selam kızlar hep takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş:) bnm reglimin çarşamba olması gerekiyordu ama bugün cumartesi ve hala yok bişi :S dayanamadım az önce test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. ben hiç bişi anlamadım bundan siz nasıl yorumluyorsunuz ???Eki Görüntüle 839954 Eki Görüntüle 839955
valla cnm bende ole yapım olmadı calısıorum evet ondan zor oluıo evde kahvaltı yapamıorum iişte yıyorum ama yanımda getırıyım bari benim et kokusu dokunuo yaas yavaş baslar heralde
ahh güzelim ben sigarayı bıraktım,2 haftadır asitli içecekler içmiyorum sade su ve çay,bi de türk kahvesi
bi de çayın rengini iyice açtım. ama şu türk kahvesinden de vazgeçersem çok süper olacak bi de ceviz yiyelim.. ben de çiğ köfte istiyorum nasssıııllll ????
kızlar günaydın size bir şey soracağım.benim resmen göbeğim çıktı kiminle konuştuysam erken daha 3. ayda falan iyice çıkar dedi ama sizce regli olmadığımız içinmidir yada acaba ikiz mi iyice kafamı karıştırdı herkes daha ultrasonada girmedim ama merak ettim sizinde göbeğinizde bi değişim varmı?
Folbiol kullanıyorsan eğer , Bazı arkadaşlarımız şişkinlik yaptığını söylemişlerdi. Şimdiki göbişle bebişin pek alakası olmaz :)
bende de var ama gaz ve sindirim probleminden. doktorum rahmin daha portakal kadar bile olmadı demişti.kızlar günaydın size bir şey soracağım.benim resmen göbeğim çıktı kiminle konuştuysam erken daha 3. ayda falan iyice çıkar dedi ama sizce regli olmadığımız içinmidir yada acaba ikiz mi iyice kafamı karıştırdı herkes daha ultrasonada girmedim ama merak ettim sizinde göbeğinizde bi değişim varmı?
bende de var ama gaz ve sindirim probleminden. doktorum rahmin daha portakal kadar bile olmadı demişti.
et kokusu bendede var gerçekten.inşallah hiç zorlanmayız kolay kolay geçiririz birde şimdi herkeste salgın var bi otobüse biniyorum hapşuran tıksıran aklım çıkıyo hasta olacağım diye ofistete herkes grip inşallah kazasız belasız geçirirz hamileliğimizi çünkü çalışınca daha zor.Allah seninde yardımcın olsun canım.
bende gripim sormaaa ya kimden bulaştıysa mahvoldummm :2:
ve ve ve bugün doktor amcamızaaa gittiiikkkkkk5+2 günlük hamişssiiiiiiinnnn dediiiii bebeğim olması gereken şekilde ne eksik ne fazlaymışşşş haftaya kalp atışlarını duymaya çağırdıı bizi küçücükte bir resim verdi annesine ve babasına
bende çalışıyorum işyerinde kendini sakınmak gerçekten zor. ama son 2 haftadır ayağımdan patiklerimi çıkarmıyorum :)anladım canım ya benimde gaz problemim oluyor akşamları ayaklarımda üşüyor ofiste onu ona yormuştum ama hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz bünyelerimiz farklı olsada o yüzden dahada ultrasona girmedim merak ediyorum Allahtan böyle bi site ve sizler varsınız..
bende gripim sormaaa ya kimden bulaştıysa mahvoldummm :2:
ve ve ve bugün doktor amcamızaaa gittiiikkkkkk5+2 günlük hamişssiiiiiiinnnn dediiiii bebeğim olması gereken şekilde ne eksik ne fazlaymışşşş haftaya kalp atışlarını duymaya çağırdıı bizi küçücükte bir resim verdi annesine ve babasına
canım maşallah çok çok sevindimInşallah hepte sağlıklı olur annesi..darısı başıma bizde haftaya gideceğiz çok heyecanlıyım bende..geçmiş olsun canım buarada salgın var zaten bol bol mandalina portakal ye inşallah hemencecik iyileşirsin.
hadi gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım
kızlar karnım ağrıyo ve gazım var çok vede ishal gibiyim böyle şeyler yaşayanlar var mı
karın agrısı arada bende oluor cnmmDr ara sor ıstersen
canım daha doktoruma bile gidemedim izinde çünkü başka doktora da gitmek istemedin taa ptesi ye kaldı yani
ben de urfada görev yapıyorum.. hangi doktora gittin tavsiyen var mı ben şanmede giderim büyük ihtimal tavsiyeler o yönde :)
benim değerim 2 günde 4 ekatlıor acaba ıkızmı c.tesi gidicem ama doktora karından gorunsun ıstıorum altan muane olmamak ıcın
bende çalışıyorum işyerinde kendini sakınmak gerçekten zor. ama son 2 haftadır ayağımdan patiklerimi çıkarmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?