Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

teşekkür ederim cnm bnm.ilk öğrendiğimdede adetim 2 gün geçmişti 979 du ve değer katladı.urfaya evime döndüğümde gittim doktora şaşırdık eşimle 4 hafta bile değil deyince.10 gün sonra çağırdı diğer kesede büyücekmi bakalım dedi herhalde embriyo varmı yokmu oda belli olur.inşallah öyle olur.herşey rabbimin dilemesiyle biz ne yapsak boş.verecek olanda hayırlı değilse alıcak olanda rabbim.rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş

selam kızlar hep takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş:) bnm reglimin çarşamba olması gerekiyordu ama bugün cumartesi ve hala yok bişi :S dayanamadım az önce test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. ben hiç bişi anlamadım bundan siz nasıl yorumluyorsunuz ???

moralim çok bozuk kızlar. bugün kontrolüm vardı. 6+1 günlük kese var bebek var ama kalp atımı yok dolaşıma dair hiiçbirşey görünmüyo perşembe yine gidicem inşallah bu kez görürüm. ilk gebeliğimde de böyle olmuştu çok korkuyorum. dua istiyorum hepinizden hayırlısıysa Rabbim bize nasip etsin. yok hayırsızsa sabrını versin

ben de hamişimmmm sonunda bizimde bebişimiz olucak ALLAH izin verirse.. çok mutluyum yaaaa

valla cnm bende ole yapım olmadı calısıorum evet ondan zor oluıo evde kahvaltı yapamıorum iişte yıyorum ama yanımda getırıyım bari benim et kokusu dokunuo yaas yavaş baslar heralde

benim değerim 2 günde 4 ekatlıor acaba ıkızmı c.tesi gidicem ama doktora karından gorunsun ıstıorum altan muane olmamak ıcın

Hakkinizda hayirlisi olsun benim reglime 3 gun varken bole cikmisti sonraki gun baska bi idrar testinde hic bisi cikmadi kan testi yaptirmistim 114 cikmisti idrar testi biraz riskli bence kan testi yaptirin ins sonuc istediginiz gibi olur

benim bebeğim 5 haftalık yalnız 3 doktora gittim kese görünüyor biraz ufak diyorlar diğer doktor yogunlk var diyor bekliyorum sabırsızlıkla 10 gn sonra tekrar bakacaklar

Canım moralini hiç bozma, gönlünü ferah tut. Ben de perşembe günü doktora gittiğimde aynen senin gibi 6+1 günlük kese ve embriyo var ama kalp atımı yoktu. doktorum kalp atımı 6+5'te gözlenmeye başlar haftaya görürüz dedi. bir önceki gebelikteki tatsız deneyimden dolayı canını sıkmışsın sen. dualarım seninle, inşallah perşembe günü sen de ben de o güzel pıt pıt ları duyarız..

merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittik keseyi gördü. bu hafta da bebeği görücez dedi. ben çok garip hissediyorum beklemiyorduk henüz bebeği bize sürpriz yaptı :) her şey yolunda gider umarım

canım benim seni çok iyi anlıyorum insan her zaman herkese içini açamıyo...her zaman yazabilir bunları konuşabiliriz.ama tabi inşallah bu üzüntülerin en kısa zamanda sona ercek -buna inanmanı istiyorum -ve hamiş haberini vereceksin bunu konuşcaz burda :)rabbim öyle büyük ki doğru hayırlı zaman ne zamansa o zamanda vercek bu bebeği sana...sağlımız ve hayat arkadaşlarımız eşlerimiz için şükredelim olur mu bunlardan önemlisi yok bence zaten...kafanı dağıtcak şeylerle uğraş bi süre düşünme dicem ama elinden ne kadarı geliyosa yapmaya çalış en azıdan...senin için dua edicem inşallah nazlı bebeğin seni daha fazla bekletmesin bi an önce en sağlıklı bi şekilde gelsin ...üzme kendini

inşallah canım inşallah. Allahtan dileğim bu. perşembe bir gelsin hayırlısıyla Rabbim bu bebişimi sağ sağlım nasip etsin kurban adadım. okadar çok istiyorum. tabiki herşeyin hayırlısı demek lazım sabretmek lazım ama insan işte sabır ve olgunluk göstermek zor oluyo. dilerim seninde perşembe hayırlı haberlerini alırız. sağlıcakla doğururuz bebişlerimizi

Hyr hyr bozma moralini 7 haftalikken cagiriyolar doktorlar kalp atisi icin daha erken cnm ins bu bebegin cok saglikli olucak onu cok cok sev simdi sen endiselenme emi :)

kızlar merhaba.bgn ben de evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım istiyorduk çok şükür Allahıma .inşallah sağsalim hayırla doğar bebeğim.benim 2. bebeğim olacak inşallah bir tane 2 yaşında kızım var.hamile olan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

Canım hiç üzme kendini bazen 8 haftaya kadar duyulmayabiliyormuş şimdilik naz yapıyor annesi sana hiç üzme kendini

Hyr hyr bozma moralini 7 haftalikken cagiriyolar doktorlar kalp atisi icin daha erken cnm ins bu bebegin cok saglikli olucak onu cok cok sev simdi sen endiselenme emi :)
inşallah canım... elim sürekli göbişimde okşayıp duruyorum zaten. Rabbime sığındım bekliyorum. onun minicik kalbi canlansın bir mucezeyi yaşamayı nasip etsin. inşallah hepimiz kucağımıza sağ salim alır cennet kokularını çekeriz içimize..

ben de urfada görev yapıyorum.. hangi doktora gittin tavsiyen var mı ben şanmede giderim büyük ihtimal tavsiyeler o yönde :)

Duaların için çok teşekkür ederim canım bende senin ve bebeğin için dua edeceğim... Rabbimden her zaman hayırlısını diledim çok üzüldüğümde bile ağlayarak dua ettiğimde bile hayırlısını hayırlı zaman da ver Rabbim demeyi unutmadım ben biliyorum ki Rabbim inşallah bana çok hayırlı bir evlat nasip edecek... Bende bir gün burdan sizlere hamile olduğumu duyuracağım inşallah... Allahım herkesin gönlünün muradını hayra çevirerek nasip etsin inş. Hayırlısını nasip etsin hayırsızsa da hayra çevirerek nasip etsin inşallah şüphesiz ki onun kudreti herşeye yeter ol desin yeter ki... Kendine çok ama çok iyi bak canım Allahım bebeğini ve seni korusun Aminn...

Merhaba ben de hamileyim bugün test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama daha 1 hafta var adetime o yüzden yarın ve daha sonra daha net çıkar diye düşünüyorum.Aslında yapmayacaktım tesi erken diye ama eger varsa kaç gün önceden çıkıyor diye deneme yapmak istedim.
şimdiden girdim hamilelik havasına
inşallah gerçekten vardır

kızlar günaydın size bir şey soracağım.benim resmen göbeğim çıktı kiminle konuştuysam erken daha 3. ayda falan iyice çıkar dedi ama sizce regli olmadığımız içinmidir yada acaba ikiz mi iyice kafamı karıştırdı herkes daha ultrasonada girmedim ama merak ettim sizinde göbeğinizde bi değişim varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…