- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Doğru söylüyorsun , sürekli bi ağırlık var üzerimde , nazar duası ezberlliyim bari boş boş oturuyorum işyerinde :) nedir bu eltilerden görümcelerden çektiğimiz hiç bilmiyorum.. düğünümü bile zehir ettiler valla anlatsam oturup ağlarsınKeşke diyorum iyi geçinebileceğim kardeşim gibi bi eltim olsaydı falan , görümcem desen ondan beter !! Allahtan kocam olanı biteni görüyor da huzurumuz kaçmıyor.. aynı evde yaşamayı bırak Aynı apartmanda olmak bile büyük bi sorun nee yazıkki
Bende 5 haftalık hamileyim. 1 hafta önce öğrendim. Ama yerleşme kanamam başladı. Korkuyorum. Sizlerde durumlar nasıl?
Karın ve bel ağrınız var mı? Benim karnımda var
Merhaba
3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı geçen ay bıraktım. Bırakır bırakmaz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmişçok üzücü bir süreç yaşadım. Bu ay adetim 2 gün gecikti ama ben geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin etkisidir diye çok önemsemedim. Bugün eczaneden bişey alırken eşim gebelik testi de al dedi. Hiç umudum yoktu ama aldım. Eve gelip testi yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım sonuç 270.
Doktorumu yarın arayacağım ama sevinsem mi yoksa yine bişey olur mu diye çok kafam karışık.
Adet 2 gün gecikince 270 çıkan değer normal mıdır acaba?
Karın ve bel ağrınız var mı? Benim karnımda var
kızlar iş yeriniz hamileliğinizi nasıl karşıladı?bide doğum izni 10 haftaya çıkmış ama resmi onaylanmışmı bilmiyorum sizin bilginiz varmı
Merhaba
3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı geçen ay bıraktım. Bırakır bırakmaz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmişçok üzücü bir süreç yaşadım. Bu ay adetim 2 gün gecikti ama ben geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin etkisidir diye çok önemsemedim. Bugün eczaneden bişey alırken eşim gebelik testi de al dedi. Hiç umudum yoktu ama aldım. Eve gelip testi yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım sonuç 270.
Doktorumu yarın arayacağım ama sevinsem mi yoksa yine bişey olur mu diye çok kafam karışık.
Adet 2 gün gecikince 270 çıkan değer normal mıdır acaba?
ben de henüz işyerine söylemeyenlerdenim...inşallah herşey yolunda gitsin, ilk üç ayı atlatayım, ondan sonra söyleyeceğim. aslında masa başı çalıştığım için rahatım, şimdilik söyleme gereği duymadım. doğum izni toplamda 18 haftaya çıkacak deniyor ama kesinleşmedi diye biliyorum. inşallah sağlıklı gebelikler geçirirsek doğum öncesi 5 haftayı da doğum sonrasına aktarırız. 15 hafta iyi süre.. benim iş yerimde süt izinlerini de birleştirip topluca alabiliyorsun. oğlumda öyle yapmıştım. sizlerde durum ne?
ben söyledim daha izin konusu fılan cok erken dıye bısı konusulmadı ama kesınlesmedı 10 hafta dıye bılıorum
hıhı bu gruba sık sık gel sana sorulaırmız olur
sık sık gelmeye çalışıcam :) çalıştığım için çok fırsatım olmasa da gelirim :)
canım valla benim ilk gebeliğim hiç prosedür ne bilmiyorum daha erken diye oturup izin falanda konuşmadık sadece tebrik ettiler beni..kafama takılan maaşım üzerinden yatmıyor sigortam 300-400 tl eksik şimdi biz doğum iznindeki sürede devletten mi maaş alacağız yoksa işverendenmi?eğer çünkü devlettense benim çok kaybım olur ki çocuğumun rızkınıda yedirtmem gerçi ben doğum iznine ayrılmadan böyle bi konuma yapacağım eğer devletten alacaksam paramı ve sigortamı düzgün ödememeye cesaret edemezler çünkü cezası çok ağır değilmi?
ben devlette çalıştığım için özel sektörle ilgili çok ayrıntılı bilgim yok canım ne yazık ki...ama emin olmamakla birlikte, maaşını işverenden almaya devam edersin herhalde diye tahmin ediyorum. her çocuğun kendi rızkıyla geldiğine inanıyorum. inşallah hiç bir kaybın olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?