Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

silik dahi çıksa bildiğim kadarıyla hamilesin canım testin içeriğinde öyle yazıyor birde sabah ilk idrarınla yap ama bence hamilesin :)

valla cnm bende ole yapım olmadı calısıorum evet ondan zor oluıo evde kahvaltı yapamıorum iişte yıyorum ama yanımda getırıyım bari benim et kokusu dokunuo yaas yavaş baslar heralde

et kokusu bendede var gerçekten.inşallah hiç zorlanmayız kolay kolay geçiririz birde şimdi herkeste salgın var bi otobüse biniyorum hapşuran tıksıran aklım çıkıyo hasta olacağım diye ofistete herkes grip inşallah kazasız belasız geçirirz hamileliğimizi çünkü çalışınca daha zor.Allah seninde yardımcın olsun canım.

Gebelikte Çiğ köftenin zararlı olduğunu okumuştum sanırım sen yine de araştır bakalım.

Folbiol kullanıyorsan eğer , Bazı arkadaşlarımız şişkinlik yaptığını söylemişlerdi. Şimdiki göbişle bebişin pek alakası olmaz :)

Folbiol kullanıyorsan eğer , Bazı arkadaşlarımız şişkinlik yaptığını söylemişlerdi. Şimdiki göbişle bebişin pek alakası olmaz :)

evet canım kullanıyorum pantolunumdan fırtlıyor çünkü göbeğim :) annemlerde daha şimdiden çıkmaz Allah Allah falan diyince düşündüm regliden mi diye ama ilaçtan demekki teşekkür ederim çok sağol :)

bende de var ama gaz ve sindirim probleminden. doktorum rahmin daha portakal kadar bile olmadı demişti.

bende de var ama gaz ve sindirim probleminden. doktorum rahmin daha portakal kadar bile olmadı demişti.

anladım canım ya benimde gaz problemim oluyor akşamları ayaklarımda üşüyor ofiste onu ona yormuştum ama hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz bünyelerimiz farklı olsada o yüzden dahada ultrasona girmedim merak ediyorum Allahtan böyle bi site ve sizler varsınız..

bende gripim sormaaa ya kimden bulaştıysa mahvoldummm :2:

ve ve ve bugün doktor amcamızaaa gittiiikkkkkk 5+2 günlük hamişssiiiiiiinnnn dediiiii bebeğim olması gereken şekilde ne eksik ne fazlaymışşşş haftaya kalp atışlarını duymaya çağırdıı bizi küçücükte bir resim verdi annesine ve babasına

canım maşallah çok çok sevindim inşallah hepte sağlıklı olur annesi..darısı başıma bizde haftaya gideceğiz çok heyecanlıyım bende..geçmiş olsun canım buarada salgın var zaten bol bol mandalina portakal ye inşallah hemencecik iyileşirsin.

bende çalışıyorum işyerinde kendini sakınmak gerçekten zor. ama son 2 haftadır ayağımdan patiklerimi çıkarmıyorum :)

hadi gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım

o an kalbim durcak sandımmmm dr beyde benı tedavıden bıldıgı ıcın baya ii ilgilendi kılo tnasiyon elıme kagıtlar verdi fılann allah hepımıze saglıkla kucgaımıza almayı nasıp etsin

Kızlar karnım ağrıyo ve gazım var çok vede ishal gibiyim böyle şeyler yaşayanlar var mı

ben de urfada görev yapıyorum.. hangi doktora gittin tavsiyen var mı ben şanmede giderim büyük ihtimal tavsiyeler o yönde :)

ben academia ya gidiorum rahime hanıma.gebe kalmadan önce gitmiştim die ona gittim.bu gittiğimde memnun kalmazsam şanmed de bi bayan varmış onu düşünüorum.sende gidersen beni bilgilendirirmisin.

benim değerim 2 günde 4 ekatlıor acaba ıkızmı c.tesi gidicem ama doktora karından gorunsun ıstıorum altan muane olmamak ıcın

benim karından kese görünmüşdü gittiğimde.üstelik daha 4 haftalık bile değil demişdi.görünür sen içini ferah tut.bn gebeliğiimn tadını çıkaramıyorum paranoyalar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…