Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Haklısın inşallah canımm.. Günlerin çabucak geçmesini istiyorum ki tekrar gebe kalıp bebeğimin kalbini göreyimmm..
zaman herseyın ılacıdır cabucak gecıp gıderc
Tabiki canım sgk ya git yaparlar.Yalnız iki hafta çok değilmi?

cnm suan benim bebe 10 hafta 4 günlük falan 1 hafta geriden geliodu en son suan ne durumda bılmıorum

zaman herseyın ılacıdır cabucak gecıp gıderc

cnm suan benim bebe 10 hafta 4 günlük falan 1 hafta geriden geliodu en son suan ne durumda bılmıorum

Bir hafta geriden geliyorsa benim bugün randevum var 11+5 olmam lazım. Seninde 1 hafta sonra gitmen gerekir canım.Çünkü ikili test 11 hafta ile 13 hafta 6 gün arası yapılıyor,süreyi kaçırmış olma senin bebiş ataklarda yapıp arayı kapatıyor çünkü.

Merhaba kizlar...cok mutluyum ben cok sukur rabbime her sey harika gidiyor.cuma gunu doktora gittim bebegim kocaman olmus 4.6 cm:) eller ayaklar hic durmuyo bikac saniye izledik sonra poposunu donuverdi cıba kurban olurum ona ya
oyy maşallah maşallah cıbana :)
ben de sabırsızlanıyorum görmek için bu ctesi gitcez bakalım..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

2 li testi sgk yaptırmak istiyorumda direk randevu alıp gitsem 2 li test yaptırmak için geldim desem yaparlarmıı 2 hafta sonr ayaptırıcam

2 hafta geç diil mi cnm ikili test için ben bu ctesi yaptırcam..
devlette ben de yaptırsam diyorum ama 2 haftadan ancak çıkıyomuş test sonuçları sizin orda durum nedir bilmiyorum ama..

Selam kızlar. Moralim bozuk
Bugün ikili test için randevum vardı , 3hafta sonra o kadar heyecanlı gitmiştim ki sabah 5ekadarda uyuyamadım heyecanımdan.
Bugün 11+6 olmam gerekirken , 11+3 çıktı ve çok küçük olduğundan ikili testi 10gün sonra yapalım dedi. Kalp atışını duydum , başta hiç hareket etmedi sonra bi anlık kollarını gövdesini hareket ettirdi, boyuda 4.8cm çıktı. Başta hiçhareket etmemesine (yarım saat önce çikolata yemiştim)
, ikili testin olmamasına , 3gün geriden gelmesine canım sıkıldı (

Canım ya... Sıkma canını.. Rabbim can vermiş canında duruyor.. Duanı et herkes burda birbirine duacı.. Hiçbir şey olmaz melekler Rabbim korur sizi..

Canım 3 güncükten hiç bişe olmaz merak etme..sen mutlu ol sev bol bol bebişini o hemen atağa geçer annesi :)
sen çay kahve içiyosan ona dikkat et sanırım gelişimi engelliyomuş
boyu çok güzel çıkmış canım maşallah..
test için de bozma moralini 10 gün sora bi daha görcen bebişini ne güzel bugün naz yapmış sana heralde :))

Hiç canını sıkma birkaç gün ileri yada geri olabilir bunlar normal canım.Sağlıklı olsunda gerisini boşver.Maşallah boyuda iyiymiş.Benimde akşam randevu var bakalım benim bebiş nasıl.11+5 olmam lazım ama.Hayırlısı bakalım ikili test olabilecekmi.

kızlar benim konu sahibi ve size bir önerim var topiği canlandıralım haziran topiğide cok güzel ama kalabalık buranın farkı olsun burda günlük yememiz gerekenleri faydalı olan şeyleri paylaşalım konu sahibi arkadaşım liste yaparsa cok güzel olur ne dersiniz

canım benim yemene dikkat et iyi beslan süt ve süt ürünleri sıkılaştır bebeişin bundan sonra büyüyecek

Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4'ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.

Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.

HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.

En az 4 elma yiyin

San Francisco'da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.

arkadaşlar haftaya 4 adet elma koyuyoruz listemize

ayy canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin..
ben de tam 12 olcam ctesi o zmn yapılcak..

ayy canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin..
ben de tam 12 olcam ctesi o zmn yapılcak..

İnşallah sağol canım.Ayazım biraz tedirgin etti beni.Bebişim sağlıklı olsunda birkaç günlük fark önemli değil.Ben müdürümden izin isterken çekiniyorum inşallah beni geri göndermez doktor haftaya gel diye.

balığı yemiyorum diye omega 3 alıyodum demek başka etkileri de varmış ben de yiyeyim o zmn elma..onu da pek sevmem ama neyse..
ben hergün yumurta, süt, meyve et yemeği veya kuru baklagil tüketmeye çalışıyorum..
doktorum da kuru kayısı, ceviz, fındık, badem mutlaka tüket dedi onları da yiyorum..
antep fıstığı da çok iyi geliyomuş bebeğin gelişimine direkt etki ediyomuş
yumurtanın sarısını özellikle tavsiye etti hamilelere geçenlerde canan karatay bebeğin sinir sistemi için çok önemliymiş, çin de hamile kadınlar 15 yumurta sarısına kadar tüketiyolarmış..
kuru baklagilden özellikle yeşil mercimeği çok önerdi doktorum..

yok cnm 3 haftaya kadar ileri veya geride olmasını doktorlar tehlikeli görmüyolar..
evet izin konuları sıkıntı oluyo inşallah herşey yolundadır ve gönlünce olur herşey..
güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…