aramıza hoşgeldin canım. hcg değerin ne kadar yüksekmiş diye düşünürken çift kese yazdığını okudum. bildiğime göre bu da ikiz gebelik oluyor. doktor sadece keseyi görüp içinde embriyoları görmediyse kese ölçümüne göre 4 haftalık demiştir bence. muhtemelen geç yumurtlama ve döllenme olmuştur.. gönlünü ferah tut, hayırlısı olsun .
ah canım atlama çünkü normalde bile sabah kahvaltısı önemli ki şimdi çok daha önemli her gün yumurta ye mutlaka çalışıyomusun bilmiyorum ama bende çalışıyorum sabah kahvaltı erkenden yapamıyorum ama mutlaka biraz zaman geçince peynir falan tüketiyorum bide yumurta kendime beslenme kutusu aldım marketten içine koyuyorum ofiste yiyorum :)) ya bide şey soracağım canım sende bulantı öyle yiyeceklerden tiksinme falan başladı mı? ne zaman oluyor öyle şeyler?
teşekkür ederim cnm bnm.ilk öğrendiğimdede adetim 2 gün geçmişti 979 du ve değer katladı.urfaya evime döndüğümde gittim doktora şaşırdık eşimle 4 hafta bile değil deyince.10 gün sonra çağırdı diğer kesede büyücekmi bakalım dedi herhalde embriyo varmı yokmu oda belli olur.inşallah öyle olur.herşey rabbimin dilemesiyle biz ne yapsak boş.verecek olanda hayırlı değilse alıcak olanda rabbim.rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş
selam kızlar hep takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş:) bnm reglimin çarşamba olması gerekiyordu ama bugün cumartesi ve hala yok bişi :S dayanamadım az önce test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. ben hiç bişi anlamadım bundan siz nasıl yorumluyorsunuz ???Eki Görüntüle 839954 Eki Görüntüle 839955
moralim çok bozuk kızlar. bugün kontrolüm vardı. 6+1 günlük kese var bebek var ama kalp atımı yok dolaşıma dair hiiçbirşey görünmüyoperşembe yine gidicem inşallah bu kez görürüm. ilk gebeliğimde de böyle olmuştu çok korkuyorum. dua istiyorum hepinizden hayırlısıysa Rabbim bize nasip etsin. yok hayırsızsa sabrını versin
Canım inan sen anlattın ben ağladım burda... 2 sene oldu tam 2 sene... her gece dua ediyorum her namazımda her ezan okunduğunda yalnızca kendim için değil önce bütün isteyenlere sonrada bana ver rabbim diye dua ediyorum... kulun kendi için ettiği dua değilde bir başkasının onun için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş onun için önce başkaları için dua ettim kim bilir belkide benim de dualarım sayesinde sen ve senin gibi birçok kişi hamile kaldı. bir söz vardır ''kim bilir hangi garibin ettiği duadır seni ayakta tutan ''diye işte bunu düşünerek hep dua ettim... biliyorum gün gelicek bir başkasının da benim için ettiği dua kabul olucak... ama ne zaman Rabbim zamanını bilir illaki ama biz o zamanı bilmediğimiz için telaşa kapılıyoruz ya hiç olmassa yada ne kadar beklicem 5 yıl mı 10 yıl mı çünkü böyle bekleyenlerde var biliyoruz... Allahım onlarada sabrının en büyüğünü versin Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla ne de evlat hasretiyle sınamasın Rabbimin vermiş olduğu o mukkaddes annelik duygusunu hepimiz tadalım inş. ve yavrularımız uzun uzun ömürlü olsun... tam iki sene oldu ben ailemeden uzakta yaşıyorum hep bir bebeğim olsun onların hasretini onunla doldurayım dedim... sırf onun içinde değil ben bu dünyaya anne olmak için yaratılmışım sanki hani bazı insanlar vardır çalışmayı sever hayata sanki çalışmak için gönderilmiştir, kimi vardır çok anaç biridir sanki hayata hep birilerine destek olmak onu tamamlamak için gönderilmiştir kimide vardır benim gibi sanki hayata sırf anne olmak için gelmiştir. işte ben öyleyim küçüklüğümden beri bana küçük anne derlerdi daha 5 yaşındaydım kuzenimi bana emanet ederlerdi. Ablam hamileyken onun hamile kıyafetlerini giyer kendimi aynada saatlerce seyrederdim o kadar çok isterdim ki anne olmayı anlatamam. tabiki evlilik sırf çocuk demek değil ben de eşimle aşık olarak evlendim 3 sene üzerine toplam 7 yıldır hayatımda eşim dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim. bizde çok ayrı kaldım o başka şehir de ben başka şehir de tam yedi yıl tek bir tartışma bile geçirmeden bu günlere geldik önceliğim Allahım onun canına sağlık versin onu benim başımdan eksik etmessin o bana Rabbimin bir lutfu... ama bir evliliği perçinleyen bir çocuktur bunu çok iyi anladım... eşimin burda çok arkadaşı var hepsi bizden sonra evlendiler ama hepsinin bebeği oldu hatta ikinciye bile hamile olanlar var ve çok yakın arkadaşlar