Doğru söylüyorsun , sürekli bi ağırlık var üzerimde , nazar duası ezberlliyim bari boş boş oturuyorum işyerinde :) nedir bu eltilerden görümcelerden çektiğimiz hiç bilmiyorum.. düğünümü bile zehir ettiler valla anlatsam oturup ağlarsınKeşke diyorum iyi geçinebileceğim kardeşim gibi bi eltim olsaydı falan , görümcem desen ondan beter !! Allahtan kocam olanı biteni görüyor da huzurumuz kaçmıyor.. aynı evde yaşamayı bırak Aynı apartmanda olmak bile büyük bi sorun nee yazıkki
ben academia ya gidiorum rahime hanıma.gebe kalmadan önce gitmiştim die ona gittim.bu gittiğimde memnun kalmazsam şanmed de bi bayan varmış onu düşünüorum.sende gidersen beni bilgilendirirmisin.
Günaydın güzel annecikler...
2gün gecikmeye güzel sonuç bence benim 4.gün 1109 çıkmıştı.
seninde sonuç 2 ye katlarsa hergün 4.gün 1080 oluyor. Sen yarın testi tekrarla bence canım.
inşalllah hamilesindir bende ilki kimyasal gebelikti neler hissettiğini biliyorum..
inşallah arkadaşım biz eşimle kendi imkanlarımızla evlendik bi sürü borç Allah hepimizin evine bolluk bereket versin inşallah
Doğru söylüyorsun , sürekli bi ağırlık var üzerimde , nazar duası ezberlliyim bari boş boş oturuyorum işyerinde :) nedir bu eltilerden görümcelerden çektiğimiz hiç bilmiyorum.. düğünümü bile zehir ettiler valla anlatsam oturup ağlarsınKeşke diyorum iyi geçinebileceğim kardeşim gibi bi eltim olsaydı falan , görümcem desen ondan beter !! Allahtan kocam olanı biteni görüyor da huzurumuz kaçmıyor.. aynı evde yaşamayı bırak Aynı apartmanda olmak bile büyük bi sorun nee yazıkki
canım öncelikle hayırlı olsun, hepimiz aynı ayın hamilleleriyiz. bende istifa edeceğim gün öğrendim ki mecbur kaldım işte. ama doğum dan sonra kısmetse değiştircem işide sana soruyım dedim canım sen ne iş yapıyorsun boş oturuyorum demişin dee :):): inan ben bankada her gün bin tane adamla uğraşmaktan hayatımdan bezdim gerçekten bende oturucak iş arıyorum :)
Canım ben inşaat firmasında çalışıyorum , ön muhassebe + sgk takibi . . 8 yıldır burdayım ve rahatım çok şükür. İnş güzel bi iş bulursun
Pardon cnm yaa 10 hafta dedik ama zaten 16 haftaydi 18 haftaya cikarilacak ins bizim doguma yetisir hatta diyelim ki yasa sen dogum iznindeyken cikti otomatikman senin iznin de uzuyo..arkilerinin oyle davranmasi gecici bi sure saskinlik diyelim baslarda oyle oluyo zaten sen normal bisey olmucak gibi davranirsan onlarin davranislari da normale donecektir merak etme :)ay evet ne güzel olur onayı verseler 1 gün bile kar ki 2 hafta süper olur hem doğumdan önce hem doğumdan sonra toplam 4 hafta süper bişi olurdu..ben mecburen söyledim hani zaten çıkartamazlar ama olurya acil bişi olur hastalanırsın bayılırsın bilsinler tabi Allah korusun..ben mimarım söyledim sevindiler ama şuan hiç işler yok bende sanki nasılsa gidici der gibi herşeyi kendi aralarında yapıolar bişeyde söylemek istemiyorum ama hiçmişim gibi kaldım yani
