günaydın kızlarrr
2 li testi sgk yaptırmak istiyorumda direk randevu alıp gitsem 2 li test yaptırmak için geldim desem yaparlarmıı2 hafta sonr ayaptırıcam
zaman herseyın ılacıdır cabucak gecıp gıdercHaklısın inşallah canımm.. Günlerin çabucak geçmesini istiyorum ki tekrar gebe kalıp bebeğimin kalbini göreyimmm..
Tabiki canım sgk ya git yaparlar.Yalnız iki hafta çok değilmi?
zaman herseyın ılacıdır cabucak gecıp gıderc
cnm suan benim bebe 10 hafta 4 günlük falan1 hafta geriden geliodu en son suan ne durumda bılmıorum
Kızlar yarın doktora gidiyorum akşam 6 da randevum.İnşallah herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
oyy maşallah maşallah cıbana :)Merhaba kizlar...cok mutluyum ben cok sukur rabbime her sey harika gidiyor.cuma gunu doktora gittim bebegim kocaman olmus 4.6 cm:) eller ayaklar hic durmuyo bikac saniye izledik sonra poposunu donuverdi cıbakurban olurum ona ya
günaydın kızlarrr
2 li testi sgk yaptırmak istiyorumda direk randevu alıp gitsem 2 li test yaptırmak için geldim desem yaparlarmıı2 hafta sonr ayaptırıcam
2 hafta geç diil mi cnm ikili test için ben bu ctesi yaptırcam..
devlette ben de yaptırsam diyorum ama 2 haftadan ancak çıkıyomuş test sonuçları sizin orda durum nedir bilmiyorum ama..
bana 48 lira dediler 3 günde çıkıyo falan dediler ama devletin aletleri falan daha kaliteli oluyomuş ben de kararsız kaldım..özelde bir haftada canım özel cok pahalılaşmış ya
Selam kızlar. Moralim bozuk
Bugün ikili test için randevum vardı , 3hafta sonra o kadar heyecanlı gitmiştim ki sabah 5ekadarda uyuyamadım heyecanımdan.
Bugün 11+6 olmam gerekirken , 11+3 çıktı ve çok küçük olduğundan ikili testi 10gün sonra yapalım dedi. Kalp atışını duydum , başta hiç hareket etmedi sonra bi anlık kollarını gövdesini hareket ettirdi, boyuda 4.8cm çıktı. Başta hiçhareket etmemesine (yarım saat önce çikolata yemiştim)
, ikili testin olmamasına , 3gün geriden gelmesine canım sıkıldı(
Canım 3 güncükten hiç bişe olmaz merak etme..sen mutlu ol sev bol bol bebişini o hemen atağa geçer annesi :)Selam kızlar. Moralim bozuk
Bugün ikili test için randevum vardı , 3hafta sonra o kadar heyecanlı gitmiştim ki sabah 5ekadarda uyuyamadım heyecanımdan.
Bugün 11+6 olmam gerekirken , 11+3 çıktı ve çok küçük olduğundan ikili testi 10gün sonra yapalım dedi. Kalp atışını duydum , başta hiç hareket etmedi sonra bi anlık kollarını gövdesini hareket ettirdi, boyuda 4.8cm çıktı. Başta hiçhareket etmemesine (yarım saat önce çikolata yemiştim)
ayy canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin..Hiç canını sıkma birkaç gün ileri yada geri olabilir bunlar normal canım.Sağlıklı olsunda gerisini boşver.Maşallah boyuda iyiymiş.Benimde akşam randevu var bakalım benim bebiş nasıl.11+5 olmam lazım ama.Hayırlısı bakalım ikili test olabilecekmi.
ayy canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin..
ben de tam 12 olcam ctesi o zmn yapılcak..
balığı yemiyorum diye omega 3 alıyodum demek başka etkileri de varmış ben de yiyeyim o zmn elma..onu da pek sevmem ama neyse..Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4'ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Francisco'da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
arkadaşlar haftaya 4 adet elma koyuyoruz listemize
yok cnm 3 haftaya kadar ileri veya geride olmasını doktorlar tehlikeli görmüyolar..İnşallah sağol canım.Ayazım biraz tedirgin etti beni.Bebişim sağlıklı olsunda birkaç günlük fark önemli değil.Ben müdürümden izin isterken çekiniyorum inşallah beni geri göndermez doktor haftaya gel diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?