merhaba canım,
dün kan verdim sonrada doktora gittim ancak yazabiliyorum. evet bende 3 haftalık gebeymişim.kan değerim 516 çıktı. şu an keseyi görmemiz zor olur dedi. önümüzdeki hafta alttan kontrolle keseye bakalım dedi. hcg değeri 1500-2000lerin üstüne çıkınca karından ultrasonla bakabiliriz dedi..o da önümüzdeki haftadan sonraki hafta olur dedi. bakalım haftaya gideyim bi diyorum bi keseyi görsün. öle iştecik.. azcık kasığım ağrıyo 3 gündür ve sol taraf. bunun tarafla bi ilgisi var mı bilmiyorum tabi.. yani kız erkek oluşunun falan ?bilen var mı? işte böyle tatlım aklına gelen başka soru varsa alıyım canım..
cnmmm cok sevındııııımmmmmm baya artmış değerin ozaman benimde hemen hemen aynıdır senle bende haftaya c.tesi gidicem zaten drilaç filan bişi verdi mi başka tahlil filan istedimi
sağol canım bende öylee :)))) ben zaten folbiol kullanıyodum folik asit için ona devam dedi. Başka bişey demedi ilaç olarak. Tahlil de istemedi ama sanırım haftaya isteyecek tahlili. Inşallah seninde bundan daha güzel artmıştır değerin.
inşallah cnm eşimi kan vermeye ıkna edemiyorum dr 1 hafta bekle dedi yaa yaaa :26: Oda pazartesi oluorrOzaman 1000 üstünde olması laızm normal sartlarda 2000 lerde karından gozukuomus demek bu cok ii yaa ::) Kalp atışınıda duymayı nasıp etsin rababim kucagımıza alalım sag saglım amin
ay inşallah canım bende ultrasonda görmeyi ilk fotoğrafını çok merak ediyorum. esini niye ikna etmen gerekiyor onu anlamadım. yoksa o senden de mi meraklı?yani şahsen benimki öyle biraz ben frenliyorum..
benimki dr gitmemi istemiyor bebege bısey olur dıye kan verıcem dıye odu kopuor dr 1 hafta bekle dedı ben en son p.tesi verdim 4 gün oldu yani gene baktırmak ıstıorum beta hcg ama esım ızın vermıo gızlı baktırcam valla yada pazar gunu baktırırım bılmıorum kafam karısık ters gıden bısı olsa kanamam olurdu demekkı hersey yolunda...
bende öyle biliyorum kanaman yoksa bi sıkıntı yok diye.. senin yerleşme kanaman oldu mu?
yok olmadı cnmm iyikide olmamıs korkardım vallaama o pembe gibiymiş farklıymış ole diolar... ben birde garıpten bir şekilde bebegımı hisediorum sanki elimi koyunca kalp gibi atıor gibi geliooorr cok ılgınc ama
benimde sol kasığım ağrıyo bende sanki ordaymış gibi hissediyorum ama hissetmek için çoooooooooooookkk erken bence.. duyduğum 4,5 -5. aydan sonra hissediyorlarmış..
tabiki çook erken biliorum cnmmm ama dıorum ya bana ole gelıoor yanı sankı goz kıpırdaması gıbı ne bılım ılgınc gercekten
evet ve biz öyle olsun istiyoruz da biraz da ondan..olsun onlara 4 göz 4 kulak bekliyoruz onları
cnm incir ceviz kuru kayısı ye bol bol cok faydalıymıs folıka sıt ıcıoz ama olsun hee birde süt iç bol bol
onlarda var ara ara yiyeyim diye bakınıyorum ama elim en çok bademe gidiyorevet süt de içmiyorum ben.. ama artık dalga geçme zamanı değil di mi??
cnm incir ceviz kuru kayısı ye bol bol cok faydalıymıs folıka sıt ıcıoz ama olsun hee birde süt iç bol bol
cnm suan tam gelişme çağı aslında şimdiden yemeliyiz güçlü kuvvetli kemikleri akıllı bişi olsun dimi ama ye ye ben bu sıra cok kızartma türü yiyorum canım istior yada o benim homidigıdaklıgım bilmiorumama kolayı asıtlı ıcecekleri kestim bu bebek neler yaptırıo cips yemiorum ahh bebeğim bir gel ben herşeye razıyım havasındayım
bilmiorum kii :44: Ama doguma kadar içeriz heralde :44:folik asiti ne zaman bırakıcaz acaba biz?:44::44:
bilmiorum kii :44: Ama doguma kadar içeriz heralde :44:
ahh güzelim ben sigarayı bıraktım,2 haftadır asitli içecekler içmiyorum sade su ve çay,bi de türk kahvesi
bi de çayın rengini iyice açtım. Ama şu türk kahvesinden de vazgeçersem çok süper olacak bi de ceviz yiyelim.. Ben de çiğ köfte istiyorum nasssıııllll ????
kabak çekirdeğindede folik asit çok varmış canım ben öğrendiğim günden beri hergün 1-2 avuç çitliyorum özellikle uskumru ve yağlı balıklar bize çok faydalıymış ton balığında civa varmış çok tüketmemek gerekiyormuş ve her sabah güzel haşlanmış yumurta yumurtanın iyice pişmiş olması gerekiyormuş bide süt içerken uzun ömürlü değil günlük süt iç olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?