Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

cnmmm cok sevındııııımmmmmm baya artmış değerin ozaman benimde hemen hemen aynıdır senle bende haftaya c.tesi gidicem zaten dr ilaç filan bişi verdi mi başka tahlil filan istedimi

cnmmm cok sevındııııımmmmmm baya artmış değerin ozaman benimde hemen hemen aynıdır senle bende haftaya c.tesi gidicem zaten dr ilaç filan bişi verdi mi başka tahlil filan istedimi

sağol canım bende öylee :)))) ben zaten folbiol kullanıyodum folik asit için ona devam dedi. başka bişey demedi ilaç olarak. tahlil de istemedi ama sanırım haftaya isteyecek tahlili. inşallah seninde bundan daha güzel artmıştır değerin.

inşallah cnm eşimi kan vermeye ıkna edemiyorum dr 1 hafta bekle dedi yaa yaaa :26: Oda pazartesi oluorr Ozaman 1000 üstünde olması laızm normal sartlarda 2000 lerde karından gozukuomus demek bu cok ii yaa ::) Kalp atışınıda duymayı nasıp etsin rababim kucagımıza alalım sag saglım amin

ay inşallah canım bende ultrasonda görmeyi ilk fotoğrafını çok merak ediyorum. esini niye ikna etmen gerekiyor onu anlamadım. yoksa o senden de mi meraklı? yani şahsen benimki öyle biraz ben frenliyorum..

ay inşallah canım bende ultrasonda görmeyi ilk fotoğrafını çok merak ediyorum. esini niye ikna etmen gerekiyor onu anlamadım. yoksa o senden de mi meraklı? yani şahsen benimki öyle biraz ben frenliyorum..

benimki dr gitmemi istemiyor bebege bısey olur dıye kan verıcem dıye odu kopuor dr 1 hafta bekle dedı ben en son p.tesi verdim 4 gün oldu yani gene baktırmak ıstıorum beta hcg ama esım ızın vermıo gızlı baktırcam valla yada pazar gunu baktırırım bılmıorum kafam karısık ters gıden bısı olsa kanamam olurdu demekkı hersey yolunda...

bende öyle biliyorum kanaman yoksa bi sıkıntı yok diye.. senin yerleşme kanaman oldu mu?

bende öyle biliyorum kanaman yoksa bi sıkıntı yok diye.. senin yerleşme kanaman oldu mu?

yok olmadı cnmm iyikide olmamıs korkardım valla ama o pembe gibiymiş farklıymış ole diolar... ben birde garıpten bir şekilde bebegımı hisediorum sanki elimi koyunca kalp gibi atıor gibi geliooorr cok ılgınc ama

benimde sol kasığım ağrıyo bende sanki ordaymış gibi hissediyorum ama hissetmek için çoooooooooooookkk erken bence.. duyduğum 4,5 -5. aydan sonra hissediyorlarmış..

benimde sol kasığım ağrıyo bende sanki ordaymış gibi hissediyorum ama hissetmek için çoooooooooooookkk erken bence.. duyduğum 4,5 -5. aydan sonra hissediyorlarmış..

tabiki çook erken biliorum cnmmm ama dıorum ya bana ole gelıoor yanı sankı goz kıpırdaması gıbı ne bılım ılgınc gercekten

cnm incir ceviz kuru kayısı ye bol bol cok faydalıymıs folıka sıt ıcıoz ama olsun hee birde süt iç bol bol

onlarda var ara ara yiyeyim diye bakınıyorum ama elim en çok bademe gidiyor evet süt de içmiyorum ben.. ama artık dalga geçme zamanı değil di mi??

onlarda var ara ara yiyeyim diye bakınıyorum ama elim en çok bademe gidiyor evet süt de içmiyorum ben.. ama artık dalga geçme zamanı değil di mi??

cnm suan tam gelişme çağı aslında şimdiden yemeliyiz güçlü kuvvetli kemikleri akıllı bişi olsun dimi ama ye ye ben bu sıra cok kızartma türü yiyorum canım istior yada o benim homidigıdaklıgım bilmiorum ama kolayı asıtlı ıcecekleri kestim bu bebek neler yaptırıo cips yemiorum ahh bebeğim bir gel ben herşeye razıyım havasındayım

ahh güzelim ben sigarayı bıraktım,2 haftadır asitli içecekler içmiyorum sade su ve çay,bi de türk kahvesi
bi de çayın rengini iyice açtım. ama şu türk kahvesinden de vazgeçersem çok süper olacak bi de ceviz yiyelim.. ben de çiğ köfte istiyorum nasssıııllll ????

bilmiorum kii :44: Ama doguma kadar içeriz heralde :44:

kabak çekirdeğindede folik asit çok varmış canım ben öğrendiğim günden beri hergün 1-2 avuç çitliyorum özellikle uskumru ve yağlı balıklar bize çok faydalıymış ton balığında civa varmış çok tüketmemek gerekiyormuş ve her sabah güzel haşlanmış yumurta yumurtanın iyice pişmiş olması gerekiyormuş bide süt içerken uzun ömürlü değil günlük süt iç olurmu

aferim sana Ben kahvede içmiorum artık baya alıstım cayda içmemeye calısıorum günde en fazla 1 bardak elimde süt birde meyve suyu bolcaaa bakalım çalışıorum insan bişeyler içmeden zaman geçmiyor

cnm sabah kahvaltımı hep atlıorum aperatif şeylerleee kabak cekırdegı hemen aldırıorum günlük almaya calısıorum ama bulamasam kutu alıorum :26:

selam arkadaşlar bende hamileyimmmm bugün bhcg sonucunu yineledim ye katladı 522 çıktı perşembe ultrasona giricem ve ben yeni pkolu olduğumu geçen ay öğrendim ve bu ay kendiliğimdn kaldım pkolu arkadaşlar umutsuzluğa asla kapılmayın arkadaşlar neler yiyiyorsunuz sağlıklı hamilelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…