Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

benimde öyle canım tahmin edebilirim neler yapabildiklerini fesatlıkta hasetlikte tam puanlar dedikoducular kayınvalidem hakkında yanımda çekiştiriolar olurda bende konuşursam yetiştirip ortalık karıştıracaklar laf arıyolar bu kadar basitler ama hiç muhatap olmuyorum dediğin gibi şanslıyız eşlerimiz görüyor neyin ne olduğunu..hiç anlamıyorum yani neden insanların kalbi bu kadar kötü ama kimileri böyle hamileliğimi duymasıyla nevri döndü ama inmemek lazım böyle insanların seviyelerine hem bize stres sıkıntı yasak şimdi bebeğimiz hayata tutunuyor içimizde gerisi boş..bazen akraban olmayan insanlar daha hayırını istiyor kardeşten öte oluyor bu site iyi ki var dostlar kazanıyoruz birbirimize destek oluyoruz ne güzel.

merhaba anne adayları hepinize selam

Merhaba, bende hamile olduğumu Ekim'in ilk haftası öğrendim.
Hem de hiç ihtimal vermeyerek, beklemeyerek.
Bizim için gerçekten büyük bir sürpriz ve şok oldu, çünkü 2 sene daha düşünmüyorduk ama olan olmuş. Doktor buna da şaşırdı, bu şekilde olmaması lazım ama %1 ihtimal olmuş işte diye.

Ben karar verip, bilinçli planlayıp ve doktora o mutlu haberi almak için koşa koşa gitmeyi çok isterdim,
Hamile olduğumu öğrenince çok ağladım, ne yapacağımı bilemedim.

Eşim sevinçten çıldırdı ama benim yüzümden rahat rahat sevinemedi bile :)

Şu aralar bu fikre alışmaya çalışıyorum, ufak tefek bel ağrısı, ödem.. dışında hiçbir hamilelik belirtisi taşımadığım için ancak birkaç ay sonra ısınırım sanırım:)

Merhaba
3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı geçen ay bıraktım. Bırakır bırakmaz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş çok üzücü bir süreç yaşadım. Bu ay adetim 2 gün gecikti ama ben geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin etkisidir diye çok önemsemedim. Bugün eczaneden bişey alırken eşim gebelik testi de al dedi. Hiç umudum yoktu ama aldım. Eve gelip testi yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım sonuç 270.
Doktorumu yarın arayacağım ama sevinsem mi yoksa yine bişey olur mu diye çok kafam karışık.
Adet 2 gün gecikince 270 çıkan değer normal mıdır acaba?

Son düzenleme:

bence normal canım.
bir arkadaşımın bir gün geçmişti adeti bhcg si 305 çıkmış.
geçtiğimiz cuma da keseyi görmüşler.
inşallah sende de bir sıkıntı yoktur kese görünür.
2 gün sonra testi tekrarla.

kızlar iş yeriniz hamileliğinizi nasıl karşıladı?bide doğum izni 10 haftaya çıkmış ama resmi onaylanmışmı bilmiyorum sizin bilginiz varmı

ben de henüz işyerine söylemeyenlerdenim...inşallah herşey yolunda gitsin, ilk üç ayı atlatayım, ondan sonra söyleyeceğim. aslında masa başı çalıştığım için rahatım, şimdilik söyleme gereği duymadım. doğum izni toplamda 18 haftaya çıkacak deniyor ama kesinleşmedi diye biliyorum. inşallah sağlıklı gebelikler geçirirsek doğum öncesi 5 haftayı da doğum sonrasına aktarırız. 15 hafta iyi süre.. benim iş yerimde süt izinlerini de birleştirip topluca alabiliyorsun. oğlumda öyle yapmıştım. sizlerde durum ne?

Günaydın güzel annecikler...

2gün gecikmeye güzel sonuç bence benim 4.gün 1109 çıkmıştı.
seninde sonuç 2 ye katlarsa hergün 4.gün 1080 oluyor. Sen yarın testi tekrarla bence canım.

inşalllah hamilesindir bende ilki kimyasal gebelikti neler hissettiğini biliyorum..

canım valla benim ilk gebeliğim hiç prosedür ne bilmiyorum daha erken diye oturup izin falanda konuşmadık sadece tebrik ettiler beni..kafama takılan maaşım üzerinden yatmıyor sigortam 300-400 tl eksik şimdi biz doğum iznindeki sürede devletten mi maaş alacağız yoksa işverendenmi?eğer çünkü devlettense benim çok kaybım olur ki çocuğumun rızkınıda yedirtmem gerçi ben doğum iznine ayrılmadan böyle bi konuma yapacağım eğer devletten alacaksam paramı ve sigortamı düzgün ödememeye cesaret edemezler çünkü cezası çok ağır değilmi?

kızlar bende bu ay öğrendim hamile olduğumu :) 25 ekimde kan testi yatırdım 2069 cıktı hcg.. öncesinde de idrarda çıkmıştı. allah isteyen kimseye aratmadan versin inşallah. biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım.

kızlar bat 27 ekimdi dün akşam yani 28inde kahverengi az bi kanama geldi damla şeklinde ve dün akşamdan beri açık renk geliyor miktarı da normal adetime göre çok az.2.gün enyoğun olduğum gün olur ve kan pıhtıları gelirdi dünden beri 1ped dolmadı.bide normal akıntıyla karışık geliyor.implantasyon olabilir mi? yarın 2.aşılamanın iğnelerini kullanmaya başlamak için doktora gideceğim.idrar yapsam çıkar mı sizce?

merhaba arkadaşlar..nasıl geçiyo gebeliğiniz?
benm kasıklarıma ağrılar saplanıyo ara ara adet olcakmışım gibi hissediyorum.midem de bi tuhaf ,bulanıyo mu ağrıyo mu ekşiyo mu anlayamıyorum.geceleri rahat uyuyorum ama.sabah kalkınca bebişim de kendini hissettirmeye başlıyo henüz minicik ama 6haftalık :) korkuyorum bazen nasıl geçicek 8 ay diye.inşallah midem çok bulanmaz kusmam çünkü ileus hastalığım vardı benim 3 yıl önce geçti ama korkutuyo yine de.bağırsaklarım yapışıyodu birbirine ameliyatla veya hastanede 10 gün kadar aç susuz yatarak sadece damardan mamayla açılıyodu...bebiş büyüynce bağırsakları sıkıştırır mı acaba doktoruma daha soramadım
inşallah rabbim hepimize yardım eder..çalışıyorum okul arkadaşlarıma söyledim dün ki bana yardımcı olsunlar diye.müdürümü de bilgilendirsem iyi olur
8.haftada doktor kalp atışları için çağırdı..hepsi ayrı sevinç ...yaşatan rabbime şükürler olsun

ben devlette çalıştığım için özel sektörle ilgili çok ayrıntılı bilgim yok canım ne yazık ki...ama emin olmamakla birlikte, maaşını işverenden almaya devam edersin herhalde diye tahmin ediyorum. her çocuğun kendi rızkıyla geldiğine inanıyorum. inşallah hiç bir kaybın olmaz...

inşallah arkadaşım biz eşimle kendi imkanlarımızla evlendik bi sürü borç Allah hepimizin evine bolluk bereket versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…