Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım ya evet çayı azalttım ve artık açık içiyorum hamiş kalmadan da neskafeyi bırakmıştım ama türk kahvesinden vazgeçemiyorum. nası yapıcam?? :26::26:su içiyorum baya, zaten bünyem su istiyor..

hayırlı olsun perikanadı, hoş geldin aramıza.. test doğrudur benim de çok hızlı çıkmıştı çünkü..

hayırlı olsun :) gercekten cok farklı bır his.. ben hamıle oldugumu bılmeden bırsuru anestezı antıbıyotık agrı kesıcı ıgne ne bulduysam kullandım ınsallah bısey olmamıstır.bugun doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek.Cok kotude gripim suanda ama ılaçların cok kotu etkılerı cok cok zor durumda kalmadıkca parol dısında bır ılac onerılmıyor.Yeşil çaydan uzak durmak gerekıyomus oyle duydum,gunde 2 bucuk lıtre su ve bol bol elma

günaydın canım kolun nasıl oldu?

canım aynı diyebilirim, yüzük ve serçe parmağım ağırlıklı olarak karıncalanmakta.. dün bi dr arkadaşım var kardiyolog ona sordum o sinir sıkışması olabileceğini söyledi. aslında olabilir çünkü dirseğin üstüne yüklenince arttığını fark ettim. şimdi kolumu uzatıyorum.. bi de arkadaş kahve içip içmediğimi sordu. ya pamuk içiyorum ben kahve, sen içiyo musun?

Herkese merhabalar

bende ekimde hamile olduğumu öğrenenlerdenim. 1 senedir beklediğimiz durum sonuç verdi. Prolaktin yüksek olması ve adet düzensizliğinden olamıyordum ama sonunda olduu..

şuan 8 haftalık hamileyim..

Dün bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Inanılmaz bişey bu,anlatılmıyor gerçekten bu duygu. Isteyen herkese naip olsun inşalllahhhh...

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Adetim 2 gün geçmişti.Ben de 18 Ekim'de evde test yapmıştım, ikinci çizgi neredeyse görülemeyecek kadar silikti.Gece dayanamayıp hastaneye gittik ve idrar testi yaptırdık.Şükürler olsun ki pozitif çıktı.Klomen tedavisiyle hamile kaldığım için gelişim bir hafta geriden geliyor.Dün kesesini gördük nihayet..♥♥♥ 11 Kasım'da kalp hareketlerini görecegiz Allah'ın izniyle.

Çok acemi olduğum için bişiler daha soracağım sizlere.. Şimdi evdeki test pozitif çıktı.. Kan testi için ilk etapta illa bir kadın doğum uzmanına mı gitmek gerekiyor yoksa sağlık ocakları da bu testi yapıyor mu? Bir de ilk olarak kontroller için felan sabit bir doktora başlamak için hangi aya kadar beklemem gerekiyor.? Rutin kontroller felan için..

acaba canım boyunla ilgili bir sıkıntınmı var çünkü aynı bahsettiğin gibi sol kolum bazen parmaklarım uyuşuodu doktora gittiğimde boynuna bakalım demişti bende ne alaka diye düşünmüştüm ama boyunda sıkışan sinir kola vuruyormuş direk belkide boynunu zorladın saçın ıslakta yatma kurut mutlaka canım oda etkiliyor.biraz boynunu sıcak tut tabi bi ihtimal bu :) ben içmiyorum canım kahve hatta çay bile bazen sabahları istio canım çok çok açık içiyorum..ama bildiğim kadarıyla günde 1 bardak kahvenin zararı yok onun dışına çıkmazsan bence sorun olmaz.

merhabalar hanımlar bende 28 ekim pazartesi günü evde öylesine yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu 6 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoduk ama olmuyodu geçen yıl tedavi ile hamile kalmıştım ama kese gözükmeden düşük olmuştu 2 ay önce tüp bebek yaptırdım ama tutmadı ve bu ay kendiliğinden geldi mucizem 29 ekimde ertesi günü de kan tahlili yaptırdım 140,1 çıktı değerim

Son düzenleme:
ay eminim çok özel ve çok güzel bi sestir.. sağlıklı olsun inşallah yavrucuğun..daha 2 hafta bekliycez mi biz de ya? bende duymak istiyorum........
kişiden kişiye değişiyor canım 5. haftada duyan da var. 8. haftanın bitiminde duyanda var sakın tedirgin olma inan çok etkiliyor. nekadar az endişe okadar sağlıklı gebelik... benim dün 6hafta 4 günlüktü bebişim. sat.a göre 5 gün geriden geliyo ama doktorum olabilir dedi.

ay çok mutlu ettin beni kahve konusunda aydınlatarak salı günü misafirlikteydik, o yastık çok alçaktı ve çok boynum ağrıdı, zaten kolumdaki ağrıda çrşmba başladı. eveeeeeeeeeettttttttttt olabilir o günden boynumdaki sıkıntı koluma vurdu belki de.. ben bi hamama gideyim? ay hamama gitmem de sakınca var mı acaba?

merhaba geçmiş olsun görünce hamam konusunda uyarmak istedim sakın gitmeyin hamama hatta çok sıcak suyla banyo yapmayın sıcak su kasların geçsemesini sağladığı için Allah korusun düşük yapmaya sebep olabiliyor

ohh gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin

sadece son iki parmaktaysa tenisçi dirseği denilen bişey var. olabilirmi acaba. genelde dirseğin dışına doğru dokununca aşırı hassasiyet oluyo. sıcak uygulama yapınca bazen rahatlıyo dirseğine omzuna sıcak kompress yapsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…