- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
bogaz yanmasi bende de olmustu ama ardina hemen grip olunca hamilelige vermedim ben salgin var simdi belki seninki de ondan olablr..tatlımm selam
boğazın çok yanıyo mu? benim de sabahları özellikle aşırı kuru kalkıyorum ve sanki boğaz enfeksiyonu olmuş gibi hissediyorum.. senin nasıl? ayrıca dediğin gibi ben de ne kustum ne bulantım var bu işte bi gariplik yok dimi????
7-8 hafta arasi sanirim..ben ctesi gittim doktora hic bi sorun yok 1 ay sora gel tekrar bakalim hem kalp atislarini da duyariz dedi o zaman da 8+5 olcak coktan atiyomus kalbi zaten o zmn da..kalp atışları ne zaman duyuluyo?
amiiin cnm bnm ins hepimiz saglikli bi sekilde dunyaya getiririz bebislerimizi :))yarasın arkadaşım ikinizede bol bol vitamin olsun sağlıkla geri dönsün her yediğin inşallah
heheh ben tombul anne olarak ancak olur bana sımdıhehehe senmi benmi bende geçen girdim baktım falan heveslendim hatta hamile taytı alıyım bari dedim onun bile hep büyük bedeni vardı ama düşünüyorum bari alıyımda o tşörtlerden evde giyeyim die :)) acaba ne zaman çıkacak iyice göbüşlerimiz :)
nazar degmesinden korkuorum ama ben mıllete hep hamısım dıye avazı cıktıgı akdar bagırdımhevesini kırmayayım amanazar değdirme bence
bogaz yanmasi bende de olmustu ama ardina hemen grip olunca hamilelige vermedim ben salgin var simdi belki seninki de ondan olablr..
Bulanti olmasi saglikli bi hamilelik oldugunu gosteriyomus ama bulantinin olmamasi da tabi sagliksiz bi hamilelik anlamina gelmiyomus..ins bulantimiz olmadan saglikli bi sekilde bebislermizi dunyaya getiririz insallahhh
bogaz yanmasi bende de olmustu ama ardina hemen grip olunca hamilelige vermedim ben salgin var simdi belki seninki de ondan olablr..
Bulanti olmasi saglikli bi hamilelik oldugunu gosteriyomus ama bulantinin olmamasi da tabi sagliksiz bi hamilelik anlamina gelmiyomus..ins bulantimiz olmadan saglikli bi sekilde bebislermizi dunyaya getiririz insallahhh
Sizin de gozunuz aydin olsun :)
Gittiniz mi doktora ilk gebeliginiz mi takviyelerinizi aliyo musunuz ?
Benim daha kalp atisini duymaya 3 haftam var galiba :)
heheh ben tombul anne olarak ancak olur bana sımdı
nazar degmesinden korkuorum ama ben mıllete hep hamısım dıye avazı cıktıgı akdar bagırdımDD
nasıll yaniiiiiiiii mıdemız bulanması saglıklı hamısmı demekkkkkkyaaa korkutmaaa benii :26:
dün gittim şanmede aslında kadir yaman'a gidecektim çoğu öğretmen arkadaşlarım ona gitmişler. şanmeddeki mehmet ağar ondan daha iyiymiş ama daha yoğun diye onlar kadir yamana gitmişler ve çok memnun kalmışlar bende kadir yamana diye gittim ama o dolu diye mehmet ağara gittim nasip işte onda sıra buldum:) mehmet ağar iyi bi doktora benziyo iletişimi güzel ama ben biraz erken gitmişim kese görünmedi henüz haftaya gel dedi. doktordan memnun kaldım ancak hastane devlet hastanesi gibi yoğun ve kalabalık çok daraldım beklerden zaman geçsin diye bercestede oturduk ama yine içimiz rahat etmedi gittik hastanede bekledik falan.. yani hastane çok daralttı beni. bende bi kaç öğretmen arkadaşımdan da akademia daki orhan yanar'ı duydum ona gitmişler ve orda doğum yapmışlar çok memnunlarmış. haftaya da ona gideceğim inşallah. bi de ipekyoldaki ufuk tıp merkezinde pınar hanım var o da iyiymiş bi arkadaşım da onda doğum yapmış hem de problemli bir gebelik geçiriyomuş.. ben de gördüm iyi bir bayana benziyo o da aklında bulunsun :)
kızlar şampuanınızı duş jelinizi falan değiştirdiniz değilmi?
yaa ben onu değiştirmeyi hiç düşünmemiştim ne alsak ki sen ne kullanıyosun şimdi :26:kızlar şampuanınızı duş jelinizi falan değiştirdiniz değilmi?
hayır canım korkma hani insanlar bende bulantı oluyo bi eksiklik mi var acaba da midem bulanıyo falan diye düşünüyolarmış ya o yüzden yazdım bunu yoksa bulantısız hamilelik geçiren tanıdıklarım var ve maşallah çok sağlıklı çocukları diğer çocuklardan 1 adım öndeler..
ben değiştirmedimneden ki :26:
yoo değiştirmek mi gerekiyormuş? ne kullanmalıymışız ki?kızlar şampuanınızı duş jelinizi falan değiştirdiniz değilmi?
Maşallah diyelim o zaman takviye sadece folik asit mi kullanıyosun? ben aslında omega 3 kullanmak istiyrm ama doktor şimdiden yüklenmeye gerek yok 3 aydan sora kullanırsın onu dedi ama benim bildiğim normal insanların bile kullanması gerektiği ve ilk 3 ayda bebeğin beyin dokusu oluşuyomuş kullanmamız gerekmez mi?Evt ilk gebeligim doktora gittim takviye aliyorum .
Zaten doktorumda atislari duyunca rahatlarim dedi bir sikinti yok gorunen bu dedi
yaa ben onu değiştirmeyi hiç düşünmemiştim ne alsak ki sen ne kullanıyosun şimdi :26:
ne bilim hep forumlarda değiştirin falan yazıyordu bende gittim sebamed aldım duş jelinide çöpe attım parabensiz bebek sabunu aldım..ilk 3 ay çok önemli kesinlikle kimyasallardan kaçının oje falan sürmeyin çünkü asetonun içindeki kimyasal zararlı diyorlar.genelde forumdaki hamişlerde ya bebek şampuanı almışlar yada sebamed hatta roll on yerinde gratisten kristal taş aldım çok memnunum ondan..
ben zaten oje fılan surmemmm bende hafta sonu alısverıse gııdnce degıstereyım barııı sebamed dalin alsakkk ama ben sac kremsız saclarım acılma onu ne yapıcazzz :26:
Maşallah diyelim o zaman takviye sadece folik asit mi kullanıyosun? ben aslında omega 3 kullanmak istiyrm ama doktor şimdiden yüklenmeye gerek yok 3 aydan sora kullanırsın onu dedi ama benim bildiğim normal insanların bile kullanması gerektiği ve ilk 3 ayda bebeğin beyin dokusu oluşuyomuş kullanmamız gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?