ben bir senelik evliyim, kaynanamlar bizden yaklaşık 1000km uzaktalar. evliliğimin ilk 4 ayında biz 3 kez ( birinde düğün dahil) gittik ve her seferinde bir hafta civarında kaldık onlarda. eşim çok meralık idi gitmeye. sonra bidaha gitmek için benim memleket meraklısı eşim uçak bileti aldı erkenden. gideceğimiz belli olduğu halde 4. ayımızda bize geldiler ve 3 hafta kaldılar. üstelik kurban bayramına denk geliyordu ve eşimde benim ailemin bayram için bikaç günlüğüne geleceğini biliyordu. sonra pişkin pişkin kaynanam telefonda anneme sizde gelcekmişsiniz gelin gelin dedi. ya ben çalışıyorum, ne öyle cümbür cemaat, üstelik babam işi nedeniyle evime hiç gelememişti bildikleri halde sağolsunlar serdiler postu bayramada kaldılar. sağolsun kaynanam kaldığı süre boyunca yemek çamaşıra yardım etti ama, insan rahat edemiyo. kendi evimde 3 hafta tam tekmil kıyafet misafir gibi yanlarında hanım hanımcık oturmaktan çok sıkıldım. sonra e malum uçak biletlerimizi aldığımızı biliyorlardı 3 hafta kaldıktan sonra gittiler bi hafta sonrada biz gittik bi hafta kaldık. o gün bugün gitmedim onlara eşim 2defa yanlız gitti, benim işim falan uygun değildim gitmedim. şimdi özledik ne zaman geliyon diyolar, kaldıklarından bu yana 7 ay geçti, eşim tekrar gelmek istediklerini söyledi!!! ne yapcam bilmiyorum. öyle yeni evli halimizde geçti artık postu sermeye kalmazlar iice yerleşirler herhalde, ay nolur bi akıl verin ?????