- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Evet canım ya çok heyecanlıyım, resmen geri sayım yaptım bir haftadırGüzel haberlerimi sizlerle paylaşıcam inş yarın
Biraz daha sabretmemiz lazım herhalde.Ben de çok merak ediyorum.Daha küçük ama yarın soracagım yime de cinsiyetini.Umarım tahminde bulunur♥♥
en hayırlı zamanda olsun inşallah cnm..Ben de çabucak bebiş istiyorum...
Sağol canım iyiyiz bebişle birlikte. Hiç endişelenme ilk 3 aylık dönem bitiyor.Bununla birlikte şikayetler de azalacak.Ikinci 3 aylık dönem çok daha rahat geçiyormuş, hamileligin tadına varacakmışız. Ne güzel bu günleri de gördük.
Hadi gözün aydın. Yakın zamanda tekrar göreceksin ne güzel. Ben yarın gidicem bebegimi çok özledim, 1 aydır görmüyorum.Inşaallah ben de iyi haberlerle gelirim
Ben de yarın gidicem, daha önceki ultrasona göre 11+6 olması lazım.Bakalım nasıl çıkıcak. Nazal kemik ne demek oluyormuş?Sonuçların da erken çıkıyor ne güzel.
Hoşgeldin aramıza.Bebegin hayırlı, ömürlü olsun. Ikili tarama 11-14. Haftalar arası yapılıyor. O yüzden normal seni çagırdıkları tarih.İçini ferah tut.
üst sınır 4,5 değil mi canım neden 2.5 altında olması gerekiyomuş?sağol canım hepimizin hayırlı ömürlü olsun bebeklerimiz ALLAH sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almamızı sağlar bende haşimato çıktı bide ondanda korktum neyseki tsh 2,96 düşmüş ama 2,50 altında olması gerekiyomuş hap içiyorum
Ben de çabucak bebiş istiyorum...
üst sınır 4,5 değil mi canım neden 2.5 altında olması gerekiyomuş?
benim ilk başta 2.80 falan çıktı soraki gittiğimde yükselmiş 3.66 olmuş ama doktor bişe demedi bana ?
kızlar bende ekimde öğrendim hamile olduğumu yeni katıldım aranıza ben bugun 9+4 günluğum doktor ikili tarama için ocağın 5 de gel dedi ozaman 13 haftalık hamile oluyorum 11 haftada olması gerekiyo diolar kafam karıştı geç mi oluyor ilk hamileliğim
Pazartesi sabah 7.30 da hastaneye yattım.. O günü ömrümden silmek istiyorum.. Serum taktılar.. Alttan bi ilaç verdiler.. Bir saat sonra bir tane daha verdiler.. Dedim nedir bunlar dediler ki "suni sancı"... Korku başladı bende.. Saat 11 gibi bir sancım başladı ama ben size böyle bir sancıyı tarif edemem.. Nefesimi kesiyordu artık sancıdan bayılacak duruma geldim.. Dediler doktor 12.30 da alacak.. Dedim ki ölüyorum ben alın beni.. O ara ellerim ayaklarım uyuştu hissetmiyorum.. Ellerim parmaklarım yamuldu kasıldı açamıyorlar.. Bi panik oldu herkes ben sancıda ölüyorum.. Oksijen veriyorlar bişiler yapıyorlar doktor apar topar geldi aldılar doğumhaneye.. Dedim verin şu narkozu Allah rızası için ölüyorum dedim.. Aralarında konuşuyorlardı bu kasılmış durumda narkoz verilir mi bilmem ne derken anestezi uzmanı hocam ben başlıyorum dedi son duyduğum şey oydu.. Uyandım ki kasılmam geçmiş herşey bitmiş.. Hafif bir kasık ve bel ağrım var bebeğimden bana kalan.. Kalsiyum eksikliğin çok fazla hiç mi süt yoğurt yemiyorsun sen dedi.. Yiyorum aslında ama gebeliğime bunun da etkisi olmuş olabilir mi kızlar bilmiyorum.. Velhasıl evdeyim pazartesi işe başlicam.. Şu genetik testi de söyledim çok önemsemedi.. Zaten ilk gebeliklerin yüzde doksanında anomali çıkıyor gereksiz çok da mühim değil dedi.. Rabbim inşallah bir daha gebelik nasip ederse bu sefer sağlıklı olsun. Rabbim sizleri ve meleklerinizi de korusun.. Kızlar iyi ki varsınız..
