Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım coraspin içmem mi gerkiyomuş? evet kanım çabuk pıhtılaşır.. ama gebelikte coraspin kullanımının sakıncası ne acaba? sağol canım bilgi için ben bi araştırayım..
canım doktorlar veriyo gebelere zaten coraspini bi zararı yoktur heralde ama sen tabi doktora git önce sora kullan ilacını..

sanırım senle aynı dönemde doğumumuz olacak merhaba ben geçen hafta cuma adetime bir gün kala teste 40 cıktı betam dün baktırdım 295 normalmi aile hekimim daha çok yeni dedi senin kaç acaba[/QUOTE]

cnm kan testi yapmadım adetime 4 gün kala evde test yaptığımda çıktı 16 sında kalp atışları için gidecem malum hafta sonları gidebiliyorum iş yerine henüz söylemedim hamileliğimi 2. hamilelik olunca dr gitmekte acele etmek istemedim.

3. aydan sonra geçer diye yazıyor internette inşallah o kadar uzun sürmez

ah kıyamam zaman zaman banada öyle oluyor ama bu sıralar iyi iştahım..sanırım hamileliğim süresince tosuncuk olacağım ben :) süt iç arkadaşım meyve ye canın bişeyler istemesede zorla kendini :*

kızlar zorlamayın kendinizi yemek için bu aylarda ne kilo alırsanız kendinize
2. trimesterde bebek için yemeye başlarsınız oda kontrollü

Korkutmıyımda ben ilk hamileliğimde 35 kilo alarak girdim doğuma belkide daha fazlası çünkü son hafta tartılmamıştım yuvarlanarak doğuma gitmiştim :)

Merhaba arkadaşlar bende dün evde yaptığım 2 adet testle hamile olduğumu öğrendim. Netten yaptığım hesaplamaya göre 5 haftalık hamileyim. Doktora çarşamba günü gideceğim çünkü gitmek istediğim doktor o tarihte müsait. Beklemem bir sorun yaratır mı? Yarın sağlık ocağına gitmeli miyim?

5+3 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim ve keseyi gördük , Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

tesekkür ederim canım cevabın için....saglıklı hamişlik dilerim ..............

cok tesekkür ederim cevabınız için...saglıklı hamilelik dilerim...............

canım senin durumla benimki farklı ben yaptırmasam da olurmuş ama senin illa ki yaptırman gerekiyo..ben rahatsız oldum desem de hani öyle aman aman dayanılmayacak bişe diil..bence sen de sık dişini yaptır mutlaka..

tesekkür ederim saglıklı hamilelikler dilerim.....

Herkesin haberleri hayırlı olur inşallah, bende bugün öğrendim bebeişim 5 haftalıkmış.hala inanamıyorum çok değişik bi hismiş :)

canım coraspin içmem mi gerkiyomuş? evet kanım çabuk pıhtılaşır.. ama gebelikte coraspin kullanımının sakıncası ne acaba? sağol canım bilgi için ben bi araştırayım..
yok canım hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin ama emin olmak istiyorsan yinede bir doktora görün ve kan değerlerine baktır..kahveden uzak dur (artık içmiyorsundur sanırım) kanını sulandıracak yiyecekler tüket

insallah canım gecer yaa ( leblebi ve çıbık kraker aklımda olsun sağol

canım hamilesin hayırlı olsun

ilk 5dk içinde demi bu test sonucu?

evet canım hemen belli oldu bekledikçe koyulaştı o kadar çok yaptımki bugune kadar 3 seneyi aşkındır istiyorduk bu ay adetle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacaktım elim ayağım titriyor resmen inşllh hamileyimdir canım ya çok sağol....napacağım ben şimdi nereden randevu alacağım

merhabalar bn de bu ay hamile olduğumu öğrendm arkadaslar... çk gzl bir duygu yaa rabbim dileyip arzulayann herkese nasip eder inş sağlıklı sıhhatli salih evlatlar... neler yiyiyp içiyorsunuz kullandığınız ilaçlar var mı paylaşır mısınız

inşllh canımmmmmmmmmmmmm:26::26::26:
kesinlikle hamilesin gozun aydin olsun :) cnm 182 den dogumevi icin randevu alablrsn yoksa direkt gidip sabah siraya girersin
Ozel hastanelerde bizim burda randevusuz calisan da var randevulu calisan da hangi hastaneye gitceksen numarasini bul bilgi al..tekrardan gozun aydin :)

bende dün öğrendim..batıma 2 gün vardı..ikinci çizgiyi görünce inanamadım..allahım dileyen herkese nasip etsin

Ben de ekimde öğrendim sayılır.. Dün iş çıkışı testi aldım. Bu sabah yaptım ve 30 saniyede iki çizgi oldu.. Aslına bakarsanız hiç beklemiyordum. Bayramdan önce yumurtlama dönemimde sadece iki kere ilişkim olmuştu. Ama sanırım tutmuş. Okul, iş, ev derken çocuk diyordum herhalde 1-2 sene sonra olur ama Rabbim verdi.. Çok heyecanlıyım. Test doğrudur değil mi ya.. 30 saniyede iki çizgi çıkması çok hızlı geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…