Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canım benimde haftaya çarşamba akşamı randevum var.Perşembe de ikili test için kan vericem.İnşallah hayırlı haberlerle döneriz doktordan.Gün sayıyorum resmen kaldı 5 gün hayırlısı bakalım.

Ben de senin gibiyim, gün sayıyorum.Çok heyecanlıyım.Bir aydır görmüyorum. Bakalı cinsiyetleri belli olacak mı?[/QUOTE]

Canım az önce hastaneden aradılar doktorun toplantısı varmış çarşamba günü.O yüzden randevuyu pazartesiye kaydırmş.Çok sevindim kaldı 3 gün.Rabbim inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi nasip eder.

bende bir seneliğine burdayım ingilizcemde iyi değil o yüzden biraz canım sııkkın inş bi sorun olmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız
kanama için ilaç olayınıda takma kafana benim ilki kalbi durduğu için kürtajla almışlardı doktor o zaman " eğer bebek düşecekse ilaç doktor falan hiçbir faydası yok demişti inş bebişlerimiz sağlıklıdır bol bol dua et canım bu yabancı yerde rabbbim bizi mahsun bırakamaz inş...

Pazartesi sabah 7.30 da hastaneye yattım.. O günü ömrümden silmek istiyorum.. Serum taktılar.. Alttan bi ilaç verdiler.. Bir saat sonra bir tane daha verdiler.. Dedim nedir bunlar dediler ki "suni sancı"... Korku başladı bende.. Saat 11 gibi bir sancım başladı ama ben size böyle bir sancıyı tarif edemem.. Nefesimi kesiyordu artık sancıdan bayılacak duruma geldim.. Dediler doktor 12.30 da alacak.. Dedim ki ölüyorum ben alın beni.. O ara ellerim ayaklarım uyuştu hissetmiyorum.. Ellerim parmaklarım yamuldu kasıldı açamıyorlar.. Bi panik oldu herkes ben sancıda ölüyorum.. Oksijen veriyorlar bişiler yapıyorlar doktor apar topar geldi aldılar doğumhaneye.. Dedim verin şu narkozu Allah rızası için ölüyorum dedim.. Aralarında konuşuyorlardı bu kasılmış durumda narkoz verilir mi bilmem ne derken anestezi uzmanı hocam ben başlıyorum dedi son duyduğum şey oydu.. Uyandım ki kasılmam geçmiş herşey bitmiş.. Hafif bir kasık ve bel ağrım var bebeğimden bana kalan.. Kalsiyum eksikliğin çok fazla hiç mi süt yoğurt yemiyorsun sen dedi.. Yiyorum aslında ama gebeliğime bunun da etkisi olmuş olabilir mi kızlar bilmiyorum.. Velhasıl evdeyim pazartesi işe başlicam.. Şu genetik testi de söyledim çok önemsemedi.. Zaten ilk gebeliklerin yüzde doksanında anomali çıkıyor gereksiz çok da mühim değil dedi.. Rabbim inşallah bir daha gebelik nasip ederse bu sefer sağlıklı olsun. Rabbim sizleri ve meleklerinizi de korusun.. Kızlar iyi ki varsınız..

Ben de senin gibiyim, gün sayıyorum.Çok heyecanlıyım.Bir aydır görmüyorum. Bakalı cinsiyetleri belli olacak mı?

Canım az önce hastaneden aradılar doktorun toplantısı varmış çarşamba günü.O yüzden randevuyu pazartesiye kaydırmş.Çok sevindim kaldı 3 gün.Rabbim inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi nasip eder.[/QUOTE]

amin canım..güzel güzel haberler ver bize..bizden çok selam söyle...benimde ptesi günü yazarız artık..ne oldu ne bitti :)

