Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

bebeklerin arası çok yakın değil aslında oğlun 3 yaşında demiştin sanırım istanbulda daha kısa aralıklarla sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar var benim de kızım 3 yaşında ikisinin arası hemen hem 4 yıl olacak ben de çok istiyorum normali destelkleyen dr bulabilirsem tabi

Slm kızlar nasılasınız bende 7 Ekim'de öğrendim hamile olduğumu çok şükür herşey yolunda Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

tamam canım kendini çok yorma :)

Selam tekrar dan canim kusura bakma épéy gec yaziyorum AMA isten cikinca eve gelince yemek fln derken bu Saat oldu.burda gebelik testinde pozitif cikinca herhangi bir doktora yada hastaneye gidiliyor,sonra pasaportla senin esinin pasaportunu veriyorsun ve orda sordular falan var sana veriyorlar onlari dolduruyorsun.ondan sonra seni ordan sana en yakin olan midwife yonlendiriyorlar yani ebeye sorun olmadikca tum kontrollerini o ebe yapiyor hamilelik boyunca.ve 3 ay dolana kadar herhangi bir ultrasona sokmuyorlarmis AMA malesef benim 7-8 haftata kahferengi akintim geldi isteyken ve acil kayit oldugum hastaneye gittik orda kontrol ettiler ve o saate orada olan doktor bana ozeele gidebilmem icin kagit verdi.sonra ozele gittik yine orda recepcionda sordular neden ultrasona yonlendirdiler sizi diye bende akintim yuzunden dedim sonra cagirdilar baktilar ultrasonda hersey normaldi cok sukur AMA rahmimde kan durmus zorlandigimdan dolayida olabilirmis eski adet kanamasida olabilirmis ve hicbir ilac progestaran fln vermediler resmen sen kendini kolla fazla yorulma ilk 3 yada dusukler zaten kromozom bozuklugu yuzunden oluyor dedi gonderdi kadin birtek vitamin d ve folic acid verdiler oyle yani canim bende simdi memlekete donmek istiyorum AMA bu akintim in bir engeli olurmu ucaga pinmeme bisey olurmu diye dusunuyorum kalipta burda dogursam kimse yok dogru durust ingilizcede bilmiyorum cok karmasik durumdayim

BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU MU CNM?[/QUOTE]

Hayır canım daha doktora gidemedim. Haftaya çarşamba devlette, cuma özelde randevum var. Ayrıca ikili test ve ense kalınlığına da bakılacak. Umarım hayırlı haberler olur. Sende var mı bir gelişme?

BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU MU CNM?

Hayır canım daha doktora gidemedim. Haftaya çarşamba devlette, cuma özelde randevum var. Ayrıca ikili test ve ense kalınlığına da bakılacak. Umarım hayırlı haberler olur. Sende var mı bir gelişme?[/QUOTE]

Canım benimde haftaya çarşamba akşamı randevum var.Perşembe de ikili test için kan vericem.İnşallah hayırlı haberlerle döneriz doktordan.Gün sayıyorum resmen kaldı 5 gün hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar. sizlerle tanışamadan yok oldum. dün doktor kontrolüm vardı. ensesine baktılar boyunu posunu ölçtüler testimide verdim. herşey yolunda çok şükür. sizler nasılsınız.

ikinizede allah tamamını erdirsin diyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. şu mübarek cuma günü amin diyelim .

doktorlar 5 yıl olmadan ve sancıların başlamadan böyle bir sorumluluğu almıyor. özellikle kayseri sezaryen yüzdesi yüksek olan bir yer. sana diyorki hertürlü sorumluluğu alırım dersen diyor. ben öyle sorumluluk sahibi olabilseydim tansiyonum düşmüyor diye ilkinde sezeryan olmazdım. yatardım sıkardım dişimi doğururdum. 9 ay taşıyıp acısına katlanamam.

ay gurbet ne zorki allah sabır versin.

aminnnnn çok teşekkürler
sende atlattın ikili test işlemlerini yani,ooohhh ne güzel..

aminnnnn çok teşekkürler
sende atlattın ikili test işlemlerini yani,ooohhh ne güzel..

aslında yaptırmakta karasız kaldım. oğlumda da konuştuk eşimle. ne olursa olsun o benim çocuğum ne çıkarsa çıksın diye düşündüm ama sonrasında kendimi iyi yada kötü herşeye hazırlıklı hissettirmek için testi onayladım.
sanırım kız annesi olucam

ilk çocuk için cinsiyet pek fark etmesede insanın gönlünden geçende oluyo tabi (benim ilk çocukta kız mesela gönlümden geçen) ama elbet herşeyden önce sağlık,sağlık,sağlık..illa ki sağlık..

senin bi oğluşun var,kızın olsun tam olsun..

dediğin gibi cinsiyeti hiç düşünmedim. sağlıkla dünyaya gelsin yeter. ondan sonrası hayırlı ebeveyn hayırlı evlat olmak yolunda

Canım benimde haftaya çarşamba akşamı randevum var.Perşembe de ikili test için kan vericem.İnşallah hayırlı haberlerle döneriz doktordan.Gün sayıyorum resmen kaldı 5 gün hayırlısı bakalım.[/QUOTE]

Ben de senin gibiyim, gün sayıyorum.Çok heyecanlıyım.Bir aydır görmüyorum. Bakalı cinsiyetleri belli olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…