- 23 Ekim 2013
- 127
- 146
- 53
Mashallah canim insallah benim bebisimde iyidir sende bulanti kasik agrisi varmi bende 1 haftadir yok ve endiseleniyorum dogrusu
kızlar bende ekimde öğrendim hamile olduğumu yeni katıldım aranıza ben bugun 9+4 günluğum doktor ikili tarama için ocağın 5 de gel dedi ozaman 13 haftalık hamile oluyorum 11 haftada olması gerekiyo diolar kafam karıştı geç mi oluyor ilk hamileliğim
11-14 hafta arası yapılması gerekior zaten bende 12. haftaa yaptırmıştım
Evt benim 1 haftatir gogus agrisi yok,sadece uclari kizardi ve dokununca sizliyo,ve bel agrim var 10 gundur mide bulantilarimda gecti bazen bulaniyo AMA ilk aylardaki gibi degil.evt ultrasona gireli 20-22 gun oldu merak ediyorum dogrusu bebisim iyidir insallah hepimizinlileri iyidir sag salim aliriz kucagimiza
Gunaydin anneler ve onlarin tatli bebisleri nasilsiniz?ya kizlar Ben cok endiselenmeye basladim benim gogus agrilarim tamamen yok oldu bir tek uclari kizlarmaya basladi ve sizliyo ve bel agrim var kasik agrilarimda gecti sabah bulantilarimda cok nadir insalah bebisim iyidir yarin doktordan rapor almaya dusunuyorum ultrasona gitmek istiyorum..:18:
Sağol canım iyiyiz bebişle birlikte. Hiç endişelenme ilk 3 aylık dönem bitiyor.Bununla birlikte şikayetler de azalacak.Ikinci 3 aylık dönem çok daha rahat geçiyormuş, hamileligin tadına varacakmışız. Ne güzel bu günleri de gördük.Gunaydin anneler ve onlarin tatli bebisleri nasilsiniz?ya kizlar Ben cok endiselenmeye basladim benim gogus agrilarim tamamen yok oldu bir tek uclari kizlarmaya basladi ve sizliyo ve bel agrim var kasik agrilarimda gecti sabah bulantilarimda cok nadir insalah bebisim iyidir yarin doktordan rapor almaya dusunuyorum ultrasona gitmek istiyorum..:18:
Hadi gözün aydın. Yakın zamanda tekrar göreceksin ne güzel. Ben yarın gidicem bebegimi çok özledim, 1 aydır görmüyorum.Inşaallah ben de iyi haberlerle gelirimselam kızlar
ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım gayet iyi çıkmış 3 lü ve 4 lü ye gerek olmadığını söyledi darısı başınıza inşallah şimdide cinsiyet merakı sardı beni 1.5 hafta sonu tekrar gidicem ve belki söyleyebilirim dedii
Ben de yarın gidicem, daha önceki ultrasona göre 11+6 olması lazım.Bakalım nasıl çıkıcak. Nazal kemik ne demek oluyormuş?Sonuçların da erken çıkıyor ne güzel.Canım daha yeni geldim hastaneden işyerine.İkili test için kan aldılar 11+5 günlük çıktı bebiş.Nazal kemik vardı.Ense kalınlığı 1.5 çıktı çok şükür.Cuma tarama sonucum çıkacak.İnşallah o da güzel çıkar.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
kızlar bende ekimde öğrendim hamile olduğumu yeni katıldım aranıza ben bugun 9+4 günluğum doktor ikili tarama için ocağın 5 de gel dedi ozaman 13 haftalık hamile oluyorum 11 haftada olması gerekiyo diolar kafam karıştı geç mi oluyor ilk hamileliğim
Sağol canım iyiyiz bebişle birlikte. Hiç endişelenme ilk 3 aylık dönem bitiyor.Bununla birlikte şikayetler de azalacak.Ikinci 3 aylık dönem çok daha rahat geçiyormuş, hamileligin tadına varacakmışız. Ne güzel bu günleri de gördük.
Hadi gözün aydın. Yakın zamanda tekrar göreceksin ne güzel. Ben yarın gidicem bebegimi çok özledim, 1 aydır görmüyorum.Inşaallah ben de iyi haberlerle gelirim
Ben de yarın gidicem, daha önceki ultrasona göre 11+6 olması lazım.Bakalım nasıl çıkıcak. Nazal kemik ne demek oluyormuş?Sonuçların da erken çıkıyor ne güzel.
Hoşgeldin aramıza.Bebegin hayırlı, ömürlü olsun. Ikili tarama 11-14. Haftalar arası yapılıyor. O yüzden normal seni çagırdıkları tarih.İçini ferah tut.