perim çok çok geçmiş olsun canım..neden suni sanci falan verdiler ben anlayamadım..kesen çok mu büyüktü...çok geçmişolsun canım çoookkk çoook geçmiş olsun... kafana takmamaya çalış kolay değil bende haziranda kürtaj oldum ama o ay hep aklımdaydı.. ama bak herşey güzel olacak ben eminim..ben derim ki genetik tarama eşli yaptır eğer yapabiliyorlarsa.. zararı yok çünkü ne var ne yok herşey çıkıyor...ama sen bilirsin tabi.. birkaç ay dinlen kuzum sonra başlarsınız yine çalışmalara ..lütfen mümkün olduğunca kafandan uzaklaştır bu olayı..kolay değil ama sen yaparsın dimi perim...geçmiş olsun tekrar tekrar..ben biliyorum ki en güzel en hayırlı bir zamanda bebiş haberini vericeksin bize :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun. suni sancı normal sancıdan beterdir. adamı düz duvara tırmandırır. allah hayırlısını versin. sağlıklı bir bebek nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun.Ben de yaşadım bunları.Herkesin acısı kendine tabiki.Allah bundan sonraki evlatlarına sağlık ve uzun ömür versin canım.Bende haziran da kürtaj oldum fakat bana direkt narkoz verdiler.Suni sancı neden verdiler sana anlamadım.Neyse herşey geçmişte kaldı.Artık yepyeni bir sayfa aç kendine.Tatil yap,gez dolaş eşinle mutlu olmaya bak.Bir bakmışsın ki birkaç ay sonra yeniden hamişsin.Ben Mayıs'ta hamileliğini öğrenenler topiğindeydim ilk bebekte.Ordaki kızlar inş.tekrar en kısa sürede hamilekalıp aramıza dönersin diye dua etmişlerdi.Şimdi Ekimde hamileliğini öğrenenlerdeyim.İnşallah sende en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir hamilelikle aramıza dönersin.

off canim benim insallah sorunsuz bebislerimizi aLiriz kucagimiza,bende pek fazla bilmiyorum insallah benimde bu akintim hergun gelmiyo,10 gun gelmiyo bir gun gelip kesiliyo sonra normal akintiya donusuyor benimde gittim doktor oyle demisti hersey normal gozukuyor korkulucak bisey yok dusucekse ilk 3 ayda kromozom bozuklugu yuzunden olur demisti sen calisiyormusun canim burda sadece esinlen ikinizmisiniz insanin cok cani sikiliyor ya aileden uzak arkadaslardan uzak bizde geleli 6 ay oldu siz ne kadardir burdasiniz?

Canım çok geçmiş olsun çok..içim sızlayarak okudum yazdıklarını Allah tüm çektiğin acıların mükafatını yeni bir bebekle versin sana inşallah sağlıkla yeniden bebeğine kavuşursun..senin için hep dua edeceğim..çok öpüyorum Allahım yardımcın olsun..

[/QUOTE]

Canım az önce hastaneden aradılar doktorun toplantısı varmış çarşamba günü.O yüzden randevuyu pazartesiye kaydırmş.Çok sevindim kaldı 3 gün.Rabbim inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi nasip eder.[/QUOTE]
Oleeey. Senin adına çok sevindim.Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun.Tam olarak ne yaşadıgını bilemem ama yazdıklarını acı içinde okudum. Umarım en kısa zamanda Allah sana sağlıklı bir bebek verir. Simdilik dinlenmekten başka yapacağın bir sey yok.Kendini yormamaya calış.

Kızlar ne var ne yok? Sesiniz hiç çıkmadı. Neler yapıyorsunuz? Benim bugün biraz sancım var, ara ara giriyor özellikle hapşırınca.Sizin de böyle oluyor mu?

Kızlar ne var ne yok? Sesiniz hiç çıkmadı. Neler yapıyorsunuz? Benim bugün biraz sancım var, ara ara giriyor özellikle hapşırınca.Sizin de böyle oluyor mu?

Hayırdır canım ne sancısı bu.Hapşırdığın zaman kasıklarına sancı giriyorsa,hapşıracağın zaman ayaktaysan otur ;eğer oturamıyorsan hemen cenin pozisyonu al yani dizlerini karnına çek.O zaman kasıklarına sancı girmez canım rahatça hapşırırsın.

Benim de kalçamda ve kemiğinde hafif ağrılar var ama normalmiş sanırım kemikler yumuşadığı için ağrı yapıyormuş.

