Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde 2. gebeliğimde kanamam olduğu için herşeyi yasaklamıştı doktor tuvalet dışında ayağa bile kalkmamamı söyledi. oğlum daha 3 yaşındaydı ve benim yatmam imkansızdı.hiçbir şeye dikkat edemedim ama Allahın izniyle hiç birşey olmadı.eğer sağlıklı bir bebekse o kendini korur merak etme.

bende 2 gün oldu öğreneli ,içimde bir can taşıdıgımı öğrendiğimde bambaşka duygular kapladı allah herkese nasip etsinnnn

Son düzenleme:
bende 2 gün oldu öğreneli ,içimde bir can taşıdıgımı öğrendiğimde bambaşka duygular kapladı allah herkese nasip etsinnnn
aa aynı gün çıkmış doğum tarihimiz elif :)
ben de çok meraklı ve heyecanlıyım inş sağlıklı evlatlarımız olur :)

aaa evet:)) ne güzel, inşallahh canımm inşallahh[

QUOTE=pretty_rose;32373539]aa aynı gün çıkmış doğum tarihimiz elif :)
ben de çok meraklı ve heyecanlıyım inş sağlıklı evlatlarımız olur :)[/QUOTE]

sen yeni mi evlisin, ben geçen ay evlendim hiç korunmadık anne oldum hemencik istiyodum da zaten :)

sen de mi 22 eylülde evlendin.. aaa şok benim de evlilik tarihi 22 eylül

kan testi yaptrdn mı peki :)

birde benim şöyle bi artım var ben hastanede çalısıyorum doğum polikliniğinde herseyı zamanına göre ögrenme ve daha bilinçli hareket etme şansım yüksek doktorum sürekli yanımda:))

maşallah maşallah cnm ben de salı gittiğimde 1566 çıkmıştı perşembe tekrar gel dedi ama doktoru beğenmedim başka bi doktora gitcem ctesi..

birde benim şöyle bi artım var ben hastanede çalısıyorum doğum polikliniğinde herseyı zamanına göre ögrenme ve daha bilinçli hareket etme şansım yüksek doktorum sürekli yanımda:))

harika! çok şanslısın
doktorun hangi ilaçları kullanmanı önerdi peki?
bana folibol mu ne öyle bişe bi de decosit pronotol gibi bişe yazmış ama ben doktora güvenemediğimden almadım o ilaçları haftasonu diğer doktor ne derse ona göre hareket etcem

canım folık asit vermiş sana kullanman gereken bi ilaç bi an önce başla derim ben tek bi vitamin kullanıyorum suan ıcınde folık asıt ıceren elevit , pek ilaç kullanma heveslısı de degılım uzun yıllardır da çalıstıgım için az cok biliyorum gidişatı allah sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin kucağımıza fazla ilaç iyi değil ama kullanılması gereklı dıyosa doktor tabıkı uymamız gerekıyo:)

ayyy ne güzel ne güzel
yüksek olması iyi bişey mi acaba?
ben o gün gittiğimde vajinal ultrasondan baktı hiç bişe göremedi..keseye normal ultrasondan bakılabiliniyo mu acaba ben vajinal ultrason istemiyorum

canım tabıkı bakılıyo ama idrara güzelce sıkışıp öyle git bidahaki randevuna , vajınal ultrasonda iyidir ama daha ayrıntılı görülebilir hersey bidahaki muayenende insallah gözükür canım içini rahat tut

aa bunu söylediğin çok iyi oldu canım tamam sıkışıp öyle gidiim o zmn :)

Arkadaşlar 2 aylık evliyim :) ve bende hamile olduğumu öğrendim dün :)
ve bugün aile hekimim elevit (folikasit ) ve kansızlık ilacı verdi
hadi hayırlısı çokkkk mutluyum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…