- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
canım düşük riskini aklına bile getirme inşallah atlattın sen o riskli dönemi inşallah herşey gönlünce olurartık biraz kader,biraz şans..Allah'a kalmış..
ben sadece kendi isteğimden şansım olursa yapacağım tercihten bahsettim..
yarın bile ne olacağımız belli değil (kaldı ki 2 kez düşüğüm var,bakalım bu kez sonunu getirebilecek miyim)
o yüzden hayırlısı inş..
canım düşük riskini aklına bile getirme inşallah atlattın sen o riskli dönemi inşallah herşey gönlünce olur
ya yurtdışında hamile yok mu hiç ???
artık biraz kader,biraz şans..Allah'a kalmış..
ben sadece kendi isteğimden şansım olursa yapacağım tercihten bahsettim..
yarın bile ne olacağımız belli değil (kaldı ki 2 kez düşüğüm var,bakalım bu kez sonunu getirebilecek miyim)
o yüzden hayırlısı inş..
selam canim ben yurtdisindayim londrada ve hamileyim allahima cok sukur neden sormustun sen ?
günaydınnn arkadaşlarım... gününüz aydın olsun... ikili testlerim çıktı bugün doktorumla görüşüp öğreneceğiz neticeyi..heyecan devam :)
Düşük sebebi nedir. Genetikmi fizikselmi
aaaay canım benim çok sağol
ikiside yok..hatta sebep bile yok,öyle söyliyim..
bisürü test yapıldı,araştırıldı..hatta öyle ki,ben normalde özel hastaneye gidiyorum orda bu istenen testler 3000 tl küsür tutuyordu,baya çoktu..devlet hastanesinde yaptırdık hepsini sonuçlar temiz..
düşük yaptığım parça da gitti patolojiye,o da temiz..
yine de Allah'a şükür bi sorun çıkmadı..
doktorumda dedi ki "bu 2 düşüğü şansa,kadere bağlıyoruz artık" dedi..
binevide öyle oldu..daha önceki düşüklerimde kese oluşuyo,gelişiyo ama bebek olmuyordu..şimdi bebeğimide kalp atışınıda gördüm çok şükür ve herşey yolunda şu anda..
Allah'a emanet..
Hoşgeldin canım.
pufpufum günaydın.. benimde bir önceki gebeliğimde öyleydi kese oluştu büyüdü büyüdü ama içinde bebek yoktu..
ama bu sefer maşallah herşeyciklerini gördük..maşallah bebişlerimize..Allah korusun nazarlardan saklasın herkesin meleklerini...
günaydınnn arkadaşlarım... gününüz aydın olsun... ikili testlerim çıktı bugün doktorumla görüşüp öğreneceğiz neticeyi..heyecan devam :)
bende geldim kızlar herkese slmm benide alın yanınıza
merhaba canım bende colceshterdayım ya halen ultrasyona falan giremedim merak ediyoum burda süreç nasıl ilerliyo diyede . sen kaç haftalık hamilesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?