Arkadaşlar 2 aylık evliyim :) ve bende hamile olduğumu öğrendim dün :)
ve bugün aile hekimim elevit (folikasit ) ve kansızlık ilacı verdi
hadi hayırlısı çokkkk mutluyum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlaaarrrr :) Ben de dün öğrendim.yarın tekrar test yaptırmam gerekiyor.beta hcg değerimin 2 katı olması için dua ediyorum.
Cevabın için çok teşekkürler canım gerçekten olmaması için sebepleri dizdiğinde mucize gibi bir durum. Demek ki zamanı gelmiş değilmi işte ben ona çok inanıyorum zamanı gelmişse hiç bir olumsuzluğun önemi yok. sen benim için umut verici çok iyi bir örneksin. Rabbim eşinle bebeğinle sağlıklı uzun ömürler versin inş.Ne olur benim be benim gibi olanlar için dua et şu an da ihtiyacım olan tek şey dua dua dua... Rabbim seni ve bebeğini korusun...
gözlerimi doldurdun ya( eşim de hep derdi ki sen hayatıma en uygun zamanda girdin her şeyim değişti ,nişanlandık uzak yol kaptanlığından limana geçti önceden 6 ay gelmezken şimdi 20 gün yok sadece.her gece şükrediyoruz.bebiş de en uygun zamanda olucak sen ferah tut içini derdi hep.10 aylık evliyiz ama 3.aydan itibaren ben feci şekilde istiyodum .bir de benim geçmişte yaşadığım yumurtalık ameliyatlarım falan mevcuttu bikaç doktora gittim normal yolla olması zor diyolardı.üstüne eşimin testi de iyi çıkmayınca temmuz ayında aşılama yapalım dedi doktor sonra vazgeçti buralar çok sıcak büyük ihtimal tutmaz eylülü bekleyelim dedi moralinizi bozmak istemiyorum dedi..temmuz agustos eylülde ben doktora gitmedim inan.önce canım sıkıldı hiç olmıcak gibi geldi.sonra eşimin tesellileriyle akışına bırakmaya karar verdim.eylülde gelin demişti doktor gitmek istemedim gitmedik olcaksa olur dedim ..ve oldu ..gerçekten inanamıyorum yarın gidicem doktoruma.ve sorucam sizce nasıl oldu dicem ...çok şükür rabbim uygun zamanı böyle erken getirdi işte.inşallah seni de bebişin çok bekletmicek ...bunları içini ferah tut diye anlattım.seni anlıyorum bi dönem ben de çıkmaza girmiştim sanki.ama stres bu işin düşmanı.uzak kalıp rahat olunca belki de oldu ben öyle düşünüyorum şimdi..inşallah en kısa zamanda bana haberlerini verirsin
kızlar bende test yaptım bugün pozitif çıktı yarın hastaneye gideceğim. geceleri midem yanıyordu hep acaba hamilelikten mi?hayırlı olsun cnm.bnm de 6 ekimde adet olmam lazım bugün günüm olmadım içime kurt düştü saat
gecenin 1 i merak ettim siteye girdim yani adet sancılarım karın ağrısı bel ağrısı bn adetten 8 gün önce pembe bol bişe geldi kan gibi de değildi sonra gelmedi daha şimdi de adetim gecikti umutlanıyorum 2 yıllık evliyim bnm da sağlıklı tombul tatlı bi bebişim olsun istiyorum dualarınızı bekliyorum inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir.
canım hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde 2. gebeliğimde kanamam olduğu için herşeyi yasaklamıştı doktor tuvalet dışında ayağa bile kalkmamamı söyledi. oğlum daha 3 yaşındaydı ve benim yatmam imkansızdı.hiçbir şeye dikkat edemedim ama Allahın izniyle hiç birşey olmadı.eğer sağlıklı bir bebekse o kendini korur merak etme.
cnm adet günün ne zamandı birde beta kcken gözüktü kesesiBende adet günü 166,16 2 kasımda dr gideceğim
Ne güzel :)) hayırlı olsun hepimizeee
Dediğin gibi Allah'tan hayırlısı canım.. Maşallah, bu senin 3. çocuk mu?
