Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım öncelikle hayırlı olsun, hepimiz aynı ayın hamilleleriyiz. bende istifa edeceğim gün öğrendim ki mecbur kaldım işte. ama doğum dan sonra kısmetse değiştircem işide sana soruyım dedim canım sen ne iş yapıyorsun boş oturuyorum demişin dee :):): inan ben bankada her gün bin tane adamla uğraşmaktan hayatımdan bezdim gerçekten bende oturucak iş arıyorum :)

ben academia ya gidiorum rahime hanıma.gebe kalmadan önce gitmiştim die ona gittim.bu gittiğimde memnun kalmazsam şanmed de bi bayan varmış onu düşünüorum.sende gidersen beni bilgilendirirmisin.

dün gittim şanmede aslında kadir yaman'a gidecektim çoğu öğretmen arkadaşlarım ona gitmişler. şanmeddeki mehmet ağar ondan daha iyiymiş ama daha yoğun diye onlar kadir yamana gitmişler ve çok memnun kalmışlar bende kadir yamana diye gittim ama o dolu diye mehmet ağara gittim nasip işte onda sıra buldum:) mehmet ağar iyi bi doktora benziyo iletişimi güzel ama ben biraz erken gitmişim kese görünmedi henüz haftaya gel dedi. doktordan memnun kaldım ancak hastane devlet hastanesi gibi yoğun ve kalabalık çok daraldım beklerden zaman geçsin diye bercestede oturduk ama yine içimiz rahat etmedi gittik hastanede bekledik falan.. yani hastane çok daralttı beni. bende bi kaç öğretmen arkadaşımdan da akademia daki orhan yanar'ı duydum ona gitmişler ve orda doğum yapmışlar çok memnunlarmış. haftaya da ona gideceğim inşallah. bi de ipekyoldaki ufuk tıp merkezinde pınar hanım var o da iyiymiş bi arkadaşım da onda doğum yapmış hem de problemli bir gebelik geçiriyomuş.. ben de gördüm iyi bir bayana benziyo o da aklında bulunsun :)

Geçen ay böyle bit tecrübe yaşayınca bu ay ister istemez korkuyorum. Umarım dediğin gibi güzel bir sonuçtur.
Doktorumla bu sabah telefonda konuştum yarın testi tekrarla dedi. Bakalım sonra neler olacak bekliyorum
Bu arada senin bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.

inşallah arkadaşım biz eşimle kendi imkanlarımızla evlendik bi sürü borç Allah hepimizin evine bolluk bereket versin inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım, biz de kimseden destek almadan evlenmiştik. ilk 1 sene toplam borç nerdeyse eşimle benim maaşımız kadardı ama Allah'a şükür hallettik hepsini. Yeter ki hepimiz sağlıklı olalım, gerisi boş. Ne güzel söylemişsin, Allah hepimizin evine bolluk bereket ve de sağlık versin inşallah..

nasılsın canım her şey yolundamı?

Canım ben inşaat firmasında çalışıyorum , ön muhassebe + sgk takibi . . 8 yıldır burdayım ve rahatım çok şükür. İnş güzel bi iş bulursun

Canım ben inşaat firmasında çalışıyorum , ön muhassebe + sgk takibi . . 8 yıldır burdayım ve rahatım çok şükür. İnş güzel bi iş bulursun

ay işallah canım sagolasın, işallah rahat bir iş bulabilirim, tabi doğum sonrasına kaldı bu şekilde hiçbir yere kıpırdayamam amaa .

Pardon cnm yaa 10 hafta dedik ama zaten 16 haftaydi 18 haftaya cikarilacak ins bizim doguma yetisir hatta diyelim ki yasa sen dogum iznindeyken cikti otomatikman senin iznin de uzuyo..arkilerinin oyle davranmasi gecici bi sure saskinlik diyelim baslarda oyle oluyo zaten sen normal bisey olmucak gibi davranirsan onlarin davranislari da normale donecektir merak etme :)

amin canım inşallah çıkar bekliorum dört gözle.ben normal davranıyorum valla kendileri bilirler hem bazen işime gelio uyku bastırdığında çaktırmadan kestirebiliyorum :))2 gündür zaten ayakta uyuyorum :))

