Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Gecmis olsun canim ya tez zamanda unuttursun rabbim bunlari

Merhaba bende bu sabah hafif lekelenme oldu 28. Günüm bugün sizlerde böle bişey oldumu çok az geldi ilk koyuydu şimdi pembemsi:44:

Selam canim nasilsin aslinda fazla gec degil,burda Saat 5 gibi cikiyorum,tr de saat o zmn 7 oluyo 2 Saat daha geriyiz londrada.insallah bebislerimiz iyidir,tedirgin olmaya baslamistim bulantilarim gectigi icin ve gogus agrilari kesildigi icin ama demek normalmis..off yarin yine isteyiz yaaa canim istemiyor hic gitmeye sabah kalk hazirlik yap,kahfalti fln filan ise cekilince saat 8:30 oluyo sen kac Saat calisiyon sun canim?

Selam canim 28 gunum yazmissin hamilemisin yoksa adet mi bekliyorsun?

Bebiş bekliyoruz 1yıldır cnm olmadı adetimde hep geç gelir ama bu sabah wc ye çıktım koyu renkte leke geldi çok az ama ben regli oldum sandım ped koydum pede bi iki damla koyu renkte geldi kesildi üstüne görme olabilirmi sende böle bişey oldumu o yüzden sordum:44:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar...cok mutluyum ben cok sukur rabbime her sey harika gidiyor.cuma gunu doktora gittim bebegim kocaman olmus 4.6 cm:) eller ayaklar hic durmuyo bikac saniye izledik sonra poposunu donuverdi cıba kurban olurum ona ya

Allah mutlulugunu dagim etsin canim.sen kacinci haftada sin simdi? Buyuyor artik bebisin annesii.mashallah mashallah

Allah mutlulugunu dagim etsin canim.sen kacinci haftada sin simdi? Buyuyor artik bebisin annesii.mashallah mashallah

12.haftaya giricez yarın canım...3lu test icin ocak ayini bekliyoruz doktorumuz ense kalinligi normal gorunuyo dedi insallah test sonuclarimiz guzel cikar.fotosunu verdi elimize o kadar guzel ki ..rabbim herkese tattirsin sonunu getirsin insallah

Allah sabir versin canim benim insallah tez zamanda kavusursun saglikli bir bebise.dualarim seninle herzaman burada paylasabilirsin konusup dertlesebiliriz.optum Allah a emanet ol

aa canım sendemi ankaradasın ?bende ankarada yaşıyorum :))

Bende 11 haftadayim cnm,test icin banada onumuzdeki ay tarih verdi 16 da AMA gec degilmi diye dusunuyorum.kac aylikken yapiliyor bu test bir bilgin varmi?

Sevindim canım senin adına.İnşallah güzel çıkar test sonuçların.Bende yarın gidiyorum doktora hayırlısı bakalım.

Kızlar yarın doktora gidiyorum akşam 6 da randevum.İnşallah herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Bende 11 haftadayim cnm,test icin banada onumuzdeki ay tarih verdi 16 da AMA gec degilmi diye dusunuyorum.kac aylikken yapiliyor bu test bir bilgin varmi?

2li testi bu 12 13.haftada yapiyolar sanirim benim doktorum yaptrmicak.16.hafta 3luyu yaptircaz zamani odur yani gec degil...doktr istersen yaptrmazsin dedi.zorunlu degil.yaptirmayim diyodum ama esim istiyor..sorun ciksa da melegime kiyamam rabbim o zor duruma sokmasin kimseyi.ama ultrasonda oynayan bi bebegimi gorup hasta diye kiyarsam canina ölene kadar kendimi affetmem diye dusunuyorum

Sagol canım iyiyim.Sen işten yeni çıktım deyince tr de çalışıyorsun sandım, o yüzden geç dedim saat 5 normalmiş. Ben ögretmenim ama eve gelinceye kadar 4 ü geçiyor.
Kızlar yarın doktora gidiyorum akşam 6 da randevum.İnşallah herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Dualarımız seninle canım. Akşam yazarsın artık bebişinle ilgili güzel haberleri. Bu arada ben de Bartın' da yaşıyorum, yakın sayılırız.

Amin canım sizin dualarınızla inşallah Rabbim nasip edecek.. Teşekkür ederim..

Gecmis olsun canim ya tez zamanda unuttursun rabbim bunlari

Teşekkür ederim inşallah canım..

Allah sabir versin canim benim insallah tez zamanda kavusursun saglikli bir bebise.dualarim seninle herzaman burada paylasabilirsin konusup dertlesebiliriz.optum Allah a emanet ol

Zaten sizden kopamıyorum öyle bakınıp çıksam da aklımdasınız hep.. İnşallah en güzel haberlerle gelirim..

ben ınanıorum rabbım sana tez zamanda saglıklı bır evlat nasıp edıcek bak ben 1,5 yıl tedavı sonucu hamıs kaldım sen daha yolun basındasın uzulmee

günaydın kızlarrr

2 li testi sgk yaptırmak istiyorumda direk randevu alıp gitsem 2 li test yaptırmak için geldim desem yaparlarmıı 2 hafta sonr ayaptırıcam

ben ınanıorum rabbım sana tez zamanda saglıklı bır evlat nasıp edıcek bak ben 1,5 yıl tedavı sonucu hamıs kaldım sen daha yolun basındasın uzulmee

Haklısın inşallah canımm.. Günlerin çabucak geçmesini istiyorum ki tekrar gebe kalıp bebeğimin kalbini göreyimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…