Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kızlar cuma kontrolüm vardı allaha şükür iyi geçti kalp atımı zayıf deyip 15 gün üzmüştü doktorum şimdi daha net görüyorum haftasıyla uyumlu dedi şuan 10+5 o doktora bi daha gitmeyi düşünmüyorum. Devlet hastanesine gidicem 2 hafta sonra randevum var hemde 2 li test olmuş olur

cnm bende özel hastaneye c.tesi randevu aldım 100 tl dediler aman neapayım calısıorum vereyım barı cd filan veriolarmış.. artık olsun okadarcık dıorum...sgk gitmekten vazgectım yani cnm en son ayın 30 unda 9+2 günlüktü ama dedin gibi atak yapabılıor
2 hafta geç diil mi cnm ikili test için ben bu ctesi yaptırcam..
devlette ben de yaptırsam diyorum ama 2 haftadan ancak çıkıyomuş test sonuçları sizin orda durum nedir bilmiyorum ama..
cnm bende ılk devlet dusundum ama sonra ozelde yaptırcam hem 4 boyutluymus belkı cınsıyet bıle soluolamrıs

cnmmm hıc uzulme benım 5 gun fark edıooo yaaaa o yzden c.tesi gidicem bakalım 11 haftayı gecmısmı

Canım ya... Sıkma canını.. Rabbim can vermiş canında duruyor.. Duanı et herkes burda birbirine duacı.. Hiçbir şey olmaz melekler Rabbim korur sizi..

canım benim yemene dikkat et iyi beslan süt ve süt ürünleri sıkılaştır bebeişin bundan sonra büyüyecek

Ya hepiniz çok ama çok sağolunmoral oluyorsunuz bana aslında mantıken herşey yolunda çok şükür , ne bi lekelenmem ne kanamam oldu , kalp atışlarını duydum çok şükür , hareket etti , bikaç günün önemi yok, hepsini biliyorum ama insan ilk bebeğini kaybedince ufak bi olumsuzlukta mantığın ne derse desin duygularına engel olamıyo.

İlkinde yaşanan olumsuzluklarda minicik olmasına rağmen hemen onunla konuşuyordum 'annecim seni çok seviyorum sakın beni bırakma , sıkı sıkı tutun bebeğim' ... Ama bunda daha hiç öyle yoğun duygularr hissedemedim içimde hala kaybetme duygusu var sanırım

Doktordan çıkınca kendimi sabah sabah çarşıya attım lcw gittim , hamile kıyafetlerine baktım denedim ama daha bebiş bölümünü dolduramıyorum :)) sonra bebiş kıyafetlerine baktım hiç sarıydı , kremdi , işte yeşildi bebek kıyafeti yoktu , cinsiyeti bilemediğimden hiç bişi almadan çıktım :)

bizde iki ay oldu işte evet sedece ikimiziz inş üç kişi oluruz :) senin ultrasyon için günün ne zaman canım

kıyamam sana bende ılk yavrumu kaybettım bılıorum bende hala konusmuorum ama konusmak lazımmı bende c.tesi gidicem bakalım neolcak ben ufak tefek seyler aldım coraptı patıktı unısex olanlardan ve dunyada esyası olan bebek daha cok hayata tutunurmus :26: hattan gecen c.tesi eşim gslı zıbın almış benım gobıs baya artık dısarı cıktı zaten tombuldum yuvarlaklastı hamıs gobegı gıbı gorenler hamılemısın dıo lcw hamıs tısortlerını gıyıorum

Kızlar doktordan geldim.Çok şükür herşey yolunda.Uyuyordu bebiş pek hareketi olmadı,neyse sağlıklı olsunda uyusun annesinin kuzusu.Geçen seferki ultrasonda bişeye benzemiyordu.Maşallah bu sefer insana benziyordu.Çok sevinçliyim.Dualarınız bizimleydi biliyorum.Allah hepinizden razı olsun.Öpüyorum hepinizi.

Gözün aydın canım RAbbim sonunuzu bal eylesin sağlıkla gelsin..

GünAydın kızlarrrrr

Hadi gözünaydın canım :) ikili test ne oldu senin ?

