beni misafir etti.Son ses gece ikilere kadar tv açmalar eşim gece işe gidince evin içinde beni tanımıyor gibi davranmalar bu evde meyva yok mu demeler...vs tabiy artık hiçbirşekilde görüşmüyoruz.Herkes kendi yoluna.Allaha havale ediyorum.Allah versin cezalarını

Aynı apartmandayız gun boyu beraberiz. Ben asagı ınmezsem de ararlar neden gelmıyorsun dıye.

hımm benim k.validemlerle aramızda 4 dolmuşul mesafe vardır..sık sık gelirler bir akşam bize niyetlenip geldilerse ertesi güngündüz bizim oradaki komsuya geldiyse aksama kada bekler bize gelir...haftasonu biz gideriz onlara yada dügün dernek olur beraber gideriz iç içeyiz yani.....napimm eşim evin tek oglu...2de kız var bekarr

eşimin ailesi alt katımda ama düğün günümden beri konuşmuyorum .bir kaç denemeleri oldu ama eve sokmamakta kararlıyım .keşke herşey farklı olabilseydi .

Benim eşimin ailesi tabii ki kaynanam biz çağırsak her an gelir. Ama eşim söylemiş zaten aynı ilde ama farklı ilçelerde oturuyoruz arada arabayla 20 dk mesafe var eşimde sürekli gelmeyin biz geliriz demiş. İlk başta çalışmıyordum birde başka şehire geldim gelin olarak gelmek istiyordu ama o zamanda kurslarım vardı. Bu sene de hem çalıştım hem kursa gittim pek gelemedi biz gidiyoruz her hafta muhakkak. Bu yaz kaç kere çağırdım ama eviniz sıcak oluyor dedi üstelemedim. Bir kere tüm komşuları çağırmıştık. Yemeğe de alıyorum arada sırada. Bayramlarda bir gün onlada yersek öbür gün ben davet ediyorum. Geçen sene çok gelmişleri bu sene pek gelmediler hatta nerdeyse hiç aman nasılsa çocuk olunca evimden çıkmaz şimdi rahat edeyim. Birde kaynananın evi merkeze uzak şehiriçinden ev istiyor sırf bana yakın olsun diye hatta aynı apartmanda bile boşalırsa söyleyin dedi ama o kadar titizki valla gelsin istemiyorum

walla bizimkiler yakın sayıllır 1 vesaitlik yol var ama senede toplasan 10 defa ancak gelirler.görümcemede bayramdan bayramaaaaaaa
ama biz haftada 1 defa gideriz onlara

Valla yüz versek 15-20 gün kalırlar,sonra memlekete dönüp 1 hafta sonra tekrar gelip 1 ay kalırlar,ciddi bir potansiyele sahipler yani..
Ama ben de eşim de daha önceleri yaptıkları sebebiyle evimize girsinler istemiyoruz,daha önce onlar gelip gittikten sonra yatağımda büyüler buldum..
İşte bu sebeple daha çoook karşıdan bakacak o!!

aynı sehırdeyız.. evlendıgımız ılk zaman yenı evlı olmamıza regmen cok fena bunaltmıslardı.. kötükedihüso ama uzun bı aradan sonra daha bugun gelıp gıttıler..

biz çağırdık 2 kere anca geldiler. bizde şimdiye kadar4 kez falan gittik. çok az gelip gideriz.

15 aylık evliyim bir kez geldiler, 1 hafta kaldılar
daha da gelmezler sanırım bebek oluncaya kadar
ama isterdim yakın olsalardı da daha sık görüşseydik
tabi öyle yatıya kalmak için değil :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…