Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canım yazından çok duygulandım inşallah rabbim gönlüne göre verir dualarımda olacaksın.....

canım benim böyle güzel bir topik de böyle şeyler yazmak istemezdim sonradan farkettim suncaptain arkadaşla yazışınca otomatik olarak buraya yazdım herkesin güzel haberler paylaştığı bu topikte hüzün ve mutsuzluk olmamalı...inş. bir gün bende burdan hamile olduğum haberini veririm... canım benimde dualarım senin ve senin gibi anne adayı olan bütün anneler için olucak ki bebeğinizi sağlıkla hayrıyla, bereketiyle ,huzuruyla inş. kucağınıza almayı sizlere ve sana nasip etsin inşallah...

Canım yazdıkların beni o kadar etkiledi ki. İnan gözlerim dolu dolu olarak başta sen olmak üzere bebek isteyen tüm kadınlar için dua ettim. Rabbim kabul etsin, tez vakitte sizleri de mutlu etsin inşallah...

canım benim sakın ha gözlerinin dolması bir yana üzülmen bile inan beni çok üzer. Sen Allahımın bir mucizesini taşıyosun o o kadar kutsal ki önce Allaha sonra sana muhtaç kendini üzüp bebeğini de üzme olurmu... bir insan tanımadığı birine yardım edebilirmi ? evet eder birbirimizi hiç tanımasak bile bana yalnızca dualarınla hayatımda ki en yakın insanların bile yapamayacağı en büyük yardımı yapmış olursun o kadar muhtacım ki dualara emin ol bende bebeğini sağ salim kucağına alman için dua edicem sen ve senin gibi bütün anne adayları için Rabbim sizinle olsun...

umarım herşey gönlünce olur canım çok duygulandım inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın dua ettim senin için inşallah kabul eder rabbim..

oyy canım benim bana ne büyük iyilik yaptın dualarınla bir bilsen çünkü ihtiyacım olan tek şey bu Allah razı olsun... İNŞALLAH DUALARINI KABUL EDER RABBİM karnında ki o minicik yavrunun hürmetine... Senin de inş herşey gönlünce olur sağ salim hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı yüce Allahtan dilerim. sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüsün inş. HERŞEY AMA HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAH AMİİİİNNNN...

bende ekim 15 de idrarla başalayan serüven dün yapılan kan sonucu 10000 üstü bi değerle sürdürmekteyim.canımı sıkan doktorun karnımdan ultrasonla keseyi görmesine rağmen 4 haftalık bile değilsin deyişi.adet tarihimde zaten öğrendiğimde kafadan 4 haftalıkken böle bişile karşılaştım.üstelik çift kese ihtimali yüksek dedi.bi fikriniz varmı bn nasıl bi gebeyim.bebeğimin haftasını bile anlayamadm.

bende aranıza yeni katıldım.bugün idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama hamile miyimdir :S

aramıza hoşgeldin canım. hcg değerin ne kadar yüksekmiş diye düşünürken çift kese yazdığını okudum. bildiğime göre bu da ikiz gebelik oluyor. doktor sadece keseyi görüp içinde embriyoları görmediyse kese ölçümüne göre 4 haftalık demiştir bence. muhtemelen geç yumurtlama ve döllenme olmuştur.. gönlünü ferah tut, hayırlısı olsun .

bende aranıza yeni katıldım.bugün idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama hamile miyimdir :S

benimde silik çıkmıştı canım hatta başta yok diye üzülüp dikkatlice bi baktım aaa çizgi varmış dediim.. 5 dk snra biraz daha belirgin oldu ama yine de ilk çizgi gibi değildi. o gün hemen kan verdim değerim 250 çıktı çok şükür hamileymişim :)

cnm sabah kahvaltımı hep atlıorum aperatif şeylerleee kabak cekırdegı hemen aldırıorum günlük almaya calısıorum ama bulamasam kutu alıorum :26:

ah canım atlama çünkü normalde bile sabah kahvaltısı önemli ki şimdi çok daha önemli her gün yumurta ye mutlaka çalışıyomusun bilmiyorum ama bende çalışıyorum sabah kahvaltı erkenden yapamıyorum ama mutlaka biraz zaman geçince peynir falan tüketiyorum bide yumurta kendime beslenme kutusu aldım marketten içine koyuyorum ofiste yiyorum :)) ya bide şey soracağım canım sende bulantı öyle yiyeceklerden tiksinme falan başladı mı? ne zaman oluyor öyle şeyler?

Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önceki düşükten sonra tekrardan hamileyim.bugün test yaptım. 298 çıktı b-hcg. Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini.

ben de evde test yaparak 2 gün önce öğrendim hadi bakalım mutlu sağlıklı hamilelikler

Gözünaydın duygu. Kan testi de yaptır. Kesinleşsin hamileliğin. Ben bugün yaptırdım.298 çıktı. Bakalım hayırlısı...

meraba benımle senın hamılelıgımız aynı oluyo senın bulantıların varmı bende hıc belırtı yok

meraba benımle senın hamılelıgımız aynı oluyo senın bulantıların varmı bende hıc belırtı yok

Ben geçen hafta hastaneye yatıp serum aldım bulantıdan... O kadar çoktu ki birşey yiyemiyordum.. Hala var. Yiyemiyorum sıcak yemek ve corba. Soğuk besleniyorum hep. yogurt ekmek, yogurtlu soguk makarna ekmek arası peynir :S :S :S kötü bir durum.

Ne mutlu sana inşallah hiç başlamaz bulantın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…