bi de aşağı imzada haftalık yazan bilgileri topluca okuyabileceğimiz bi yer var mı? ben tek tek imzaların altındakini toparlayıp dosya oluşturdum ama zor oluyo bu şekilde
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi
bu yukarıda ki linke tıkla canım hepsini gün gün okursun :)
benim normalde tahminimce 15-16 si gibi regli olmam gerekiyordu olmayınca yaptım 1 gün arayla test ama hep negatifti 21 inde yaptığım testte gördüm çift çizgiyi :)evet okudum onu daha önceden kanda en erken ne zaman belli olur acaba ? Sen ne zaman yatın testini
benimde sat 21 iydi ogün 166,16 cıktı inşallah kimyasal değildir... benim 4 gün kala17 cıktı 2 gün kala 42,3 2 günde 3-4 katlamış ama inşallah bebişimiz bizledir
bende vajinal muane olmamak için 2 kasıma kadar bekliycem inşallah ozaman karından gözükür
inşallah bende ondan korkuyorum. göğüs ağrısından bahsediyolar ne öyle bişey var ne baş dönmesi ne de bulantı. yalnız bugün belim ağrıyo.. :18: yarın gidicem de nasıl gidicem doktora bende onu düşünüyorum. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..inşallah senin bebişinde seninledir..
bende cok sık idrara cıkma var bırd ebel agrısı daha cok yenı ondan olmuodur heralde cnmm
ınsalah kımyasal fılan degıldır senın beta kac cıktı en son benım 2 gün önce 166 ydı
ben kan testi yaptırmak istediğimde vajinal ultrasondan bakalım görünmezse kan testi yaptırırz dedi doktor ve vajinal ultrasonda göremedi..normal ultrason yapılmıyo zaten bildiğim kadarıyla ilk aşamada..bence vajinal muayene yaptırma ben çok rahatsız oldum..
ben bu ay klomen kullandım ve smear verdim. smeari verdikten sonra vajinal ultrasonla yumurtanın gelişip gelişmediğine baktı bende çok rahatsız olmuştum..
benim beta 169 çıktı pazartesi günü, yarın tekrar kan vericem..
bend ebu ay klomen kullandım
ilk kez mi kullandın ? ben ilk kez kullandım bu ay. ultrasonda yumurtaların baya iyi görünüyo dedi.. sana bakmış mıydı?
benim 3. kullanışım bana da baktı uluturosonla yumurtanın 2side catlamıs dedı beklıycez dedı bekledık işte adete 4 gün kala kanda 17 cıktı 2 gün kala 42,3 adet günü 166,16 cıktı dr hamıleısn kesın dıor ama ıcım ıcımı kemırıorr kımyasal sa dıee
güzelim o zaman sakın korkma kesin hamilesin demiş işte ne güzel.. ben doktorumdan habersiz kan testi verdim ve aradım söyledim. bana gebesin demedi bile. erken gebelik görünüyo dedi.. erken gebelik ne ben hiç duymadım..
cnm 2-3 haftalık demek istemiş bencee boşve rtakmayalım kafamıza yarın kan sonucunu banada yaz olurmu olmadı bende yaptırım amaaa cok kan verdim yaa halsiz düşüorum gibi dün drumda dediki 1 hafta bekle oyle kan ver haftaya c.teside gel ulturosonla gorelım dedi yarın sen muane olucakmısın yoksa sadece kanmı vereceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?