hahhahha çok hem deben de sölemiim diyorum ama teyzem arkilerim hep rüyalarında beni hamile görüyolarmış hehehe :)
ben de diyodum kestiririm diye ama bunu duyunca ben de vazgeçtim batıl matıl olsun..
şimdi doğum sorasına planlarım var saçlarım şimdi sarı kendi saç rengime dönücem o zamana belime kadar gelir zaten saçlarım spora da giderim veririm kiloları ohh misss
Tatlım ben bankanın sınavına hazırlanmıştım o bilgilerimle kpss ye girdim öylesine Allah tan girmişim iyi bi puan aldım ve atandım..yoksa bankadayken ders çalışmak imkansız gibi bişe..zaten senin şu an istifa etmen mantıksız olur cnm zaten doğum iznine ayrılcaksn e bi çocuğun masrafı da az olmuyo, ardından süt iznin de olucak..peki tazminat falan isteniyo mu sizin bankadan şu kadar süre çalışman gerekiyodu falan gibisinden?
ha tamam o zmn en azından tazminattan kurtulursun önümüzdeki 8 ay seni çok yoracak ondan sora da istediğin zmn bırakablrsn zaten ihbar süreni doldurduğun sürece kuruş ödemeden ayrılırsın bankadan..ama tabi 2014 düz memurluk için falan çok önemli olduğu için cnm sen yine de az az bakıver derslere biliyrm çok zor amavar var olmazmı 5 sene çalışma şart vardı , ben evlilik nedeniyle çıkıcaktm, hoş zaten 5 sene olucak yılbaşında . bu sene kursada yazılmıştım ama hiç gidemedim, uykudan, bi kere gittim bir daha yok yaniii: off ben nasıl bu bankadan kurtulcamm :
heleki çocuk olunca daha zor olucakk,
ayy canım hadi gözün aydın sen bizle takıl boşver o asık suratları
demek ki direkt keseye bakıcaklar endişelenme inşallah bi sorun olmuycak..ben idrar testinde pozitif çıkar çıkmaz sölemiştim annemlere sen bilirsin cnm
ha tamam o zmn en azından tazminattan kurtulursun önümüzdeki 8 ay seni çok yoracak ondan sora da istediğin zmn bırakablrsn zaten ihbar süreni doldurduğun sürece kuruş ödemeden ayrılırsın bankadan..ama tabi 2014 düz memurluk için falan çok önemli olduğu için cnm sen yine de az az bakıver derslere biliyrm çok zor ama
hayırlı olsun cnm.bnm de 6 ekimde adet olmam lazım bugün günüm olmadım içime kurt düştü saat
gecenin 1 i merak ettim siteye girdim yani adet sancılarım karın ağrısı bel ağrısı bn adetten 8 gün önce pembe bol bişe geldi kan gibi de değildi sonra gelmedi daha şimdi de adetim gecikti umutlanıyorum 2 yıllık evliyim bnm da sağlıklı tombul tatlı bi bebişim olsun istiyorum dualarınızı bekliyorum inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir.
bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız bende yapayım :26::26:
selam , bende hamile olduğumu öğredim :)
battan 1 gün sonraki kan değerim 946ikiz olabilir mi acaba kızlar?
merhaba arkadaslarhayırlı olsun hamıslıgınız.......bişey sormak isterim siz tecrübeli hamişlere allahım banada nasıp etsin inş...
benim adetime 6 gün var sol tarafımda batmalar oluyo acaba adet belirtisi midir bu?
Aylardır bu sayfalarda yorum okudum hep . Çok şükür Rabb'ime bende hamileyim sonundaama henüz eşime bile söylemedim öğrenmeli 3 gün oluyor bu birazda doktor tavsiyesinde henüz bebek çok küçük haftaya gel keseyi görelim ondan sonra söyleriz dedi.hala inanamıyorum belkide çok fazla bir belirtisini hissetmediğim içindir çok şükür iyiyim inşallah bundan sonrada böyle devam ederiz.. Rabbim şu anda bu satırları okuyupta özenip dua eden isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben yaşadım eminim sizlerde yaşayacaksınız 'sabırlı olun dua edin gerisini Allah'a bırakın .....
Adet belirtisinde olabilir ama canım gerçi benimde olmuştu böyle ama adetim 1-2 gün geçmişti hafif bel ağrısı kasıklarda batma koku hassasiyeti .... Bence 2 hafta bekle sonra bir test yaptırırsın inşallah o ay bu ay dair hadi bakalımmerhaba arkadaslarhayırlı olsun hamıslıgınız.......bişey sormak isterim siz tecrübeli hamişlere allahım banada nasıp etsin inş...
benim adetime 6 gün var sol tarafımda batmalar oluyo acaba adet belirtisi midir bu?
olabilir ama benim gebelik belirtilerimde de kasık agrısı tabiki batma tarzında oluyor hep...
hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..
Adet belirtisinde olabilir ama canım gerçi benimde olmuştu böyle ama adetim 1-2 gün geçmişti hafif bel ağrısı kasıklarda batma koku hassasiyeti .... Bence 2 hafta bekle sonra bir test yaptırırsın inşallah o ay bu ay dair hadi bakalım
Son adet gördüğün günden sonra kaç hafta geçtiyse o kadar haftalık hamilesin diye hesaplanıyor diye biliyorum zaten hcg değerindende belli oluyor
o ancak ultrasonda belli olur çünkü ben bundan 3 ay önce kürtaj oldum benimde hep yüksek seyrediyodu ama tekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?