Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Mashallah canim insallah benim bebisimde iyidir sende bulanti kasik agrisi varmi bende 1 haftadir yok ve endiseleniyorum dogrusu

amin inşallah hepimiz.... bulantım zaten pek olmadı kasık ağrılarımda azaldı ama dr bunların normal olduğunu 2. 3 ayın daha rahat geçeceğini söyledi

kızlar bende ekimde öğrendim hamile olduğumu yeni katıldım aranıza ben bugun 9+4 günluğum doktor ikili tarama için ocağın 5 de gel dedi ozaman 13 haftalık hamile oluyorum 11 haftada olması gerekiyo diolar kafam karıştı geç mi oluyor ilk hamileliğim

11-14 hafta arası yapılması gerekior zaten bende 12. haftaa yaptırmıştım

Canım endişelenme benim göğüs ağrılarım da oluyor ama özellikle uçları sızlıyor,rengi biraz koyulaştı sanki.Mide bulantılarım birkaç gündür hafifledi.Beni sırtım ile sol kalçam fena ağrıyor bir haftadır.Dün kontrolüm vardı.Çok şükür iyiydi bebiş.

canım benimde geçen haftalarda öyle okdu ama yavaş yavaş esksne dönüyor sanki takma kafana

Sağol canım iyiyiz bebişle birlikte. Hiç endişelenme ilk 3 aylık dönem bitiyor.Bununla birlikte şikayetler de azalacak.Ikinci 3 aylık dönem çok daha rahat geçiyormuş, hamileligin tadına varacakmışız. Ne güzel bu günleri de gördük.

Hadi gözün aydın. Yakın zamanda tekrar göreceksin ne güzel. Ben yarın gidicem bebegimi çok özledim, 1 aydır görmüyorum.Inşaallah ben de iyi haberlerle gelirim
Ben de yarın gidicem, daha önceki ultrasona göre 11+6 olması lazım.Bakalım nasıl çıkıcak. Nazal kemik ne demek oluyormuş?Sonuçların da erken çıkıyor ne güzel.

Hoşgeldin aramıza.Bebegin hayırlı, ömürlü olsun. Ikili tarama 11-14. Haftalar arası yapılıyor. O yüzden normal seni çagırdıkları tarih.İçini ferah tut.

Nazal kemik burun kemiği demekmiş.Down sendromlu bebeklerin %70 inde burun kemiği olmuyormuş canım.

8 ekimde öğrendim anne olacağımı. :) 33 günlüktü öğrendiğimde ve bugün 13 hafta 5 günlük miniğim. :) heyecanla bekliyoruz minik mucizemizi. :) Allah isteyenlere de yaşatsın bu mutluluğu inşallah.

Nazal kemik burun kemiği demekmiş.Down sendromlu bebeklerin %70 inde burun kemiği olmuyormuş canım.
Hmm sagol canım, ögrenmiş oldum.

Bebegin hayırlı, ömürlü olsun.Ikili test ve ense kalınlıgı ölçümlerin nası çıkti? Cinsiyet icin bir şeyler söylemişlerdir artık.

ayy 1 ay önceki gördüğünle şimdi gördüğünün arasında ne kadar fark olucak annesi :)
inşallah güzel haberlerle gel canım..

yaa ben hamile kaldığımdan beri çıldırıyorum ne olucak cinsiyeti diye az kaldı öğrenmemize..
hayırlısını versin rabbim inşallah ama bi öğrensek çok rahatlıycaz yaa :))
maşallah test sonuçların da çok güzel çıkmış cnm..

hayırlısı bakalım canım inşallah güzel çıkar sonuçların..
ben de cuma devletten randevu aldım çok övdüler devlet daha kesin sonuç veriyo fln dediler bi gidicem bakalım..

Evet canım Ankarada yaşıyorum.Hangi hastaneye gidiyorsun?Ben Ankara Üni.Cebeci Tıp Fakültesinin özeline gidiyorum.

Canım biz bilgi hastanesine gidiyoruz.orda selçuk bey var tavsiye üzerine ona gittim memnunumda.bu hafta 2 li trama yaptı 10 güne çıkarmış..ama batıkentte hipodromun orda yenimahalle devlet hastanesi var hatice hanım süper ilgileniomuş..cinsiyeti belli olsun onu deneyeceğim memnun kalırsam yazarım yine canım <3

ayy 1 ay önceki gördüğünle şimdi gördüğünün arasında ne kadar fark olucak annesi :)
inşallah güzel haberlerle gel canım..
Evet canım ya çok heyecanlıyım, resmen geri sayım yaptım bir haftadır Güzel haberlerimi sizlerle paylaşıcam inş yarın

Biraz daha sabretmemiz lazım herhalde.Ben de çok merak ediyorum.Daha küçük ama yarın soracagım yime de cinsiyetini.Umarım tahminde bulunur&#9829;&#9829;

Hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah.

Günaydın hamiş güzeller..ben son kontrole pazartesi gittim 2 li tramam yapıldı 10 güne çıkarmış sonuç cinsiyetide 3 hafta sonra net söyleyim dedi boyumuz 5.5 cm olmuş..tam bir casper kocaman kafalı minik elli ayaklı canımıniçi kıpraşıodu aşık etti yine kendine beni..onu görünce büyülenmiş gibi oluyorum..buarada doktor bana folik asiti bıraktırdı çok güzel bi vitamin yazdı vinalac immunitum içinde yok yok içeriği çok güzel elevitten daha iiyimiş bu gününüz mis geçsin minnaklarınızı ve sizi öptüm <3

maşallah canım bayılıyorum bayılıyorum ben de onun el kol hareketlerini gördükçe içim eriyo
benim de bu gittiğimde bıraktırır heralde folik asiti bana decavit yazmıştı hımm seninki daha mı iyimiş söliim doktora da bana da ondan yazsın..
burası çok fena kar kış kıyamet..
Allah tan eşim bırakıyo beni işe bugün de çıkışta alıcak aslında böyle havalarda hamilelere tatil ediliyodu biz de isteriiiz :))
bugün eşimin doğumgünü kızlar kayınvaldemlerde kutluycaz ben de hem kendim hem bebişten hediye alcam eşime inşallah güzel geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…