Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Vajinamda agrim olmuyo da kasiklarima vuruyor bazen ozellikle aniden kalkinca oluyor.doktoruna sor bakalim ne dicek normaldir saniyorum ama...bize de 15 gun yasak koymustu progestan verdim vajinadan sabah aksam gecmis cok sukur.iliski yasagi kalkti ama kocami goremedim henuz 16sina gelicek yildonumu surprizi yapicam heycanla bekliyorum

oyy maşallah canım bebişine..burun dudak yapısı demek ki net görülüyo o yüzden gerek görmedi doktorun
ben de çikolata yiyeyim bari gittiimde çok özledim bebişimi..

Gözün aydın olsun canım.Maşallah bebişine Allah sağlık versin.
Kızlar teşekkür ederim, mutluluguma karşılık verdiginiz için.İnsan arıyor mutluluk paylaşmayı.İnşaallah sizin de bebekleriniz çoook saglıklı, çoook güzel olur.

en hayırlı zamanda olsun inşallah cnm..
sağlığın nasıl iyi misin bakalım

Teşekkür ederim ruhen daha iyiye gidiyorum canım.. 10 gün oldu kürtaj olalı işte.. Kanamam daha dün bitti.. PAzartesi de kontrole gidicem bakalım... Sen nasılsın kurban olurum ben karnınızdaki mucizeyi verene Rabbim korusun sizleri

allah gonlune gore versın cnm.
cok gecmış olsun canım.allah sağlıklı bır bebegi kucağına almayı nasip etsın en kısa zamanda ınsallah.
Çok teşekkürler canım benim amin... İsteyen herkese nasip eylesin.

Allah insallah en tez zamanda Eli aya duz akli yerinde hayirlisiyla bir evlat nasip eder insallah canim dualarimdasin ......

Allah razı olsun.. Biliyorum sizin güzel yürekli dualarınızla bu da olacak inşallah Rabbimin de izniyle...

ben decavit ve folikplus kullanıyorum arada omega 3 tablet alıyorum..
yarın gitcem doktora belki folik asiti bırak der bakalım..
gyno ferro sanol ü hamile kalmadan önce 2 kutu bitirdim şimdi kan değerlerim iyi doktor bişe demedi..

Kızlarr doktorunuz magnezyuma başlattı mı sizi? Ben 13. haftadayım. 14. haftada olunca başlamamı söyledi. Neden verilir sizce magnezyum?

kızlar ben 15 gün progsteron içtim kıllarım uzadı hafif siyahlaştı gibi normal mi bu sonra dökülürmü yada başka sebebten mi olduki

Kızlarr doktorunuz magnezyuma başlattı mı sizi? Ben 13. haftadayım. 14. haftada olunca başlamamı söyledi. Neden verilir sizce magnezyum?

Magnezyum ikinci üç aylık dönemde bacaktaki krampları azaltmak için veriliyor diye biliyorum.Ben haftada iki kere maden suyu içiyorum çok faydalı bebek için ve magnezyum bol miktarda var içerisinde.Tavsiye ederim sana da doğal yolla almış oluyoruz.

Sağol canım cevap verdiğin için. Sorulara pek karşılık alamıyorum. Deneyeyim ben de maden suyu içmeyi.

Selam kizlar nasilsiniz bende isten geldim uzandim yatiyorum bugun basim cok agriyo nedendir bilmem.bu arada yeni yilda allahin izniyle memleketimde olucak ucak biletini aldik esimle,AMA benim tek korkum ucakla yolculuk yapmanin bebise bir olumsuz etki yaparmi?:18:

canım doktor kontrolün oldumu nasıl gidiyo hamilelik

Cok sukur iyiyim canim benim sen nasilsin? Yarin esim ariycak ozel hastaneyi randevu almak icin malum ingilizcem fazla iyi degil hem zaten esimle biletide aldik yilbasinda allahin izniyle evde olucam AMA korkmuyor degilim acikcasi ucakla seyahet bebisime bisey olurmu diye ....:18::26:

iyiyim bende canım burada özel hastane varmı ben sadece devlet var diye biliyorum bana nhs den randevu geldi pazartesi gidicem inş ne güzel türkiyeye gidiyosun ya senin adına sevindim canım inş kazasız belesız gidip gelirsin . eğer uçak korkun yoksa birşey olmaz canım çünkü türkiyedeki doktorum 3 aylık dönemden sonra birşey olmaz demişti ama rada bir kalk gezin ...

Insallah bi sakincasi olmaz canim ucusun.ikinci tremesterdesin sanirim hamileligin en rahat donemi.ben de somestr tatili icin istanbula ucak bileti aldim esimin de dogumgununu kutlamak icin doktora sormadim cunku gitmesen iyi olur diycegini biliyorum.bisey olmuycagini umarak aldim bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…