Canım inan sen anlattın ben ağladım burda... 2 sene oldu tam 2 sene... her gece dua ediyorum her namazımda her ezan okunduğunda yalnızca kendim için değil önce bütün isteyenlere sonrada bana ver rabbim diye dua ediyorum... kulun kendi için ettiği dua değilde bir başkasının onun için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş onun için önce başkaları için dua ettim kim bilir belkide benim de dualarım sayesinde sen ve senin gibi birçok kişi hamile kaldı. bir söz vardır ''kim bilir hangi garibin ettiği duadır seni ayakta tutan ''diye işte bunu düşünerek hep dua ettim... biliyorum gün gelicek bir başkasının da benim için ettiği dua kabul olucak... ama ne zaman Rabbim zamanını bilir illaki ama biz o zamanı bilmediğimiz için telaşa kapılıyoruz ya hiç olmassa yada ne kadar beklicem 5 yıl mı 10 yıl mı çünkü böyle bekleyenlerde var biliyoruz... Allahım onlarada sabrının en büyüğünü versin Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla ne de evlat hasretiyle sınamasın Rabbimin vermiş olduğu o mukkaddes annelik duygusunu hepimiz tadalım inş. ve yavrularımız uzun uzun ömürlü olsun... tam iki sene oldu ben ailemeden uzakta yaşıyorum hep bir bebeğim olsun onların hasretini onunla doldurayım dedim... sırf onun içinde değil ben bu dünyaya anne olmak için yaratılmışım sanki hani bazı insanlar vardır çalışmayı sever hayata sanki çalışmak için gönderilmiştir, kimi vardır çok anaç biridir sanki hayata hep birilerine destek olmak onu tamamlamak için gönderilmiştir kimide vardır benim gibi sanki hayata sırf anne olmak için gelmiştir. işte ben öyleyim küçüklüğümden beri bana küçük anne derlerdi daha 5 yaşındaydım kuzenimi bana emanet ederlerdi. Ablam hamileyken onun hamile kıyafetlerini giyer kendimi aynada saatlerce seyrederdim o kadar çok isterdim ki anne olmayı anlatamam. tabiki evlilik sırf çocuk demek değil ben de eşimle aşık olarak evlendim 3 sene üzerine toplam 7 yıldır hayatımda eşim dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim. bizde çok ayrı kaldım o başka şehir de ben başka şehir de tam yedi yıl tek bir tartışma bile geçirmeden bu günlere geldik önceliğim Allahım onun canına sağlık versin onu benim başımdan eksik etmessin o bana Rabbimin bir lutfu... ama bir evliliği perçinleyen bir çocuktur bunu çok iyi anladım... eşimin burda çok arkadaşı var hepsi bizden sonra evlendiler ama hepsinin bebeği oldu hatta ikinciye bile hamile olanlar var ve çok yakın arkadaşlar olduğu için her zaman bir aradayız hepsinin kucakları karınları doluyken biz onların çocuklarıyla avunuyoruz... gözümde onlar tam bir aile iken biz sanki aynı evde yaşayan iki sevgili gibiyiz... kusura bakma canım çok uzun oldu ama inan ki kimseyle böyle konuşamıyorum içimi ilk defa bu kadar uzun sana döktüm çünkü beni ve benim gibi olanları kimse anlayamaz bizden başka anladıklarını zannederler ama anlamazlar zaten bende anlatmam kimseye herşey içimde bi açsalar onu neler dökülür neler neyse bitanem sonuçta herşey olucağına varıyo seni üzmek istemezdim sen bebeğine iyi bak o ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ ... Son olarak bu hayatta şunu çok iyi anladım hayatta sahip olduğumuz hiçbir şey olması gereken bu zaten değil örnğ. oturduğumuz ev yediğimiz yemek olması gereken birşey değil yani e tabi dışardamı yatıcam açmı kalıcam tabi yiyecem değil onların hepsi ALLAHIMIN bir mucizesi ama bizler çok kolay sahip olduğumuz için bunları yaşamın doğal bir getirisi olarak görüyoruz yada bir çift evlenir hemen hamile kalır ve derki içinden olması gereken buydu zaten korunmadım bebek istiyoduk oldu bundan doğal ne var der. ama hayır işte o öyle değil olması gereken bu doğalı bu dediğimiz herşey Allahımın bir mucizesi ama kolay sahip olunca çok dağal birşeymiş gibi gelir... Canım tekrar herşey gönlünce olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun Allahım kucağına almayı sonrada analı babalı uzun ömürler versin inş. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
evet canım benim 3.çocuğum.iki tane oğlum var.biri 13 diğeri 9 yaşında.evlendiğimden beri bir kızım olmasını çok istedim.ama olmadı.Çocuklar büyüdü ve onlarda bir kızımız olsun istiyorlar.onların gazıyla bir kere daha şansımı denemek istedim. Allahım bu sefer hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah.bu arada 32 yaşındayım.
