yok canım hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin ama emin olmak istiyorsan yinede bir doktora görün ve kan değerlerine baktır..kahveden uzak dur (artık içmiyorsundur sanırım) kanını sulandıracak yiyecekler tüket
insallah canım gecer yaa( leblebi ve çıbık kraker aklımda olsun sağol
Eki Görüntüle 844896
kızlar bir saat önce test yaptım ya çok kafam karışık kan testi vereceğim sabah ama randevu mu almam gerekiyor napacağım ben bi bilgi lütfeeen
Ben de ekimde öğrendim sayılır.. Dün iş çıkışı testi aldım. Bu sabah yaptım ve 30 saniyede iki çizgi oldu.. Aslına bakarsanız hiç beklemiyordum. Bayramdan önce yumurtlama dönemimde sadece iki kere ilişkim olmuştu. Ama sanırım tutmuş. Okul, iş, ev derken çocuk diyordum herhalde 1-2 sene sonra olur ama Rabbim verdi.. Çok heyecanlıyım. Test doğrudur değil mi ya.. 30 saniyede iki çizgi çıkması çok hızlı geldi bana...
merhabalar bn de bu ay hamile olduğumu öğrendm arkadaslar... çk gzl bir duygu yaa rabbim dileyip arzulayann herkese nasip eder inş sağlıklı sıhhatli salih evlatlar... neler yiyiyp içiyorsunuz kullandığınız ilaçlar var mı paylaşır mısınız
hayırlı olsun perikanadı, hoş geldin aramıza..test doğrudur benim de çok hızlı çıkmıştı çünkü..
kızlaaaaarrr çok şükür dün bebişimin kap sesini duyduuummm lay layloomm
günaydın canım kolun nasıl oldu?
kızlaaaaarrr çok şükür dün bebişimin kap sesini duyduuummm lay layloomm
canım aynı diyebilirim, yüzük ve serçe parmağım ağırlıklı olarak karıncalanmakta.. dün bi dr arkadaşım var kardiyolog ona sordum o sinir sıkışması olabileceğini söyledi. aslında olabilir çünkü dirseğin üstüne yüklenince arttığını fark ettim. şimdi kolumu uzatıyorum.. bi de arkadaş kahve içip içmediğimi sordu. ya pamuk içiyorum ben kahve,sen içiyo musun?
kişiden kişiye değişiyor canım 5. haftada duyan da var. 8. haftanın bitiminde duyanda var sakın tedirgin olma inan çok etkiliyor. nekadar az endişe okadar sağlıklı gebelik... benim dün 6hafta 4 günlüktü bebişim. sat.a göre 5 gün geriden geliyo ama doktorum olabilir dedi.ay eminim çok özel ve çok güzel bi sestir.. sağlıklı olsun inşallah yavrucuğun..daha 2 hafta bekliycez mi biz de ya? bende duymak istiyorum........
acaba canım boyunla ilgili bir sıkıntınmı var çünkü aynı bahsettiğin gibi sol kolum bazen parmaklarım uyuşuodu doktora gittiğimde boynuna bakalım demişti bende ne alaka diye düşünmüştüm ama boyunda sıkışan sinir kola vuruyormuş direk belkide boynunu zorladın saçın ıslakta yatma kurut mutlaka canım oda etkiliyor.biraz boynunu sıcak tut tabi bi ihtimal bu :) ben içmiyorum canım kahve hatta çay bile bazen sabahları istio canım çok çok açık içiyorum..ama bildiğim kadarıyla günde 1 bardak kahvenin zararı yok onun dışına çıkmazsan bence sorun olmaz.
ay çok mutlu ettin beni kahve konusunda aydınlataraksalı günü misafirlikteydik, o yastık çok alçaktı ve çok boynum ağrıdı, zaten kolumdaki ağrıda çrşmba başladı. eveeeeeeeeeettttttttttt olabilir o günden boynumdaki sıkıntı koluma vurdu belki de.. ben bi hamama gideyim? ay hamama gitmem de sakınca var mı acaba?
merhabalar hanımlar bende 28 ekim pazartesi günü evde öylesine yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu 6 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoduk ama olmuyodu geçen yıl tedavi ile hamile kalmıştım ama kese gözükmeden düşük olmuştu 2 ay önce tüp bebek yaptırdım ama tutmadı ve bu ay kendiliğinden geldi mucizem 29 ekimde ertesi günü de kan tahlili yaptırdım 140,1 çıktı değerim
canım aynı diyebilirim, yüzük ve serçe parmağım ağırlıklı olarak karıncalanmakta.. dün bi dr arkadaşım var kardiyolog ona sordum o sinir sıkışması olabileceğini söyledi. aslında olabilir çünkü dirseğin üstüne yüklenince arttığını fark ettim. şimdi kolumu uzatıyorum.. bi de arkadaş kahve içip içmediğimi sordu. ya pamuk içiyorum ben kahve,sen içiyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?