bence artık karından gorunur kesesı cnm ya yarın gıt benım pazar 1668 di değerim pazartesi karından gorundu... benide gelecek carsamba cagırdı ama ısten ızın alamam c.tesiye kalcak eger carsamba gıtseydım tekrar muane ucreti vermemiş olucam bilmioorum ki bir yalan uyudurcam offf en kadar zor hamısken calışmak
ayyy yaaa ben akşam 9 olmadann gözlerim gidiorr eşim cok kızıorrrr bu huyuma ama elimde değilkiiibebiş saolsun uyutturuor boll bolll
hehehe kıyamam ya ama napalım hamişiz biz :)) canım sen iş yerine söylemedin mi hamile olduğunu senin yasal hakkın arıza çıkartamazlarki canımıniçi yazık neden boşa para veresin kontrolünü olunca yakınsa işinle hastane geri dönersin iş yerine hamilelerin çok güzel hakları var ya hiç bilmiyordumda iş yeri sen hastaneye gitmek istedikçe izinde sorun çıkarırsa tazminat ödemek zorunda bile kalıyormuş :)) ama tabi neden kötü olasın hepimiz çalışmak zorundayız hele bide şimdi sorumluluğumuz dahada ağır..
hehehe kıyamam ya ama napalım hamişiz biz :)) canım sen iş yerine söylemedin mi hamile olduğunu senin yasal hakkın arıza çıkartamazlarki canımıniçi yazık neden boşa para veresin kontrolünü olunca yakınsa işinle hastane geri dönersin iş yerine hamilelerin çok güzel hakları var ya hiç bilmiyordumda iş yeri sen hastaneye gitmek istedikçe izinde sorun çıkarırsa tazminat ödemek zorunda bile kalıyormuş :)) ama tabi neden kötü olasın hepimiz çalışmak zorundayız hele bide şimdi sorumluluğumuz dahada ağır..
evet zararlı bişeyi neden isterler ki hem de bile bile? evet evet aynen öyle ki koltuğa uzanıveriyim diyorum orda uyuyakalıyorum.. eşimde kızıyo ohooooo diyo sen şimdiden böyle olucaksan 9 ay kök söktürürsün bana diyo.halbuki yaptığımda sadece uyumak.. hiç naza gelemiyo hiççç..
canım ya çok üzüldüm sen neden kaybettin bebeğini bende geçen sene 1 düşük yaşayınca hep kötü bişey olacak gibi geliyo bi türlü rahatlayamıyorum ben henüz doktora gitmedim salı çarşamba gitmeyi planlıyorum keseyi görmek için sana vitamin veya benzeri bi ilaç verdi mi doktorun neler kullanıyosun şu anda ?
işte kendileri anlamıolar ki bilmiyolarda benimlede dalga geçio gülüyo kedimiz var bizim kediye şikayet edio gel annen artık başka bi dünyada bizimle ilgilenmio zaten tüm gün işteyiz görüşemiyoruz uyuyo şimdide diye :)) Allahtan kedi varda takılıolar ikisi :))
ayyy kedimiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılıırıııııııııııımmmmmmmmmm hayvanlara ılk evlendımde kedım vardı yaralıydı sokaktan bulmustum 1 sene baktım fakat esım tuy dokuor dıe ıstemedı baska bır aıle bulup vermek zorunda kaldım kayınvaldemlerde saolsun esım hasta olsaa kedı yuzunden dedıler bana gelmedıler fılaaannnnn ne guzel ıkı evladınız olcakişte kendileri anlamıolar ki bilmiyolarda benimlede dalga geçio gülüyo kedimiz var bizim kediye şikayet edio gel annen artık başka bi dünyada bizimle ilgilenmio zaten tüm gün işteyiz görüşemiyoruz uyuyo şimdide diye :)) Allahtan kedi varda takılıolar ikisi :))
ay ne kadar güzel haberler var bu metinde.. bende söylemedim işyerime hatta daha kimseye söylemedik.. benimde yılbaşında sözleşmem yenilenecek, bende ondan tedirgindim, yılbaşı geçsin de öyle söyleyeyim diye ama hemen söylemekte yarar var galiba..