Pardon cnm yaa 10 hafta dedik ama zaten 16 haftaydi 18 haftaya cikarilacak ins bizim doguma yetisir hatta diyelim ki yasa sen dogum iznindeyken cikti otomatikman senin iznin de uzuyo..arkilerinin oyle davranmasi gecici bi sure saskinlik diyelim baslarda oyle oluyo zaten sen normal bisey olmucak gibi davranirsan onlarin davranislari da normale donecektir merak etme :)
ben de daha once bankada calismistim hayatimdan bezmistim..cok iyi yapmissin cnm sakin pisman olma kpss ye hazirlan bebisinle birlikte:)canım öncelikle hayırlı olsun, hepimiz aynı ayın hamilleleriyiz. bende istifa edeceğim gün öğrendim ki mecbur kaldım işte. ama doğum dan sonra kısmetse değiştircem işide sana soruyım dedim canım sen ne iş yapıyorsun boş oturuyorum demişin dee :):): inan ben bankada her gün bin tane adamla uğraşmaktan hayatımdan bezdim gerçekten bende oturucak iş arıyorum :)
Ayy pardon yaa istifa ettin sandm da bi an cnm 2004 kpss ye cok iyi hazirlan biliyrm bankada calisirken cok zor ders calismak ama en azindan haftasonlarini degerlendirben de daha once bankada calismistim hayatimdan bezmistim..cok iyi yapmissin cnm sakin pisman olma kpss ye hazirlan bebisinle birlikte:)
yeni hamişleeeeer nerdesiniiiiiiizzzz.....
ben gibi hala bişey hisetmeyenlermisiniz 5+4 günlük olduk ama maşalahh ne mide ne başka bişi yokkk iyiyemi yormalı
dün gece rüyasında eşim oğlu olcagını gormus hoplatıp zıplatıomus
ne güzel erkek bebek müjde demektir inşallah kısmetiyle güzel bir müjdeniz olur..canım bendede bir değişim yok galiba sorunsuz geçecek herşey şükürler olsun ki :)
hehehh iyi olmus :)amin canım inşallah çıkar bekliorum dört gözle.ben normal davranıyorum valla kendileri bilirler hem bazen işime gelio uyku bastırdığında çaktırmadan kestirebiliyorum :))2 gündür zaten ayakta uyuyorum :))
benim de 5 +2 bende de seytan kulagina kursun hic bulanti fln yok ama zaten 40 gunden sora fln basliyoms bulantilar ins bizim olmaz yaa..ruyan da hayra ciksin belki cocugunuz girmistr esinin ruyasina :))yeni hamişleeeeer nerdesiniiiiiiizzzz.....
ben gibi hala bişey hisetmeyenlermisiniz 5+4 günlük olduk ama maşalahh ne mide ne başka bişi yokkk iyiyemi yormalı
dün gece rüyasında eşim oğlu olcagını gormus hoplatıp zıplatıomus
benim de 5 +2 bende de seytan kulagina kursun hic bulanti fln yok ama zaten 40 gunden sora fln basliyoms bulantilar ins bizim olmaz yaa..ruyan da hayra ciksin belki cocugunuz girmistr esinin ruyasina :))
ne olsun istiyosunuz cinsiyeti ?
malesef canım, kaldm işte, hamile olduğumu öğrenince kaldım, o son gün öğrenmem tam bir şok oldu zaten .Ayy pardon yaa istifa ettin sandm da bi an cnm 2004 kpss ye cok iyi hazirlan biliyrm bankada calisirken cok zor ders calismak ama en azindan haftasonlarini degerlendir
inşallah cnmmm bend eaynı çalışıorum işteyim akşamları eşime nazlar yapıyorum bana yemekte yardımlar ediorrama bişeyim yok ona naz yapıorum.. inşallah müjdeli haberdir yavrusumla kısmetımız acılır..
ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuorum bebegıme kendım bakma ısterım kmseye guvenememileride gene calsıırım sıkısırsAK ALLAK KERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?