Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım benim de doktor günlerini hesapladı keseyi bi görelim iyi olur dedi ben anlamadım bu işi.. yarın da gidince alttan bakarsa? korkuyorum da bebişe bişey olcak die.. bi de özel hastane ona gel buna tahlil diyip duruyo.. bizler nası doğduk canım? annelerimiz böyle hasteneye taşınmamışlardır tahminim.. ya da artık bizler mi çok hüsnü kuruntuluyuz? ve ultrason falan bu kadar yaygın olması etken acaba?

ahh ahh sormaaaa yaa derlerki c.tesi git ogün iinlisin dicekler anlamıolar erkek birde full burası hamiş oldumu bılıorlar aslında ama hala bana azda olsa mutama göstermiolar cok canım sıkılıorrr zaten dogumdan sonra aslaaaaa calısmıcam bebegımı tek bırakakamam kımselereeee :26::44:ancak kreşe v.s başlar ozaman işe başlarım o yüzden doguma kadar 3 kuruş biriktirsem daha ne isterim

ay ne kadar güzel haberler var bu metinde.. bende söylemedim işyerime hatta daha kimseye söylemedik.. benimde yılbaşında sözleşmem yenilenecek, bende ondan tedirgindim, yılbaşı geçsin de öyle söyleyeyim diye ama hemen söylemekte yarar var galiba..

işte kendileri anlamıolar ki bilmiyolarda benimlede dalga geçio gülüyo kedimiz var bizim kediye şikayet edio gel annen artık başka bi dünyada bizimle ilgilenmio zaten tüm gün işteyiz görüşemiyoruz uyuyo şimdide diye :)) Allahtan kedi varda takılıolar ikisi :))

sebep bulunamadı. çok şiddetli kasık ağrılarım oluyodu ama nasıl ağrılar anlatamam. nefes bile alamıyordum kramp girince. o dönemde kese görülmedi.dış gebelik olabilir dediler. 1 hafta sonra kese göründü geç döllenme dediler. buseferde kalp atışı görünmedi. bekledim neyse 1 hafta sonra kalp atışınıda duyduk kese küçük dediler. en son 10 hafta bitmişti kalp durdu. kürtaj yapıp aldılar. baştan beri problemliydi. şimdi bende çok tedirginim yine aynı şeyleri yaşarsam!!! geçen kontrolde kalp sesi duyulmayınca bu gebelikte mi kötü bitecek diye çok korksamda dşünmemeye çalıştım. hep iyi olacak dedim telkin verip durdum kendime. dün çok şükür Rabbim kalp seslerini duyurdu bana. her an her saniye korkuyorum ama inan, korkular tedirginlik sadece var olan gebeliği kötüleştiriyor. eğer Rabbim nasip ettiyse üstünden tır geçse o bebiş doğacak. yok nasip değilse kendini pamuklara sarıp sarmalasan yine gidecekse gider kendimi böyle teselli ediyorum. ilaç olarak folik asit+ b12 coraspin 100 progestan 100 kullanıyorum

Son düzenleme:

sende Allahtan kedi varmış bende o da yok napcaz?

ayyy kedimiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılıırıııııııııııımmmmmmmmmm hayvanlara ılk evlendımde kedım vardı yaralıydı sokaktan bulmustum 1 sene baktım fakat esım tuy dokuor dıe ıstemedı baska bır aıle bulup vermek zorunda kaldım kayınvaldemlerde saolsun esım hasta olsaa kedı yuzunden dedıler bana gelmedıler fılaaannnnn ne guzel ıkı evladınız olcak

o zaman bekle cnm yılbasını neolur neolmaz cıkarmasınlardaa ocaka ne kaldıkii

canım gerçekten çok üzüldüm seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ki de düşükle sonuçlandığı için bende sürekli tedirginim ama dediğin gibi Rabbim nasip ettikten sonra ne olursa olsun bişey olmaz canım evham yapmamamız lazım bu sefer herşey iyi olur inşallah ikimiz içinde Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım tabi söyle benimde daha 1 yıl olmadı ocak sonu olacak ama söyledim bizi asla çıkartamaz şimdi hatta yeni yasa çıkıo eskiden 32.haftada ayrılıyoduk doğum iznine 2 hafta daha veriyolar doğumdan önce 8 haftaydı ama 10 haftaya çıkıyor ve doğumdan sonrada aynı şekilde 10 haftaya çıkıyor atıyorum sen 30.haftada değilde 35.haftada ayrılmak istedin kullanmadığın izin günlerin doğum sonrasına ekleniyor.bence paylaş istersen neden dersen Allah korusun bi aksilik olsa tansiyonun düşse bayılsan kimse bilmeyecek yanlış müdahale ederler.tabi ki Rabbim korusun seni ve bebeğini ama söyle derim.asla seni çıkartamaz bak internete yaz oku hamile hakları sgk diye.

