Ben de çabucak bebiş istiyorum...
merhaba canım, ben de sen gibiyim hep görmek istiyorum bebişimi :) ben bebe aspirini (haziran ayında düşük yaptım ondan) kullanıyorum yarından itibaren de elevite başlıcam , bi de haftada bir kere proluton depot iğne vuruluyorum. yaaa bu elevitteki domuz yağı doğru mu gerçekten ben de yarın sorayım doktoruma.
ben de sana ve diğer arkadaşlara bişey sormak istiyorum, benim 1 haftadır vajınamda ağrı oluyo , sanki afedersiniz ama bişey giriyomuş gibi canım acıyo, sizlerde de buna benzer ağrılar oluyo mu???????????? bu arada cinsel ilişki hala yasak bize . Daha önce düşük yaptığım için de herşeyden korkar oldum
oyy maşallah canım bebişine..burun dudak yapısı demek ki net görülüyo o yüzden gerek görmedi doktorun
ben de çikolata yiyeyim bari gittiimde çok özledim bebişimi..
Kızlar teşekkür ederim, mutluluguma karşılık verdiginiz için.İnsan arıyor mutluluk paylaşmayı.İnşaallah sizin de bebekleriniz çoook saglıklı, çoook güzel olur.Gözün aydın olsun canım.Maşallah bebişine Allah sağlık versin.
en hayırlı zamanda olsun inşallah cnm..
sağlığın nasıl iyi misin bakalım
allah gonlune gore versın cnm.
Çok teşekkürler canım benim amin... İsteyen herkese nasip eylesin.cok gecmış olsun canım.allah sağlıklı bır bebegi kucağına almayı nasip etsın en kısa zamanda ınsallah.
Allah insallah en tez zamanda Eli aya duz akli yerinde hayirlisiyla bir evlat nasip eder insallah canim dualarimdasin ......
ben decavit ve folikplus kullanıyorum arada omega 3 tablet alıyorum..Merhaba kizlar nasilsiniz...hic duramiyorum melegimi her gun gormek istiyorum bence artik öyle bi teknoloji yapmalilar evde kendimiz bakabilmeliyiz bebise zarar vermeden:)
Size sunu sormak istiyorum;hangi ilaclari kullaniyosunuz? Hani hamileyken ilac alinmazdi benim 4 ilacim 1 de kremim varELEVIT iciyorum- gerci degistirdim domuz yagi varmis dediler,dr yok oyle bisey saglik bakanligi onayli bunlar yine de icin rahat edicekse dekavit yazayim dedi yazdirdim .daha elevit bitmediginden ezcane vermedi- FOLBIOL zaten ilk haftadan beri kullaniyorum.FERRO SANOL demir ilaci yazdi gecen ona basladım.bi de CALSIUM tableti suya atip iciyorum...kremim de karnimdaki daha onceki ameliyat dikislerim agrimasin diye
Kızlarr doktorunuz magnezyuma başlattı mı sizi? Ben 13. haftadayım. 14. haftada olunca başlamamı söyledi. Neden verilir sizce magnezyum?
Allah insallah en tez zamanda Eli aya duz akli yerinde hayirlisiyla bir evlat nasip eder insallah canim dualarimdasin ......
Magnezyum ikinci üç aylık dönemde bacaktaki krampları azaltmak için veriliyor diye biliyorum.Ben haftada iki kere maden suyu içiyorum çok faydalı bebek için ve magnezyum bol miktarda var içerisinde.Tavsiye ederim sana da doğal yolla almış oluyoruz.
canım doktor kontrolün oldumu nasıl gidiyo hamilelik
Güzel annecikler tatlı bebişleri canlar..
Günaydınnn kızlarGüzel annecikler tatlı bebişleri canlar..
Cok sukur iyiyim canim benim sen nasilsin? Yarin esim ariycak ozel hastaneyi randevu almak icin malum ingilizcem fazla iyi degil hem zaten esimle biletide aldik yilbasinda allahin izniyle evde olucam AMA korkmuyor degilim acikcasi ucakla seyahet bebisime bisey olurmu diye ....:18::26:
Sağol canım cevap verdiğin için. Sorulara pek karşılık alamıyorum. Deneyeyim ben de maden suyu içmeyi.
Cok sukur iyiyim canim benim sen nasilsin? Yarin esim ariycak ozel hastaneyi randevu almak icin malum ingilizcem fazla iyi degil hem zaten esimle biletide aldik yilbasinda allahin izniyle evde olucam AMA korkmuyor degilim acikcasi ucakla seyahet bebisime bisey olurmu diye ....:18::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?