Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Günaydın canım ben Ankara'da oturuyorum.Zannedersem sende Ankaradasın değilmi?hangi hastaneye gidiyosun canım kontroller için?
yok tatlım ben kayseri deyim..
ankara da okurken açmıştım hesabı yaşadığım yeri değiştirmeyi unutmuşum galiba :)

hahahahaha demek çikolata mutluluğu anne karnında başlıyor:) Ben de bu haftasonu giderken deneyeceğim.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri

günaydın canım

maalesef emlayı artık doktorlar yazmıyor canım ben sahsen sordum kac ay once hatta...

kızlar kıl tüy durumunu nasıl hallediosunuz?

sımdılık halledıyorum ama benım cıldım asırı hassas. Agda yapınca morarmalar ve de sısme oluyor o bolgemde. Kuafore ve lazere o bolgeye esım ızın vermıyor. Son ayları sık sık doktora gıdecegımı vede erken dogum vs olursa napcagımı kara kara dusunuyorum. Agda sarkmalara neden oluyormus o bolge ıcın kullanmayın dıyorlar ama alternatıf de sunmuyorlar. Bılmıyorum walla

bitek 2014 haziran annelerinde yazıyordum gebelikle ilgili bölümlerden ama buraya denk geldim,yazmak istedim..
14 ekim doğum günümdü,o gün gecikmedeydim ama testte negatif çıkmıştı..1 hafta kadar sonrasında öğrendim bu harika haberi..binevi doğum günü hediyem oldu,hayatımın en güzel hediyesi..

merhaba tekrardan kızlar hepiciğinize

merhaba kızlar bende ekim ayında 2. anneliğe adım atanlardanım. Kayseride yaşıyorum. çalıştığım kurumda benden hariç 2 gebe daha var. zevkli geçiyor. alınganlıklar filan aynı dediğiniz gibi. herşeye küsüyorum. herşeye ağlıyorum. ağlamadığım zaman birşey olsada ağlasam diyorum resmen yarın kontrolüm var. bakalım bebeişim büyümüşmü. 3 yaşında birde oğlum var. içimden bir ses buda erkek diyor. sağlıklı sihatli olsunda cinsiyetin önemi yok

bende yeni geldim merhaba.
takvimde bende haziran annesi görünüyorum ama eski sezeryanlı olduğum için hazirandan önce anne olucam gibi.

bende yeni geldim merhaba.
takvimde bende haziran annesi görünüyorum ama eski sezeryanlı olduğum için hazirandan önce anne olucam gibi.

beraberce hoşgeldik o zaman
bende sezeryan istiyorum zaten,bi 10-15 gün öne atar belki ama yinede haziran oluyo benim

beraberce hoşgeldik o zaman
bende sezeryan istiyorum zaten,bi 10-15 gün öne atar belki ama yinede haziran oluyo benim

üzüldüm ama sezeryan istemene. ben ebeyim. tansiyon problemimden dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım. bu gebeliğimde normal doğum için bana destek olacak bir doktor bulabilseydim normal seçecektim ama iki gebeliğin arasının yakın olması bütün ümitlerimi tüketti. ilkinde epidural oldum çok sorun yaşadım ama bu seferde epidural olmak istiyorum. bebeğimi ilk gören sesini ilk duyan ben olmak istiyorum. iki yabancı gibi ayrışıp başkaları tarafından tanıştırılmak istemiyorum

aaa merhaba ben de kayseri deyim :)
hangi doktora gidiyosunuz?

bende geldim kızlar herkese slmm benide alın yanınıza

gel canım geeeel,tanıdık yüzler görmek çok hoş

beni normal doğuma sanırım kimse ikna edemez..
canım acaip tatlı ve acı eşiğim eksi 1500 lerde,çok düşük yani..
en ufacık ve biçok kişinin amaaaan diyip geçeceği bişey bana göre dünyalar kadar büyük olay..
o sebeple mümkünatı yok

bende geldim kızlar herkese slmm benide alın yanınıza
merhaba kızlar hoşgeldiniiiiz :)

birgün birbakmışın açıklığın olmuş suyun gelmiş. hiçbirşey anlamadan doğum masasındasın. allah hayırlısını nasip etsin

birgün birbakmışın açıklığın olmuş suyun gelmiş. hiçbirşey anlamadan doğum masasındasın. allah hayırlısını nasip etsin

artık biraz kader,biraz şans..Allah'a kalmış..
ben sadece kendi isteğimden şansım olursa yapacağım tercihten bahsettim..
yarın bile ne olacağımız belli değil (kaldı ki 2 kez düşüğüm var,bakalım bu kez sonunu getirebilecek miyim)
o yüzden hayırlısı inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…