kızlar aşılamam saat 11 gibi gerçekleşti.20gün bekleyeceğim. progestan sabah, öğle, akşam kullanacapım.ve coraspin sabah 1tane alacağım. çok dua ettim. hatta şimdi "ya varis"çekiyoum.dr dinlen bugün dedi. vajina kesinlikle yıkanmayacak. ağır iş yapılmayacak. günlük hayata devam. rabbim hakımızda hayırlısını nasip et. hayırsızsa hayırlı eyle güzel allahım. tedbir bizden takdir senindir allahım.sana sığınıyorum.senden diliyorum. herkese dilediğini nasip et.
evet gitcem yanına :)canım dr görüş istersen.
merhaba kızlar bende bebek tedavisi görüyorum 2.5 yıldır ancak daha önce hiç hamile kalamadım eşimde de bende sorunlar var tüp bebek için başvurduk yarın dosyamız heyetten çıkıyor ancak doktor bize önce size aşılama yaparlar dedi sanırım bayramdan sonra bende aşılama yaptırıcam ama dediğim gibi herşey yarın ki heyet raporuna bağlı ben aşılama istemiyorum aslında ama heyet aşılama derse mecbur olacak hayırlısı artık :18:
kızlar aşılamam saat 11 gibi gerçekleşti.20gün bekleyeceğim. progestan sabah, öğle, akşam kullanacapım.ve coraspin sabah 1tane alacağım. çok dua ettim. hatta şimdi "ya varis"çekiyoum.dr dinlen bugün dedi. vajina kesinlikle yıkanmayacak. ağır iş yapılmayacak. günlük hayata devam. rabbim hakımızda hayırlısını nasip et. hayırsızsa hayırlı eyle güzel allahım. tedbir bizden takdir senindir allahım.sana sığınıyorum.senden diliyorum. herkese dilediğini nasip et.
inşallah tüp bebek derler.ama aşılamada olsa yaptır sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsn :)
kızlar adet oldum şimdi.ne yapmalıyım sizce.aşılama için doktora gitsem tam bayrama gelecek aşılama.karar veremiyorum
Evet kızlar yeni ay yeni umutlar...
Polikistikoverliyim. Temmuz ayında olumsuz bir aşılamam oldu.
Bir ay ara verdik, tatilimizi yaptık.
Şimdi adet olmayı bekliyorum yine aşılama yaptırıcaz.
Ekimde aşılama yaptıracaklar buyrun burdan konuşalım, deneyimlerimizi paylaşalım.
slm kızlar aşılamamlarımız arka arkaya olcak demekki benimkide yarın artık bayramdan sonra hepimizin sonuçları belli olur.hayırlısı artık
kızlar adet oldum şimdi.ne yapmalıyım sizce.aşılama için doktora gitsem tam bayrama gelecek aşılama.karar veremiyorum
Ocean'ımmmm, kuzum, topiğin hayırlı olsun
Ovu takibindeydim ya ben, yarın aşılama yapacakmış doktor
Ay bi anlat bana, nasıl olacak
2 tane 19 mm. kaliteli yumurtam varmış, 1 tane de 14 mm. ama onu saymıyor doktor.
Bugün saat 14.00 da çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum.
Aşılama için de yarın sabah gideceğiz, öğlen gibi olacak.
Yani yaklaşık 22 saat falan sonra olmuş oluyor.
Bakalım neler olacak
Canım, aşılamamız aynı gün olacak, hayırlısı bakalım, birlikte bekleriz artık
topiğim sizlere uğur getirecek inşallah canıııım.
sonra da bana bulaşacak, ben bir de Kasım topiği açıcam orada bağıracam hamileyimmm diye
İnşallah kuzum yaaa, bu ay olmazsa benim, Kasım topiğinde beraber bağırırız inşallahhh
inşallah canım. 20gün nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum. ama inşallah 20gün sonra bu sayfaya hamileyim diye söylemeyi allah bana nasip etsin. sizlere de. bütün arkadaşlara....
Kızlar hepinize merhaba. Benimde 2.aşılama için dosyam heyetten çıktı sağlık kuruluna verdim.Kasımın ilk haftası 2.aşılamam olur.İlk aşılamam olumsuz olduğu için ikincisi içinde pek umutlu değilim. Bu yüzden pek buralara girmiyorum :44: bu aşılamada olmazsa özel olarak yaptırabileceğim olanağım yok bu yüzden 3 yıl evlilik süremin dolmasını bekleyeceğim.1 yılım daha var yani. Bu arada kendiliğinden olursa ne büyük kısmet6 kilo fazla var 2 yılda aldım onu vermem lazım hamilelik oldu olacak diye spora başlayamıyordum aşılama sonucundan sonra spor salonu yollarına düşerim 1 yılda hem kendimi oyalarım hemde tüp bebek öncesi kilo vermiş olurum.
doktor bayramda gel derse bence bayramda asılamayı yaptırın hem daha rahat olur, tatil, gelendi, gidendi derken 1 hafta anlamadan geçer:)
Kızlar hepinize merhaba. Benimde 2.aşılama için dosyam heyetten çıktı sağlık kuruluna verdim.Kasımın ilk haftası 2.aşılamam olur.İlk aşılamam olumsuz olduğu için ikincisi içinde pek umutlu değilim. Bu yüzden pek buralara girmiyorum :44: bu aşılamada olmazsa özel olarak yaptırabileceğim olanağım yok bu yüzden 3 yıl evlilik süremin dolmasını bekleyeceğim.1 yılım daha var yani. Bu arada kendiliğinden olursa ne büyük kısmet6 kilo fazla var 2 yılda aldım onu vermem lazım hamilelik oldu olacak diye spora başlayamıyordum aşılama sonucundan sonra spor salonu yollarına düşerim 1 yılda hem kendimi oyalarım hemde tüp bebek öncesi kilo vermiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?