cnm bende özel hastaneye c.tesi randevu aldım 100 tl dediler aman neapayım calısıorum vereyım barı cd filan veriolarmış.. artık olsun okadarcık dıorum...sgk gitmekten vazgectım yani cnm en son ayın 30 unda 9+2 günlüktü ama dedin gibi atak yapabılıorBir hafta geriden geliyorsa benim bugün randevum var 11+5 olmam lazım. Seninde 1 hafta sonra gitmen gerekir canım.Çünkü ikili test 11 hafta ile 13 hafta 6 gün arası yapılıyor,süreyi kaçırmış olma senin bebiş ataklarda yapıp arayı kapatıyor çünkü.
cnm bende ılk devlet dusundum ama sonra ozelde yaptırcam hem 4 boyutluymus belkı cınsıyet bıle soluolamrıs2 hafta geç diil mi cnm ikili test için ben bu ctesi yaptırcam..
devlette ben de yaptırsam diyorum ama 2 haftadan ancak çıkıyomuş test sonuçları sizin orda durum nedir bilmiyorum ama..
Selam kızlar. Moralim bozuk
Bugün ikili test için randevum vardı , 3hafta sonra o kadar heyecanlı gitmiştim ki sabah 5ekadarda uyuyamadım heyecanımdan.
Bugün 11+6 olmam gerekirken , 11+3 çıktı ve çok küçük olduğundan ikili testi 10gün sonra yapalım dedi. Kalp atışını duydum , başta hiç hareket etmedi sonra bi anlık kollarını gövdesini hareket ettirdi, boyuda 4.8cm çıktı. Başta hiçhareket etmemesine (yarım saat önce çikolata yemiştim)
, ikili testin olmamasına , 3gün geriden gelmesine canım sıkıldı(
Canım ya... Sıkma canını.. Rabbim can vermiş canında duruyor.. Duanı et herkes burda birbirine duacı.. Hiçbir şey olmaz melekler Rabbim korur sizi..
Canım 3 güncükten hiç bişe olmaz merak etme..sen mutlu ol sev bol bol bebişini o hemen atağa geçer annesi :)
sen çay kahve içiyosan ona dikkat et sanırım gelişimi engelliyomuş
boyu çok güzel çıkmış canım maşallah..
test için de bozma moralini 10 gün sora bi daha görcen bebişini ne güzel bugün naz yapmış sana heralde :))
Hiç canını sıkma birkaç gün ileri yada geri olabilir bunlar normal canım.Sağlıklı olsunda gerisini boşver.Maşallah boyuda iyiymiş.Benimde akşam randevu var bakalım benim bebiş nasıl.11+5 olmam lazım ama.Hayırlısı bakalım ikili test olabilecekmi.
canım benim yemene dikkat et iyi beslan süt ve süt ürünleri sıkılaştır bebeişin bundan sonra büyüyecek
cnm bende özel hastaneye c.tesi randevu aldım 100 tl dediler aman neapayım calısıorum vereyım barı cd filan veriolarmış.. artık olsun okadarcık dıorum...sgk gitmekten vazgectım yani cnm en son ayın 30 unda 9+2 günlüktü ama dedin gibi atak yapabılıor
cnm bende ılk devlet dusundum ama sonra ozelde yaptırcam hem 4 boyutluymus belkı cınsıyet bıle soluolamrıs
cnmmm hıc uzulme benım 5 gun fark edıooo yaaaao yzden c.tesi gidicem bakalım 11 haftayı gecmısmı
off canim benim insallah sorunsuz bebislerimizi aLiriz kucagimiza,bende pek fazla bilmiyorum insallah benimde bu akintim hergun gelmiyo,10 gun gelmiyo bir gun gelip kesiliyo sonra normal akintiya donusuyor benimde gittim doktor oyle demisti hersey normal gozukuyor korkulucak bisey yok dusucekse ilk 3 ayda kromozom bozuklugu yuzunden olur demisti sen calisiyormusun canim burda sadece esinlen ikinizmisiniz insanin cok cani sikiliyor ya aileden uzak arkadaslardan uzak bizde geleli 6 ay oldu siz ne kadardir burdasiniz?
Ya hepiniz çok ama çok sağolunmoral oluyorsunuz bana aslında mantıken herşey yolunda çok şükür , ne bi lekelenmem ne kanamam oldu , kalp atışlarını duydum çok şükür , hareket etti , bikaç günün önemi yok, hepsini biliyorum ama insan ilk bebeğini kaybedince ufak bi olumsuzlukta mantığın ne derse desin duygularına engel olamıyo.
İlkinde yaşanan olumsuzluklarda minicik olmasına rağmen hemen onunla konuşuyordum 'annecim seni çok seviyorum sakın beni bırakma , sıkı sıkı tutun bebeğim' ... Ama bunda daha hiç öyle yoğun duygularr hissedemedim içimde hala kaybetme duygusu var sanırım
Doktordan çıkınca kendimi sabah sabah çarşıya attım lcw gittim , hamile kıyafetlerine baktım denedim ama daha bebiş bölümünü dolduramıyorum :)) sonra bebiş kıyafetlerine baktım hiç sarıydı , kremdi , işte yeşildi bebek kıyafeti yoktu , cinsiyeti bilemediğimden hiç bişi almadan çıktım :)
Kızlar doktordan geldim.Çok şükür herşey yolunda.Uyuyordu bebiş pek hareketi olmadı,neyse sağlıklı olsunda uyusun annesinin kuzusu.Geçen seferki ultrasonda bişeye benzemiyordu.Maşallah bu sefer insana benziyordu.Çok sevinçliyim.Dualarınız bizimleydi biliyorum.Allah hepinizden razı olsun.Öpüyorum hepinizi.
