tesekkür ederim cevap verdiğin için..... normal gebelik testi yapsam cıkar mı? sizin bat ne zamandı , ne zaman ögrendiniz?
sen ne zaman kürtaj oldun?
cuma günü keseyi görmeye gidicem bende
bat dündü bugün ögrendim ben..
hayırlı olsun...sagsalım bebeginizi kucagınıza alırsınız inş......
amin Allah sanada en kısa zamanda saglıklı bir şekilde gebelik nasip etsin İnşallah.
bak ben bide polikistik overliyim tedaviye başlayacaktık önümüzdeki ay hala rüyadayım sanki ya :)
bende yarın doktoruma gidicem tedaviye başlayacaktık:)) daha bu ayın 21.inde gittim birşey yoktu beta hcgem 2 çıkmıştı ilginç geç döllennme oldu heralde..
neeeee 2 hafta mı allahım nasıl beklicem.....inş dediğin gibi o ay bu aydır...... belirti aramak istemiyorum sonunda üzülmemek için bakalım ....
senin içinde hayırlısı olsun canım,inşallah hamilesindir
al benden de okadar hiç beklentim yoktu ,mantar için tedavi görüyordum hatta.. bi arar ağlayıp zırladım olmayacak hiç bebeğim diye .. adetime 4 gün kala pembe akıntım oldu hah dedim erkenden gelecek bu ay.. (sanırım yerleşme kanamasıymış) .idrar testide yaptım böyle çok hafif ikinci çizgiler çıktı 25.dkkadan sonra olunca amann test yeterliliğini kaybetmiş ,bozuk bunlar dedim.. kan tetsinde bu kadar yuksek bi değer beklemiyordum şahsen..
hamilelğini yeni öğrenen arkadaşları da tebrik ederiz inşallah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim :)
son 1 gün kaldı haydi hanımlaaaar :))))
bnde bu sabah öğrendim ve şoktayım hala ilk bebebğimi 9 haftalıkken kaybettim bu inş. sağlıklı olur dua edin benim için nolur
gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum cnm daha önce başına geldi mi böyle bişey? bi de muz ye derler uyuşması olana bi ye istersen..
merhabalar iki yıllık evliyim son yedi aydır cocuk istiyoruz cok arastırdım cok okudum dergiler kitaplar.magazalarda cocuk kıyafetlerine hep imrenerek baktım okadar cok istiyorduk ki ama gel gelelim bir türlü hamile kalamıyordum heveslerim söndü hepsini rafa kaldırdım kafamdan olcakmı acaba bu ay bebegimiz diye düşüncesini kafamdan attım hayatıma devam ettim. dedik eşimle artık kontrole gidelim ne varsa cıksın dedik dün smear testi ve kan talili yaptı vajinal ultrosondan rahmime baktı neyse testleri verdik adetimin üçüncü gününe randevu verdii eve geldik olmaz ama dedim yinede merak ettim kan tahlilini aradım cıkmıs ama bilgi veremeyiz doktorunuzdan alın dedi neyse eltimle konustuk kanda cıkan gebelik testindede cıkar dedi varsa yap hemen dedi kapattım tfnu olmaz ama dedim hadi deneyeyim dedim elimdede bi tane vardı uzun süredir duruyordu neyse yaptım saniyeler içinde birinci ve ikinci çizgi belirdi once önemsemedim bana öyle geldi sandım tekrar göz ucuyla baktım baya baya ikiside belirgin olmaya basladı esimi cagırdım hemen oda baktı nasıl sevindik o an birbirimize sarıldık inanmak cok zordu cünkü hic beklemedigimiz bir anda oldu gercektende kafaya takmamak gerekirmiş k.k deki yazılar bana cok yardımcı oldu tşkler. doktora gittigimizde hamileymişim zaten cok sasırdık cok.bugün doktora gitcektim ama dün hastaneden geldikten sonra fena grip oldum gidemedim esimde hastaneye gitmiş bana süpriz olsun istemiş oda merak etmiş kan sonucu daha dkt odasına girer girmez esiniz hamile diye söylemiş alkıs yapmış tebrik etmiş pztesi doktora gıtcez insallah hersey güzel gider saglıklıca kucagımıza alırız cok güzel ve degişik bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bende iki gündür bel agrısı ve gögüslerimde şişkinlik aksamları hafif bulantı var şimdilik hala inanamıyorum.biraz uzun yzdım ama içimdekileri anlatmak istedim.
merhabalar iki yıllık evliyim son yedi aydır cocuk istiyoruz cok arastırdım cok okudum dergiler kitaplar.magazalarda cocuk kıyafetlerine hep imrenerek baktım okadar cok istiyorduk ki ama gel gelelim bir türlü hamile kalamıyordum heveslerim söndü hepsini rafa kaldırdım kafamdan olcakmı acaba bu ay bebegimiz diye düşüncesini kafamdan attım hayatıma devam ettim. dedik eşimle artık kontrole gidelim ne varsa cıksın dedik dün smear testi ve kan talili yaptı vajinal ultrosondan rahmime baktı neyse testleri verdik adetimin üçüncü gününe randevu verdii eve geldik olmaz ama dedim yinede merak ettim kan tahlilini aradım cıkmıs ama bilgi veremeyiz doktorunuzdan alın dedi neyse eltimle konustuk kanda cıkan gebelik testindede cıkar dedi varsa yap hemen dedi kapattım tfnu olmaz ama dedim hadi deneyeyim dedim elimdede bi tane vardı uzun süredir duruyordu neyse yaptım saniyeler içinde birinci ve ikinci çizgi belirdi once önemsemedim bana öyle geldi sandım tekrar göz ucuyla baktım baya baya ikiside belirgin olmaya basladı esimi cagırdım hemen oda baktı nasıl sevindik o an birbirimize sarıldık inanmak cok zordu cünkü hic beklemedigimiz bir anda oldu gercektende kafaya takmamak gerekirmiş k.k deki yazılar bana cok yardımcı oldu tşkler. doktora gittigimizde hamileymişim zaten cok sasırdık cok.bugün doktora gitcektim ama dün hastaneden geldikten sonra fena grip oldum gidemedim esimde hastaneye gitmiş bana süpriz olsun istemiş oda merak etmiş kan sonucu daha dkt odasına girer girmez esiniz hamile diye söylemiş alkıs yapmış tebrik etmiş pztesi doktora gıtcez insallah hersey güzel gider saglıklıca kucagımıza alırız cok güzel ve degişik bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bende iki gündür bel agrısı ve gögüslerimde şişkinlik aksamları hafif bulantı var şimdilik hala inanamıyorum.biraz uzun yzdım ama içimdekileri anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?