Canım yazından çok duygulandım inşallah rabbim gönlüne göre verir dualarımda olacaksın.....
Canım yazdıkların beni o kadar etkiledi ki. İnan gözlerim dolu dolu olarak başta sen olmak üzere bebek isteyen tüm kadınlar için dua ettim. Rabbim kabul etsin, tez vakitte sizleri de mutlu etsin inşallah...
umarım herşey gönlünce olur canım çok duygulandım inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın dua ettim senin için inşallah kabul eder rabbim..
bende ekim 15 de idrarla başalayan serüven dün yapılan kan sonucu 10000 üstü bi değerle sürdürmekteyim.canımı sıkan doktorun karnımdan ultrasonla keseyi görmesine rağmen 4 haftalık bile değilsin deyişi.adet tarihimde zaten öğrendiğimde kafadan 4 haftalıkken böle bişile karşılaştım.üstelik çift kese ihtimali yüksek dedi.bi fikriniz varmı bn nasıl bi gebeyim.bebeğimin haftasını bile anlayamadm.
bende aranıza yeni katıldım.bugün idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama hamile miyimdir :S
cnm sabah kahvaltımı hep atlıorum aperatif şeylerleeekabak cekırdegı hemen aldırıorum günlük almaya calısıorum ama bulamasam kutu alıorum :26:
ben de evde test yaparak 2 gün önce öğrendim hadi bakalım mutlu sağlıklı hamilelikler
ben de evde test yaparak 2 gün önce öğrendim hadi bakalım mutlu sağlıklı hamilelikler
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önceki düşükten sonra tekrardan hamileyim.bugün test yaptım. 298 çıktı b-hcg. Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini.
Ben 5 Ekimde Kan testinden öğrendim hamile olduğumu. Evde idrar testlerim pozitif çıkıyordu hep. 11 Ekimde de doktorda gebelik kesesini gördük şükürler olsun. Allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
meraba benımle senın hamılelıgımız aynı oluyo senın bulantıların varmı bende hıc belırtı yok
meraba benımle senın hamılelıgımız aynı oluyo senın bulantıların varmı bende hıc belırtı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?