Canım hiç üzülme, benim de 3 gün geri çıktı bir aydır da görmüyorum o kadar stresliyim ki.Her gece kabuslar görüyorum. Biz anneler işte böyle havadan nem kapıyoruz.Aslında senin minik yavrunda da birsey yoktur Allah'ın izniyle.10 gün sonra tekrar göreceksin ne güzel.Iyi düşün öyle olsun
Benim listemde de hergün ceviz, fındık, süt, yogurt, yumurta, peynir, portakal ve bunların dışında sebze- et var.
Yerim senin göbegini ya. Benim de 1 haftadır çıktı kilolu degilim o yüzden mi acaba hemen çıktı diyorum.Göbegimi çook seviyorum.

Canım hoşgeldin. Ikili test icin kan aldılar mi?Ense kalınlıgı ne kadar çıktı? Hiç birşeyden haber yok mu? Ne güzel bebegin iyiymiş. Kac haftalik çıktı peki? Çok soru sordum çok merak ettim♥♥

Günaydınnnn taze annelerrr :) Ben de bebişinden ekimin sonlarında haberdar olan bir anne adayı olarak hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmeyi diliyorum Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tattırsın inşallah

canım çok sevindim maşallah bebişine..
cinsiyet fln göremediniz tabi uyuyunca..öksürünce uyanıyomuş galiba bebiş :) tabi kıyabilirsen uyandırmaya :))
bi daha ki randevun ne zmn?

Gunaydin anneler ve onlarin tatli bebisleri nasilsiniz?ya kizlar Ben cok endiselenmeye basladim benim gogus agrilarim tamamen yok oldu bir tek uclari kizlarmaya basladi ve sizliyo ve bel agrim var kasik agrilarimda gecti sabah bulantilarimda cok nadir insalah bebisim iyidir yarin doktordan rapor almaya dusunuyorum ultrasona gitmek istiyorum..:18:

canım benim göğüs hassasiyeti geçeli 1 ay oldu..
ama renk değişikliği olmuştu başta hala öyle rengi değişmedi..
sen de ona dikkat et sadece..
bişeyin yoktur inşallah ama için rahat etsin hem de bebişi görmek için git doktora..

selam kızlar
ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım gayet iyi çıkmış 3 lü ve 4 lü ye gerek olmadığını söyledi darısı başınıza inşallah şimdide cinsiyet merakı sardı beni 1.5 hafta sonu tekrar gidicem ve belki söyleyebilirim dedii

Evt benim 1 haftatir gogus agrisi yok,sadece uclari kizardi ve dokununca sizliyo,ve bel agrim var 10 gundur mide bulantilarimda gecti bazen bulaniyo AMA ilk aylardaki gibi degil.evt ultrasona gireli 20-22 gun oldu merak ediyorum dogrusu bebisim iyidir insallah hepimizinlileri iyidir sag salim aliriz kucagimiza

Mashallah canim insallah benim bebisimde iyidir sende bulanti kasik agrisi varmi bende 1 haftadir yok ve endiseleniyorum dogrusu

Canım daha yeni geldim hastaneden işyerine.İkili test için kan aldılar 11+5 günlük çıktı bebiş.Nazal kemik vardı.Ense kalınlığı 1.5 çıktı çok şükür.Cuma tarama sonucum çıkacak.İnşallah o da güzel çıkar.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.

canım çok sevindim maşallah bebişine..
cinsiyet fln göremediniz tabi uyuyunca..öksürünce uyanıyomuş galiba bebiş :) tabi kıyabilirsen uyandırmaya :)
bi daha ki randevun ne zmn?

Canım okadar güzel uyuyordu ki öksürüp te uyandırmaya kıyabilirmiydim?Cinsiyeti ben sormadım doktor kendi kız gibi duruyor dedi.Ben de kesinmi dedim hayır 16 haftalıkken kesinleşir dedi.Bebiş sırt üstü uyuyordu neresine baktı da kız dedi anlamadım.Benim için farketmez kız olmuş erkek olmuş.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Sonraki randevu cuma günü belli olacak ama yine bir ay olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…