ben de daha once bankada calismistim hayatimdan bezmistim..cok iyi yapmissin cnm sakin pisman olma kpss ye hazirlan bebisinle birlikte:)

ben de daha once bankada calismistim hayatimdan bezmistim..cok iyi yapmissin cnm sakin pisman olma kpss ye hazirlan bebisinle birlikte:)
Ayy pardon yaa istifa ettin sandm da bi an cnm 2004 kpss ye cok iyi hazirlan biliyrm bankada calisirken cok zor ders calismak ama en azindan haftasonlarini degerlendir

yeni hamişleeeeer nerdesiniiiiiiizzzz.....
ben gibi hala bişey hisetmeyenlermisiniz 5+4 günlük olduk ama maşalahh ne mide ne başka bişi yokkk iyiyemi yormalı
dün gece rüyasında eşim oğlu olcagını gormus hoplatıp zıplatıomus

ne güzel erkek bebek müjde demektir inşallah kısmetiyle güzel bir müjdeniz olur..canım bendede bir değişim yok galiba sorunsuz geçecek herşey şükürler olsun ki :)

ne güzel erkek bebek müjde demektir inşallah kısmetiyle güzel bir müjdeniz olur..canım bendede bir değişim yok galiba sorunsuz geçecek herşey şükürler olsun ki :)

inşallah cnmmm bend eaynı çalışıorum işteyim akşamları eşime nazlar yapıyorum bana yemekte yardımlar ediorr ama bişeyim yok ona naz yapıorum.. inşallah müjdeli haberdir yavrusumla kısmetımız acılır..

ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuorum bebegıme kendım bakma ısterım kmseye guvenemem ileride gene calsıırım sıkısırsAK ALLAK KERIM

hehehh iyi olmus :)
ayy baslarda cok uyuklaniyo yaa hakkaten oyy daha minicikler ama nasi etkiliyolar dimi hemen vucudumuzu..yerim ben onlari :*

benim de 5 +2 bende de seytan kulagina kursun hic bulanti fln yok ama zaten 40 gunden sora fln basliyoms bulantilar ins bizim olmaz yaa..ruyan da hayra ciksin belki cocugunuz girmistr esinin ruyasina :))
Ne olsun istiyosunuz cinsiyeti ?

benim de 5 +2 bende de seytan kulagina kursun hic bulanti fln yok ama zaten 40 gunden sora fln basliyoms bulantilar ins bizim olmaz yaa..ruyan da hayra ciksin belki cocugunuz girmistr esinin ruyasina :))
ne olsun istiyosunuz cinsiyeti ?

maaşallah dıyelım kız ben duydum 3. Haftadan kusanlar varmışş Ben iyim bogazlaırm az yanıyorr onuda ıdare ediorum
Bilmem kii belkide.. Ben kız istiorum eşim erkekkkkkkkkk istiyor Ben kızıorum eli ayagı düzgün olsun kız erkek fark etmez ilk evladım bende 2 side yok ve 1,5 yıl bekledim

bnde bu sabah öğrendim ve şoktayım hala ilk bebebğimi 9 haftalıkken kaybettim bu inş. sağlıklı olur dua edin benim için nolur

Ayy pardon yaa istifa ettin sandm da bi an cnm 2004 kpss ye cok iyi hazirlan biliyrm bankada calisirken cok zor ders calismak ama en azindan haftasonlarini degerlendir
malesef canım, kaldm işte, hamile olduğumu öğrenince kaldım, o son gün öğrenmem tam bir şok oldu zaten .
çok zor çalışmak , bide yoğun şubedeyim eğ bide bu hamilelik olunca her dk uyuyorum resmen. sen naptın canm bankadan çıkınca ? yine çalışyormusun yoksa evdemisin ?

hehehe yap vallahi benimkide yardım ediyor şükür eşlerimiz böyle bide zerre umursamayan hizmet bekleyen insanlar var Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın..annem bile öyle diyor 9 ayın tadını çıkar çabuk geçecek çünkü diye dilerim hepimizin musmutlu hamilelikleri olur mınnaklarla :) valla bende çalışmayı düşünmüyorum çalışırsamda inşallah Allah kendi yerimi açmayı nasip eder inşallah gönlümüze göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…