benim karından kese görünmüşdü gittiğimde.üstelik daha 4 haftalık bile değil demişdi.görünür sen içini ferah tut.bn gebeliğiimn tadını çıkaramıyorum paranoyalar yüzünden
h mmm bişey olmaz cnm ya normal bence
EVET CNM BU SABAH GİTTİM DR 5,77 MM BEBEĞİMİZ KESESİNİ GÖRDÜM RABBİME ŞÜKÜRLERR OLSUN...NE GİBİ PARANOYALARIN VAR CNM BENİM BEBEGIMI GORDUKTEN SORNA GECTI HEPSİİ ALLAHIM KORUSUN ONUUU 5+2 GÜNLÜK HAMİLEYMİŞİM
elhamdülillah maşallah dielim nazar olmasın bebeklerimize.cnm doktor keseyi görüpde daha çok küçük diince üzüldüm.kendim sağlıkçıyım.idrarda çıktıkdan sonra düzenli kanlara baktırdım güzel artıyodu.şimdi ise ya kese boş olursa ya kalp atışı olmazsa die tedirginim.şu aşamalarıda bi atlatsaydım iyiydi :) 31 ekimde gidicem bakalım.
Sağol canım kızımda da oluyordu ağrılar hatırlıyorum ama şimdi bağırsaklarım da bozuk geçer inş kötü bi durumum yok şükür
dr banada daha cok kucuk dedi 5+2 dedi normal ilerliomuş adet tarihimle geç döllenme v.s değil dedi. dr ısrarla ters giden birşey yok dimi dedimmm oda ısrarlı suanlık yok dedi
oh maşallah ne güzel.bnm geç döllenme olduğunu söyledi bi kese daha var 10 gün sonraya büyücekmi bkalaım dedi.kan tahlili,tansiyon,kilo hiç bişiye bakmadı doğru dürüst.folbiol al dedi gün aşırı o kdr.o yüsden aydınlanamadm daha :)
kızlar iş yeriniz hamileliğinizi nasıl karşıladı?bide doğum izni 10 haftaya çıkmış ama resmi onaylanmışmı bilmiyorum sizin bilginiz varmı
Bende gittim bugün doktora kesemizi bebeğimizi gördük çok şükür :)
10gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah :)
silik dahi çıksa bildiğim kadarıyla hamilesin canım testin içeriğinde öyle yazıyor birde sabah ilk idrarınla yap ama bence hamilesin :)
Hakkinizda hayirlisi olsun benim reglime 3 gun varken bole cikmisti sonraki gun baska bi idrar testinde hic bisi cikmadi kan testi yaptirmistim 114 cikmisti idrar testi biraz riskli bence kan testi yaptirin ins sonuc istediginiz gibi olur
Sanırım hamileyim gerçekten:) dün acile gttim ama onlarda eczaneden aldığımız idrar testinden yaptılar , pozitif gibi görünüyor denildi. kan testini dr istemezse yapamıyorlarmış bgn kadın dğmcu hastanede yoktu izinliymiş, sağlık ocağındaki dr. köylere gtmiş. Tek bi dr. kalmış onunda başında 15-20 kişi vardı. Ebe ile knuştum kan alsak bile çrsmbadan önce çıkmaz sonucu dedi. idrar testini anlattım direk pozitif çarşamba kan testini yapıp kaydını alalım dedi.
bende bugün kanda test yaptırdım 595.8 çıktı.Allahıma şükürler olsun.Rabbim inşallah sağlıklı olmalarını nasip etsinnnnn :)
evet ebeyim canım :)
vayy ne güseeeel :)
sakın ayrılma bizden bizi aydınlatırsın sen :)
çalışıyosun dimi
evet canım kullanıyorum pantolunumdan fırtlıyor çünkü göbeğim :) annemlerde daha şimdiden çıkmaz Allah Allah falan diyince düşündüm regliden mi diye ama ilaçtan demekki teşekkür ederim çok sağol :)
Doktordan geliyorum canım , özellikle sordum bu aralar göbekte büyüme olurmu diye , Yediklerine dikkat etmessen olur dedi :)) sabah kahvaltısında hazır poğca vs. sakın dedi .. yağsız yiyecekleri tercih etmek gerekiyormuş , bu dönemde kilo almamalısın dedi. öğünlerini fazlalaştır ve miğdeni çok doldurma dedi , 6+6 günlükmüş miniğim. kalp atışlarını da duyduk Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?