- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
ben de rüyamda hep erkek görüyorum cnm rüyanda erkek gördünse erkektir diyolar heppamuk helva valla senı ozledık ya br gorunuon kayboluosun benımde gunduz gobısım artık baya belırgınlestı artık hamıs oldumu anlıolarruff su cınsıyetıde ogrenseydıkkkkk coook merak edıorummmmm kız hısedıorum ama ruyalarım erkke neolcak bakalım
ben de rüyamda hep erkek görüyorum cnm rüyanda erkek gördünse erkektir diyolar hep
hahhaha ben daha hiç kız görmediğim için emin olmamakla birlikte erkek ağır basıyo diye yorum yapabilirim :))Geçen gün rüyamda üç kere doğurdum.İlki erkekti, ikincisi kız, üçüncü yine erkekti.Eee şimdi buna göre 2 ye bir çoğunlukla erkek mi olacak yani.:)))
Kızlar size komik bişey anlatayım:
Geçen gün eşim diyor ki bekarken kahve falına baktırmış ilk çocuğun düşücek sonra üç oğlun olacak demişler.Bizim ilki düştü malumunuz.Eşim diyor ki şimdiki üçüz.Ben diyorum ultrasonda tek bebek var o diyor üçüz.Baktım anlamak istemiyor.Tamam üçüz olabilir dedim.Ben birini taşıyorum sende ikisini taşıyorsundur.(eşim ve ben zayıftık bebişle kilp aldık ikimizde).Bozuldu tabi bunu söyleyince haftaya ultrasonda görüşürüz diyor.Garibim hüsrana uğrayacak.:)))
hahhahha :) desene senin bebiş de erkek olucakKızlar size komik bişey anlatayım:
Geçen gün eşim diyor ki bekarken kahve falına baktırmış ilk çocuğun düşücek sonra üç oğlun olacak demişler.Bizim ilki düştü malumunuz.Eşim diyor ki şimdiki üçüz.Ben diyorum ultrasonda tek bebek var o diyor üçüz.Baktım anlamak istemiyor.Tamam üçüz olabilir dedim.Ben birini taşıyorum sende ikisini taşıyorsundur.(eşim ve ben zayıftık bebişle kilp aldık ikimizde).Bozuldu tabi bunu söyleyince haftaya ultrasonda görüşürüz diyor.Garibim hüsrana uğrayacak.:)))
canım nasılsın nası gidiyo hamilelik..
şimdi ben evde olmak için neler vermezdim hele ki senin çalıştığın o pislik insanlar hiç çekilmezdi boşver keyfine bak tatlım..
eşinin işi ne oldu arıyo mu iş?
3 gün sora belli olur mu ki acaba bebişin cinsiyeti ben 11 gün sora ikili teste gitcem inş o zmn belli olsun istiyrm yaa..
12. haftada belli olmuyor canım.En erken 13-14. haftada belli oluyormuş o da bebeğin cinsiyeti erkekse tabi.
Kızlar kıl tüy durumunu nasıl hallediosunuz?
Canım ben kuaföre gidiyordum hamilelikten önce.Hala da gidiyorum.Eşime söyleyemezdim utanırdım sanırım yardımına ihtiyacım var diye.
Kızlar kıl tüy durumunu nasıl hallediosunuz?