Dünden beri biraz sinirliyim, üzgünüm o yüzden diye tahmin ediyorum.Dediklerini yapacagım belki geçer. Kemiklerimiz de mi degisiyormuş.Allahım ne kadar zormuş annelik.Sen de dikkat et kendini yorma fazla bol bol dinlenelim haftasonu artık

Selam kizlar nasilsiniz bende az once geldim isten ayaklarim cok agriyor bugun .ya kizlar benim artik belirtilerim yavas yavas gittmeye basladi bu normalmidir sizce sabah bulantilarim yok artik ara sira oluyor sadece ve gouslerimde agrimiyo uclari sizliyo ve ara sira bel agrim var ..normalmidir belirtilerin azalmasi.bu arada yuzumde fln sivilceler cikti :-S

Son düzenleme:

slm cnm epiduralda niye sorun yaşadı

İşten baya geç çıkıyorsun herhalde. Bulantılar 12. Haftada hafiflermiş zaten bence normal.Bel agrısı bende de başladı bu ara galiba bebişlerimizin kesesi büyüyor o yüzden belimize baskı yapıyor, canını sıkma annesi herşey yolunda. Yarın tatilsindir herhalde bol bol dinlen ben de bugün hep yattım

Son düzenleme:
Karlı bir sabahtan günaydın anneler...Sizin oralarda da kar var mı? Bugün nasılsınız? Ben bel agrısıyla uyandım bugün.Bir günümüz digerini tutmuyor vallahi

Karlı bir sabahtan günaydın anneler...Sizin oralarda da kar var mı? Bugün nasılsınız? Ben bel agrısıyla uyandım bugün.Bir günümüz digerini tutmuyor vallahi

Günaydın canım.Ankara da akşam başladı yağmaya sabah yerler kar tutmuştu.Aynen bende eşime diyorum günüm günümü tutmuyor diye.Napalım annelik böyle birşey demekki ve biz daha bu yolun başındayız.Annelerimizin hakkı ödenmezmiş bunu şimdi daha da iyi anlıyorum.

Kime söylediysem kimse anlamadı zaten ben bile anlamadım neden o sancıyı verdiler o kadar korkunç bi sancı ki.. Neler çektim.. Genetik tarama testini mesela şimdi hangi bölüme gidip de yaptırabiliriz? Ben genetik inceleme istedim doktorumdan pek sıcak bakmadı zaten böyle düşüklerde sonuç anomali olarak geliyor dedi.. Ondan çıkacak sonuca göre bir önlem alınması söz konusu değil dedi.. Pıhtılaşma sorunu olanlar için de zaten kanda bakıyoruz ona bu teste gerek yok dedi ne bilim.. Sizlerle paylaştıkça moralim daha iyiye gidiyor şimdi son iki haftama bakıyorum da çok kötü günler geçirmişim şimdi daha iyiyim çok şükür.. Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin güzel yüreğine sağlık.. Rabbim sizi korusun..

çok geçmiş olsun. suni sancı normal sancıdan beterdir. adamı düz duvara tırmandırır. allah hayırlısını versin. sağlıklı bir bebek nasip etsin

Hakikaten zaten bir ara dedim Allah'ım herhalde anne olamadan sana geliyorum... Amin canım inşallah..

Sanırım kürtajı kolaylaştırmak için vermişler öyle dediler rahim açılsın diyeymiş ne bileyim.. Öldüm öldüm bittim.. Rabbim inşallah bana da hemen nasip eder öyle çok istiyorum ki.. 2. Üniversitem uğruna ağladım sızladım tayinimi buraya yaptım ama bebe sevgisi anne olma duygusu öyle ağır bastı ki yaşadıklarımdan sonra okula da gidemedim şimdi de tek dileğim bir bebeğimin olması Rabbim inşallah nasip eder..

Aminnnnnnnn canım yüreğine sağlık inşallah.. Allah razı olsun.. Rabbim sizleri de korusunn... Öpüyorum ben de..

Çok teşekkür ederim.. İnşallah ben de onu istiyorum en yakın zamanda yeni bir bebek sağlıkla inşallah..

canım başına gelenleri üzülerek okudum..Allah bi daha yaşatmasın inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alacağın bi bebiş nasip etsin sana rabbim..kendine çok iyi bak bizi yine haberdar et..

Merhaba kizlar...cok mutluyum ben cok sukur rabbime her sey harika gidiyor.cuma gunu doktora gittim bebegim kocaman olmus 4.6 cm:) eller ayaklar hic durmuyo bikac saniye izledik sonra poposunu donuverdi cıba kurban olurum ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…