Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ay evet ne güzel olur onayı verseler 1 gün bile kar ki 2 hafta süper olur hem doğumdan önce hem doğumdan sonra toplam 4 hafta süper bişi olurdu..ben mecburen söyledim hani zaten çıkartamazlar ama olurya acil bişi olur hastalanırsın bayılırsın bilsinler tabi Allah korusun..ben mimarım söyledim sevindiler ama şuan hiç işler yok bende sanki nasılsa gidici der gibi herşeyi kendi aralarında yapıolar bişeyde söylemek istemiyorum ama hiçmişim gibi kaldım yani

inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum , Bende Bulantı çok fazla var ama kusma yok, sanki çıkarsam rahatlıcam ama olmıyor işte miğdem yanıyor falan , herşeyden tiksinir oldum bu arada başım ağırdığı zaman yarım limon sıkıp içiyorum 10dk sonra kesiliyor ağrısı. Sende dene istersen işe yarar belki

kızlar iş yeriniz hamileliğinizi nasıl karşıladı?bide doğum izni 10 haftaya çıkmış ama resmi onaylanmışmı bilmiyorum sizin bilginiz varmı
ben söyledim daha izin konusu fılan cok erken dıye bısı konusulmadı ama kesınlesmedı 10 hafta dıye bılıorum
evet ebeyim canım :)
hıhı bu gruba sık sık gel sana sorulaırmız olur :)

maşallahhh bende haftaya c.tesi kalp atışlarını duymaya gidicem bugün kesemizi gördük minaakımın

ay canım çok sağol iyi ki söyledin hemen yaptım içtim bendede bazen bulantı oluyor tiksiniyorum ama hiç kusma olmadı inşallahta olmazda böyle böyle geçer sen nerde yaşıosun canım ben ankaradayım.

benlede bişi konuşmadılar ama bi tuhaf davranıyorlar :S

ay canım çok sağol iyi ki söyledin hemen yaptım içtim bendede bazen bulantı oluyor tiksiniyorum ama hiç kusma olmadı inşallahta olmazda böyle böyle geçer sen nerde yaşıosun canım ben ankaradayım.

inşallah iyi gelir ya , baş ağrısı da çekilcek dert değil ben istanbuldayım cnm

çok sevindim canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah <3

inşallah iyi gelir ya , baş ağrısı da çekilcek dert değil ben istanbuldayım cnm

inşallah geçer canım tekrardan teşekkürler.hım olsun istanbulda yakın sayılır :) şu 29 ekim geçsin hemen gideyim bende buarada canım sakın mantar yeme öyle olurda canın pizza çker o konserve mantar ve normal mantar hamileleri direk zehirliyormuş bazı besinler hamileyken bizde ters etki yaratıyor aklında olsun.bizim ofiste hamile bi arkadaş 2 kez zehirlendi mantar yüzünden..

satım 26 eylül çift çizgiyi 1 hafta önce gördüm ama henüz doktora gitmedim. biraz bekleyip inşallah kalp atışlarını görmeye gideceğim.

Rabbim keşke ikiz verse

eltim dün akşam mantar sote yapmış 1 tabak yolladı , dolapta duruyor Allahtan yememişim .. eve gidince ilk işim atmak olucak çok ilginç ya .. okadar zamandır hiçbişey göndermedi açılışı mantar yemeğiyle yapmış kadın . Tesadüf mü acaba yoksa amacı mı farklı , içime kurt düştü şimdi .. Çok sağol canım , iyiki yazdın bana gerçekten bilmiyordum.

ay bak malum olmuş demekki öyle bi anda aklıma geldi yazayım dedim iyi kide yazmışım ve sende yememişsin çünkü şimdi biz herşeyin başındayız Allah korusun onun o paniğini bile yaşamak çok kötü bak sana bi yazı linki buldum hem herkes okusun hepimizin aklında olsun.
Mantar yerken çok dikkat edilmeli ve mutlaka kültür mantarları tüketilmelidir. Hamilelik döneminde anne adayının bağışıklık sisteminin daha zayıf düşmesi nedeni ile mantar tüketiminde çok daha dikkatli olunmalıdır.