bende aynı şeyler düşünüyorum tatlım inşallah çalışmak zorunda kalmayız çalışsak bile kendi işimizi yaparız ben mimarım ama seramik atölyesi açmak tek hayalim inşallah bebeklerimiz kısmetleriyle gelirde Allah kimseye muhtaç etmez tek hesabı işte kendimize veririz :)

cnm cok gecmiş olsun rabbım bu bebegi sana bagıslasın benimde en büyük orkum bu biliomusun ya kalbi durrusa ya hıc atmazsaa offf atamıorum aklımdan aslında hersey yolunda dıor dr ama ben :26::44:

cnm ben ön muhasebe yapıorum bir şirkette aslında benimde hep kendi işim olsun istiorum ufak bir iç çamaşırcı dükyanım olsa fılan ne güzel olur rabbım biizi zora koymasında calısmayalım inşallaahhh senin mesleğinde çok güzel inş hayalın gercek olur

zeynelim merhaba canım başka bi topikte senin örnek mahallesinden olduğunu görmüştüm de bende doğma büyüme 30 senedir örnekliyim sen hangi hastaneye gidiyosun doktorundan memnunmusun ?

zeynelim merhaba canım başka bi topikte senin örnek mahallesinden olduğunu görmüştüm de bende doğma büyüme 30 senedir örnekliyim sen hangi hastaneye gidiyosun doktorundan memnunmusun ?

aaaaaaaaaaa bende 22 senedir örnek mahalleliyim yeni ünalan mahllesine tasındımmm neresındesın tam olarak ben sini böreke yakındım camının alt sokagında ben avicenna ataşehire gidiorum soner beye

ah kuzu bizim kediyi barınaktan aldık biz eski sahibinin çocuğu camdan aşağı atmış beli kırılmış sonrada sokağa atmışlar barınağa götürmüş birisi ordada diğer kedilerden dayak yemiş aç kalmış bana geldiğinde 900 gr falandı şimdi 4 kg 300 gr o kadar güzelki iyileştide yürüyor koşuyor yere ekmek düşse yer geçen brokoli yedi düşün o kadar aç kalmış ki garibim resmini yükleyimde bakın teyzesi güzelliğine hep gözlerine bakıyorum bebişinkide benzer belki

aaaaaaaaaaa bende 22 senedir örnek mahalleliyim yeni ünalan mahllesine tasındımmm neresındesın tam olarak ben sini böreke yakındım camının alt sokagında ben avicenna ataşehire gidiorum soner beye

bende evlenince taşındım ama yine örneğin sonunda örnek sitesindeyim şu anda ama annemin evi örnek merkezdeydi cadde den 2 sokak geride şu anda halk bankası var yanında zeytindalı diye bi yer var lokanta oranın 2 sokak gerisindeydik canım bende erdem hastanesine gidiyorum da funda hanım doktorum yinede araştırıyorum

tamam canım o zaman bir an önce ailelere söylemeliyiz. :26: erken oldu bu böyle düşünmemiştim ama olsun varsın canım, bebiş için bu da sonuçta.. ay nası söylemeli, nasıl tepki vericekler acaba?
amin canım benim rabbim mübarek günde tüm bebişlerimizi anneleri ve anne adaylarını korusun..

oyyyyyyy yerim ben bunu yaaaaa çok tatllıııııı bayılıorummm keske esım hayvansever olsa uyuz edıo benı buyüzdennnn

cnm cok gecmiş olsun rabbım bu bebegi sana bagıslasın benimde en büyük orkum bu biliomusun ya kalbi durrusa ya hıc atmazsaa offf atamıorum aklımdan aslında hersey yolunda dıor dr ama ben :26::44:

nekadar kötü düşünürsek okadar kötüleşiyor, stres yaptıkça bebişe giden kan damarları daralıp kan akımını azaltıyor. istemeyerek ona zarar vermiş oluyorum diye hiiç sitres yapmamamız lazım ama elde değil işte.

çok tatlı gerçekten ya ay ne vicdansız insanlar var böyle şeylere sinir oluyorum bakamayacaksan alma o zaman yazık değil mi o da bi can yani

ayy aılenler solemedn nasıl durdunn ben ogrendımde annem yanımdaydı sonra ben kımı gorsem hamileyim dedim eşime daha haber vermeden 50 kişi duydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…