oyy maşallah canım bebişine..burun dudak yapısı demek ki net görülüyo o yüzden gerek görmedi doktorunSelam kızlarrr bebişimle ben geldim.Kontrolüm vardı bugün.Bebeğimin gelişimi satı yakalamış12+1 günlügüz.Teyzeleri nası kıpır kıpır hareket ediyor görmeniz lazım.56 mm olmuş.Ense kalınlıgı 1.3 çıktı, herşey yolunda dedi dr.Ama ikili testi gerek görmedi.Ellerini, kollarını,bacaklarını,ayaklarını tek tek gösterdi.fakat bana yetmedi hep onu izlemek istiyorum.Cinsiyetini de sordum, emin oldugumda söylerim dedi.Elini başına koyuyor, sonra indiriyor, sağa sola dönüyor.Çikolata yiyerek gittim belki işe yaramıştır♥♥♥
Ne güzel senin bebiş de kocaman olmuş.Bebegin de saglıklı maşaallah.Yerim onları ben.Benimki de bugün kıpır kıpırdı, benim gözlerim dolu dolu, eşimin gözlerinin içi gülüyordu onun hareketlerini izlerken.Görmeden kendine aşık eden tek varlık evlat!Günaydın hamiş güzeller..ben son kontrole pazartesi gittim 2 li tramam yapıldı 10 güne çıkarmış sonuç cinsiyetide 3 hafta sonra net söyleyim dediboyumuz 5.5 cm olmuş..tam bir casper kocaman kafalı minik elli ayaklı canımıniçi kıpraşıodu aşık etti yine kendine beni..onu görünce büyülenmiş gibi oluyorum..buarada doktor bana folik asiti bıraktırdı çok güzel bi vitamin yazdı vinalac immunitum içinde yok yok içeriği çok güzel elevitten daha iiyimiş bu gününüz mis geçsin minnaklarınızı ve sizi öptüm <3
Mrb canımGünaydın güzel annelerve tatlı-şirin bebişleri
Amiiiin hepimiz için güzel olsungünaydın günaydın herkese musmutlu bi gün olsun hepimiz için inşallah :)
canım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah bol bol hareket eder bebişin gösterir ne olduğunu sen de çok mutlu olursun :)
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
üst sınır 4,5 değil mi canım neden 2.5 altında olması gerekiyomuş?
benim ilk başta 2.80 falan çıktı soraki gittiğimde yükselmiş 3.66 olmuş ama doktor bişe demedi bana ?
Selam kızlarrr bebişimle ben geldim.Kontrolüm vardı bugün.Bebeğimin gelişimi satı yakalamış12+1 günlügüz.Teyzeleri nası kıpır kıpır hareket ediyor görmeniz lazım.56 mm olmuş.Ense kalınlıgı 1.3 çıktı, herşey yolunda dedi dr.Ama ikili testi gerek görmedi.Ellerini, kollarını,bacaklarını,ayaklarını tek tek gösterdi.fakat bana yetmedi hep onu izlemek istiyorum.Cinsiyetini de sordum, emin oldugumda söylerim dedi.Elini başına koyuyor, sonra indiriyor, sağa sola dönüyor.Çikolata yiyerek gittim belki işe yaramıştır♥♥♥
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kizlar nasilsiniz...hic duramiyorum melegimi her gun gormek istiyorum bence artik öyle bi teknoloji yapmalilar evde kendimiz bakabilmeliyiz bebise zarar vermeden:)
Size sunu sormak istiyorum;hangi ilaclari kullaniyosunuz? Hani hamileyken ilac alinmazdi benim 4 ilacim 1 de kremim varELEVIT iciyorum- gerci degistirdim domuz yagi varmis dediler,dr yok oyle bisey saglik bakanligi onayli bunlar yine de icin rahat edicekse dekavit yazayim dedi yazdirdim .daha elevit bitmediginden ezcane vermedi- FOLBIOL zaten ilk haftadan beri kullaniyorum.FERRO SANOL demir ilaci yazdi gecen ona basladım.bi de CALSIUM tableti suya atip iciyorum...kremim de karnimdaki daha onceki ameliyat dikislerim agrimasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?