Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım düşük riskini aklına bile getirme inşallah atlattın sen o riskli dönemi inşallah herşey gönlünce olur

selam kizlar nasilsiniz bende az once geldim isten ay bugun kendimi cok yorgun hissediyorum ama sukur bulantim bagri yok sabahlari haric,ve dun aksam yine bir iki damla sarili-kahfeli akintim gelmis moralim bozuldu doktorumla konustum bugun kan testlerin normal ultrasondada sorun gozukmedi soylemistik sana diyo ya insan bi ilac progesteran bali vermezmi ne guzel bir hafta 10 gun kdr gelmemisti neden geldiki simdi

Düşük sebebi nedir. Genetikmi fizikselmi

günaydınnn arkadaşlarım... gününüz aydın olsun... ikili testlerim çıktı bugün doktorumla görüşüp öğreneceğiz neticeyi..heyecan devam :)

Düşük sebebi nedir. Genetikmi fizikselmi

ikiside yok..hatta sebep bile yok,öyle söyliyim..
bisürü test yapıldı,araştırıldı..hatta öyle ki,ben normalde özel hastaneye gidiyorum orda bu istenen testler 3000 tl küsür tutuyordu,baya çoktu..devlet hastanesinde yaptırdık hepsini sonuçlar temiz..
düşük yaptığım parça da gitti patolojiye,o da temiz..
yine de Allah'a şükür bi sorun çıkmadı..
doktorumda dedi ki "bu 2 düşüğü şansa,kadere bağlıyoruz artık" dedi..
binevide öyle oldu..daha önceki düşüklerimde kese oluşuyo,gelişiyo ama bebek olmuyordu..şimdi bebeğimide kalp atışınıda gördüm çok şükür ve herşey yolunda şu anda..
Allah'a emanet..

pufpufum günaydın.. benimde bir önceki gebeliğimde öyleydi kese oluştu büyüdü büyüdü ama içinde bebek yoktu..

ama bu sefer maşallah herşeyciklerini gördük..maşallah bebişlerimize..Allah korusun nazarlardan saklasın herkesin meleklerini...

Hoşgeldin canım.

hoşgeldim hoşbuldum canım,sağol..

amin canım yaaa inşallah...
allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…