bide maaş konusu geçmiş iznli olunan süre 3 günden fazla olduğu için paralar sgk dan ödeniyor gecikmelerle maalesef
ödenecek miktarda ödenen pirim üzerinden brütün 3/2 'si yani nete yakın bi tutar oluyor(ama pirim üzerinden).[/QU
sanırım senle aynı dönemde doğumumuz olacak merhaba ben geçen hafta cuma adetime bir gün kala teste 40 cıktı betam dün baktırdım 295 normalmi aile hekimim daha çok yeni dedi senin kaç acaba
merhabalar iki yıllık evliyim son yedi aydır cocuk istiyoruz cok arastırdım cok okudum dergiler kitaplar.magazalarda cocuk kıyafetlerine hep imrenerek baktım okadar cok istiyorduk ki ama gel gelelim bir türlü hamile kalamıyordum heveslerim söndü hepsini rafa kaldırdım kafamdan olcakmı acaba bu ay bebegimiz diye düşüncesini kafamdan attım hayatıma devam ettim. dedik eşimle artık kontrole gidelim ne varsa cıksın dedik dün smear testi ve kan talili yaptı vajinal ultrosondan rahmime baktı neyse testleri verdik adetimin üçüncü gününe randevu verdii eve geldik olmaz ama dedim yinede merak ettim kan tahlilini aradım cıkmıs ama bilgi veremeyiz doktorunuzdan alın dedi neyse eltimle konustuk kanda cıkan gebelik testindede cıkar dedi varsa yap hemen dedi kapattım tfnu olmaz ama dedim hadi deneyeyim dedim elimdede bi tane vardı uzun süredir duruyordu neyse yaptım saniyeler içinde birinci ve ikinci çizgi belirdi once önemsemedim bana öyle geldi sandım tekrar göz ucuyla baktım baya baya ikiside belirgin olmaya basladı esimi cagırdım hemen oda baktı nasıl sevindik o an birbirimize sarıldık inanmak cok zordu cünkü hic beklemedigimiz bir anda oldu gercektende kafaya takmamak gerekirmiş k.k deki yazılar bana cok yardımcı oldu tşkler. doktora gittigimizde hamileymişim zaten cok sasırdık cok.bugün doktora gitcektim ama dün hastaneden geldikten sonra fena grip oldum gidemedim esimde hastaneye gitmiş bana süpriz olsun istemiş oda merak etmiş kan sonucu daha dkt odasına girer girmez esiniz hamile diye söylemiş alkıs yapmış tebrik etmiş pztesi doktora gıtcez insallah hersey güzel gider saglıklıca kucagımıza alırız cok güzel ve degişik bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bende iki gündür bel agrısı ve gögüslerimde şişkinlik aksamları hafif bulantı var şimdilik hala inanamıyorum.biraz uzun yzdım ama içimdekileri anlatmak istedim.
enee hadi yaa..canim mr istemezler belki hamile oldunu solediinde belki doktor bazi hareketler gosterir bi git istersen..onemli bise degildir ins ama icin rahatlarcnm yedim muz hatta akşam bi tane sabah bi tane ama hala var uyuşukluk.. MR isteseler de giremem ki ben hamileyimmmmm
gunaydin pamuk :)bugün nasılsınız?mınnaklar nasıl?
enee hadi yaa..canim mr istemezler belki hamile oldunu solediinde belki doktor bazi hareketler gosterir bi git istersen..onemli bise degildir ins ama icin rahatlar
canim smear muayenesi olmadim vajinal ultrason oldu ama ben cok tedirgin oldum cok ince bi alet sokuyolar rahmin icine ama ben zaten daha yeni evli olduum icin zor geldi bana zaten vajinal ultrasonu cok onermiyolar sen bilirsin de..bi de doktordan da kaynaklanmis olablr benim sanki 3-4. Hamileligimmis gibi davrandi bana..selamlar......hayırlı olsun hamişliğiniz...inş kucagınıza alamak nasıp olur.....bişey sormak istedim....bu smear ve vajınal ultrason yapılırken acı cekiliyo mu???? özellikle smear nasıl oluyo mu ben korkuyorumda zor bi olay mı bunlar....canım yanıcak diye korkuyorumda bilgi verirseniz sevinirim
kızlar benim göğüslerimdeki hassasiyet beni çok rahatsız ediyor ilk çocuğunda sanki bu kadar değildi yada unuttum sanırım sizde de böyle bişey var mı
gunaydin pamuk :)
Minnakin hic istahi yok bugun kalp atislarimi basliyo ki acaba yavas yavas ^_^
İstahim kapandi yaa napsam ki ¿
canim smear muayenesi olmadim vajinal ultrason oldu ama ben cok tedirgin oldum cok ince bi alet sokuyolar rahmin icine ama ben zaten daha yeni evli olduum icin zor geldi bana zaten vajinal ultrasonu cok onermiyolar sen bilirsin de..bi de doktordan da kaynaklanmis olablr benim sanki 3-4. Hamileligimmis gibi davrandi bana..
