Pazartesi sabah 7.30 da hastaneye yattım.. O günü ömrümden silmek istiyorum.. Serum taktılar.. Alttan bi ilaç verdiler.. Bir saat sonra bir tane daha verdiler.. Dedim nedir bunlar dediler ki "suni sancı"... Korku başladı bende.. Saat 11 gibi bir sancım başladı ama ben size böyle bir sancıyı tarif edemem.. Nefesimi kesiyordu artık sancıdan bayılacak duruma geldim.. Dediler doktor 12.30 da alacak.. Dedim ki ölüyorum ben alın beni.. O ara ellerim ayaklarım uyuştu hissetmiyorum.. Ellerim parmaklarım yamuldu kasıldı açamıyorlar.. Bi panik oldu herkes ben sancıda ölüyorum.. Oksijen veriyorlar bişiler yapıyorlar doktor apar topar geldi aldılar doğumhaneye.. Dedim verin şu narkozu Allah rızası için ölüyorum dedim.. Aralarında konuşuyorlardı bu kasılmış durumda narkoz verilir mi bilmem ne derken anestezi uzmanı hocam ben başlıyorum dedi son duyduğum şey oydu.. Uyandım ki kasılmam geçmiş herşey bitmiş.. Hafif bir kasık ve bel ağrım var bebeğimden bana kalan.. Kalsiyum eksikliğin çok fazla hiç mi süt yoğurt yemiyorsun sen dedi.. Yiyorum aslında ama gebeliğime bunun da etkisi olmuş olabilir mi kızlar bilmiyorum.. Velhasıl evdeyim pazartesi işe başlicam.. Şu genetik testi de söyledim çok önemsemedi.. Zaten ilk gebeliklerin yüzde doksanında anomali çıkıyor gereksiz çok da mühim değil dedi.. Rabbim inşallah bir daha gebelik nasip ederse bu sefer sağlıklı olsun. Rabbim sizleri ve meleklerinizi de korusun.. Kızlar iyi ki varsınız..
İşten baya geç çıkıyorsun herhalde. Bulantılar 12. Haftada hafiflermiş zaten bence normal.Bel agrısı bende de başladı bu ara galiba bebişlerimizin kesesi büyüyor o yüzden belimize baskı yapıyor, canını sıkma annesi herşey yolunda. Yarın tatilsindir herhalde bol bol dinlen ben de bugün hep yattım
Merhaba bende bu sabah hafif lekelenme oldu 28. Günüm bugün sizlerde böle bişey oldumu çok az geldi ilk koyuydu şimdi pembemsi:44:
Selam canim 28 gunum yazmissin hamilemisin yoksa adet mi bekliyorsun?
Merhaba kizlar...cok mutluyum ben cok sukur rabbime her sey harika gidiyor.cuma gunu doktora gittim bebegim kocaman olmus 4.6 cm:) eller ayaklar hic durmuyo bikac saniye izledik sonra poposunu donuverdi cıbakurban olurum ona ya
Allah mutlulugunu dagim etsin canim.sen kacinci haftada sin simdi? Buyuyor artik bebisin annesii.mashallah mashallah
Pazartesi sabah 7.30 da hastaneye yattım.. O günü ömrümden silmek istiyorum.. Serum taktılar.. Alttan bi ilaç verdiler.. Bir saat sonra bir tane daha verdiler.. Dedim nedir bunlar dediler ki "suni sancı"... Korku başladı bende.. Saat 11 gibi bir sancım başladı ama ben size böyle bir sancıyı tarif edemem.. Nefesimi kesiyordu artık sancıdan bayılacak duruma geldim.. Dediler doktor 12.30 da alacak.. Dedim ki ölüyorum ben alın beni.. O ara ellerim ayaklarım uyuştu hissetmiyorum.. Ellerim parmaklarım yamuldu kasıldı açamıyorlar.. Bi panik oldu herkes ben sancıda ölüyorum.. Oksijen veriyorlar bişiler yapıyorlar doktor apar topar geldi aldılar doğumhaneye.. Dedim verin şu narkozu Allah rızası için ölüyorum dedim.. Aralarında konuşuyorlardı bu kasılmış durumda narkoz verilir mi bilmem ne derken anestezi uzmanı hocam ben başlıyorum dedi son duyduğum şey oydu.. Uyandım ki kasılmam geçmiş herşey bitmiş.. Hafif bir kasık ve bel ağrım var bebeğimden bana kalan.. Kalsiyum eksikliğin çok fazla hiç mi süt yoğurt yemiyorsun sen dedi.. Yiyorum aslında ama gebeliğime bunun da etkisi olmuş olabilir mi kızlar bilmiyorum.. Velhasıl evdeyim pazartesi işe başlicam.. Şu genetik testi de söyledim çok önemsemedi.. Zaten ilk gebeliklerin yüzde doksanında anomali çıkıyor gereksiz çok da mühim değil dedi.. Rabbim inşallah bir daha gebelik nasip ederse bu sefer sağlıklı olsun. Rabbim sizleri ve meleklerinizi de korusun.. Kızlar iyi ki varsınız..