sebep bulunamadı. çok şiddetli kasık ağrılarım oluyodu ama nasıl ağrılar anlatamam. nefes bile alamıyordum kramp girince. o dönemde kese görülmedi.dış gebelik olabilir dediler. 1 hafta sonra kese göründü geç döllenme dediler. buseferde kalp atışı görünmedi. bekledim neyse 1 hafta sonra kalp atışınıda duyduk kese küçük dediler. en son 10 hafta bitmişti kalp durdu. kürtaj yapıp aldılar. baştan beri problemliydi. şimdi bende çok tedirginim yine aynı şeyleri yaşarsam!!! geçen kontrolde kalp sesi duyulmayınca bu gebelikte mi kötü bitecek diye çok korksamda dşünmemeye çalıştım. hep iyi olacak dedim telkin verip durdum kendime. dün çok şükür Rabbim kalp seslerini duyurdu bana. her an her saniye korkuyorum ama inan, korkular tedirginlik sadece var olan gebeliği kötüleştiriyor. eğer Rabbim nasip ettiyse üstünden tır geçse o bebiş doğacak. yok nasip değilse kendini pamuklara sarıp sarmalasan yine gidecekse gider kendimi böyle teselli ediyorum.
ay ne kadar güzel haberler var bu metinde.. bende söylemedim işyerime hatta daha kimseye söylemedik.. benimde yılbaşında sözleşmem yenilenecek, bende ondan tedirgindim, yılbaşı geçsin de öyle söyleyeyim diye ama hemen söylemekte yarar var galiba..
ahh ahh sormaaaa yaa derlerki c.tesi git ogün iinlisin dicekler anlamıolar erkek birde full burası hamiş oldumu bılıorlar aslında ama hala bana azda olsa mutama göstermiolar cok canım sıkılıorrr zaten dogumdan sonra aslaaaaa calısmıcam bebegımı tek bırakakamam kımselereeee :26::44:ancak kreşe v.s başlar ozaman işe başlarım o yüzden doguma kadar 3 kuruş biriktirsem daha ne isterim
sebep bulunamadı. çok şiddetli kasık ağrılarım oluyodu ama nasıl ağrılar anlatamam. nefes bile alamıyordum kramp girince. o dönemde kese görülmedi.dış gebelik olabilir dediler. 1 hafta sonra kese göründü geç döllenme dediler. buseferde kalp atışı görünmedi. bekledim neyse 1 hafta sonra kalp atışınıda duyduk kese küçük dediler. en son 10 hafta bitmişti kalp durdu. kürtaj yapıp aldılar. baştan beri problemliydi. şimdi bende çok tedirginim yine aynı şeyleri yaşarsam!!! geçen kontrolde kalp sesi duyulmayınca bu gebelikte mi kötü bitecek diye çok korksamda dşünmemeye çalıştım. hep iyi olacak dedim telkin verip durdum kendime. dün çok şükür Rabbim kalp seslerini duyurdu bana. her an her saniye korkuyorum ama inan, korkular tedirginlik sadece var olan gebeliği kötüleştiriyor. eğer Rabbim nasip ettiyse üstünden tır geçse o bebiş doğacak. yok nasip değilse kendini pamuklara sarıp sarmalasan yine gidecekse gider kendimi böyle teselli ediyorum. ilaç olarak folik asit+ b12 coraspin 100 progestan 100 kullanıyorum
canım tabi söyle benimde daha 1 yıl olmadı ocak sonu olacak ama söyledim bizi asla çıkartamaz şimdi hatta yeni yasa çıkıo eskiden 32.haftada ayrılıyoduk doğum iznine 2 hafta daha veriyolar doğumdan önce 8 haftaydı ama 10 haftaya çıkıyor ve doğumdan sonrada aynı şekilde 10 haftaya çıkıyor atıyorum sen 30.haftada değilde 35.haftada ayrılmak istedin kullanmadığın izin günlerin doğum sonrasına ekleniyor.bence paylaş istersen neden dersen Allah korusun bi aksilik olsa tansiyonun düşse bayılsan kimse bilmeyecek yanlış müdahale ederler.tabi ki Rabbim korusun seni ve bebeğini ama söyle derim.asla seni çıkartamaz bak internete yaz oku hamile hakları sgk diye.
