merhaba geçmiş olsun görünce hamam konusunda uyarmak istedim sakın gitmeyin hamama hatta çok sıcak suyla banyo yapmayın sıcak su kasların geçsemesini sağladığı için Allah korusun düşük yapmaya sebep olabiliyor
ohh gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin
tamam canım teşekkür ederim saç kurutma makinesi neyime yetmiyor caaanıımm boynum için di mi ??bende gtmem hamama..
çok teşekkür ederim sizinde hepimizin inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bu kadar uğraştan sonra olduğu için kötü bişey olacak diye çok korkuyorum sizlerin hamilelikleri bana göre biraz daha önde bi kaç şey sorabilirmiyim ben pazartesi günü öğrendim pazartesiden düne kadar rahimde böyle kasılma gibi ağrılarım oluyodu ama dünden beri bu ağrılarım geçti birde göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı o da azaldı tamamen geçmedi ama azaldı kötü bişey yoktur dimi ? sizde nasıl belirtiler oldu
ay çok mutlu ettin beni kahve konusunda aydınlataraksalı günü misafirlikteydik, o yastık çok alçaktı ve çok boynum ağrıdı, zaten kolumdaki ağrıda çrşmba başladı. eveeeeeeeeeettttttttttt olabilir o günden boynumdaki sıkıntı koluma vurdu belki de.. ben bi hamama gideyim? ay hamama gitmem de sakınca var mı acaba?
sadece son iki parmaktaysa tenisçi dirseği denilen bişey var. olabilirmi acaba. genelde dirseğin dışına doğru dokununca aşırı hassasiyet oluyo. sıcak uygulama yapınca bazen rahatlıyo dirseğine omzuna sıcak kompress yapsan?
benim ne bulantım var ne göğüs ağrım hassasiyetim var nede gebeliğe bağlı bir belirtim. sadece akşama doğru çok yorulunca kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo okadar. bu gebelik belirtileri kişiden kişiye değişiyo. dün burada okuduklarımı doktorumla paylaştım bende bunların hiçbiri yok dedim. ne güzel rahat geçecek dedi. yani takma kafana. illa belirti olacak diye bekleme. ilk gebeliğimde tüm belirtiler vardı ama bebişimi kaybettim
evet sıcak yapıcam bu akşam canım ilgin için teşekkür ederim.. o yüzden hamama gideyim demiştim ama düşüğe neden olabiyomuş, arkadaş uyardı sağolsun. ben evde yaparım artık..
canım havlu falan ütüleyip koyabilirsin sık sık
benim de geçti canım hassasiyetim panik yapma rahat ol :)çok teşekkür ederim sizinde hepimizin inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bu kadar uğraştan sonra olduğu için kötü bişey olacak diye çok korkuyorum sizlerin hamilelikleri bana göre biraz daha önde bi kaç şey sorabilirmiyim ben pazartesi günü öğrendim pazartesiden düne kadar rahimde böyle kasılma gibi ağrılarım oluyodu ama dünden beri bu ağrılarım geçti birde göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı o da azaldı tamamen geçmedi ama azaldı kötü bişey yoktur dimi ? sizde nasıl belirtiler oldu
sanırım üşütüyorum geceleri..:2: sonra her tarafım tutuluyo ağrıyo.. bi de narin oldum akşam 10 da uyuklamaya başlıyorum.:26:
benim de geçti canım hassasiyetim panik yapma rahat ol :)
rahimde kasılmalar da bitmez canım yine ara ara olur..
bana aslında bu salı veya çarşamba için gel vajinal bakalım keseyi görelim fayda var dedi. bende işten sürekli izin alamıyorum o yüzden cmtsiye bıraktım ama dr mi değiştiricem özel deydim üniye gidicem. benim dr özel olduğundan mıdır nedir anlamadım vajinal için ısrar bile etti.klomenle ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ben o etapta bakmıştı vajinal çok sinir bozucu bişey. dediğim gibi tehlikeli olmayı geç dr ısrar etti ben de şaşırdım tamam gelirim dedim ama gitmedim. bu haftadan snr da normal ultrason olabileceğini söyledi.. bu arada ben de bi tek folbiol kullanıyorum. benim de sadece hemoglobin sınırda onun dışında çok şükür benim de değerlerim normal..allah korusuuuncanım sen ultrasona girmişmiydin?ben daha girmedim salı gideceğim aile hekiminde sadece kan tahlili yaptırmıştım.bana 7-8 haftalık olana kadar gitmeyin vajinal ultrason yapabilirler oda ilk gebelikte tehlikeli bence doğru değil dedi bende korktum öyle bekliorum değerlerim normal çıktı çünkü bi ek takviye folik asit başladık o kadar.