aynen ben de o keçe olayını düşünüyorum ben de kendi elimle yapailsem keşke doğum şekerlerini ama o kadar beceriksizim ki kardeşimin yardımıyla belllki yapabilirim..Canım benim valla evde olmak hem iyi hem kötü çalışırken Bende diyodum evde olsam keşke diye ama 15 günden sonra paranoya başlıo ;( napıcaz omu bumu tv açsan tüm gün kadın programı için bayılıo keçe falan alıyımda bişiler yapıyım diyorum..eşim yeni bi projeye geçecek galiba canım ay sonu belli olacak dualarla bekliorumcanım bebeğin cinsiyetinde duruş pozisyonu çok önemliymiş benim bu son gittiğim doktor amerikada master yapmış orda çalışmış ii biri 12 haftadan duruşuna göre anlayabiliolarmış ama kimisinde 20 haftayı bile buluomuş hatta şu 3 boyutlularda bebek uyuyosa anneye çikolata yediriolarmış bildiğin uyanıp hareket ediomuş çok ilginç yaa insan inanamıo demekki çikolata mutluluğuu ta anne karnında başlıo )
kiraaaaz bayadır kıraz aserıyorum ama buyuk marketlerde dahı bulamadımmmmmgunaydin guzel bebislerin guzel anneleri nasilsiniiz bende kosa kosa markete gittim ya acayip kiraz ve karpuz canim cekti kirazi aldim ama karpuz agir oldu icin alamadim kucukte bulamadim aksama esime gelirken al dedim karpuz nerden aklina geldi ya hayatim diyo
hayırlısı olsun be cnmmmmmm ıkısıde yok bızde ıkısınede cok sevınırım ogrenseydık kıyafetler alırdık tek amacım o yanııı
Bende çok özledim canım internet paketim yenilensin die bekliorum vallahi çok sıkılıyorum evde internetimiz yok anca telefonla bağlanıyorum 3 gün kaldı) benim içime nedense şimdi düşündümde erkek gibi geldi sağlıklı olsunda canııım inşallah 12. Hafta sonunda belli olur diolar bakalım pipilimi kukulumu bu tosuncuklar )
bakalım rüyammı tutucak hıslerım mı hihihihih :)ben de rüyamda hep erkek görüyorum cnm rüyanda erkek gördünse erkektir diyolar hep
Canım benim valla evde olmak hem iyi hem kötü çalışırken Bende diyodum evde olsam keşke diye ama 15 günden sonra paranoya başlıo ;( napıcaz omu bumu tv açsan tüm gün kadın programı için bayılıo keçe falan alıyımda bişiler yapıyım diyorum..eşim yeni bi projeye geçecek galiba canım ay sonu belli olacak dualarla bekliorumcanım bebeğin cinsiyetinde duruş pozisyonu çok önemliymiş benim bu son gittiğim doktor amerikada master yapmış orda çalışmış ii biri 12 haftadan duruşuna göre anlayabiliolarmış ama kimisinde 20 haftayı bile buluomuş hatta şu 3 boyutlularda bebek uyuyosa anneye çikolata yediriolarmış bildiğin uyanıp hareket ediomuş çok ilginç yaa insan inanamıo demekki çikolata mutluluğuu ta anne karnında başlıo )
canım hamilelikte duygusallık sinir stres ister istemez artıyo normalde duygusuz ben olur olmaz şeylere alınıp zırlıyorum..merhaba güzel bayanlar ciciş anneler
ya kızlar bişey sorcam çok sitresliyim ben ya durduk yere ağlıyor herşeye sinirleniyorum ruhsal olarak bir bunalımdır gidiyor bir iyiyim bir kötü herşeye alınıyor sinir oluyorum sonrada sakinleşemiyorum iş sitreside eklenince tam bir cadıya döndüm sigarayı bırakmıştım yani günde 2veya 3 tane içiyordum şimdi 5-7 yi buluyor yoksa sakinleşemiyorum napmalıyım nasıl sakinleşeyim sigara içerek bebeğime zarar veriyorum tabi kendime daha bir sinir oluyorum sigara kullanıp hamilelikte bırakan arkadaşlar bana yardım edermisiniz siz neler yaptınız
ben normalde kendim hallediyodum ama şimdi canım çok acıyo doğal olarak ağdacıya gitmeyi düşünüyorum..
yaa lazere başlamıştım 4 seans gitmiştim bebiş çıktı kaldı yarım :)
emla krem varmış uyuşturucu önceden doktorlar yazıyomuş hala yazıyolar mı sorcam bi doktora..
bi de forumda denk geldi dolunay epilasyonu diye okuyun isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?