Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

kızlar benim göğüslerimdeki hassasiyet beni çok rahatsız ediyor ilk çocuğunda sanki bu kadar değildi yada unuttum sanırım sizde de böyle bişey var mı

bide maaş konusu geçmiş iznli olunan süre 3 günden fazla olduğu için paralar sgk dan ödeniyor gecikmelerle maalesef

ödenecek miktarda ödenen pirim üzerinden brütün 3/2 'si yani nete yakın bi tutar oluyor(ama pirim üzerinden).

Ayy canim benim cok guzel yazmissin hadi ins darisi kesesini, kalp atislarini gormene olsun..insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsn bebisini..

cnm yedim muz hatta akşam bi tane sabah bi tane ama hala var uyuşukluk.. MR isteseler de giremem ki ben hamileyimmmmm
enee hadi yaa..canim mr istemezler belki hamile oldunu solediinde belki doktor bazi hareketler gosterir bi git istersen..onemli bise degildir ins ama icin rahatlar

enee hadi yaa..canim mr istemezler belki hamile oldunu solediinde belki doktor bazi hareketler gosterir bi git istersen..onemli bise degildir ins ama icin rahatlar

aynen canım ya karıncalanma var ve ömrü hayatımda böyle bişey olmadı. bi doktora görünmeli sağol canım yine de..:13:

canim smear muayenesi olmadim vajinal ultrason oldu ama ben cok tedirgin oldum cok ince bi alet sokuyolar rahmin icine ama ben zaten daha yeni evli olduum icin zor geldi bana zaten vajinal ultrasonu cok onermiyolar sen bilirsin de..bi de doktordan da kaynaklanmis olablr benim sanki 3-4. Hamileligimmis gibi davrandi bana..

kızlar benim göğüslerimdeki hassasiyet beni çok rahatsız ediyor ilk çocuğunda sanki bu kadar değildi yada unuttum sanırım sizde de böyle bişey var mı

valla bendede var benim ilk hamileliğim iki göğüsümde yanıyor acıyor ta sırtıma vuruyor yanması ne yapmak lazım acaba geçicidir inşallah bide bi şişkinlik var bişeyde yiyemiyorum midem bulantım yok henüz ama iştahım kapandı uykusuzlukta var bide aşırı sinir ve duygusal durum mevcut bunkları yaşayanlar varmı arkadaslar aranızda

kızlar güzel yorumlarınız icin teşekkür ediyorum coook. inş saglıklıca kucagımıza alırız inş hamileligimde güzel gecer amin :) bi arkadas smear icin yorum istemiş hemen yazıyorum hic acı hissetmiyosun oyle bagırma falan olmuyo ama nasıl desem cok azcık bısey hissediyorsun ama cok az korkcak kadar degil her yıl yaptırılması gerek aslında ben saglıklı oldugumu biliyorum ama yinede yapıyorlar iste böyle canım.devlet hast yaptırma derim özel veya ünv hastasinde yaptır .

gunaydin pamuk :)
Minnakin hic istahi yok bugun kalp atislarimi basliyo ki acaba yavas yavas ^_^
İstahim kapandi yaa napsam ki ¿

ah kıyamam zaman zaman banada öyle oluyor ama bu sıralar iyi iştahım..sanırım hamileliğim süresince tosuncuk olacağım ben :) süt iç arkadaşım meyve ye canın bişeyler istemesede zorla kendini :*

merhabalar hayırlı olsun evliliğinizde bebişinizde.....ben bi süredir bebiş istiyorum ama doktor vajınal ultrason ve smear yapalım dedi bende korktugun için yaptırmadın...yuzeysel muayene oldum...şimdide keske muayene olsamıydım diyorum cok mu zor oluyo ben cok hassasımda ....

seninle çok benzer yönlerimiz var :) isminiz nedir bu arada?

:) ayşegül canım adım senin ismin nedir?
cnm yedim muz hatta akşam bi tane sabah bi tane ama hala var uyuşukluk.. MR isteseler de giremem ki ben hamileyimmmmm

canım sen coraspin içmiyorsan hemen başlamalısın.sanırım sende pıhtılaşma var yani kanın koyu olduğu için böyle uyuşmalar oluyor.. doktora gidip şikayetlerini söyle doktorda hemen anlar sana coraspin verir zaten.
bugün nasılsınız?mınnaklar nasıl?

ben 4 haftalıkken atlet dahi giyemiyordum o derece çok acıyordu gogus uçlarım şimdi biraz biraz gecer gibi oldu.. şimdide tümden göğüslerim acımaya başladı. ilk zamanlar sabahları midem ekşiyordu psikolojikti sanırım bilmiyorum. istahsızlık var evet. gecer zamanla sanırım.

bende hamiş kalmadan smear verdim ve yumurtalıklarıma baktı vajinal olarak.. öyle çok fazla acıtmıyor ama o koltuk biraz ürkütücü tabii.. smear de yüzeysel geziniyo o biraz da acıtıyor ama ultrason onun kadar değil. bence baktır iyi olur her kadının yaptırması gerekiyomuş smearı.. ben ondan öncede göğüs ultrasonu da çektirdim çok şükür hepsi temiz çıktı..

canım coraspin içmem mi gerkiyomuş? evet kanım çabuk pıhtılaşır.. ama gebelikte coraspin kullanımının sakıncası ne acaba? sağol canım bilgi için ben bi araştırayım..

gögüs yanması o ilk acılar bende azaldı hani dokunmadıkça sorun yok , mide bulantım olmadı bakalım şimdiye kadar , ama evet şişkinlik bendede söz konusu , uykusuzluğa gelince yatsam bütün gün uyuyRum o derece , baş ağrısı ve sinir fazlasıyla var :)

göğüs hassasiyeti bendede hala var ve eskiye göre çok dolgunlar ama eskisi kadar acımıyor ama ilk haftalar benimdeçok canım acıyordu inşallah seninde 1-2 haftaya hafifler miden ekşidiği zaman leblebi veya susamsız çubuk kraker ye çok iyi geliyor canım.

canım bu şişkinlik ve özellikle gaz problemi bendede var bi topik açmışlar hatta folik asit yüzünden oluyormuş sanırım bende burada dile getirdiğimde bi arkadaş söylemişti folik asit sende kullanıyorsan belki o yüzdendir.

canım senin durumla benimki farklı ben yaptırmasam da olurmuş ama senin illa ki yaptırman gerekiyo..ben rahatsız oldum desem de hani öyle aman aman dayanılmayacak bişe diil..bence sen de sık dişini yaptır mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…