olduğu için her zaman bir aradayız hepsinin kucakları karınları doluyken biz onların çocuklarıyla avunuyoruz... gözümde onlar tam bir aile iken biz sanki aynı evde yaşayan iki sevgili gibiyiz... kusura bakma canım çok uzun oldu ama inan ki kimseyle böyle konuşamıyorum içimi ilk defa bu kadar uzun sana döktüm çünkü beni ve benim gibi olanları kimse anlayamaz bizden başka anladıklarını zannederler ama anlamazlar zaten bende anlatmam kimseye herşey içimde bi açsalar onu neler dökülür neler neyse bitanem sonuçta herşey olucağına varıyo seni üzmek istemezdim sen bebeğine iyi bak o ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ ... Son olarak bu hayatta şunu çok iyi anladım hayatta sahip olduğumuz hiçbir şey olması gereken bu zaten değil örnğ. oturduğumuz ev yediğimiz yemek olması gereken birşey değil yani e tabi dışardamı yatıcam açmı kalıcam tabi yiyecem değil onların hepsi ALLAHIMIN bir mucizesi ama bizler çok kolay sahip olduğumuz için bunları yaşamın doğal bir getirisi olarak görüyoruz yada bir çift evlenir hemen hamile kalır ve derki içinden olması gereken buydu zaten korunmadım bebek istiyoduk oldu bundan doğal ne var der. ama hayır işte o öyle değil olması gereken bu doğalı bu dediğimiz herşey Allahımın bir mucizesi ama kolay sahip olunca çok dağal birşeymiş gibi gelir... Canım tekrar herşey gönlünce olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun Allahım kucağına almayı sonrada analı babalı uzun ömürler versin inş. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
Canım moralini hiç bozma, gönlünü ferah tut. Ben de perşembe günü doktora gittiğimde aynen senin gibi 6+1 günlük kese ve embriyo var ama kalp atımı yoktu. doktorum kalp atımı 6+5'te gözlenmeye başlar haftaya görürüz dedi. bir önceki gebelikteki tatsız deneyimden dolayı canını sıkmışsın sen. dualarım seninle, inşallah perşembe günü sen de ben de o güzel pıt pıt ları duyarız..
inşallah canım inşallah. Allahtan dileğim bu. perşembe bir gelsin hayırlısıyla Rabbim bu bebişimi sağ sağlım nasip etsin kurban adadım. okadar çok istiyorum. tabiki herşeyin hayırlısı demek lazım sabretmek lazım ama insan işte sabır ve olgunluk göstermek zor oluyo. dilerim seninde perşembe hayırlı haberlerini alırız. sağlıcakla doğururuz bebişlerimizi
Canım hiç üzme kendini bazen 8 haftaya kadar duyulmayabiliyormuş şimdilik naz yapıyor annesi sana hiç üzme kendiniCanım moralini hiç bozma, gönlünü ferah tut. Ben de perşembe günü doktora gittiğimde aynen senin gibi 6+1 günlük kese ve embriyo var ama kalp atımı yoktu. doktorum kalp atımı 6+5'te gözlenmeye başlar haftaya görürüz dedi. bir önceki gebelikteki tatsız deneyimden dolayı canını sıkmışsın sen. dualarım seninle, inşallah perşembe günü sen de ben de o güzel pıt pıt ları duyarız..
inşallah canım... elim sürekli göbişimde okşayıp duruyorum zaten. Rabbime sığındım bekliyorum. onun minicik kalbi canlansın bir mucezeyi yaşamayı nasip etsin. inşallah hepimiz kucağımıza sağ salim alır cennet kokularını çekeriz içimize..Hyr hyr bozma moralini 7 haftalikken cagiriyolar doktorlar kalp atisi icin daha erken cnm ins bu bebegin cok saglikli olucak onu cok cok sev simdi sen endiselenme emi :)
teşekkür ederim cnm bnm.ilk öğrendiğimdede adetim 2 gün geçmişti 979 du ve değer katladı.urfaya evime döndüğümde gittim doktora şaşırdık eşimle 4 hafta bile değil deyince.10 gün sonra çağırdı diğer kesede büyücekmi bakalım dedi herhalde embriyo varmı yokmu oda belli olur.inşallah öyle olur.herşey rabbimin dilemesiyle biz ne yapsak boş.verecek olanda hayırlı değilse alıcak olanda rabbim.rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş
canım benim seni çok iyi anlıyorum insan her zaman herkese içini açamıyo...her zaman yazabilir bunları konuşabiliriz.ama tabi inşallah bu üzüntülerin en kısa zamanda sona ercek -buna inanmanı istiyorum -ve hamiş haberini vereceksin bunu konuşcaz burda :)rabbim öyle büyük ki doğru hayırlı zaman ne zamansa o zamanda vercek bu bebeği sana...sağlımız ve hayat arkadaşlarımız eşlerimiz için şükredelim olur mu bunlardan önemlisi yok bence zaten...kafanı dağıtcak şeylerle uğraş bi süre düşünme dicem ama elinden ne kadarı geliyosa yapmaya çalış en azıdan...senin için dua edicem inşallah nazlı bebeğin seni daha fazla bekletmesin bi an önce en sağlıklı bi şekilde gelsin ...üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?