Canım inan sen anlattın ben ağladım burda... 2 sene oldu tam 2 sene... her gece dua ediyorum her namazımda her ezan okunduğunda yalnızca kendim için değil önce bütün isteyenlere sonrada bana ver rabbim diye dua ediyorum... kulun kendi için ettiği dua değilde bir başkasının onun için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş onun için önce başkaları için dua ettim kim bilir belkide benim de dualarım sayesinde sen ve senin gibi birçok kişi hamile kaldı. bir söz vardır ''kim bilir hangi garibin ettiği duadır seni ayakta tutan ''diye işte bunu düşünerek hep dua ettim... biliyorum gün gelicek bir başkasının da benim için ettiği dua kabul olucak... ama ne zaman Rabbim zamanını bilir illaki ama biz o zamanı bilmediğimiz için telaşa kapılıyoruz ya hiç olmassa yada ne kadar beklicem 5 yıl mı 10 yıl mı çünkü böyle bekleyenlerde var biliyoruz... Allahım onlarada sabrının en büyüğünü versin Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla ne de evlat hasretiyle sınamasın Rabbimin vermiş olduğu o mukkaddes annelik duygusunu hepimiz tadalım inş. ve yavrularımız uzun uzun ömürlü olsun... tam iki sene oldu ben ailemeden uzakta yaşıyorum hep bir bebeğim olsun onların hasretini onunla doldurayım dedim... sırf onun içinde değil ben bu dünyaya anne olmak için yaratılmışım sanki hani bazı insanlar vardır çalışmayı sever hayata sanki çalışmak için gönderilmiştir, kimi vardır çok anaç biridir sanki hayata hep birilerine destek olmak onu tamamlamak için gönderilmiştir kimide vardır benim gibi sanki hayata sırf anne olmak için gelmiştir. işte ben öyleyim küçüklüğümden beri bana küçük anne derlerdi daha 5 yaşındaydım kuzenimi bana emanet ederlerdi. Ablam hamileyken onun hamile kıyafetlerini giyer kendimi aynada saatlerce seyrederdim o kadar çok isterdim ki anne olmayı anlatamam. tabiki evlilik sırf çocuk demek değil ben de eşimle aşık olarak evlendim 3 sene üzerine toplam 7 yıldır hayatımda eşim dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim. bizde çok ayrı kaldım o başka şehir de ben başka şehir de tam yedi yıl tek bir tartışma bile geçirmeden bu günlere geldik önceliğim Allahım onun canına sağlık versin onu benim başımdan eksik etmessin o bana Rabbimin bir lutfu... ama bir evliliği perçinleyen bir çocuktur bunu çok iyi anladım... eşimin burda çok arkadaşı var hepsi bizden sonra evlendiler ama hepsinin bebeği oldu hatta ikinciye bile hamile olanlar var ve çok yakın arkadaşlar olduğu için her zaman bir aradayız hepsinin kucakları karınları doluyken biz onların çocuklarıyla avunuyoruz... gözümde onlar tam bir aile iken biz sanki aynı evde yaşayan iki sevgili gibiyiz... kusura bakma canım çok uzun oldu ama inan ki kimseyle böyle konuşamıyorum içimi ilk defa bu kadar uzun sana döktüm çünkü beni ve benim gibi olanları kimse anlayamaz bizden başka anladıklarını zannederler ama anlamazlar zaten bende anlatmam kimseye herşey içimde bi açsalar onu neler dökülür neler neyse bitanem sonuçta herşey olucağına varıyo seni üzmek istemezdim sen bebeğine iyi bak o ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ ... Son olarak bu hayatta şunu çok iyi anladım hayatta sahip olduğumuz hiçbir şey olması gereken bu zaten değil örnğ. oturduğumuz ev yediğimiz yemek olması gereken birşey değil yani e tabi dışardamı yatıcam açmı kalıcam tabi yiyecem değil onların hepsi ALLAHIMIN bir mucizesi ama bizler çok kolay sahip olduğumuz için bunları yaşamın doğal bir getirisi olarak görüyoruz yada bir çift evlenir hemen hamile kalır ve derki içinden olması gereken buydu zaten korunmadım bebek istiyoduk oldu bundan doğal ne var der. ama hayır işte o öyle değil olması gereken bu doğalı bu dediğimiz herşey Allahımın bir mucizesi ama kolay sahip olunca çok dağal birşeymiş gibi gelir... Canım tekrar herşey gönlünce olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun Allahım kucağına almayı sonrada analı babalı uzun ömürler versin inş. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
inşallah inşallah.. vajinal muayene beni çok rahatsız etmişti.. bende yarın normal ultrasonla baktırayım o zaman :44:
Merhaba kızlar tekrar ben sabahta yazmıştım beta hcg 7 çıktı gebelik varmı yokmu tam emin değilim diye az önce kanamam oldu iççamaşırıa bulaşmadı ama peçeteye geliyor napıcam ben şmidi düşükmü acaba yoksa hiç hamile değilmiydim ne olur akıl verin bna işyerndeym izin alıp doktoramı gideym ?