Kızlar doktordan geldim.Çok şükür herşey yolunda.Uyuyordu bebiş pek hareketi olmadı,neyse sağlıklı olsunda uyusun annesinin kuzusu.Geçen seferki ultrasonda bişeye benzemiyordu.Maşallah bu sefer insana benziyordu.Çok sevinçliyim.Dualarınız bizimleydi biliyorum.Allah hepinizden razı olsun.Öpüyorum hepinizi.
Canım hiç üzülme, benim de 3 gün geri çıktı bir aydır da görmüyorum o kadar stresliyim ki.Her gece kabuslar görüyorum. Biz anneler işte böyle havadan nem kapıyoruz.Aslında senin minik yavrunda da birsey yoktur Allah'ın izniyle.10 gün sonra tekrar göreceksin ne güzel.Iyi düşün öyle olsunSelam kızlar. Moralim bozuk
Bugün ikili test için randevum vardı , 3hafta sonra o kadar heyecanlı gitmiştim ki sabah 5ekadarda uyuyamadım heyecanımdan.
Bugün 11+6 olmam gerekirken , 11+3 çıktı ve çok küçük olduğundan ikili testi 10gün sonra yapalım dedi. Kalp atışını duydum , başta hiç hareket etmedi sonra bi anlık kollarını gövdesini hareket ettirdi, boyuda 4.8cm çıktı. Başta hiçhareket etmemesine (yarım saat önce çikolata yemiştim)
, ikili testin olmamasına , 3gün geriden gelmesine canım sıkıldı(
Benim listemde de hergün ceviz, fındık, süt, yogurt, yumurta, peynir, portakal ve bunların dışında sebze- et var.Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4'ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Francisco'da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
arkadaşlar haftaya 4 adet elma koyuyoruz listemize
Yerim senin göbegini ya. Benim de 1 haftadır çıktı kilolu degilim o yüzden mi acaba hemen çıktı diyorum.Göbegimi çook seviyorum.kıyamam sana bende ılk yavrumu kaybettım bılıorum bende hala konusmuorum ama konusmak lazımmıbende c.tesi gidicem bakalım neolcak ben ufak tefek seyler aldım coraptı patıktı unısex olanlardan ve dunyada esyası olan bebek daha cok hayata tutunurmus :26: hattan gecen c.tesi eşim gslı zıbın almış benım gobıs baya artık dısarı cıktı zaten tombuldum yuvarlaklastı hamıs gobegı gıbı gorenler hamılemısın dıo lcw hamıs tısortlerını gıyıorum
GünAydın kızlarrrrr
Hadi gözünaydın canım :) ikili test ne oldu senin ?
canım benim göğüs hassasiyeti geçeli 1 ay oldu..Gunaydin anneler ve onlarin tatli bebisleri nasilsiniz?ya kizlar Ben cok endiselenmeye basladim benim gogus agrilarim tamamen yok oldu bir tek uclari kizlarmaya basladi ve sizliyo ve bel agrim var kasik agrilarimda gecti sabah bulantilarimda cok nadir insalah bebisim iyidir yarin doktordan rapor almaya dusunuyorum ultrasona gitmek istiyorum..:18:
canım benim göğüs hassasiyeti geçeli 1 ay oldu..
ama renk değişikliği olmuştu başta hala öyle rengi değişmedi..
sen de ona dikkat et sadece..
bişeyin yoktur inşallah ama için rahat etsin hem de bebişi görmek için git doktora..
selam kızlar
ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım gayet iyi çıkmış 3 lü ve 4 lü ye gerek olmadığını söyledi darısı başınıza inşallah şimdide cinsiyet merakı sardı beni 1.5 hafta sonu tekrar gidicem ve belki söyleyebilirim dedii
Canım hiç üzülme, benim de 3 gün geri çıktı bir aydır da görmüyorum o kadar stresliyim ki.Her gece kabuslar görüyorum. Biz anneler işte böyle havadan nem kapıyoruz.Aslında senin minik yavrunda da birsey yoktur Allah'ın izniyle.10 gün sonra tekrar göreceksin ne güzel.Iyi düşün öyle olsun
Benim listemde de hergün ceviz, fındık, süt, yogurt, yumurta, peynir, portakal ve bunların dışında sebze- et var.
Yerim senin göbegini ya. Benim de 1 haftadır çıktı kilolu degilim o yüzden mi acaba hemen çıktı diyorum.Göbegimi çook seviyorum.
Canım hoşgeldin. Ikili test icin kan aldılar mi?Ense kalınlıgı ne kadar çıktı? Hiç birşeyden haber yok mu? Ne güzel bebegin iyiymiş. Kac haftalik çıktı peki? Çok soru sordum çok merak ettim♥♥
canım çok sevindim maşallah bebişine..
cinsiyet fln göremediniz tabi uyuyunca..öksürünce uyanıyomuş galiba bebiş :) tabi kıyabilirsen uyandırmaya :)
bi daha ki randevun ne zmn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?