Hmm sagol canım, ögrenmiş oldum.Nazal kemik burun kemiği demekmiş.Down sendromlu bebeklerin %70 inde burun kemiği olmuyormuş canım.
8 ekimde öğrendim anne olacağımı. :) 33 günlüktü öğrendiğimde ve bugün 13 hafta 5 günlük miniğim. :) heyecanla bekliyoruz minik mucizemizi. :) Allah isteyenlere de yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
ayy 1 ay önceki gördüğünle şimdi gördüğünün arasında ne kadar fark olucak annesi :)Sağol canım iyiyiz bebişle birlikte. Hiç endişelenme ilk 3 aylık dönem bitiyor.Bununla birlikte şikayetler de azalacak.Ikinci 3 aylık dönem çok daha rahat geçiyormuş, hamileligin tadına varacakmışız. Ne güzel bu günleri de gördük.
Hadi gözün aydın. Yakın zamanda tekrar göreceksin ne güzel. Ben yarın gidicem bebegimi çok özledim, 1 aydır görmüyorum.Inşaallah ben de iyi haberlerle gelirim
Ben de yarın gidicem, daha önceki ultrasona göre 11+6 olması lazım.Bakalım nasıl çıkıcak. Nazal kemik ne demek oluyormuş?Sonuçların da erken çıkıyor ne güzel.
Hoşgeldin aramıza.Bebegin hayırlı, ömürlü olsun. Ikili tarama 11-14. Haftalar arası yapılıyor. O yüzden normal seni çagırdıkları tarih.İçini ferah tut.
yaa ben hamile kaldığımdan beri çıldırıyorum ne olucak cinsiyeti diye az kaldı öğrenmemize..selam kızlar
ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım gayet iyi çıkmış 3 lü ve 4 lü ye gerek olmadığını söyledi darısı başınıza inşallah şimdide cinsiyet merakı sardı beni 1.5 hafta sonu tekrar gidicem ve belki söyleyebilirim dedii
hayırlısı bakalım canım inşallah güzel çıkar sonuçların..Canım okadar güzel uyuyordu ki öksürüp te uyandırmaya kıyabilirmiydim?Cinsiyeti ben sormadım doktor kendi kız gibi duruyor dedi.Ben de kesinmi dedim hayır 16 haftalıkken kesinleşir dedi.Bebiş sırt üstü uyuyordu neresine baktı da kız dedi anlamadım.Benim için farketmez kız olmuş erkek olmuş.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Sonraki randevu cuma günü belli olacak ama yine bir ay olur diye düşünüyorum.
Evet canım Ankarada yaşıyorum.Hangi hastaneye gidiyorsun?Ben Ankara Üni.Cebeci Tıp Fakültesinin özeline gidiyorum.
Evet canım ya çok heyecanlıyım, resmen geri sayım yaptım bir haftadırayy 1 ay önceki gördüğünle şimdi gördüğünün arasında ne kadar fark olucak annesi :)
inşallah güzel haberlerle gel canım..
yaa ben hamile kaldığımdan beri çıldırıyorum ne olucak cinsiyeti diye az kaldı öğrenmemize..
hayırlısını versin rabbim inşallah ama bi öğrensek çok rahatlıycaz yaa :))
maşallah test sonuçların da çok güzel çıkmış cnm..
Evet canım ya çok heyecanlıyım, resmen geri sayım yaptım bir haftadırGüzel haberlerimi sizlerle paylaşıcam inş yarın
Biraz daha sabretmemiz lazım herhalde.Ben de çok merak ediyorum.Daha küçük ama yarın soracagım yime de cinsiyetini.Umarım tahminde bulunur♥♥
Günaydın hamiş güzeller..ben son kontrole pazartesi gittim 2 li tramam yapıldı 10 güne çıkarmış sonuç cinsiyetide 3 hafta sonra net söyleyim dediboyumuz 5.5 cm olmuş..tam bir casper kocaman kafalı minik elli ayaklı canımıniçi kıpraşıodu aşık etti yine kendine beni..onu görünce büyülenmiş gibi oluyorum..buarada doktor bana folik asiti bıraktırdı çok güzel bi vitamin yazdı vinalac immunitum içinde yok yok içeriği çok güzel elevitten daha iiyimiş bu gününüz mis geçsin minnaklarınızı ve sizi öptüm <3
günaydın günaydın herkese musmutlu bi gün olsun hepimiz için inşallah :)Günaydın güzel annelerve tatlı-şirin bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?