Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

hehehh iyi olmus :)
ayy baslarda cok uyuklaniyo yaa hakkaten oyy daha minicikler ama nasi etkiliyolar dimi hemen vucudumuzu..yerim ben onlari :*

evet canım vallahi eşimin tespitine göre eskiden 5 ısırıkta yediğimi şimdi 2 ısırıkta bitiriyomuşum iştahım açıldı ama frenlemeye başladım yoksa tosuncuk olacağım :) zaten duyduğum andan beri şampuanımdan sabunuma rimelime kadar değiştirdim herşeyimi organik aldım içinde kimyasal olmayan insan içinde hayata tutunan bişey olduğunu anlayınca çok başka oluyor hele daha kalp atışını duymadım kim bilir nasıl hissedeceğim o zaman insanın bilmediği deneyimleri yaşayacak olması ne kadar güzel değilmi?

Slm kizlar....
Bende 7+4 hamileyim cumartesi kalp atislarini duyacagiz insallah. Cok farkli bir duygu ne yapacagini bilemiyor insan

Tabi ki oncelikle azadan noksansiz, akilli, zeki, guzel cocuklarimiz olsun insallah benim de ilk hamileligim benim esim de erkek olsum istiyo ben de aslina bakarsan ilki erkek olsn istiyrm ama kiz cocugum da mutlaka olsn istediim icin Allah hayirlisini versn diyorum :)
Biz hic beklemedik masallah ilk atista tuttu hehehehh :))

bnde bu sabah öğrendim ve şoktayım hala ilk bebebğimi 9 haftalıkken kaybettim bu inş. sağlıklı olur dua edin benim için nolur
Allah yardimcin olsn cnm cok fazla hareket etme nane-limon nar suyu adacayindan uzak dur..

aynı şeyleri düşünüoruzzz bence zaman yavaş geçiorrr aşerdiniz bişeyler var mı? eşelrden neler istenior bakalım bende kendi işimi kurmak isterim amaaaa nee? :) cocugumla boll bol gezcem inşallahhhh

aynen cnm ben de merkez subede calisiyodum mevsimler geliyo geciyo benim hayattan haberim olmuyodu..ben memurluga atandm cnm cok sukur sabah 8 aksam 5 calismsk gibisi yokmus ins darisi sana olsn..

maşallah diyelim ozaman sana ilk atışta tutan azdır kocanı burdan tebrik ediorum ahahaahaha

hayırlı be cnm kız erkek ne fark eder çin takviminde kız yazıyor bana

aynenn oyle cnm normalde meyveyi agzima almam simdi surekli sut meyve yogurt kuruyemis saglikli seyler tuketmeye calisiyrm..

Slm kizlar....
Bende 7+4 hamileyim cumartesi kalp atislarini duyacagiz insallah. Cok farkli bir duygu ne yapacagini bilemiyor insan
Sizin de gozunuz aydin olsun :)
Gittiniz mi doktora ilk gebeliginiz mi takviyelerinizi aliyo musunuz ?
Benim daha kalp atisini duymaya 3 haftam var galiba :)

kızlar size bişi sorcammm şu hamiş tişörtler giymeye başlasammm cok mu abes olurrr cok heveslenıorummm

maşallah diyelim ozaman sana ilk atışta tutan azdır kocanı burdan tebrik ediorum ahahaahaha

hayırlı be cnm kız erkek ne fark eder çin takviminde kız yazıyor bana
Cin tutmuyo diyolar yaa bana da kiz cikiyo cinde de..bi de uygulama indirdim onda erkek diyo bakalim ne cikicak hayirlisini versin tabi Allah benim hic erkek kardesim yok iyiki de olmamis diyorum mesela :)

tatlımm selam
boğazın çok yanıyo mu? benim de sabahları özellikle aşırı kuru kalkıyorum ve sanki boğaz enfeksiyonu olmuş gibi hissediyorum.. senin nasıl? ayrıca dediğin gibi ben de ne kustum ne bulantım var bu işte bi gariplik yok dimi????

kızlar size bişi sorcammm şu hamiş tişörtler giymeye başlasammm cok mu abes olurrr cok heveslenıorummm

hehehe senmi benmi bende geçen girdim baktım falan heveslendim hatta hamile taytı alıyım bari dedim onun bile hep büyük bedeni vardı ama düşünüyorum bari alıyımda o tşörtlerden evde giyeyim die :)) acaba ne zaman çıkacak iyice göbüşlerimiz :)

Cin tutmuyo diyolar yaa bana da kiz cikiyo cinde de..bi de uygulama indirdim onda erkek diyo bakalim ne cikicak hayirlisini versin tabi Allah benim hic erkek kardesim yok iyiki de olmamis diyorum mesela :)
benim 1 erkek kardeşim var çok da iyi anlaşırım aramızda 7 yaş var küçük benden bakalım eşim erkek olursa cok sevınır onun ıcınde erkek olsun dıorum allahın ısıne karısılmazmısss Dd
aynennn bende bogazlarım cok acıoo ve soyleme sayıp balgam var ama cıkaramıorum mıde bulantısı bu ay hamılerde hıcbırınde yok baksana kkımse mıdem bulanıor demıorr galıba daha erken bunlar ıcın
yoo abes olmaz niye olsun ki ama biraz bol gelebilir :)

ben zaten tombulum canııım bence tam olur gobekımde varrr :))) soranalra 5 aylık deriz bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…