Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

sebamed in parabensiz şampuanını aldım içeriği bebek şampuanıyla aynı yada bebek şampuanı al canım.oje falanda sürme şu 3 ay özellikle.
tmm cnm uyardığın iyi oldu ayy ne güzel yaa sizden yeni yeni şeylr öğreniyorum :))

ben zaten oje fılan surmemmm bende hafta sonu alısverıse gııdnce degıstereyım barııı sebamed dalin alsakkk ama ben sac kremsız saclarım acılma onu ne yapıcazzz :26:

benim de boya var aynen kremsiz açılmıyor bende bu hafta saçlarımı kestiricem..

benimde kremsiz açılmaz normalde ama bu sebamed in aldığım şampuanında şey yazıo krem gerektirmez ben kuru ve yıpranmış saç için olanını aldım gerçektende hiç keçe gibi yapmadı sizde ondan alın

hmmm denemk laızm bebısler ıcın

kizlar bende hamileyim :) eylul 25 de adet olmustum en son. 3 gundur test yapiyorum. sillik cizgiler bugun nihayet koyulasti. ben rusyada yasiyorum. doktora gittim, asik suratlilar ya. kan tahlili bile yapmadi. heycanimi bile yasayamadim. 12 kasimda ultrasona gel dedi. anlamadim gitti. ailelerimize de diyemiyoruz simdi, demelimiyiz sizce. yoksa ultrasonumu bekleyelim. karar veremedim

gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum cnm daha önce başına geldi mi böyle bişey? bi de muz ye derler uyuşması olana bi ye istersen..

yok gelmedi canım tamam bi muz yiyeyim akşam. gebelikten zannediyorum herşeyi de.. bi de benim çooooooooooookkk uykum var sizin nasıl?

cnm 2 çizgi varsa hamişsin merak etmeee annenlere diyebilirsin
haa canım bide eğer ruj kullanıosan onuda organik al çünkü ister istemez yalıyoruz ağzımıza giren herşey bebişe gidiyor ben onuda değiştirdim :))

ay bu sıra makyaj yapmak gelmıor ıcımden cok halsız uyanıorum işe hemen cıkıp gelıroum

ayy canım hadi gözün aydın sen bizle takıl boşver o asık suratları
demek ki direkt keseye bakıcaklar endişelenme inşallah bi sorun olmuycak..ben idrar testinde pozitif çıkar çıkmaz sölemiştim annemlere sen bilirsin cnm

yok gelmedi canım tamam bi muz yiyeyim akşam. gebelikten zannediyorum herşeyi de.. bi de benim çooooooooooookkk uykum var sizin nasıl?

ah sorma iş yerinde öğleden sonra siz olmasanız masaya yığılacağım Allahtan yazışıyoruz ama gerçekten sabah akşam muz ye bebişede sanada çok çok faydalı.uyuşma bende oluyodu sağ kolumda ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum 2 gün sonra öğrenmiştim belki seninkide öyledir mesela bende delicesine baş ağrısı oluo ama normalmiş ağrıyınca sağolsun forumdan arkadaş tavsiye etti suyuma limon sıkıp içiyorum cidden geçiriyor seninde aklında olsun belki ağrır

aynen aynen canım ben de acayip uyukluyorum geçen gün işyerinde dalıp dalıp gittim :)

ya cnm batıl inanç biliorum ama bızım buyukler hamıleyken sac kestırmeye ızın vermezler neymiş çocugun ömrü kısalırmışş :44:

ya öyle bende ablama kestirtmemiştim o inanışa uyarak ama ben daha kimseye söylemedim gebe olduğumu yani aileden.. eşimle karar almıştık çalışmalara başlayınca 2 ay söylemeyelim demiştik o şimdi senin kararın diyo sen ne zaman dersen diyo bende bu hafta içinde kestirip daha sonrasında da söylemeyi düşünüyorum. çünkü içimde tutmak çok zor ve gerçekten çok garip insan paylaşmak istiyo sevdikleriyle.. yani saç kestirme konusunda haince planlarım var ve böylece kimse bişey diyemeyecek.. çok fenayım dimiiii

sağol canım teşekkür ederim deniycem akşam hem muzu hemde limonlu suyu.. gerçekten benim de inanılmaz baş ağrım var ve daha ilk ayımızdayız.uyku hamilelerde olur diye bilirim ama daha şimdiden fazla mı acaba diye düşünmeye başladım kendimi çok yorgun hissediyorum..

aynen cnm ben de merkez subede calisiyodum mevsimler geliyo geciyo benim hayattan haberim olmuyodu..ben memurluga atandm cnm cok sukur sabah 8 aksam 5 calismsk gibisi yokmus ins darisi sana olsn..

Ayhh ne güzel canımm, allah kurtarmış seni, benimde bu seneki hedefimdi bu istifa edip ders çalışmak ama kalakaldım malesef, siz nasıl atandnız, gerçekten büyük başarı bankadayken çalışmak büyük başarı tebrikler . bana ne tavsiye edersin canım ?

hahhahha çok hem de ben de sölemiim diyorum ama teyzem arkilerim hep rüyalarında beni hamile görüyolarmış hehehe :)
ben de diyodum kestiririm diye ama bunu duyunca ben de vazgeçtim batıl matıl olsun..
şimdi doğum sorasına planlarım var saçlarım şimdi sarı kendi saç rengime dönücem o zamana belime kadar gelir zaten saçlarım spora da giderim veririm kiloları ohh misss

yok tatlım çok normal bende bugün okudumda bebek şuan gelişim aşamasında olduğu için ve vücudumuz değişim yaşadığı için fazla enerji tüketiyoruz bulabildiğiniz her fırsatta uyuyun ve dinlenin diyorlar çünkü en hızlı gelişim ve oluşum 3 ayda o yüzden hiç takma kafanı bende öyleyim çok yorgun hissediyorum kendimi neler yapıo bize mınnaklar ama herşeye değer küçük popolular :))

Tatlım ben bankanın sınavına hazırlanmıştım o bilgilerimle kpss ye girdim öylesine Allah tan girmişim iyi bi puan aldım ve atandım..yoksa bankadayken ders çalışmak imkansız gibi bişe..zaten senin şu an istifa etmen mantıksız olur cnm zaten doğum iznine ayrılcaksn e bi çocuğun masrafı da az olmuyo, ardından süt iznin de olucak..peki tazminat falan isteniyo mu sizin bankadan şu kadar süre çalışman gerekiyodu falan gibisinden?

kızlar meraba bende ekim hamişlerindenim uyuyorum(!) şu an işyerinde nasıl tatlı bi uykudur bu gelen ah bide yatıp şöyle horul horul uyuyabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…