Günaydın canım.Ankara da akşam başladı yağmaya sabah yerler kar tutmuştu.Aynen bende eşime diyorum günüm günümü tutmuyor diye.Napalım annelik böyle birşey demekki ve biz daha bu yolun başındayız.Annelerimizin hakkı ödenmezmiş bunu şimdi daha da iyi anlıyorum.
12.haftaya giricez yarın canım...3lu test icin ocak ayini bekliyoruz doktorumuz ense kalinligi normal gorunuyo dedi insallah test sonuclarimiz guzel cikar.fotosunu verdi elimize o kadar guzel ki ..rabbim herkese tattirsin sonunu getirsin insallah
aa canım sendemi ankaradasın ?bende ankarada yaşıyorum :))
12.haftaya giricez yarın canım...3lu test icin ocak ayini bekliyoruz doktorumuz ense kalinligi normal gorunuyo dedi insallah test sonuclarimiz guzel cikar.fotosunu verdi elimize o kadar guzel ki ..rabbim herkese tattirsin sonunu getirsin insallah
Bende 11 haftadayim cnm,test icin banada onumuzdeki ay tarih verdi 16 da AMA gec degilmi diye dusunuyorum.kac aylikken yapiliyor bu test bir bilgin varmi?
Sagol canım iyiyim.Sen işten yeni çıktım deyince tr de çalışıyorsun sandım, o yüzden geç dedim saat 5 normalmiş. Ben ögretmenim ama eve gelinceye kadar 4 ü geçiyor.Selam canim nasilsin aslinda fazla gec degil,burda Saat 5 gibi cikiyorum,tr de saat o zmn 7 oluyo 2 Saat daha geriyiz londrada.insallah bebislerimiz iyidir,tedirgin olmaya baslamistim bulantilarim gectigi icin ve gogus agrilari kesildigi icin ama demek normalmis..off yarin yine isteyiz yaaa canim istemiyor hic gitmeye sabah kalk hazirlik yap,kahfalti fln filan ise cekilince saat 8:30 oluyo sen kac Saat calisiyon sun canim?
Kızlar yarın doktora gidiyorum akşam 6 da randevum.İnşallah herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
canım başına gelenleri üzülerek okudum..Allah bi daha yaşatmasın inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alacağın bi bebiş nasip etsin sana rabbim..kendine çok iyi bak bizi yine haberdar et..
Gecmis olsun canim ya tez zamanda unuttursun rabbim bunlari
Allah sabir versin canim benim insallah tez zamanda kavusursun saglikli bir bebise.dualarim seninle herzaman burada paylasabilirsin konusup dertlesebiliriz.optum Allah a emanet ol
Amin canım sizin dualarınızla inşallah Rabbim nasip edecek.. Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim inşallah canım..
Zaten sizden kopamıyorum öyle bakınıp çıksam da aklımdasınız hep.. İnşallah en güzel haberlerle gelirim..
ben ınanıorum rabbım sana tez zamanda saglıklı bır evlat nasıp edıcek bak ben 1,5 yıl tedavı sonucu hamıs kaldım sen daha yolun basındasın uzulmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?