hehehh iyi olmus :)
ayy baslarda cok uyuklaniyo yaa hakkaten oyy daha minicikler ama nasi etkiliyolar dimi hemen vucudumuzu..yerim ben onlari :*
Tabi ki oncelikle azadan noksansiz, akilli, zeki, guzel cocuklarimiz olsun insallah benim de ilk hamileligim benim esim de erkek olsum istiyo ben de aslina bakarsan ilki erkek olsn istiyrm ama kiz cocugum da mutlaka olsn istediim icin Allah hayirlisini versn diyorum :)maaşallah dıyelım kız ben duydum 3. Haftadan kusanlar varmışşBen iyim bogazlaırm az yanıyorr onuda ıdare ediorum
Bilmem kii belkide.. Ben kız istiorum eşim erkekkkkkkkkk istiyorBen kızıorum eli ayagı düzgün olsun kız erkek fark etmez ilk evladım bende 2 side yok ve 1,5 yıl bekledim
Allah yardimcin olsn cnm cok fazla hareket etme nane-limon nar suyu adacayindan uzak dur..bnde bu sabah öğrendim ve şoktayım hala ilk bebebğimi 9 haftalıkken kaybettim bu inş. sağlıklı olur dua edin benim için nolur
hehehe yap vallahi benimkide yardım ediyor şükür eşlerimiz böyle bide zerre umursamayan hizmet bekleyen insanlar var Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın..annem bile öyle diyor 9 ayın tadını çıkar çabuk geçecek çünkü diye dilerim hepimizin musmutlu hamilelikleri olur mınnaklarla :) valla bende çalışmayı düşünmüyorum çalışırsamda inşallah Allah kendi yerimi açmayı nasip eder inşallah gönlümüze göre olur.
aynen cnm ben de merkez subede calisiyodum mevsimler geliyo geciyo benim hayattan haberim olmuyodu..ben memurluga atandm cnm cok sukur sabah 8 aksam 5 calismsk gibisi yokmus ins darisi sana olsn..malesef canım, kaldm işte, hamile olduğumu öğrenince kaldım, o son gün öğrenmem tam bir şok oldu zaten .
çok zor çalışmak , bide yoğun şubedeyim eğ bide bu hamilelik olunca her dk uyuyorum resmen. sen naptın canm bankadan çıkınca ? yine çalışyormusun yoksa evdemisin ?
Tabi ki oncelikle azadan noksansiz, akilli, zeki, guzel cocuklarimiz olsun insallah benim de ilk hamileligim benim esim de erkek olsum istiyo ben de aslina bakarsan ilki erkek olsn istiyrm ama kiz cocugum da mutlaka olsn istediim icin Allah hayirlisini versn diyorum :)
Biz hic beklemedik masallah ilk atista tuttu hehehehh :))
aynenn oyle cnm normalde meyveyi agzima almam simdi surekli sut meyve yogurt kuruyemis saglikli seyler tuketmeye calisiyrm..evet canım vallahi eşimin tespitine göre eskiden 5 ısırıkta yediğimi şimdi 2 ısırıkta bitiriyomuşum iştahım açıldı ama frenlemeye başladım yoksa tosuncuk olacağım :) zaten duyduğum andan beri şampuanımdan sabunuma rimelime kadar değiştirdim herşeyimi organik aldım içinde kimyasal olmayan insan içinde hayata tutunan bişey olduğunu anlayınca çok başka oluyor hele daha kalp atışını duymadım kim bilir nasıl hissedeceğim o zaman insanın bilmediği deneyimleri yaşayacak olması ne kadar güzel değilmi?
Hadi gozunuz aydin Allah hayirla kurtarsin kucaginiza almayi nasip etsin ins bol kismetli cocugunuz olsun :)bende hamileyim
Sizin de gozunuz aydin olsun :)Slm kizlar....
Bende 7+4 hamileyim cumartesi kalp atislarini duyacagiz insallah. Cok farkli bir duygu ne yapacagini bilemiyor insan
Cin tutmuyo diyolar yaa bana da kiz cikiyo cinde de..bi de uygulama indirdim onda erkek diyo bakalim ne cikicak hayirlisini versin tabi Allah benim hic erkek kardesim yok iyiki de olmamis diyorum mesela :)maşallah diyelim ozaman sana ilk atışta tutan azdır kocanı burdan tebrik ediorum ahahaahaha
hayırlı be cnm kız erkek ne fark eder çin takviminde kız yazıyor bana
maaşallah dıyelım kız ben duydum 3. Haftadan kusanlar varmışşBen iyim bogazlaırm az yanıyorr onuda ıdare ediorum
Bilmem kii belkide.. Ben kız istiorum eşim erkekkkkkkkkk istiyorBen kızıorum eli ayagı düzgün olsun kız erkek fark etmez ilk evladım bende 2 side yok ve 1,5 yıl bekledim
yoo abes olmaz niye olsun ki ama biraz bol gelebilir :)kızlar size bişi sorcammm şu hamiş tişörtler giymeye başlasammm cok mu abes olurrr cok heveslenıorummm
Sizin de gozunuz aydin olsun :)
Gittiniz mi doktora ilk gebeliginiz mi takviyelerinizi aliyo musunuz ?
Benim daha kalp atisini duymaya 3 haftam var galiba :)
kızlar size bişi sorcammm şu hamiş tişörtler giymeye başlasammm cok mu abes olurrr cok heveslenıorummm
kızlar size bişi sorcammm şu hamiş tişörtler giymeye başlasammm cok mu abes olurrr cok heveslenıorummm
benim 1 erkek kardeşim var çok da iyi anlaşırım aramızda 7 yaş var küçük benden bakalım eşim erkek olursa cok sevınır onun ıcınde erkek olsun dıorum allahın ısıne karısılmazmısssCin tutmuyo diyolar yaa bana da kiz cikiyo cinde de..bi de uygulama indirdim onda erkek diyo bakalim ne cikicak hayirlisini versin tabi Allah benim hic erkek kardesim yok iyiki de olmamis diyorum mesela :)
aynennn bende bogazlarım cok acıoo ve soyleme sayıp balgam var ama cıkaramıorum mıde bulantısı bu ay hamılerde hıcbırınde yok baksana kkımse mıdem bulanıor demıorr galıba daha erken bunlar ıcıntatlımm selam
boğazın çok yanıyo mu? benim de sabahları özellikle aşırı kuru kalkıyorum ve sanki boğaz enfeksiyonu olmuş gibi hissediyorum.. senin nasıl? ayrıca dediğin gibi ben de ne kustum ne bulantım var bu işte bi gariplik yok dimi????
yoo abes olmaz niye olsun ki ama biraz bol gelebilir :)
aynenn oyle cnm normalde meyveyi agzima almam simdi surekli sut meyve yogurt kuruyemis saglikli seyler tuketmeye calisiyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?