Günaydın kızlar. Bugün nasılsınız bakalım?
üzüldüm ama sezeryan istemene. ben ebeyim. tansiyon problemimden dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım. bu gebeliğimde normal doğum için bana destek olacak bir doktor bulabilseydim normal seçecektim ama iki gebeliğin arasının yakın olması bütün ümitlerimi tüketti. ilkinde epidural oldum çok sorun yaşadım ama bu seferde epidural olmak istiyorum. bebeğimi ilk gören sesini ilk duyan ben olmak istiyorum. iki yabancı gibi ayrışıp başkaları tarafından tanıştırılmak istemiyorum
Gunaydin canim simdi ise gidiyorum AMA aksam eve geldigimde anlatirim
tamam canım kendini çok yorma :)
Günaydın anneler, cumanız mübarek olsun.
Günaydın kızlar. Bugün nasılsınız bakalım?[/QUO
BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU MU CNM?
BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU MU CNM?
ikiside yok..hatta sebep bile yok,öyle söyliyim..
bisürü test yapıldı,araştırıldı..hatta öyle ki,ben normalde özel hastaneye gidiyorum orda bu istenen testler 3000 tl küsür tutuyordu,baya çoktu..devlet hastanesinde yaptırdık hepsini sonuçlar temiz..
düşük yaptığım parça da gitti patolojiye,o da temiz..
yine de Allah'a şükür bi sorun çıkmadı..
doktorumda dedi ki "bu 2 düşüğü şansa,kadere bağlıyoruz artık" dedi..
binevide öyle oldu..daha önceki düşüklerimde kese oluşuyo,gelişiyo ama bebek olmuyordu..şimdi bebeğimide kalp atışınıda gördüm çok şükür ve herşey yolunda şu anda..
Allah'a emanet..
ikinizede allah tamamını erdirsin diyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. şu mübarek cuma günü amin diyelim .pufpufum günaydın.. benimde bir önceki gebeliğimde öyleydi kese oluştu büyüdü büyüdü ama içinde bebek yoktu..
ama bu sefer maşallah herşeyciklerini gördük..maşallah bebişlerimize..Allah korusun nazarlardan saklasın herkesin meleklerini...
doktorlar 5 yıl olmadan ve sancıların başlamadan böyle bir sorumluluğu almıyor. özellikle kayseri sezaryen yüzdesi yüksek olan bir yer. sana diyorki hertürlü sorumluluğu alırım dersen diyor. ben öyle sorumluluk sahibi olabilseydim tansiyonum düşmüyor diye ilkinde sezeryan olmazdım. yatardım sıkardım dişimi doğururdum. 9 ay taşıyıp acısına katlanamam.bebeklerin arası çok yakın değil aslında oğlun 3 yaşında demiştin sanırım istanbulda daha kısa aralıklarla sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar var benim de kızım 3 yaşında ikisinin arası hemen hem 4 yıl olacak ben de çok istiyorum normali destelkleyen dr bulabilirsem tabi
Selam tekrar dan canim kusura bakma épéy gec yaziyorum AMA isten cikinca eve gelince yemek fln derken bu Saat oldu.burda gebelik testinde pozitif cikinca herhangi bir doktora yada hastaneye gidiliyor,sonra pasaportla senin esinin pasaportunu veriyorsun ve orda sordular falan var sana veriyorlar onlari dolduruyorsun.ondan sonra seni ordan sana en yakin olan midwife yonlendiriyorlar yani ebeye sorun olmadikca tum kontrollerini o ebe yapiyor hamilelik boyunca.ve 3 ay dolana kadar herhangi bir ultrasona sokmuyorlarmis AMA malesef benim 7-8 haftata kahferengi akintim geldi isteyken ve acil kayit oldugum hastaneye gittik orda kontrol ettiler ve o saate orada olan doktor bana ozeele gidebilmem icin kagit verdi.sonra ozele gittik yine orda recepcionda sordular neden ultrasona yonlendirdiler sizi diye bende akintim yuzunden dedim sonra cagirdilar baktilar ultrasonda hersey normaldi cok sukur AMA rahmimde kan durmus zorlandigimdan dolayida olabilirmis eski adet kanamasida olabilirmis ve hicbir ilac progestaran fln vermediler resmen sen kendini kolla fazla yorulma ilk 3 yada dusukler zaten kromozom bozuklugu yuzunden oluyor dedi gonderdi kadin birtek vitamin d ve folic acid verdiler oyle yani canim bende simdi memlekete donmek istiyorum AMA bu akintim in bir engeli olurmu ucaga pinmeme bisey olurmu diye dusunuyorum kalipta burda dogursam kimse yok dogru durust ingilizcede bilmiyorum cok karmasik durumdayim
günaydın kızlar. sizlerle tanışamadan yok oldum. dün doktor kontrolüm vardı. ensesine baktılar boyunu posunu ölçtüler testimide verdim. herşey yolunda çok şükür. sizler nasılsınız.
ikinizede allah tamamını erdirsin diyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. şu mübarek cuma günü amin diyelim .
aminnnnn çok teşekkürler
sende atlattın ikili test işlemlerini yani,ooohhh ne güzel..
aslında yaptırmakta karasız kaldım. oğlumda da konuştuk eşimle. ne olursa olsun o benim çocuğum ne çıkarsa çıksın diye düşündüm ama sonrasında kendimi iyi yada kötü herşeye hazırlıklı hissettirmek için testi onayladım.
sanırım kız annesi olucam
ilk çocuk için cinsiyet pek fark etmesede insanın gönlünden geçende oluyo tabi (benim ilk çocukta kız mesela gönlümden geçen) ama elbet herşeyden önce sağlık,sağlık,sağlık..illa ki sağlık..
senin bi oğluşun var,kızın olsun tam olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?