Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ayyy işin o boyutunu düşünmedim acaba annemde beni görmüş müdür? hıhıhıııı :) neyse bakalım ya ben biraz daha düşüneyim.. benim de sarı saçlarım ve uçları da çok bakımsızlaştı.. ay kafam karıştıııııııı

var var olmazmı 5 sene çalışma şart vardı , ben evlilik nedeniyle çıkıcaktm, hoş zaten 5 sene olucak yılbaşında . bu sene kursada yazılmıştım ama hiç gidemedim, uykudan, bi kere gittim bir daha yok yaniii: off ben nasıl bu bankadan kurtulcamm :

heleki çocuk olunca daha zor olucakk,

ha tamam o zmn en azından tazminattan kurtulursun önümüzdeki 8 ay seni çok yoracak ondan sora da istediğin zmn bırakablrsn zaten ihbar süreni doldurduğun sürece kuruş ödemeden ayrılırsın bankadan..ama tabi 2014 düz memurluk için falan çok önemli olduğu için cnm sen yine de az az bakıver derslere biliyrm çok zor ama

haklisin aslinda :) burdaki insanlar cekilcek gibi degil. kadina sirita sirta hamileyim diyorum bana bebegi istiyormusun diyor. ah bnm cnm yurdumun doktoru olcaktiki ... bi an once solemek istiyorum herkese :)))) bi de biraz plansiz bir bebis oldu. yani cok yogun bir donemde. simdi rusyada master yapiyorum, 6 gun dersim var. kendimi yormamaya calisiyorum. doktorum universitenin icinde zaten. ama heycanla bekliyoruz bebisimizi

yok evlilik nedeniyle çıksaydm zaten tazminat ödemiycektim ben üstüne alıcaktm tazmaniat ama olmadııı

Ay benan aynı gün evlenmişiz :) bende bebek istiyorum denemeler 3 aydır devam ediyor ama bakalım hayırlısı :) seninde inşallah bebiş vardır.

selam , bende hamile olduğumu öğredim :)

battan 1 gün sonraki kan değerim 946 ikiz olabilir mi acaba kızlar?

bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız bende yapayım :26::26:

Aylardır bu sayfalarda yorum okudum hep . Çok şükür Rabb'ime bende hamileyim sonunda ama henüz eşime bile söylemedim öğrenmeli 3 gün oluyor bu birazda doktor tavsiyesinde henüz bebek çok küçük haftaya gel keseyi görelim ondan sonra söyleriz dedi.hala inanamıyorum belkide çok fazla bir belirtisini hissetmediğim içindir çok şükür iyiyim inşallah bundan sonrada böyle devam ederiz.. Rabbim şu anda bu satırları okuyupta özenip dua eden isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben yaşadım eminim sizlerde yaşayacaksınız 'sabırlı olun dua edin gerisini Allah'a bırakın .....

merhaba arkadaslar hayırlı olsun hamıslıgınız.......bişey sormak isterim siz tecrübeli hamişlere allahım banada nasıp etsin inş...

benim adetime 6 gün var sol tarafımda batmalar oluyo acaba adet belirtisi midir bu?

olabilir ama benim gebelik belirtilerimde de kasık agrısı tabiki batma tarzında oluyor hep...

hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

Adet belirtisinde olabilir ama canım gerçi benimde olmuştu böyle ama adetim 1-2 gün geçmişti hafif bel ağrısı kasıklarda batma koku hassasiyeti .... Bence 2 hafta bekle sonra bir test yaptırırsın inşallah o ay bu ay dair hadi bakalım

olabilir ama benim gebelik belirtilerimde de kasık agrısı tabiki batma tarzında oluyor hep...

tesekkür ederim cevap verdiğin için..... normal gebelik testi yapsam cıkar mı? sizin bat ne zamandı , ne zaman ögrendiniz?

neeeee 2 hafta mı allahım nasıl beklicem.....inş dediğin gibi o ay bu aydır...... belirti aramak istemiyorum sonunda üzülmemek için bakalım ....

Son adet gördüğün günden sonra kaç hafta geçtiyse o kadar haftalık hamilesin diye hesaplanıyor diye biliyorum zaten hcg değerindende belli oluyor

21 ekim bat tarihimdi 22 ekimde kan testindeki sonucum yani 4haftalık sonucum 946 . Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsinde ikizi tek farketmez zaten ama işte merak ettim
o ancak ultrasonda belli olur çünkü ben bundan 3 ay önce kürtaj oldum benimde hep yüksek seyrediyodu ama tekti..

benimde daha önceki kürtajımdaki değerim battan 10gün sonraki değerim 546 idi.. o yüzden şimdi acabalara düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…