bana aslında bu salı veya çarşamba için gel vajinal bakalım keseyi görelim fayda var dedi. bende işten sürekli izin alamıyorum o yüzden cmtsiye bıraktım ama dr mi değiştiricem özel deydim üniye gidicem. benim dr özel olduğundan mıdır nedir anlamadım vajinal için ısrar bile etti.klomenle ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ben o etapta bakmıştı vajinal çok sinir bozucu bişey. dediğim gibi tehlikeli olmayı geç dr ısrar etti ben de şaşırdım tamam gelirim dedim ama gitmedim. bu haftadan snr da normal ultrason olabileceğini söyledi.. bu arada ben de bi tek folbiol kullanıyorum. benim de sadece hemoglobin sınırda onun dışında çok şükür benim de değerlerim normal..
evet canım geçen ctesi gördüm çok şükür darısı başına, doktor 1 ay sora gel dedi ama ben 1 ayı bekleyemicem yaa gelecek hafta giderim kesin kalp atışlarını duymaya..ayyyyyyy beni nasıl mutlu ettin anlatamam sana Allah razı olsun ya o kadar korktum ki kötü bişey mi var diye gece sabaha kadar uyuyamadım kafaya takmaktan bu kadar çok zor elde edince insan hep tedirgin oluyor ama çok çok teşekkür ederim canım sen keseyi gördün mü ?
bence artık karından gorunur kesesı cnm ya yarın gıt benım pazar 1668 di değerim pazartesi karından gorundu... benide gelecek carsamba cagırdı ama ısten ızın alamam c.tesiye kalcak eger carsamba gıtseydım tekrar muane ucreti vermemiş olucam bilmioorum ki bir yalan uyudurcam offf en kadar zor hamısken calışmakbana aslında bu salı veya çarşamba için gel vajinal bakalım keseyi görelim fayda var dedi. bende işten sürekli izin alamıyorum o yüzden cmtsiye bıraktım ama dr mi değiştiricem özel deydim üniye gidicem. benim dr özel olduğundan mıdır nedir anlamadım vajinal için ısrar bile etti.klomenle ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ben o etapta bakmıştı vajinal çok sinir bozucu bişey. dediğim gibi tehlikeli olmayı geç dr ısrar etti ben de şaşırdım tamam gelirim dedim ama gitmedim. bu haftadan snr da normal ultrason olabileceğini söyledi.. bu arada ben de bi tek folbiol kullanıyorum. benim de sadece hemoglobin sınırda onun dışında çok şükür benim de değerlerim normal..
anladım canım bencede eğer bişi yoksa çok önemli fazla kurcalatmamak lazım değilmi sonuçta daha o minik ve rahime tutunuyor Allah korusun madem olumsuz bişi çoğu doktorda biliyor aslında ama neden yapmak istiyorlar ki anlamıyorum..oo süper inşallah yarın görürsün mınnakını bende bekliyorum salıyı dört gözle :) inşallah kalp atışlarınıda duyarız bir kaç haftaya..buarada 10 da uyuyakalma durumu bendede var hatta dün rekorla 9.30 da uyudum kaldım bide hani insan bi yatağa yatınca günü düşünür falan dualrım bile yarım kalıo sanırım küt diye gidiyorum :))
evet canım geçen ctesi gördüm çok şükür darısı başına, doktor 1 ay sora gel dedi ama ben 1 ayı bekleyemicem yaa gelecek hafta giderim kesin kalp atışlarını duymaya..
inşallah sağlıcakla sen de kucağına alırsın cnm bebişini endişe sıkıntı stres yapma o küçük can hissediyomuş hepsini rahatlat kendini aklına kötü şeyler getirme ok :)
anladım canım bencede eğer bişi yoksa çok önemli fazla kurcalatmamak lazım değilmi sonuçta daha o minik ve rahime tutunuyor Allah korusun madem olumsuz bişi çoğu doktorda biliyor aslında ama neden yapmak istiyorlar ki anlamıyorum..oo süper inşallah yarın görürsün mınnakını bende bekliyorum salıyı dört gözle :) inşallah kalp atışlarınıda duyarız bir kaç haftaya..buarada 10 da uyuyakalma durumu bendede var hatta dün rekorla 9.30 da uyudum kaldım bide hani insan bi yatağa yatınca günü düşünür falan dualrım bile yarım kalıo sanırım küt diye gidiyorum :))
bence artık karından gorunur kesesı cnm ya yarın gıt benım pazar 1668 di değerim pazartesi karından gorundu... benide gelecek carsamba cagırdı ama ısten ızın alamam c.tesiye kalcak eger carsamba gıtseydım tekrar muane ucreti vermemiş olucam bilmioorum ki bir yalan uyudurcam offf en kadar zor hamısken calışmak
ayyy yaaa ben akşam 9 olmadann gözlerim gidiorr eşim cok kızıorrrr bu huyuma ama elimde değilkiiibebiş saolsun uyutturuor boll bolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?