turuvacım biraz önce doktor kontrolünden geldim. kesenin içinde 4 mm'lik miniğimi gördük. doktorun yaptığı ölçüme göre 6+1 haftalık çıktı. kalp atışı için 6+5 olması gerekir dedi, haftaya tekrar çağırdı. yalnız bir sorun var. kesenin bir yanında hafif kanama gördü. döllenme adet tarihine yakın olduğu için olmuş. eşinle ilişkiye girme ve mümkün olduğunca dinlen dedi. dinlenme kısmı benim için imkansız tabi..gündüz işteyim,iş çıkışı 5 yaşındaki oğlumu anaokulundan alıp onunla mesaiye başlıyorum. bakalım fırsat buldukça dinlenicem artık...
arkadaşlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum 8 yaşında bi oğlum var çok istiyoduk allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
aa aynı gün çıkmış doğum tarihimiz elif :)bende 2 gün oldu öğreneli ,içimde bir can taşıdıgımı öğrendiğimde bambaşka duygular kapladı allah herkese nasip etsinnnn
sen yeni mi evlisin, ben geçen ay evlendim hiç korunmadık anne oldum hemencik istiyodum da zaten :)
birde benim şöyle bi artım var ben hastanede çalısıyorum doğum polikliniğinde herseyı zamanına göre ögrenme ve daha bilinçli hareket etme şansım yüksek doktorum sürekli yanımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?