Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet kızlaarrr, bugün saat 11.45 itibariyle aşılamam gerçekleşmiş bulunmakta
Bakalım şimdi sıra sabırsızca beklemekte
Bu arada doktorumun söylediği beraberlik zamanlarım şöyle;

Pazartesi --> Beraberlik
Çarşamba --> Aşılama
Perşembe --> Beraberlik
Cumartesi --> Beraberlik

Sonrası artık rutininde olabilir dedi
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Arkadaşlar ;
Geçen Cuma aşılama olmuştum biliyorsunuz.
Biraz önce az bir kanama lekesi geldi, kırmızıydı.
Yarın doktorumu arayacağım normal mi diye ?
Aşılamadan 6 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması olabilir mi yoksa çok mu erken?
Umarım...

kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün.pek ümidim yok ama hayırlısı artık

canım benim umudunu hiç kaybetme. bende aşılama yaptırdım. bugün 3gün oldu. 11günüm daha var. 20gün bekle dediler ama 14.gün test yaptıracam. ben hergün rabbime sığınıyorum. umutsuz olma. bugünler geçecek allahın izniyle. moralini bozma sakın... pozitif ol.

canım benim bu konuda hiç fikrim yok. ama belki dediğin gibidir. doktorunla görüş mutlaka!

hatta aşılama sonrası gün sabah saatlerinde mümkünse canım hayırlı uğurlu olsun artık bayram seyran kafayı dağıtcan başka şansın yok

Son düzenleme:

canım doktorunla görüş ben aşılamadan sonra birkaç gün kanama geçirdim azar azar.doktorum normal demişti ama sen görüş tabi yinede

Canım, bu güzel bir işaret, bebişin kendine yer arıyor, inşallah güzel bir yer bulur ve yerleşir, bırakmaz annesini

hatta aşılama sonrası gün sabah saatlerinde mümkünse canım hayırlı uğurlu olsun artık bayram seyran kafayı dağıtcan başka şansın yok

Sabah erkenden zor olurdu canım, iş durumundan dolayı, o yüzden akşama inşallah

Evet evet, Allah'tan bayram tatili giriyor da araya hızlıca geçecek o süreç inşallah

bizim aşılama c.tesiydi oyzden pazar sabah müsait olduk ama sonuç ne sıfır vakti zamanı gelmemişte ondan.valla phia sen bilirim buralardan çok beklemiceksin inşallah az kaldı sana bak görürsün. az daha sabret rabbim sabrını iyi denedi valla

kızlar size bişey sorucam 2 hafta önce rahim filmi çektirdim
sol tüpüm tıkalı çıktı 2 tanede kist var dendi doktor bu durumda aşılamada yapamayız dedi
laporoskopi olmam gerektiğini söyledi.
bu ameliyatı olmadan aşılama yapılmaz mı?
bilgisi olan var mı?

canım senin durumlar ne oldu ?? görüyorum yazdıklarını ama laparoskopi olmadan yapmazlar.benim çikolata kistim vardı laparoskopi yaptılar.herşeyim düzgün olmasına rağmen yinede hmen aşılama yapmadılar :)) yani olman gerekiyor.zamanını elbette sen bilirsin.ama çok beklemek faydana değil zararına unutma..

Sorma canım yaaa, kimler geldi kimler geçti şu forumda vallaaa, bi ben kaldım hamiş olmayan

Tüm tetkiklerimiz normal, olmaması için hiçbir sebep yok, fakat nasipten ötesi yok işte
2 tane düşüğüm oldu bu süreçte...

Bu ay da ovulasyon takibi olurken kendimi aşılamada buldum vallaaa

İnşallah dediğin gibi olur da gelir bebişlerim en kısa sürede
Tabii inşallah senin bebişler de gelir canım

canım haklısın ama ne bileyim geri geri gidiyorum her işlemde
rahim filmini bile epey zaman sonra çektirdim
yani işler daha da zorlaşıyor bekledikçe farkındayım
kistim 1 taneydi kısa sürede 2 tane oldu falan

evet görüyorum seni :)) ama sıkma canını geç olsunda güç olmasın dimi :)) inşallah tez zamanda hamile kalır ve sonuna kadar gidip bebeğini kucağına alırsın aminnnnnnnnnn:)))

bak görüyomusun.benim bir arkadaşım vardı kisti vardı ameliyattan kaçtı bağırsaklarına sıçramıştı kisti.ameliyatta yumurtalıkları alındı.yani korkutmak için anlatmıyorum ama işin ciddiyetinin farkında değilmsn sen güzelim? kist yerinde saymaz sıçrar yayılır..bebeğe değil senin sağlığına bile engeldir bunlar.

evet görüyorum seni :)) ama sıkma canını geç olsunda güç olmasın dimi :)) inşallah tez zamanda hamile kalır ve sonuna kadar gidip bebeğini kucağına alırsın aminnnnnnnnnn:)))

Amin canım inşallah, sağol duaların için

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım ama uzaktan sürekli olarak takip ediyordum. 7 Ekim'de 2. aşılamam yapıldı. Merakla günlerin geçmesini ve kan testinin sonucunu bekliyorum. Hepiniz için dua ediyor, dualarınızı bekliyorum. Rabbim hayırlısı ile bize de bebek müjdelesin inşallah.

Hoşgeldin
2 gün var aramızda, hadi bakalım arkadaşım sonucun güzel olur inşallah :13:
​Testini ne zaman yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…