Canım yazından çok duygulandım inşallah rabbim gönlüne göre verir dualarımda olacaksın.....Canım inan sen anlattın ben ağladım burda... 2 sene oldu tam 2 sene... her gece dua ediyorum her namazımda her ezan okunduğunda yalnızca kendim için değil önce bütün isteyenlere sonrada bana ver rabbim diye dua ediyorum... kulun kendi için ettiği dua değilde bir başkasının onun için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş onun için önce başkaları için dua ettim kim bilir belkide benim de dualarım sayesinde sen ve senin gibi birçok kişi hamile kaldı. bir söz vardır ''kim bilir hangi garibin ettiği duadır seni ayakta tutan ''diye işte bunu düşünerek hep dua ettim... biliyorum gün gelicek bir başkasının da benim için ettiği dua kabul olucak... ama ne zaman Rabbim zamanını bilir illaki ama biz o zamanı bilmediğimiz için telaşa kapılıyoruz ya hiç olmassa yada ne kadar beklicem 5 yıl mı 10 yıl mı çünkü böyle bekleyenlerde var biliyoruz... Allahım onlarada sabrının en büyüğünü versin Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla ne de evlat hasretiyle sınamasın Rabbimin vermiş olduğu o mukkaddes annelik duygusunu hepimiz tadalım inş. ve yavrularımız uzun uzun ömürlü olsun... tam iki sene oldu ben ailemeden uzakta yaşıyorum hep bir bebeğim olsun onların hasretini onunla doldurayım dedim... sırf onun içinde değil ben bu dünyaya anne olmak için yaratılmışım sanki hani bazı insanlar vardır çalışmayı sever hayata sanki çalışmak için gönderilmiştir, kimi vardır çok anaç biridir sanki hayata hep birilerine destek olmak onu tamamlamak için gönderilmiştir kimide vardır benim gibi sanki hayata sırf anne olmak için gelmiştir. işte ben öyleyim küçüklüğümden beri bana küçük anne derlerdi daha 5 yaşındaydım kuzenimi bana emanet ederlerdi. Ablam hamileyken onun hamile kıyafetlerini giyer kendimi aynada saatlerce seyrederdim o kadar çok isterdim ki anne olmayı anlatamam. tabiki evlilik sırf çocuk demek değil ben de eşimle aşık olarak evlendim 3 sene üzerine toplam 7 yıldır hayatımda eşim dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim. bizde çok ayrı kaldım o başka şehir de ben başka şehir de tam yedi yıl tek bir tartışma bile geçirmeden bu günlere geldik önceliğim Allahım onun canına sağlık versin onu benim başımdan eksik etmessin o bana Rabbimin bir lutfu... ama bir evliliği perçinleyen bir çocuktur bunu çok iyi anladım... eşimin burda çok arkadaşı var hepsi bizden sonra evlendiler ama hepsinin bebeği oldu hatta ikinciye bile hamile olanlar var ve çok yakın arkadaşlar olduğu için her zaman bir aradayız hepsinin kucakları karınları doluyken biz onların çocuklarıyla avunuyoruz... gözümde onlar tam bir aile iken biz sanki aynı evde yaşayan iki sevgili gibiyiz... kusura bakma canım çok uzun oldu ama inan ki kimseyle böyle konuşamıyorum içimi ilk defa bu kadar uzun sana döktüm çünkü beni ve benim gibi olanları kimse anlayamaz bizden başka anladıklarını zannederler ama anlamazlar zaten bende anlatmam kimseye herşey içimde bi açsalar onu neler dökülür neler neyse bitanem sonuçta herşey olucağına varıyo seni üzmek istemezdim sen bebeğine iyi bak o ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ ... Son olarak bu hayatta şunu çok iyi anladım hayatta sahip olduğumuz hiçbir şey olması gereken bu zaten değil örnğ. oturduğumuz ev yediğimiz yemek olması gereken birşey değil yani e tabi dışardamı yatıcam açmı kalıcam tabi yiyecem değil onların hepsi ALLAHIMIN bir mucizesi ama bizler çok kolay sahip olduğumuz için bunları yaşamın doğal bir getirisi olarak görüyoruz yada bir çift evlenir hemen hamile kalır ve derki içinden olması gereken buydu zaten korunmadım bebek istiyoduk oldu bundan doğal ne var der. ama hayır işte o öyle değil olması gereken bu doğalı bu dediğimiz herşey Allahımın bir mucizesi ama kolay sahip olunca çok dağal birşeymiş gibi gelir... Canım tekrar herşey gönlünce olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun Allahım kucağına almayı sonrada analı babalı uzun ömürler versin inş. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
herşeyimiz aynı kızzz hihihihiih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?