bende aynı şeyler düşünüyorum tatlım inşallah çalışmak zorunda kalmayız çalışsak bile kendi işimizi yaparız ben mimarım ama seramik atölyesi açmak tek hayalim inşallah bebeklerimiz kısmetleriyle gelirde Allah kimseye muhtaç etmez tek hesabı işte kendimize veririz :)
zeynelim merhaba canım başka bi topikte senin örnek mahallesinden olduğunu görmüştüm de bende doğma büyüme 30 senedir örnekliyim sen hangi hastaneye gidiyosun doktorundan memnunmusun ?
ayyy kedimiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılıırıııııııııııımmmmmmmmmm hayvanlara ılk evlendımde kedım vardı yaralıydı sokaktan bulmustum 1 sene baktım fakat esım tuy dokuor dıe ıstemedı baska bır aıle bulup vermek zorunda kaldım kayınvaldemlerde saolsun esım hasta olsaa kedı yuzunden dedıler bana gelmedıler fılaaannnnn ne guzel ıkı evladınız olcak
o zaman bekle cnm yılbasını neolur neolmaz cıkarmasınlardaaocaka ne kaldıkii
aaaaaaaaaaa bende 22 senedir örnek mahalleliyimyeni ünalan mahllesine tasındımmm neresındesın tam olarak ben sini böreke yakındım camının alt sokagında ben avicenna ataşehire gidiorum soner beye
canım tabi söyle benimde daha 1 yıl olmadı ocak sonu olacak ama söyledim bizi asla çıkartamaz şimdi hatta yeni yasa çıkıo eskiden 32.haftada ayrılıyoduk doğum iznine 2 hafta daha veriyolar doğumdan önce 8 haftaydı ama 10 haftaya çıkıyor ve doğumdan sonrada aynı şekilde 10 haftaya çıkıyor atıyorum sen 30.haftada değilde 35.haftada ayrılmak istedin kullanmadığın izin günlerin doğum sonrasına ekleniyor.bence paylaş istersen neden dersen Allah korusun bi aksilik olsa tansiyonun düşse bayılsan kimse bilmeyecek yanlış müdahale ederler.tabi ki Rabbim korusun seni ve bebeğini ama söyle derim.asla seni çıkartamaz bak internete yaz oku hamile hakları sgk diye.
bende aynı şeyler düşünüyorum tatlım inşallah çalışmak zorunda kalmayız çalışsak bile kendi işimizi yaparız ben mimarım ama seramik atölyesi açmak tek hayalim inşallah bebeklerimiz kısmetleriyle gelirde Allah kimseye muhtaç etmez tek hesabı işte kendimize veririz :)
ah kuzu bizim kediyi barınaktan aldık biz eski sahibinin çocuğu camdan aşağı atmış beli kırılmış sonrada sokağa atmışlar barınağa götürmüş birisi ordada diğer kedilerden dayak yemiş aç kalmış bana geldiğinde 900 gr falandı şimdi 4 kg 300 gr o kadar güzelki iyileştide yürüyor koşuyor yere ekmek düşse yer geçen brokoli yedi düşün o kadar aç kalmış ki garibim resmini yükleyimde bakın teyzesi güzelliğine hep gözlerine bakıyorum bebişinkide benzer belkiEki Görüntüle 845599
cnm cok gecmiş olsun rabbım bu bebegi sana bagıslasın benimde en büyük orkum bu biliomusun ya kalbi durrusa ya hıc atmazsaa offf atamıorum aklımdanaslında hersey yolunda dıor dr ama ben :26::44:
ah kuzu bizim kediyi barınaktan aldık biz eski sahibinin çocuğu camdan aşağı atmış beli kırılmış sonrada sokağa atmışlar barınağa götürmüş birisi ordada diğer kedilerden dayak yemiş aç kalmış bana geldiğinde 900 gr falandı şimdi 4 kg 300 gr o kadar güzelki iyileştide yürüyor koşuyor yere ekmek düşse yer geçen brokoli yedi düşün o kadar aç kalmış ki garibim resmini yükleyimde bakın teyzesi güzelliğine hep gözlerine bakıyorum bebişinkide benzer belkiEki Görüntüle 845599
tamam canım o zaman bir an önce ailelere söylemeliyiz. :26: erken oldu bu böyle düşünmemiştim ama olsun varsın canım, bebiş için bu da sonuçta.. ay nası söylemeli, nasıl tepki vericekler acaba?
amin canım benim rabbim mübarek günde tüm bebişlerimizi anneleri ve anne adaylarını korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?