önce kan vericem sonrada muayene olucam canım. yazarım tabi. sen bilirsin ama bence kan verme gebeliğini de etkiler diye düşünüyorum. artık bende çaya kahveye dikkat ediyorum.. minişlerimiz için..
ilk etapta vajinal muayene mi oluyo yoksa ultrasonla karın üstünden mi bakılıyo acaba?
inşallah inşallah.. vajinal muayene beni çok rahatsız etmişti.. bende yarın normal ultrasonla baktırayım o zaman :44:2 gün önce gittim kontrole , ultrasonla baktı doktor kalp atışı duyulmadı henüz , isterseniz 1 hafta bekleyin isterseniz vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi , (BEBEĞE SAKINCASI OLMAZ ) dedi özellikle ama buna rağmen beklemeyi tercih ettim. umarım iyi haberlerle dönerim ..
aynen oyle yapacagım beklıyım haftaya salı falan baktırım bendeyaz valla cok merak edıorum senınkıyle ayunı haftalı cunku adet tarıhın ne zamandı benım 2 gün geçti üstünden
Canım öncelikle çok tebrik ederim ALLAHIM sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş. başka bir forumda yazını görmüştüm senin 6. ayda yazmışsın morfoloji sorunu varmış sanırım ama şimdi hamilesin çok şükür bende de bir umut oldun. 2 senedir morfoloji yüzünden bekliyoruz. doğal yollamı hamiş kaldın eğer öyleyse özel kullandığın bir kür veya ilaç varmıydı. yada önerebileceğin herhangibi birşey varmı. şu an da adetim 6 gün gecikti normalde saat gibidir test yaptım çıkmadı birşey zaten hiç umudum yok. senin kaç gün geçmişti testte öğrendiğin zaman.Tekrar çok tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. bizler içinde dua et Hamişlerin duası karnında ki o minicik bebeğin hürmetine kabul olur inş.
benimde sat 10 eylüldü bugün doktora gittim. Kese 11mm olmuş bebek daha görünmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi.
ay canım benim inşallah rabbim dualarını kabul edicek inan yeter ki...eşimin testi sıkıntılıydı evet 2 ay kadar proxeed plus kullandı her sabah da keçi boynuzu pekmezi içiyodu.bende de sıkıntı vardı esasında hsg çekilmiştim kapalı tüplerim o yolla açıldı çok şükür...bizim hikayemiz çok farklı nasıl hamile kaldım inan hala aklım almıyor.istiyoduk ama beklemiyoduk çünkü benim eşim 20 gün evde yok hiç gelemiyo kaptan çünkü.10 gün evde oluyo ayda.ve o gelirdi bn bikaç gün sonra regl olurdum.yine eylül ayında 17sinde geldi 20sinde regl oldum 27sine kadar hastaydım zaten o gün de gitti yani bikaç gün ilişki olabildi ve yumurtalama dönemim olmasa gerek çünkü 3 gün sonra regl oldum.ama rabbim ol demiş oldu...18inde regl olmam gerek diye bekledim olmadı 21ine kadar oldu olcak bekledim sancım vardı çünkü.sonra testte çıktı..eşim de evdeydi napcağımızı bilemedik hala kendimizde değiliz ...inşallah en kısa zamanda sen de bu mutluluğu yaşarsın canım
hadi hayırlısı canım.. inşallah 2 hafta sonra o güzel pıt pıt kalp atış seslerini duyarsın.. benim de sat 9 eylüldü. yani senden 1 gün önce.. yarın kontrolüm var. bakalım bizim kese ne durumda...
arkadaşlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum 8 yaşında bi oğlum var çok istiyoduk allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
sağol canım hayırlısıyla duyarız inşallah. doktordan sonra haber ver merak ediyorum.. seninki bakalım kendini gösterecekmi.
Merhaba kızlar tekrar ben sabahta yazmıştım beta hcg 7 çıktı gebelik varmı yokmu tam emin değilim diye az önce kanamam oldu iççamaşırıa bulaşmadı ama peçeteye geliyor napıcam ben şmidi düşükmü acaba yoksa hiç hamile değilmiydim ne olur akıl verin bna işyerndeym izin alıp doktoramı gideym ?
turuvacım biraz önce doktor kontrolünden geldim. Kesenin içinde 4 mm'lik miniğimi gördük. Doktorun yaptığı ölçüme göre 6+1 haftalık çıktı. Kalp atışı için 6+5 olması gerekir dedi, haftaya tekrar çağırdı. Yalnız bir sorun var. Kesenin bir yanında hafif kanama gördü. Döllenme adet tarihine yakın olduğu için olmuş. Eşinle ilişkiye girme ve mümkün olduğunca dinlen dedi. Dinlenme kısmı benim için imkansız tabi..gündüz işteyim,iş çıkışı 5 yaşındaki oğlumu anaokulundan alıp onunla mesaiye başlıyorum. Bakalım fırsat buldukça dinlenicem artık...
canım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)
sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?