- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
canım doktorlar veriyo gebelere zaten coraspini bi zararı yoktur heralde ama sen tabi doktora git önce sora kullan ilacını..canım coraspin içmem mi gerkiyomuş? evet kanım çabuk pıhtılaşır.. ama gebelikte coraspin kullanımının sakıncası ne acaba? sağol canım bilgi için ben bi araştırayım..
valla bendede var benim ilk hamileliğim iki göğüsümde yanıyor acıyor ta sırtıma vuruyor yanması ne yapmak lazım acaba geçicidir inşallah bide bi şişkinlik var bişeyde yiyemiyorum midem bulantım yok henüz ama iştahım kapandı uykusuzlukta var bide aşırı sinir ve duygusal durum mevcut bunkları yaşayanlar varmı arkadaslar aranızda
ah kıyamamzaman zaman banada öyle oluyor ama bu sıralar iyi iştahım..sanırım hamileliğim süresince tosuncuk olacağım ben :) süt iç arkadaşım meyve ye canın bişeyler istemesede zorla kendini :*
bende hamiş kalmadan smear verdim ve yumurtalıklarıma baktı vajinal olarak.. öyle çok fazla acıtmıyor ama o koltuk biraz ürkütücü tabii.. smear de yüzeysel geziniyo o biraz da acıtıyor ama ultrason onun kadar değil. bence baktır iyi olur her kadının yaptırması gerekiyomuş smearı.. ben ondan öncede göğüs ultrasonu da çektirdim çok şükür hepsi temiz çıktı..
kızlar güzel yorumlarınız icin teşekkür ediyorum coook. inş saglıklıca kucagımıza alırız inş hamileligimde güzel gecer amin :) bi arkadas smear icin yorum istemiş hemen yazıyorum hic acı hissetmiyosun oyle bagırma falan olmuyo ama nasıl desem cok azcık bısey hissediyorsun ama cok az korkcak kadar degil her yıl yaptırılması gerek aslında ben saglıklı oldugumu biliyorum ama yinede yapıyorlar iste böyle canım.devlet hast yaptırma derim özel veya ünv hastasinde yaptır .
canım senin durumla benimki farklı ben yaptırmasam da olurmuş ama senin illa ki yaptırman gerekiyo..ben rahatsız oldum desem de hani öyle aman aman dayanılmayacak bişe diil..bence sen de sık dişini yaptır mutlaka..
yok canım hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin ama emin olmak istiyorsan yinede bir doktora görün ve kan değerlerine baktır..kahveden uzak dur (artık içmiyorsundur sanırım) kanını sulandıracak yiyecekler tüketcanım coraspin içmem mi gerkiyomuş? evet kanım çabuk pıhtılaşır.. ama gebelikte coraspin kullanımının sakıncası ne acaba? sağol canım bilgi için ben bi araştırayım..
göğüs hassasiyeti bendede hala var ve eskiye göre çok dolgunlar ama eskisi kadar acımıyor ama ilk haftalar benimdeçok canım acıyordu inşallah seninde 1-2 haftaya hafifler miden ekşidiği zaman leblebi veya susamsız çubuk kraker ye çok iyi geliyor canım.
Eki Görüntüle 844896
kızlar bir saat önce test yaptım ya çok kafam karışık kan testi vereceğim sabah ama randevu mu almam gerekiyor napacağım ben bi bilgi lütfeeen
canım hamilesin hayırlı olsun
ilk 5dk içinde demi bu test sonucu?
Eki Görüntüle 844896
kızlar bir saat önce test yaptım ya çok kafam karışık kan testi vereceğim sabah ama randevu mu almam gerekiyor napacağım ben bi bilgi lütfeeen
hamılesın canım hayırlı olsun
kesinlikle hamilesin gozun aydin olsun :) cnm 182 den dogumevi icin randevu alablrsn yoksa direkt gidip sabah siraya girersininşllh canımmmmmmmmmmmmm:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?