seninle çok benzer yönlerimiz var :) isminiz nedir bu arada?
cnm yedim muz hatta akşam bi tane sabah bi tane ama hala var uyuşukluk.. MR isteseler de giremem ki ben hamileyimmmmm
bugün nasılsınız?mınnaklar nasıl?
valla bendede var benim ilk hamileliğim iki göğüsümde yanıyor acıyor ta sırtıma vuruyor yanması ne yapmak lazım acaba geçicidir inşallah bide bi şişkinlik var bişeyde yiyemiyorum midem bulantım yok henüz ama iştahım kapandı uykusuzlukta var bide aşırı sinir ve duygusal durum mevcut bunkları yaşayanlar varmı arkadaslar aranızda
merhabalar hayırlı olsun evliliğinizde bebişinizde.....ben bi süredir bebiş istiyorum ama doktor vajınal ultrason ve smear yapalım dedi bende korktugun için yaptırmadın...yuzeysel muayene oldum...şimdide keske muayene olsamıydım diyorum cok mu zor oluyo ben cok hassasımda ....
:) ayşegül canım adım senin ismin nedir?
canım sen coraspin içmiyorsan hemen başlamalısın.sanırım sende pıhtılaşma var yani kanın koyu olduğu için böyle uyuşmalar oluyor.. doktora gidip şikayetlerini söyle doktorda hemen anlar sana coraspin verir zaten.
ben 4 haftalıkken atlet dahi giyemiyordum o derece çok acıyordu gogus uçlarım şimdi biraz biraz gecer gibi oldu.. şimdide tümden göğüslerim acımaya başladı. ilk zamanlar sabahları midem ekşiyordu psikolojikti sanırım bilmiyorum. istahsızlık var evet. gecer zamanla sanırım.
valla bendede var benim ilk hamileliğim iki göğüsümde yanıyor acıyor ta sırtıma vuruyor yanması ne yapmak lazım acaba geçicidir inşallah bide bi şişkinlik var bişeyde yiyemiyorum midem bulantım yok henüz ama iştahım kapandı uykusuzlukta var bide aşırı sinir ve duygusal durum mevcut bunkları yaşayanlar varmı arkadaslar aranızda
:) ayşegül canım adım senin ismin nedir?
canım sen coraspin içmiyorsan hemen başlamalısın.sanırım sende pıhtılaşma var yani kanın koyu olduğu için böyle uyuşmalar oluyor.. doktora gidip şikayetlerini söyle doktorda hemen anlar sana coraspin verir zaten.
ben 4 haftalıkken atlet dahi giyemiyordum o derece çok acıyordu gogus uçlarım şimdi biraz biraz gecer gibi oldu.. şimdide tümden göğüslerim acımaya başladı. ilk zamanlar sabahları midem ekşiyordu psikolojikti sanırım bilmiyorum. istahsızlık var evet. gecer zamanla sanırım.
canım senin durumla benimki farklı ben yaptırmasam da olurmuş ama senin illa ki yaptırman gerekiyo..ben rahatsız oldum desem de hani öyle aman aman dayanılmayacak bişe diil..bence sen de sık dişini yaptır mutlaka..merhabalar hayırlı olsun evliliğinizde bebişinizde.....ben bi süredir bebiş istiyorum ama doktor vajınal ultrason ve smear yapalım dedi bende korktugun için yaptırmadın...yuzeysel muayene oldum...şimdide keske muayene olsamıydım diyorum cok mu zor oluyo ben cok hassasımda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?