Aksi takdirde bebeğinizi kaybetme riski ile bile karşı karşıya kalabilirsiniz. Hamilelikte mantar yemek serbest olmakla beraber zehirlenme riskinin çok yüksek olması nedeni ile pek önerilmemektedir. Mantarın kültür mantarı olması, kesinlikle konserve mantar olmaması ve bizzat haşlanarak kendinizin pişirmesi durumunda çok aşırıya kaçılmadığı takdirde az miktarlarda tüketilebilir. Ancak konserve mantar kesinlikle tercih edilmemelidir.

kızlar içim içime sığmıyor bir heycan var içimdeee offf bebeğimi gördüğümiçinmi acabaaa
hee kızlar dr bana ilişki yasak dedi haberiniz olsun

Allah razı olsun ya , gerçekten düşüncesi bile kötü .. iyiki yazmışsın , Allah iyilikten ayırmasın , doğru insanları doğru zamanda çıkarsın karşımıza diye yıllardır dua ediyorum, Kabul olan duamsın belki de .. Eltim 2 çocuk annesi 40 yaşında kadın , bilerek yapmamıştır umarım. öyle ise bile Allaha havale ediyorum!!

kızlar içim içime sığmıyor bir heycan var içimdeee offf bebeğimi gördüğümiçinmi acabaaa
hee kızlar dr bana ilişki yasak dedi haberiniz olsun

Muhtemelen bebişi gördüğün içindir heycanın :)) ilişki neye göre yasak oluyor acaba detaylı bilgi verdimi size doktor. Bana o konuda herhangi bişey söylemedi , ben de sormayı unuttum .

cnmm bende bugün gittim dr 5+2 günlük hamişmişim suanlık hersy yolunda dedii haftaya kalp atışını duymaya cagırdı buarada karından baktıııı

Muhtemelen bebişi gördüğün içindir heycanın :)) ilişki neye göre yasak oluyor acaba detaylı bilgi verdimi size doktor. Bana o konuda herhangi bişey söylemedi , ben de sormayı unuttum .

suan bebegın tutunma asaması dedı allah korusun ters bısey olur dedı ve ve bu zamand bebekler rahımle hemen hemen aynı yerde dedı bende aaa yasakmı dıye cevap verdım doktor sokk :26: benı azgın bısı sandı neysem bole işteeee 1 ay falan daha yapmayın dediii :44:

canım sendende Allah razı olsun..Allah bizi herşeyden koruyor merak etme sen ama öyle ama böyle sonuçta ufacık bir can taşıyorsun belki dikkatsizliğine gelmiştir ama gerçekten bilerekte yaptıysa yazık yani vicdansızmış.bu eltiler bi cins oluyor zaten yahu benimkide hamile olduğumu duyunca öyle bi hayırlı olsun dediki zannedersin beter ol dedi..sürekli kendini oku arkadaşım nazar duası falan ve çok dikkat et kendine

Ben de bugün hamile oldugumu ögrendim

Allahima bin sükür...

çarsamba günü kan tahlimim Insallah degerlerim devam eder

Doğru söylüyorsun , sürekli bi ağırlık var üzerimde , nazar duası ezberlliyim bari boş boş oturuyorum işyerinde :) nedir bu eltilerden görümcelerden çektiğimiz hiç bilmiyorum.. düğünümü bile zehir ettiler valla anlatsam oturup ağlarsın Keşke diyorum iyi geçinebileceğim kardeşim gibi bi eltim olsaydı falan , görümcem desen ondan beter !! Allahtan kocam olanı biteni görüyor da huzurumuz kaçmıyor.. aynı evde yaşamayı bırak Aynı apartmanda olmak bile büyük bi sorun nee yazıkki

Allah hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Ve hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah.
Bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.Haftaya salı Rabbim izin verirse kalp atışı için gidecem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…