Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy hadi hakkında hayırlısı olur inşallahhh canım Rabbim muradını versinn inşallah 20 gün sonra hayırlı haberlerde verirsin bizlere

inşallah tüp bebek derler.ama aşılamada olsa yaptır sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsn :)

Allahım hakkında hayırlısı versin yüzünü güldürsün inşallah..

kızlar adet oldum şimdi.ne yapmalıyım sizce.aşılama için doktora gitsem tam bayrama gelecek aşılama.karar veremiyorum

canım sen git doktora aklında kalmasın en azından.bu ay aşılamayı yapmazlar zaten tatil dolayısıyla ama en azından kist vb şeyler varsa bir ayın boşa geçmemiş olur onların çaresine bakarsın

inşallah canım. 20gün nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum. ama inşallah 20gün sonra bu sayfaya hamileyim diye söylemeyi allah bana nasip etsin. sizlere de. bütün arkadaşlara....

Son düzenleme:

Ocean'ımmmm, kuzum, topiğin hayırlı olsun

Ovu takibindeydim ya ben, yarın aşılama yapacakmış doktor
Ay bi anlat bana, nasıl olacak
2 tane 19 mm. kaliteli yumurtam varmış, 1 tane de 14 mm. ama onu saymıyor doktor.
Bugün saat 14.00 da çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum.
Aşılama için de yarın sabah gideceğiz, öğlen gibi olacak.
Yani yaklaşık 22 saat falan sonra olmuş oluyor.
Bakalım neler olacak

slm kızlar aşılamamlarımız arka arkaya olcak demekki benimkide yarın artık bayramdan sonra hepimizin sonuçları belli olur.hayırlısı artık

Canım, aşılamamız aynı gün olacak, hayırlısı bakalım, birlikte bekleriz artık

topiğim sizlere uğur getirecek inşallah canıııım.
sonra da bana bulaşacak, ben bir de Kasım topiği açıcam orada bağıracam hamileyimmm diye

topiğim sizlere uğur getirecek inşallah canıııım.
sonra da bana bulaşacak, ben bir de Kasım topiği açıcam orada bağıracam hamileyimmm diye

İnşallah kuzum yaaa, bu ay olmazsa benim, Kasım topiğinde beraber bağırırız inşallahhh

Herkese kocaman sevgi dolu bir günaydın demek istiyorum....

bugün içimde bir neşe ile uyandım umarım bu neşe ve enerji hepimize yansır ve aşılama sonucu bekleyenler güzel güzel sonuclar alır.

bugun tam bir hafta oldu aşılamayı yaptıralı..... zaman ne zor geciyormus ya....

Kızlar hepinize merhaba. Benimde 2.aşılama için dosyam heyetten çıktı sağlık kuruluna verdim.Kasımın ilk haftası 2.aşılamam olur.İlk aşılamam olumsuz olduğu için ikincisi içinde pek umutlu değilim. Bu yüzden pek buralara girmiyorum :44: bu aşılamada olmazsa özel olarak yaptırabileceğim olanağım yok bu yüzden 3 yıl evlilik süremin dolmasını bekleyeceğim.1 yılım daha var yani. Bu arada kendiliğinden olursa ne büyük kısmet 6 kilo fazla var 2 yılda aldım onu vermem lazım hamilelik oldu olacak diye spora başlayamıyordum aşılama sonucundan sonra spor salonu yollarına düşerim 1 yılda hem kendimi oyalarım hemde tüp bebek öncesi kilo vermiş olurum.

inşallah canım. 20gün nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum. ama inşallah 20gün sonra bu sayfaya hamileyim diye söylemeyi allah bana nasip etsin. sizlere de. bütün arkadaşlara....

seni çok iyi anlayabiliyorum canım ben bile raporum çıkacak mı çıkmayacakmı diye bir haftayı geçirene kadar ne çektim anlatamam ama sen stres yapmamaya çalış rahat ol iyi düşün hayırlısı olur inşallah

canım hayırlısı böyleymiş demekki üzülme lütfen inşallah bu defa hayırlısı olur senin içinde

son bir aydır öyle iştahım acıldı ki. ben kilo vermek için niyetlendikce daha cok yiyorum. zaten fazlam var bissürü bide bunların üstüne hamile kalırsam yuvarlanırım herhalde

doktor bayramda gel derse bence bayramda asılamayı yaptırın hem daha rahat olur, tatil, gelendi, gidendi derken 1 hafta anlamadan geçer:)

ayy canım dün gittim zaten doktora şansıma oda izne ayrılmış :)) nasip bayramdan sonra aşılama olcam yani kasımın ilk haftası adet olur o zaman başlarım.kasıma kaldım ben :)) aslında öyle de istiyordum

vaaay yine aynı zamanlarda aşılama olcaz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…